Worms Reloaded
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Konzolt meg sosem veszek, így nem érdekel, de különben sincs semmi köze a PS3-nak a digitális letöltésekhez...
Worms-t is meg fogom venni, miután kipróbáltam, bár ezt elrontani nemigen lehet.
[merlinw.org]
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
vagy megmondani hogy vegye meg az a 4000 forint csak nem vágja a földhöz
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
addig mehet a flame amig nincs meg az 500 hsz :D
majd nézd meg, mi lesz itt 24-e után!!!!
hajjajj..
a sok warez láma....
:-)))))))))
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Mondjuk õket külön account-on tárolom, egyben átruházható lenne.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Kellenek a kis apróságok mellé, doboz, kézikönyv, minifig, kisállat, szotyi. Mondjuk azt se bánom, ha csak a CE-ket dobozolják mostantól. Herótom van a DVD tok és a 10 oldalas fecni cumótól.
Erre mindig felhozom a NASCAR 1-et. 4 floppy (!!!) hatalmas doboz 300 oldalas kézikönyv.
Þór vígi þessi rúnar
A könyv szerintem más tészta, ott az élmény lényegi része, az olvasás folyamata tér el a két alternatíva között.
Itt annyi tér el, hogy a játékot úgy telepíted, hogy beteszel egy CDt a meghajtódba vagy rákattintasz egy letöltés gombra. A lényegi rész, maga a játék már teljesen ugyan az lesz.
Továbbá hogy rendezel be egy nappalit? Telepakolod PDF logókkal? A könyv kell, a dobozos játék kell...
Þór vígi þessi rúnar
Kicsit olyan dolog mint egy könyv fanatikusnak az ebook vs nyomtatott könyv. Kell ebook is, de ha tudja az ember, hogy az a könyv az sokszor lesz kinyitva és jó ha ott a polcán mert jó érzést kelt benne, akkor nem elektronikusan fogja megvenni.
Þór vígi þessi rúnar
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A boltban se az a láma aki kifizeti a kenyeret. :)
Persze nem kell mindent megvenni, de elöfordul, h akciosan látok játékot amivel sokat játszottam, de akkor nem volt rá pénzem/drágának tartottam és utolag megvettem.
Én azért remélem megérdemli a team17 ezt a 4ezret :)
Én sajna doboz párti vagyok, nem szeretem a steam-es dolgokat. Nekem marad a Fallout new vegas CE. :)
Þór vígi þessi rúnar
<#wink>#wink>