879
-
Steveboy624 #399 Juppi! Én is elkezdtem letölteni a játékot. Addig lelkesen sasolom a fórumot, s várom az infókat, hogy ki hogy halad, kinek jött le, ki indította már el, milyenek az első benyomások stb. :-) -
xxxpaulxxx #398 Nah nekem is lejött... vacsizok és próbálom is:D
Érdekes... 10 perc alatt lejött 2 gigaOo
Chatre változatlanul nem enged fel... cseppet le vannak terhelve a szerók:D -
#397 Nah mégis! :D -
#396 Faszom agyonra vannak terhelve a szerverek... nem tudom tölteni... :S -
#395 Steam group tagok száma csöppet megugrott :D -
Pio #394 Nyilvánvaló! :) De amúgy játéktechnikai előnyhöz nem juttatnak az ilyen dolgok addig szerintem teljesen rendben vannak. -
Neoncsoves #393 mert lámpa vagy xD -
xxxpaulxxx #392 én meg őt hátulról:D -
xxxpaulxxx #391 Van üzleti érzéke a Valve-nak... Tuti nem barátságból csinálják ezeket:D:D
Amúgy tök jó... már töltöm, viszont nagy gebasz lehet, mert a friendslistre nem tudok felmenni:S -
Neoncsoves #390 egyik ismerősöm már tolja -
Newfronter #389 MEGJELENT! Tölthető! -
#388 Worms Reloaded Steam Group cseten írta az egyik admin, meg faceboon is el van tolva egy órával -
Pio #387 Amúgy milyen okos termékkapcsolást dobtak be megint, ha 1 héten belül megveszed a Worms-t akkor a Team Fortress 2-ben kap a Soldier spéci sapkát meg Szent Kézigránátot. Egyből vissza is szökött az eladási lsita élére a játék. -
Neoncsoves #386 ez hol -
Pio #385 Akkor még van 20 percük. -
#384 18:32 - Team17 Admin: The latest info we have is that the game will go live between 9 and 10 am PST -
#383 Preorderesek vagyunk... -
#382 Kezdek kételkedni abban hogy 24 órával hamarabb játszhatunk... :P -
xxxpaulxxx #381 Hát jól átbasztak minket:D
#376: jah... neked a Worms reloaded reloadedXD -
#380 bizony! -
#379 nem jön..... -
Neoncsoves #378 az este 6 az GMT-ben van. nálunk ez este 7 lesz :D -
#377 -
RYO21 #376 Elbasztátok mert holnap jelenik meg nem ma! -
Neoncsoves #375 ütött az óra -
Neoncsoves #374 húzd fel a beled steamre D: -
xxxpaulxxx #373 még 3/4 óra és remélem tölthető:D
Mondjuk azt legalább megcsinálhatták volna, mint általában, hogy előre le lehessen tölteni, hogy a kijövetele pillanatában már lehessen vele játszani:P -
Neoncsoves #372 hamarosan elérhető -
artschi2 #371 franc... akkor csak holnap, mert sokáig melózok ma... -
#370 este 6 után lesz csak elérhető. -
artschi2 #369 Aki előrendelte Steam-en, ma már játszhat! Remélem, ebédidőben kipróbálhatom... -
xxxpaulxxx #368 !!!!!!!!!!!!!!!!
Tudtam!:D Yeah!:) -
#367 Szuper! :) -
#366 Jó hír, h vki kiszedte a bétábol a kukac hangokat és van közte magyar is :) -
#365 Hát azért volt hogy egy egy frissítésnél előjött -
#364 Abból már rég kinőtt a steam. :) Még a CS1.6 mikor megjelent, avval rengeteg gond volt, mostanra már nincs ilyen. -
xxxpaulxxx #363 van pár DL szerver... és 2 gigától csak nem nyekken meg a rendszer:P:) -
#362 Én már elő is rendeltem mivel ez egy 2D-s worms ami hasonlít az armageddonra ezért nem lehet elrontani ^^
Paul: Remélem hogy nem lesznek szerver fagyások/leállások :S -
xxxpaulxxx #361 Elvileg holnap 6tól tölthető a játék:) -
#360 Nincs ingyen az sem. :)
Amúgy egy szóval nem mondtam, hogy nem veszem meg, de előtte megnézem. Ahogy gondolom a boltban sem csukott szemmel hajigálod a cuccokat a kosárba.