879
-
Huhh ezt mennyiszer megnéztem én is :D -
Pio #118 Húúúú, ezeket annó vagy százszor néztük meg, remélem lesznek most is ilyesmik.
-
igen csak nagy, valami akkora kéne, mint ami most van, csak nem vagyok egy nagy ps guru :D -
ez a kép így önmagában is elég jól néz ki. -
Pio #115 Trailer:
-
javallnám ide is linkelni a másik topik videóját. Ha lentebb már volt linkelve, akkor sry, lusta voltam visszaolvasni, és +fav a topiknak! -
A jó öreg armageddon is jó még mindig, nagy felbontást is támogat, meg online is egész sokan játszanak még mindig. -
Pio #112 Kukactervező :)
A megjelenésig pedig ITT VAN egy ingyenes worms-szerű játék, itt egy kedvcsináló:
-
"ezt még megbánod" :D -
sajnos magyar hang ugy tudom nem lesz benne, de hátha lelkes rajongok átportolják az armageddon magyar hangjait("neizélj", "anyám", és hasonlo beszolások :D) -
Pio #109 Sapkák:
-
Lesz lehetöség demo-t is felvenni igy a legjobb meccseket fel lehet venni :D
Amugy elég sok ujitás lesz a konzol verziohoz képest, ezért nem kell aggodni, h csak egy konzol port lesz :) -
Aki esetleg tudna egy jó bannert csinálni azt megköszönném :)
itt egy kép a logojáról:
-
természetesen a linket elirtam: itt -
VÉGRE ez a pillanat is eljött :) -
ifyougenius #104 de én még nem csináltam meg az összes basic traininget.
lehet h azért? -
ifyougenius #103 kösz
-
youtube level 1 ird be:D meg a játék nevét, videóvégigjátszás -
ifyougenius #101 jól van na csak segítenél kérlek
-
ez nem a te játékod -
ifyougenius #99 nem tom megcsinálni az 1. pályát mert csak ilyen fegyveresdobozokat dobál! Valaki segitsen!
-
Március 1-én kezdődik a closed beta, sajna lemaradtam a jelentkezésről, de sztem után max. 1 hónap és jön a játék steam-en :) -
jipiii xD -
ideje lenne -
Nos jó hír, h a készitök azt irták facebook-on, h hamarosan, pár héten belül megjelenik a pc verzió -
team17 forumát nézegettem, ott senki nem tud semmiröl...mindenhol kb. annyi az info mint duke nukem 4ever-röl: majd jön. :S
szoval egyelőre marad a reménykedés, h minél hamarabb -
még mindig sehol a pöcö verzió! ideje lesz rádobni egy csacsi-szobrot a tímszevöntín bázisára -.- -
na mivanmá? hol van má a pécéverzió? :O -
loooooooool -
zweistein #90 A mágnes az tudja taszítani vagy vonzani a bazooka lövedékét. Talán más fegyverekre is hat. A PSP-s részekben (warfahre, gondolom a DS-esben is) már voltak mágnesek, meg talán a Wii-ben is. -
mivel pc-re tudtommal csak karácsonykor jön ki, ezért nem tudom :DDD
amugy mesélhetnél róla, gondolom box-on tolod -
mire való a mágnes? -
Am szemre mit gondoltok? kell majd hozzá shader m.3? annak híján vagyok csak azért xD -
8))) -
xxxpaulxxx #85 -
Melyik filmből van a holy grenade? :D -
ilyenkor kicsit irigykedek a pöcsboxosokra :/ xD -
xxxpaulxxx #82 Az nem halelujabomba hanem (antiókiai) Szent kézigránát
És ez azért is fontos, mert egy filmből van;)
nah melyikből? -
év végén fog pc-n megjelenni, ahogy az első hsz-ben irtam :) -
Persze ha a trialra gondolsz, az 100% hogy nem