879
-
sztem ps-na is vannak dlc-t meg játékok, xboxon van ugye, de arra meg azt mondod hogy azon is van warez. én soha se fogok venni ilyne szar steamről akár miyexn akció is van. :D -
Csináltam steam group-ot, aki szeretne csatlakozzon :) -
Ennyi:) -
Tehát ezért van egyelőre a kívánságlistádon :) -
Igen, warezolok, aztán megveszem. Mint írtam volt, nemrég számoltam össze, csak Steam-en van félmillió Ft-nyi játékom. Amiben mégsem vagyok biztos, azt másik Steam accountra veszem, ami eladható akár. De általában amit megveszek nem adom el, nem azért veszem meg. A warez tökéletes "demo". Nem lehet mellényúlni vele, lehet okosan is használni.
Konzolt meg sosem veszek, így nem érdekel, de különben sincs semmi köze a PS3-nak a digitális letöltésekhez...
Worms-t is meg fogom venni, miután kipróbáltam, bár ezt elrontani nemigen lehet. -
Előrendelve!
:D
-
az is elöfordulhat :) -
Az is lehet hogy nem lesz semmilyen gond :) -
vagy csak egy házigazda aki törölget :) -
Majd el kell keríteni őket :D
vagy megmondani hogy vegye meg az a 4000 forint csak nem vágja a földhöz -
Hidd el sok ilyen kölyök fogja ellepni a topikot a megjelenés után. :) -
Kiről is beszélünk?
-
CamelX #267 Ezért kell olyan játékot venni, amiben előreláthatólag nagy az újrajátszási lehetőség, sok a custom content és a modding lehetőség, így szép magyarosan kifejezve :D -
aztán meg már nem veszi meg mert minek, jó neki a warez is, de azért jön trollkodni hog ynkei biza eredeti :D -
Ezért mondta hogy ott a warez. és ha tetszik akkor megveszed vagy ha jól megy a warez akkor nem veszed meg csak ha van multija
-
honnan tudod, hogy megveszel egy játékot. aztán nem fogod megunni később? Ilyet nem mond olyan aki eredeti játékot vesz, csak aki warezol mert annak nem pénzkidobás a 60 ft verbatimra :D ráadásul pl PS3-ra nins warez, akkor ott hogy próbálod ki? -
dehogy lesz... -
addigra lesz házigazda és majd töröljük :)
addig mehet a flame amig nincs meg az 500 hsz :D -
:-)))))
majd nézd meg, mi lesz itt 24-e után!!!!
hajjajj..
a sok warez láma....
:-))))))))) -
Thanatos #260 az amazon a föld alatt van? wow ez nekem új :DDDD -
Át is nevezhetnénk a topikot könyv klub-ra -
amazon -
CamelX #257 Örülj addig amíg minden könyvet be tudsz szerezni. Leshetsz mikor eljutsz odáig egyetemen pl. hogy idegen nyelvű könyvet kell szerezned, ha kell a föld alól is :P -
Nem kell venni olyan játékot, amit el akarsz adni. Ott van a warez, tökéletes lehetőség, hogy biztosra menj. Bizonytalanul max 1-2ezres játékokat veszek, azok meg nem érik meg a fáradságot hogy eladjam őket.
Mondjuk őket külön account-on tárolom, egyben átruházható lenne. -
Ja ez természetes, könyvet én is veszem. eReader-en általában szakmai irodalmat olvasok (10-20.000-es könyveket azért sem veszem meg:)). A szórakoztatóirodalmat kizárólak papíron, az alap:) -
talán mert el lehet adni, nem??? -
Én akkor is jobb szeretem nyálazni a lapokat ha érted mire gondolok. :) Viszont játékok terén már kibékültem a digitális változattal. -
Lehet kapni jó kis háttérvilágítás nélküli ebook olvasókat. Olyanok, mint egy iPad csak kisebbek - A5-ös könyv méretűek, a jobb fajták kinyithatók. Még januárban vettem egyet jó nagyon, abszolút nem fárasztja a szemed, olyan, mintha papírról olvasnál. Eszik SD kártyát, így akár a nemzeti könyvtár is belefér a kis könyvembe:) -
Nem vagy láma, a Steam account-jaimon nekem is van majd' fél millió Ft.-nyi játék összesen. Nem lámaság, ez lenne a normális. -
Azért megnézném mikor olvasol el egy 500 oldalas könyvet e-book formájában a monitor előtt ülve. Nekem legalábbis már az első pár oldal elolvasása után nem bírná a szemem. -
CamelX #249 Rossz példa, nem más tészta, ugyanis a könyveknek is ez lesz a sorsuk. Nem teljesen fognak eltűnni, de fejlettebb országokba már nagyiparba megy egész könyvtárak digitalizálása. -
sure thing! -
Pio #247 Azért annyit legalább remélem érzel, hogy ez szubjektív, neked kell a doboz, nekem csak útban van, a harmadik embert kifejezetten zavarja, satöbbi. Nem vagyunk egyformák. -
DE!
Kellenek a kis apróságok mellé, doboz, kézikönyv, minifig, kisállat, szotyi. Mondjuk azt se bánom, ha csak a CE-ket dobozolják mostantól. Herótom van a DVD tok és a 10 oldalas fecni cumótól.
Erre mindig felhozom a NASCAR 1-et. 4 floppy (!!!) hatalmas doboz 300 oldalas kézikönyv. -
Pio #245 Pedig a trendek azt mutatják, hogy hamarosan szinte kizárólag digitálisan fognak megjelenni a játékok, szóval érdemes elkezdeni barátkozni a dologgal.
A könyv szerintem más tészta, ott az élmény lényegi része, az olvasás folyamata tér el a két alternatíva között.
Itt annyi tér el, hogy a játékot úgy telepíted, hogy beteszel egy CDt a meghajtódba vagy rákattintasz egy letöltés gombra. A lényegi rész, maga a játék már teljesen ugyan az lesz. -
valid.
Továbbá hogy rendezel be egy nappalit? Telepakolod PDF logókkal? A könyv kell, a dobozos játék kell... -
CamelX #243 Pedig nincs egyedül Carlos. Én aki nem titkolom hogy nem sűrűn veszek játékot, nehogymár ha egyszer elkötelezem magam egy nagy kedvenc játék mellett akkor kibaxxott biteket kapjak, hanem szép körítést, és kézzel foghatóan érezzem hogy beleadták a lelküket valamibe a készítők. Az érzés amikor átveszem a terméket, kinyitom, ott van benn a kis könyvecske a szép dobozban, meg a friss játék illata :D
Kicsit olyan dolog mint egy könyv fanatikusnak az ebook vs nyomtatott könyv. Kell ebook is, de ha tudja az ember, hogy az a könyv az sokszor lesz kinyitva és jó ha ott a polcán mert jó érzést kelt benne, akkor nem elektronikusan fogja megvenni. -
Én is szeretem a dobozos játékokat de azért annyira nem vagyok fanatikus dobozos játék vásárló hogyha tetszik egy játék de nincs dobozos verzióban akkor ne vegyem meg -
Mert nekem fontos. Ennyi. Tudom, hogy kényelmes, egyszerű okos dolog a steam és még csak nem is karcolódik, de nekem a doboz és a kézikönyv fontos. Lehet, hogy régimódi vagyok, dehát ez van. -
Nem értem mért olyan fontos hogy dobozos legyen?