Worms Reloaded
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Megnéztem a videót, és nekem azért lett volna még elég sok ötletem. A grafikát sem fejlesztették annyira, mint lehetett volna, pedig igazán tetszetõs dolgokat ki lehetne még hozni 2d-ben úgy, hogy az eredeti worms armageddon hangulat ne vesszen el. Így pedig félig-meddig rókabõr feelingje van. De rosszabb biztos nem lesz, úgyhogy én is nagyon várom. És ha megteszik nekem, hogy a fõmenü zenéje a worms1 zenéje lesz...😊
viszont mai napig az armageddon a király, ez cáfolhatatlan
az új jövevényt meg várjuk
Pszt.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
végigvittem a küldetéseket is, iszonyat durva volt...countdown to Armageddon..
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
sajnos ha jól tudom az armageddon már xp-n nem is megy.
szvsz a worms az egyik olyan játék a sok közül amibe kár belenyulni csak kicsit fel kell turbozni a grafikát a mai játékos szemnek 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Túlságosan fel van túrbózva... hasonlít a psp-s verziókra (asszem 2 db jött ki) és azok sem tetszettek
BOOOOOM!!! 😄
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
én még az eggyel kezdtem. a kukacok csak vonalak és pontok (szemek) voltak, semmi mimika. a 2 maga volt a kánaán. aztán a sok kieg, a rengeteg vadállat fegyverrel. a 3D-s részekkel kb. 10 percet bírtam csak játszani
szóval ez nagyon várós. tudtam, hogy készül, de azt hittem, csak boxra. kellemes meglepetés a PC-s verzió
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
nagyon megörültem mikor elolvastam a hírt és megnéztem a videót, ujra elfogott a régi wordm fíling amikor 4-en a gép elött egymás kukacait öltük(rossz aki roszra gondol) 😄
katt a videóhoz
forrás: pcdome.hu