879
-
#199 Ha tolsz listát biztos találsz vevőket a régi dobozos cuccokra... -
Pio #198 Én például jobban szeretem a digitális verziókat, a doboz csak útban van. :) Az viszont fontos nekem, hogy akárhányszor letölthető legyen.
Van egy szekrényem a pincében, amiben vannak a régi eredeti dobozos játékok, de nem nyitottam ki pár éve, meg is nézem, nem költözött-e oda Iblogh, a pincerém:
-
#197 Én mostanában szinte csak steam-en vásároltam, nagyon jó akciok vannak néha, és inkább megveszek vmit akciosan, minthogy a polcon porosodjon :)
Amugy is megveszem steam-en>kiirom dvd-re>kezemben van :)
Mai játékoknál aligha kapsz többet dobozos verzionál, mint egy müanyag dvd tokot meg vmi vékony papirkát :) -
xxxpaulxxx #196 Hát max azért mert nincs a kártyájukon pénz, vagy épp nem is tudnak vele vásárolni... bár akkor meg ott a paypal:D -
donoki #195 Én is jobban szeretem a dobozost, mert akkor ott van a kezemben a cucc :D steamen keresztül még nem vettem semmit, CS1.6-omat is dobozosból regisztráltam be :) -
#194 Szintén zenész! -
#193 ezzel hasonlóan vagyok én is -
#192 Semmi bajom a steammel, de kell a doboz. :) -
Pio #191 Na megnézegettem ezt a Hedgewarst, azért ez sajnos nagyon kevés egy wormshöz képest és bugok is vannak benne szép számmal. :(
Azért szép próbálkozás, pláne hogy ingyenes. Pár patch múlva biztos visszanézek rá.
Viszont sikerült belőnöm a worms armageddont hd felbontásra színhibák nélkül, úgyhogy party time! :) -
#190 Sosem értettem miért irtózik oly sok ember a steam-től, ideje megbarátkozni vele... Ma már egyébként is egyre több a steames játék. -
#189 nem lesz :) -
#188 Csak steamen? Ne már :( Akkor biztosan nem veszem meg. Majd ha lesz dobozos. -
Pio #187 Kizárólag steamen jelenik meg, e hó 26-án lesz elérhető, előrendelőknek 10% kedvezmény jár (13,5€), illetve 6 extra sapka és 10 extra fort.
4-es pakkot is lehet rendelni, úgy 11,25€ per fő. -
#186 volt valami információ a megjelenéséről? -
#185 köszi, már irtam is a mod topicba, h rakják be :) -
Pio #184 ITT az. :)
Amúgy lehet, hogy egy nagy fos, csak vicces volt, hogy itt emlegeted a műfajt ott pedig pont egy ilyen játékba botlok. :) -
#183 WOW!!!
Free? -
Pio #182 OFF
Ma futottam bele, Mars Miner a címe:
-
#181 Valamiért a dropbox átméretezte.
Így már ok. -
#180 Kész a banner:
A link is mehet egy az egyben, mert nem fogom törölni.
*persze csak ha tetszik. -
#179 Készül. -
RYO21 #178 Jól lenne egy super bomberman remake is. Persze PCre. -
xxxpaulxxx #177 De nagyon ígéretesek a képek a játékról... remélem nem lesz olyan foshalmaz, mint a psp-s verziók, mert akkor visszasírom a pénzem:D -
#176 jah végre :)
Már csak egy jó banner kéne. -
Pio #175 Juhú, végre megtörtént a topik átnevezése!
Ennek örömére egy ninja rope-os videó:
-
#174 főleg xboxon, flassaléssel, meg hkkeléssel. -
ratgab #173 Nemtudom volt-e már, de azért viccesnek fog hangzani egy worms reloaded reloaded verzió.... XD -
#172 Az oké, de konzolon hogy tudnának csalni? -
#171 Xboxon már ezer éve megjelent. Bocs. -
xxxpaulxxx #170 Hát... a sima Armageddonba semmifélefajta cheat szűrés nem volt... volt pl egy Rubberworm nevű program, ami egy fajta modolásokat tudtál aktiválgatni... és azzal is simán csatlakozni tudtál normál játékokhoz, szóval nem kizárt, hogy voltak/vannak csalók is:D -
#169 még meg sem jelent de már csalokkal van teli? :D -
#168 Ne mondd már hogy még egy ilyen játékban is vannak csalók? Még az hogy CS meg CoD tele van cheaterekkel az nem meglepő, de hogy ebben is omg... -
Pio #167 Én pedig csak örülök, hogy ennyi pro van itt, lesz jó sok minőségi magyar fragmovie. :) -
#166 Jaja, aki a single-t végigtudta tolni armageddon-ba az nem csodálkozik az ilyeneken... :D -
#165 sztem menni fog, de amugy tök mind1 tele van csiterekkel. bőven elég a single:D -
#164 A szám ok nélkül sose nagy. Nemlétező dolgokra sose vágok fel. Amiket a videóban csináltak itt, az szerintem nem tűnik nehéznek, a challengek között is voltak hasonlók, ha jól emlékszem. -
Pio #163 Nem, botok ellen. -
#162 Neten is tolta?:) -
Pio #161 Nálunk is volt egy srác, mondta, hogy nagyon gyúr UTra, és nagyon durván osztja a headshotokat, aztán LANpartin alig fragelt, cukkoltuk is rendesen.
Mondjuk hozzá tartozik, hogy annyira a szívére vette, hogy vagy napi 4 órát gyakorolt a kövi LANpartiig, ott pedig az 50ig menő deathmatcheket úgy nyerte, hogy a másodiknak volt vagy 10-15 frage. :) -
#160 Vagy csak a szája nagy. :) Amikor UTztam akkor is voltak ilyen emberek a suliban hogy ez nem nagy szám meg simán megcsinálja. Aztán amikor 50-0ra vertem 15 perc alatt akkor elhallgatott :D