879
1zlwxo6.png

Worms Reloaded, az Armageddon felújított változata.
Steamcommunity link
  • Carlos
    Ha tolsz listát biztos találsz vevőket a régi dobozos cuccokra...
  • Pio
    Én például jobban szeretem a digitális verziókat, a doboz csak útban van. :) Az viszont fontos nekem, hogy akárhányszor letölthető legyen.
    Van egy szekrényem a pincében, amiben vannak a régi eredeti dobozos játékok, de nem nyitottam ki pár éve, meg is nézem, nem költözött-e oda Iblogh, a pincerém:

• Zomil
    Én mostanában szinte csak steam-en vásároltam, nagyon jó akciok vannak néha, és inkább megveszek vmit akciosan, minthogy a polcon porosodjon :)
    Amugy is megveszem steam-en>kiirom dvd-re>kezemben van :)
    Mai játékoknál aligha kapsz többet dobozos verzionál, mint egy müanyag dvd tokot meg vmi vékony papirkát :)
  • xxxpaulxxx
    Hát max azért mert nincs a kártyájukon pénz, vagy épp nem is tudnak vele vásárolni... bár akkor meg ott a paypal:D
  • donoki
    Én is jobban szeretem a dobozost, mert akkor ott van a kezemben a cucc :D steamen keresztül még nem vettem semmit, CS1.6-omat is dobozosból regisztráltam be :)
  • Carlos
    Szintén zenész!
  • kemszi2
    ezzel hasonlóan vagyok én is
  • [HUN]FaTaL
    Semmi bajom a steammel, de kell a doboz. :)
  • Pio
    Na megnézegettem ezt a Hedgewarst, azért ez sajnos nagyon kevés egy wormshöz képest és bugok is vannak benne szép számmal. :(
    Azért szép próbálkozás, pláne hogy ingyenes. Pár patch múlva biztos visszanézek rá.
    Viszont sikerült belőnöm a worms armageddont hd felbontásra színhibák nélkül, úgyhogy party time! :)
  • Lunki88
    Sosem értettem miért irtózik oly sok ember a steam-től, ideje megbarátkozni vele... Ma már egyébként is egyre több a steames játék.
  • Zomil
    nem lesz :)
  • [HUN]FaTaL
    Csak steamen? Ne már :( Akkor biztosan nem veszem meg. Majd ha lesz dobozos.
  • Pio
    Kizárólag steamen jelenik meg, e hó 26-án lesz elérhető, előrendelőknek 10% kedvezmény jár (13,5€), illetve 6 extra sapka és 10 extra fort.
    4-es pakkot is lehet rendelni, úgy 11,25€ per fő.
  • kemszi2
    volt valami információ a megjelenéséről?
  • Zomil
    köszi, már irtam is a mod topicba, h rakják be :)
  • Pio
    ITT az. :)
    Amúgy lehet, hogy egy nagy fos, csak vicces volt, hogy itt emlegeted a műfajt ott pedig pont egy ilyen játékba botlok. :)
  • Carlos
    WOW!!!
    Free?
  • Pio
    OFF

Ma futottam bele, Mars Miner a címe:

• neevous
    Valamiért a dropbox átméretezte.

Így már ok.
  • neevous
    Kész a banner:

A link is mehet egy az egyben, mert nem fogom törölni.

*persze csak ha tetszik.
  • neevous
    Készül.
  • RYO21
    Jól lenne egy super bomberman remake is. Persze PCre.
  • xxxpaulxxx
    De nagyon ígéretesek a képek a játékról... remélem nem lesz olyan foshalmaz, mint a psp-s verziók, mert akkor visszasírom a pénzem:D
  • Zomil
    jah végre :)
    Már csak egy jó banner kéne.
  • Pio
    Juhú, végre megtörtént a topik átnevezése!
    Ennek örömére egy ninja rope-os videó:

• akyyy
    főleg xboxon, flassaléssel, meg hkkeléssel.
  • ratgab
    Nemtudom volt-e már, de azért viccesnek fog hangzani egy worms reloaded reloaded verzió.... XD
  • Lunki88
    Az oké, de konzolon hogy tudnának csalni?
  • akyyy
    Xboxon már ezer éve megjelent. Bocs.
  • xxxpaulxxx
    Hát... a sima Armageddonba semmifélefajta cheat szűrés nem volt... volt pl egy Rubberworm nevű program, ami egy fajta modolásokat tudtál aktiválgatni... és azzal is simán csatlakozni tudtál normál játékokhoz, szóval nem kizárt, hogy voltak/vannak csalók is:D
  • Zomil
    még meg sem jelent de már csalokkal van teli? :D
  • Lunki88
    Ne mondd már hogy még egy ilyen játékban is vannak csalók? Még az hogy CS meg CoD tele van cheaterekkel az nem meglepő, de hogy ebben is omg...
  • Pio
    Én pedig csak örülök, hogy ennyi pro van itt, lesz jó sok minőségi magyar fragmovie. :)
  • SZilaJMaGGoT
    Jaja, aki a single-t végigtudta tolni armageddon-ba az nem csodálkozik az ilyeneken... :D
  • akyyy
    sztem menni fog, de amugy tök mind1 tele van csiterekkel. bőven elég a single:D
  • Fresh Duke
    A szám ok nélkül sose nagy. Nemlétező dolgokra sose vágok fel. Amiket a videóban csináltak itt, az szerintem nem tűnik nehéznek, a challengek között is voltak hasonlók, ha jól emlékszem.
  • Pio
    Nem, botok ellen.
  • [HUN]FaTaL
    Neten is tolta?:)
  • Pio
    Nálunk is volt egy srác, mondta, hogy nagyon gyúr UTra, és nagyon durván osztja a headshotokat, aztán LANpartin alig fragelt, cukkoltuk is rendesen.
    Mondjuk hozzá tartozik, hogy annyira a szívére vette, hogy vagy napi 4 órát gyakorolt a kövi LANpartiig, ott pedig az 50ig menő deathmatcheket úgy nyerte, hogy a másodiknak volt vagy 10-15 frage. :)
  • [HUN]FaTaL
    Vagy csak a szája nagy. :) Amikor UTztam akkor is voltak ilyen emberek a suliban hogy ez nem nagy szám meg simán megcsinálja. Aztán amikor 50-0ra vertem 15 perc alatt akkor elhallgatott :D