Worms Reloaded

← ElőzőOldal 18 / 18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
akkor is szent gránát powa 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

sz4bolcs
És a carpet bomb? (kis forgó tekercsek hullanak az égbõl, és pattognak) 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

jackcsabi
Én csak az Forts Under Siege-vel játszottam, 3D-s, de néha-néha egy-két hétig lekötött 😊

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Tyler1
én a vázát bírtam a legjobban 😊 akkorát robbant h félpercig figyeltem h repül a kukacom xD

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

plu604
Ezzel egyetértek, én is imádtam, még a mayhem-et is. de ha már felturbózzák szerintem ez nem elég. Talán kár bele munkát is fektetni. Ennyibe?

greg benz
Ez jóóóó<#eljen><#eljen>

RAZOR27
Eztdevártammár /fav

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

sz4bolcs
"The return of the mighty Armageddon." (a fegyverre céloz) - Hát nálam el sem tûnt. 😄

sz4bolcs
Az meg mi a f@sz a videóban, hogy "visszatérnek a legendás Armageddon fegyverek." Csak annyit kell tenniük, hogy nem veszik ki a Worms Armageddon-ból. Vagy most a Worms3 meg 4 meg 5 meg ezeket a szar 3D-seket is beleszámolták a sorozatba? xDDD Mert akkor nincsenek észnél.

sz4bolcs
Valóban nagyon szerencsétlen névválasztás, mivel a Worms Armageddon gyakorlatilag egy új fegyverekkel, és cuccokkal, stb. telepakolt Worms 2.

Megnéztem a videót, és nekem azért lett volna még elég sok ötletem. A grafikát sem fejlesztették annyira, mint lehetett volna, pedig igazán tetszetõs dolgokat ki lehetne még hozni 2d-ben úgy, hogy az eredeti worms armageddon hangulat ne vesszen el. Így pedig félig-meddig rókabõr feelingje van. De rosszabb biztos nem lesz, úgyhogy én is nagyon várom. És ha megteszik nekem, hogy a fõmenü zenéje a worms1 zenéje lesz...😊

z99999
nem tom mi bajotok volt a mayhemmel, nekem nagyon bejött annak ellenére, hogy mennyire kicsi pályák voltak kevés ellennel
viszont mai napig az armageddon a király, ez cáfolhatatlan

az új jövevényt meg várjuk

Pszt.

artschi
na, ez g*cc jó lesz, várós!!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

5c0rp330n
ez qrvajó, a Worms Armageddon volt eddig a kedvenc részem. mondjuk elég szerencsétlen az újat Worms 2: Armageddon-nak hívni, amikor a sima Armegeddon volt úgymond a Worms 3. Worms Armageddon 2 név már stimmelne.

[HUN]FaTaL
Húú ez jó lesz. +fav 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Christiansen
Worms Armageddont imádtam..
végigvittem a küldetéseket is, iszonyat durva volt...countdown to Armageddon..

de megy csak patch kell hozzá (vagy talán még az se)

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

szerintem nem is kell fejleszteni... a worms armageddon az úgy zseniális játék ahogy van😄

Zomil
sztem meg pont elég, számomra az armageddon és a world party volt a legtökéletesebb, ennél több nem kell 😊
sajnos ha jól tudom az armageddon már xp-n nem is megy.

szvsz a worms az egyik olyan játék a sok közül amibe kár belenyulni csak kicsit fel kell turbozni a grafikát a mai játékos szemnek 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MR ME
így van, a 3d sztem sem tett jót neki

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

EnZsolt
Holy Grenade rulez! 😊

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

akyyy
xboxra tökéletes

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

plu604
Részemrõl nem nagy durranás. Õszintén szólva kicsit többet vártam a trailertõl, és bár nekem nincs ötletem hogy mit fejlesztenék a Worms 2D-s játékán, nekik biztos lenne. Ezek az új fegyverek meg a single player kicsit... kevés.

akyyy
hááálelúja bomba😄DDD

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

A 99es Armageddon a mai napig is az egyik legjobb multiplayer játéka (máig is találnak ki a játékosok új játékmodokat😄) De ez valahogy már most nem tetszik😛
Túlságosan fel van túrbózva... hasonlít a psp-s verziókra (asszem 2 db jött ki) és azok sem tetszettek

EnZsolt
HAAAAALLLEEEEEELLLLUUUUUJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

BOOOOOM!!! 😄

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

ProGabe
jeeeeeeeeeeee \o/

én még az eggyel kezdtem. a kukacok csak vonalak és pontok (szemek) voltak, semmi mimika. a 2 maga volt a kánaán. aztán a sok kieg, a rengeteg vadállat fegyverrel. a 3D-s részekkel kb. 10 percet bírtam csak játszani

szóval ez nagyon várós. tudtam, hogy készül, de azt hittem, csak boxra. kellemes meglepetés a PC-s verzió

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

szucsy89
imádtam mindig is a worms sorozatot😊 jó lesz ez is bitzos, fõleg a 3d-s kavalkád után
Zomil
rengeteg órát töltöttem el a worms szériával, sajnos a 3d-re váltás nem volt elõnyös a játéknak.
nagyon megörültem mikor elolvastam a hírt és megnéztem a videót, ujra elfogott a régi wordm fíling amikor 4-en a gép elött egymás kukacait öltük(rossz aki roszra gondol) 😄

Zomil
A 90-es évek egyik kult játékává vált a Team 17 kissé morbid, de rendkívül szórakoztató sorozata, a Worms, melyben egyszerre akár négyen is játszhattunk egy gép elõtt - körökre osztva. Késõbb persze a sorozat is fejlõdött, fõleg grafikailag, a kezdeti 2D-bõl például gyorsan három lett, ami viszont nem nyerte el mindenki tetszését, hisz ezzel gyakorlatilag az eredi játék teljesen átalakult. Talán a morgolódós rajongókra gondoltak a fejlesztõk, mikor bejelentették a Worms 2: Armageddont, ami visszatér a jól megszokott 2D-s nézethez, és a grafikai stílus is marad a régi - gyakorlatilag új fegyverekre, pályákra, és persze fejlesztett egyjátékos küldetésekre számíthatunk benne. Az Armageddon 2 elõször Xbox Live Arcade-ra (az év végén), késõbb viszont PC-re és Mac-re is érkezik. Banán bombával becélozni, és katt a bemutatkozó videóra:
katt a videóhoz

forrás: pcdome.hu

← ElőzőOldal 18 / 18