Worms Reloaded

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lunki88
Csak a konzolosoknak kellett fizetni érte, az is a Microsoft miatt.
MerlinW
Mikor adta ingyen? L4D DLC-k is pénzesek voltak.

[merlinw.org]

SZilaJMaGGoT
Hát én nem tudom. Képed vagyok kiadni ilyen szarokra pénzt ami megtetszik... 😄 Igaz nem rendelkezem olyan game-el amihez dobálják a dlc-ket, de ha netán rákapok a multira, és kiadnak valami muris pack-et(jó esetben még mission-t is tesznek bele) akkor sztem fogok worms DLC-ket vásárolni... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

elitehun
Csak nem akartam úgy mondani hogy kár mert a worms egy hatalmas játék. És hát team17 rules. legfeljebb nem veszem meg a dlc-t
elitehun
Ezt mondom én is
SZilaJMaGGoT
Kár, h itt a valve-nek csak a steam-hez van köze, a játék a team17 reszortja...

elitehun
Meg találtam egy olyat is hogy Weapons are not customizable
Meg vagy a kiadással egy idõben vagy a kiadás után de kiadnak egy Demót tehát ha valaki nem biztos abban hogy megveszi akkor várjon a megjelenés utánig
elitehun
Most nézem hogy egy csomó mindent meg lehet majd változtatni. Többek között a kukacok színét, azt hogy mit mondjanak és még a HUD-ot is
elitehun
Jellemzõ
Persze a Valve az mindig ingyen adja a DLC-it
Valaki bekérdezte a steam fórumon a dolgot és sajnos eléggé kitérõ választ adtak a fejlesztõk. Valami olyasmit, hogy ha úgy ítélik meg, hogy elég sok a tartalom, amit adnak, akkor nem fogják ingyen adni.
elitehun
Ja jó lenne.
Nem úgy mint az activision-nél hol azt a kérdést teszik fel hogy "Mért ne kérjünk érte pénzt?"
De most ne is beszéljünk olyan rossz dolgokról mint az activision hiszen jövõhéten szerdán már játszhatunk is a játékkal 😊
SZilaJMaGGoT
Is-is... A játékhoz járó cuccokra írtam, h sok kicsi sokra megy(-10%, 24h elõny, extra sapik, extra pályák). A DLC-ket meg a megjelenés után mondom. Szerintem ehhez is kiadnak majd kismillió DLC-t mert miért ne?

Zomil
a team17 forumán azt irták, h beszélnek a steam-esekkel, h le lehessen elöre tölteni a játékot

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

elitehun
Mármint a megjelenés után vagy az elõrendelõknek járó cuccokról beszélsz?
SZilaJMaGGoT
Jaja, sok kicsi sokra megy... 😊 Am már most látom milyen DLC özön lesz a game-hez... sapkák, meg minden szirszar...

elitehun
Ja meg de tulajdonképpen ez a 10 százalék kedvezmény is picsafüst de több mint a semmi 😊
Nameg az egyedi sapik meg pályák
Lunki88
Én is elõrendeltem de ettõl az "1 nappal hamarabb játszhatok" dologtól nem esek hasra. 😄 Legalább egy héttel hamarabb játszhatnék vele akkor azt mondanám érdemes volt. 😊
SZilaJMaGGoT
Nah igen, az nem lenne hülyeség... :/

elitehun
Ja értem. Csak azt hittem hogy le is tölti és így nem kell várni rá szerdán 😊
SZilaJMaGGoT
<#eljen>

Zomil
25. azaz szerda este 6 órakkor pontosan 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SZilaJMaGGoT
Azaz asszem 25.

SZilaJMaGGoT
Megjelenés elõtt egy nappal.

elitehun
Most vettem meg 😊
Viszont még nem töltött le semmit mikor fog?
<#idiota><#eljen>

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Frank99
ja, ték!

:-)))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

MerlinW
Tudtam, csak meg akartam adni neked a lehetõséget, hogy belém kössél. Mert én ilyen jó fej vagyok. SG-ért mindent😊

[merlinw.org]

Honnan tudod hogy nem a 299-et tékelte?

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Frank99
:-)))

MerlinW
Elhibáztad😊

[merlinw.org]

Frank99
Ték!

elitehun
Csak kíváncsi vagyok a reakciójára 😊
MerlinW
Izé.. tudod vannak viccnek szánt reakciók, amikre nem kell válaszolni😊

[merlinw.org]

elitehun
Dal
Untat
Hagyaték
Nagykövet
Nadrág
Ujjbegy
Nagylelkû
Uborka
Narancs
Lehet hogy nem mind teljesen magyar szó de a Disztribúció-nál "magyarabb" De mint én is mondtam csak azért írtam azt a hsz-t mert unatkoztam és pangás volt XD
Jó... mondj 10 magyar eredetû szót kérlek😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

elitehun
Persze ismerem én is ezeket a szavakat amúgy csak azért írtam e mert pangás volt XD
De azért te is beláthatod hogy azok az angolból átvett szavak 😊
Fresh Duke
Talán "mondd", nem?

A heavy cost. I pay it gladly.

SZilaJMaGGoT
Most viccelsz vagy tényleg kicsi a szókincsed? 😄

Zomil
Bannerba kirakattam a Steam Group linkjét 😊

ez magyarul volt😄

elitehun
Most mond el magyarul<#idiota>
SZilaJMaGGoT
Én személy szerint a digitális disztribúciót jobban preferálom mint a dobozt...

Fresh Duke
We'll see about that.

A heavy cost. I pay it gladly.

Ok, hogy szeretik az emberek a dobozos játékokat, de ha egyszerûen vannak olyanok, amik amolyan "indie" játékok és soha nem jelennek meg dobozosan, akkor csak azért sem veszitek meg?
Pl Worms... nem hiszem, hogy a warezzal majd tudnának multizni az emberkék... bár a régiekkel lehetett, de itt a steam be fog kavarni.

elitehun
Ja értem<#vigyor0>
MerlinW
Öööö.. akkor ne vegyél.. mondta valaki, hogy vegyél? Ott veszel, adsz el azt amit akarsz, ahol jólesik. Engem aztán egy cseppet sem érdekel😊

[merlinw.org]

akyyy
nem is neked válaszoltam.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Zomil
akkor szia!
amugy nem volt könnyü megfejteni, h mit is akartál irni...

akyyy
talán mert megvettem a játékot xboxra

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

elitehun
Akkor mért jársz ebbe a topikba?<#fejvakaras>