879
-
én most töltöm le bhról muhaha -
xxxpaulxxx #438 Jah és barátocskám nézz szét a steam-worms reloaded fórumon... elég sokan egyetértenek velem:) -
xxxpaulxxx #437 Nem... én a legjobbakat vártam... és tetszik is a játék... kinézetileg, meg fegyverileg, meg a toronyirányú pályák miatt...
De ami zavar az zavar...
Gondolom te nem túl sokat játszottál a régi részekkel;) -
Nem mondtam, hogy adják azt is 4 ezerért. Adják 6 ezerért és úgy már valószínű megéri. -
Mert nem érné meg? -
GYERKEK EZ KURVAJÓ :D:D:D -
Nekem tetszik egyébként, elbohóckodok majd vele singleben. :) De könnyen lehet, hogy megveszem. :) Csak miért nem adtak ki belőle dobozost. :( -
engem nem zavar....
amugy meg akik worms armageddon-t vártak: nem véletlenül nem maradt meg a játék neve worms 2: armageddon-nak...ez egy uj játék változtatásokkal...el kell ezt fogadni, akinek a w:a kell az játszon azzal, annak is van a mai napig supportja -
SBT #431 am, mióta van oan szabály hogy Free for All-ban nem szabad a legkevesebb HP-sra lőni? -
"-granyón nem lehet pattogást állítani: ez mégis ki a francot érdekel?"
Azért elég szépen lehetett taktikázni hogy mennyire pattogjanak a gránátok. -
ez kb. csak a régi hc w:a fanokat zavarja...
-Szinte alig konfigurálható: ugy vettem észre, h sok mindent lehet állitani....
-alig van benne pálya: ezért van benne editor?
-a rope-al nem lehet pattogni Oo: jaj ne ujra meg kell tanulni most mi lesz...
-nincs benne shopper játékmód, ami a legkedveltebb multi mód volt...: a t17 szereti supportolni a játékait...ha lesz rá igény be fogják rakni
-granyón nem lehet pattogást állítani: ez mégis ki a francot érdekel?
-pályát nem lehet rajzolni: de lehet....
-és ezek miatt a korlátozások miatt ki is van lőve a custom cumó esélye... majd a t17 adja ki a dlcket pénzért;): aham jah....
miért érzem ugy, h csak fikázni akarod a játékot? -
xxxpaulxxx #428 Jajj már mr fail:D -
Gondolom belehet, ha jpg, de én megnéztem és ott van jópár armageddonos landscape... A custom landscape viszont lehet csak lanba működik. Meg kell kérdezni a t17-et, hogy hogy is van ez... :D -
Jaa, ezt így nem figyeltem meg. :) -
Neoncsoves #425 csak a saját wormjeid beszélnek magyarul -
Neoncsoves #424 ha nincs is benne shopper, tudsz csinálni gamemode-t (ezen nem múlik) -
A hangok fele angol.:( Hiába állítottam magyarra. -
Neoncsoves #422 gránát pattogás - faszság
shopper - játszál a kampánnyal és megkapod (asszem) -
Ki kellett húzni a joyt. 2010ben még mindig ilyen bug, szánalom.:D -
xxxpaulxxx #420 Igazad van:) Vajon a réginek a pályáit bele lehet rakni?
Egyébként ezeket valamiért nem engedte betölteni multiban... szóval azért háborodtam fel.
Viszont a többi pontban ugyan úgy rossz a játék, ahogy írtam... egyszerűen ez így nem jó... és nem lehet megszokni, mert ennek nem ilyennek kell lennie.
Jah ráadásként mi az, hogy nincs push to talk????
Áááá... jöhetnek is az első updatek:D -
Másnál is vannak billentyűzetkezelési gondok? Minden 20. gombnyomásra reagál, képtelenség mozogni vagy célozni. -
Most is van user landscape, csak szét kéne nézni... :) -
CamelX #417 Hotseat ugye van benne? -
xxxpaulxxx #416 Van.. random pályaszerkeztő
Meg érted... a régiben png képek voltak a pályák... mindenki tudott szerkeszteni photoshoppal... nah ezt is elfelejtetjük itt... éreztem, hogy ez lesz:( -
Pedig elvileg van pályaszerkesztő az egyik videóban mutatták is. -
Évek vesztek oda... :( -
Én kb. azt kaptam amire számítottam, habár nem is voltak túlzottan nagy elvárásaim a játék iránt. Viszont akik a régiben vérprofik voltak a ninja rope-al azoknak most újra be kell gyakorolniuk mert itt nem úgy megy. :) -
xxxpaulxxx #412 -Szinte alig konfigurálható
-alig van benne pálya
-a rope-al nem lehet pattogni Oo
-nincs benne shopper játékmód, ami a legkedveltebb multi mód volt...
-granyón nem lehet pattogást állítani
-pályát nem lehet rajzolni
-és ezek miatt a korlátozások miatt ki is van lőve a custom cumó esélye... majd a t17 adja ki a dlcket pénzért;)
Rengeteg dolog van még... ezek csak a számomra legzavaróbbak:/ -
SBT #411 Nah király! Megjavult a semmitől! Oat lehet bene haverokkal zúzni!
-
Szerintem nagyon kellemesre sikerült, bár casual-ebb mint az armageddon. Hát igen, tényleg látszik, hogy az elmúlt pár 2d-s rész konzolra jött, de ennek ellenére én meg vagyok vele elégedve! -
Ez mit takar? -
Pio #408 K*csög Skidrow behúzta, nem lett Worms Reloaded RELOADED... :( -
xxxpaulxxx #407 Hát... sajnos rosszul hatott a játékra az, hogy az elmúlt 1-2 2ds rész csak konzolra jelent meg... -
Pio #406 Na ezért vagyok vele úgy, hogy semmit nem rendelek már elő hiába ígérnek fűt fát. Sok játék jelenik meg menthetetlenül sz*rul, ami nem annál is előjönnek gyerekbetegségek, amiket 1-2 hónapon belül kijavítanak, addigra megjön az első árleszállítás is és kimaradok a szívásból. :)
Szerintem adj neki pár napot, a Team17 egy korrekt csapat, tuti, hogy javítani fogják a hibákat amint tudják.
A preorder bónuszok pedig csak arra jók, hogy Free For Allban meglegyen a primary target... :D -
xxxpaulxxx #405 Elég fos a multi... aztán lehet csak ki kell ismerni
De szar a rope... a scheme... a beállíthatóság:S -
Most játszottunk haverral egyet, és előjöttek az armageddonos marhaságok, amikor sikerül magunkat megszívatni a másnak szánt rakétával. :D
A sapkák menőek, egyedül a predatoros spakán nevettem fel. :D Jó játékot mindenkinek! -
Tehát akkor nem szar a multi csak téged nem enged be :S
Amúgy mondtam hogy valszeg lesznek gondok a szerverekkel. Én sajna még nem tudom kipróbálni mert nyaralok de majd pénteken
-
SBT #402 Első benyomás: 1 játékos mód: KIRÁLY!
Többjátékos mód: SZ@R!
Többé 1 játékot sem fogok megvenni me nem mennek multiban...
3900Ft-volt felteszem haverokkal mennénk multizni 3-an én ha bejoinolok azt írja hogy This session is no longer avaiable! Bármilyen szerverre akarok joinolni ezt írja... Másnak nincs ien baja csak nekem. Worms 4 is megvan az is csak 35-ik próbára szerencsére sikerült bejutni egy szerverre... Erről ennyit, 1 játékosban viszont nagyon jó...
-
xxxpaulxxx #401 HEEEE? Nincs Shoppa a multiplayerben választható játékmódok között?Oo -
xxxpaulxxx #400 Te meg lámpaernyő:P