879
-
Pio #159 Szerintem akkor Te egy pro lehetsz cask még te se tudsz róla, mert bárki akit ismerek és hozzám hasonló hobbiwormsös csak pislog az ilyen videók láttán. Kábé mint amikor a hétvégi pingpongos nézi a koreaiakat. :) -
Nem kell félni, annyira azért nem vészes ez a videó sem. :D
Nem nehéz annyira a szelet beleszámítani. Jó, mikor fellövi a levegőbe a francba, és pont eltalálja csórikámat, na az, ami tuti kb 20-ból 1-szer jött neki össze. Ha ilyen profik lennének, akkor 1 játékról csináltak volna csak videót, és azt töltik fel, nem 30 menetből vágnak össze 3,5 percet. :) -
Pio #157 Ígérem utolsó, hisz ez nem Worms Armageddon/WWP topik, de OMG O_O
Írok a topikváltás ügyében az általános admintopikba, ott általában hamar szoktak intézkedni. -
Nah ez az amit sosem tudtam csinálni...
Ha fele ilyen jól toltam volna már boldog lennék. -
Pio #155 Ja, végül is bárki megcsinálja, hogy bazookával a pálya másik végén levő játékost telibe találja úgy, hogy csak a szél segítségével már visszafele repülő lövedékkel fér hozzá. :)
De az a videó a rope-ozásról szólt főleg, itt van viszont egy külön bazookás fragmovie:
-
xxxpaulxxx #154 Az a Maiden - Be quick or be dead teljesen találó volt a videóba:D
Az a baj amúgy a WormA multival, hogy, ha nem nyomod legalább így a ropeozást, akkor jön a noobozás:S -
Ninja Rope-ot leszámítva nem tűnnek veszélyesnek. :)
WA-val annó én is nagyon sokat toltam, de nem multiztam neten. Először testvéreimmel, majd haverjaimmal, osztálytársaimmal, táborosokkal játszottam, és mindegyikük addig állította, hogy vérprofi, míg el nem vertem őket. :D -
worms fragmovie lol :D
amugy durván tolja :D -
Pio #151 Kiemelt komment: "Gentlemen, we have looked upon the face of God, and he plays Worms." -
Pio #150 Azt...aaaa....k***.... O_O
Na ilyesmikre gondolok. :D
-
A sima Armageddon-t is a mai napig játszák neten. Egyszer felmentem egy szerverre, nagyban elkezdtem mindenkit írtani, mondom ezek mekkora lámák, mire kiderült hogy only rope szeró volt és csak úgy szabad támadni ha előtte kötéllel odamászok... Mondjuk ment is az anyázás egyből a részükről. :D
Azért én is remélem hogy lesznek magamfajta játékosok is, nem csak vérpistik. :D -
Pio #148 Lesznek ranglétrák, hátha azoknak lesz valami hatása erre.
Amúgy beígérték, hogy megjelenés után jön demo és guest passok, szóval elvileg lesz lehetőség megnézni, hogy valójában mi a helyzet.
Az a 10% árengedmény nem nyom annyit a latba számomra, szóval inkább megnézem majd először azt a hírhedt worms multit. -
Igen? Utoljára általános iskolás koromban WAztam haverral, hatalmas feeling volt, persze egyikünk sem volt profi. Hátha most másképp lesz, elkülönített szerverek vagy nem tudom. Majd meglátjuk. :) -
Pio #146 Az a baj, hogy a worms nekem mindig is hobbijáték volt, amit havi 1-2szer ha összeültünk haverokkal játszogattunk, ezzel szemben legendákat hallani arról, hogy mennyire brutális a multi, vérprofikkal van tele az egész és hobbijátékosként élvezhetetlen. Szóval ettől tartok valamelyest. :( -
Csak avval nem valószínű hogy menni fog a multi. :)
Ha jó lesz, akkor megveszem. -
a verbatim meg 60 ft :D -
Indigo #143 Ok, de nekem csak egy haverom van, aki Worms-özik. Viszont neki lehet meg fogom venni :) -
jó de összeszedsz még 3 havert és ugy olcsobb :) -
Egy példány kb 4k. -
Indigo #140 Ja, hogy 4 példányban megveheted még olcsóbban? Kösz, elég nekem egy példány :) -
http://store.steampowered.com/app/22600/ -
Flammius #138 Gorilla.bas az igazi. -
Indigo #137 Linket plz! -
ez nagyon kemény!
Én ezekről lemaradtam... Asszem a 2 volt az első amivel játszottam. -
Amugy akit érdekel tegnap felkerült egy 4-es pack steam-re és kb. 700ft-al lehet olcsobban beszerezni :) -
xxxpaulxxx #134 Régen játszottam Shoppát, jó kis mód az... elég nagy kreatívságra vall attól, aki azt kitalálta anno:D -
Pio #133 Tessék:
-
komoly
lehet meglesem -
banános nincs meg??? :D -
valaki szokott shopper-t, rr-t vagy proper-t avgy boomrace-t játszani?!
Nincs kedvem spanyol meg brazil pöcsökkel játszani :D -
Pio #129 Egy main theme :)
-
álmodozok* -
Nem lett volna gond a 3d-vel sem ha a mozgástér megmarad x-y-tengelyen. A rajzolt graf mondjuk nyerő, de sokat álmozok arról pl, h milyen is lenne ha lenne valami durva fizika is a játékba... :) A környezet sokkal durvább lenne, a fém fém lenne, stb... -
xxxpaulxxx #126 Én előrendeltem... 3 rugótól nem rokkanok meg egy ilyen klasszikusért:D -
Na végre kijön pc-re is, ezt is megértük... Vajon mi tartott ilyen sokáig a Team 17-nek? Tudtommal xbox-ra lassan 1 éve kint van már. Amúgy valaki előrendelte már? Egy picit sok ez a 14 euro egy remakért, de egye fene... :D -
ja ez tipikusan az a játék ami 2d-ben az igazi -
-

-

Szerintem sok felejthetetlen percet szerzett ez a kis "gagyi" játék annó sokunknak! A 3D-sek szarok voltak. 2D az isten! -
hogy ezen mennyit vihogtam régebben, az rettenet. D: