879
-
#319 Ja jó lenne.
Nem úgy mint az activision-nél hol azt a kérdést teszik fel hogy "Mért ne kérjünk érte pénzt?"
De most ne is beszéljünk olyan rossz dolgokról mint az activision hiszen jövőhéten szerdán már játszhatunk is a játékkal :) -
#318 Is-is... A játékhoz járó cuccokra írtam, h sok kicsi sokra megy(-10%, 24h előny, extra sapik, extra pályák). A DLC-ket meg a megjelenés után mondom. Szerintem ehhez is kiadnak majd kismillió DLC-t mert miért ne? -
#317 a team17 forumán azt irták, h beszélnek a steam-esekkel, h le lehessen elöre tölteni a játékot -
#316 Mármint a megjelenés után vagy az előrendelőknek járó cuccokról beszélsz? -
#315 Jaja, sok kicsi sokra megy... :) Am már most látom milyen DLC özön lesz a game-hez... sapkák, meg minden szirszar... -
#314 Ja meg de tulajdonképpen ez a 10 százalék kedvezmény is picsafüst de több mint a semmi :)
Nameg az egyedi sapik meg pályák -
#313 Én is előrendeltem de ettől az "1 nappal hamarabb játszhatok" dologtól nem esek hasra. :D Legalább egy héttel hamarabb játszhatnék vele akkor azt mondanám érdemes volt. :) -
#312 Nah igen, az nem lenne hülyeség... :/ -
#311 Ja értem. Csak azt hittem hogy le is tölti és így nem kell várni rá szerdán :) -
#310 -
#309 25. azaz szerda este 6 órakkor pontosan :) -
#308 Azaz asszem 25. -
#307 Megjelenés előtt egy nappal. -
#306 Most vettem meg :)
Viszont még nem töltött le semmit mikor fog? -
spiczi91 #305 -
#304 ja, ték!
:-))) -
#303 Tudtam, csak meg akartam adni neked a lehetőséget, hogy belém kössél. Mert én ilyen jó fej vagyok. SG-ért mindent:) -
spiczi91 #302 Honnan tudod hogy nem a 299-et tékelte? -
#301 :-))) -
#300 Elhibáztad:) -
#299 Ték! -
#298 Csak kíváncsi vagyok a reakciójára :) -
#297 Izé.. tudod vannak viccnek szánt reakciók, amikre nem kell válaszolni:) -
#296 Dal
Untat
Hagyaték
Nagykövet
Nadrág
Ujjbegy
Nagylelkű
Uborka
Narancs
Lehet hogy nem mind teljesen magyar szó de a Disztribúció-nál "magyarabb" De mint én is mondtam csak azért írtam azt a hsz-t mert unatkoztam és pangás volt XD -
xxxpaulxxx #295 Jó... mondj 10 magyar eredetű szót kérlek:) -
#294 Persze ismerem én is ezeket a szavakat amúgy csak azért írtam e mert pangás volt XD
De azért te is beláthatod hogy azok az angolból átvett szavak :) -
#293 Talán "mondd", nem? -
#292 Most viccelsz vagy tényleg kicsi a szókincsed? :D -
#291 Bannerba kirakattam a Steam Group linkjét :) -
xxxpaulxxx #290 ez magyarul volt:D -
#289 Most mond el magyarul -
#288 Én személy szerint a digitális disztribúciót jobban preferálom mint a dobozt... -
#287 We'll see about that. -
xxxpaulxxx #286 Ok, hogy szeretik az emberek a dobozos játékokat, de ha egyszerűen vannak olyanok, amik amolyan "indie" játékok és soha nem jelennek meg dobozosan, akkor csak azért sem veszitek meg?
Pl Worms... nem hiszem, hogy a warezzal majd tudnának multizni az emberkék... bár a régiekkel lehetett, de itt a steam be fog kavarni. -
#285 Ja értem -
#284 Öööö.. akkor ne vegyél.. mondta valaki, hogy vegyél? Ott veszel, adsz el azt amit akarsz, ahol jólesik. Engem aztán egy cseppet sem érdekel:) -
#283 nem is neked válaszoltam. -
#282 akkor szia!
amugy nem volt könnyü megfejteni, h mit is akartál irni... -
#281 talán mert megvettem a játékot xboxra -
#280 Akkor mért jársz ebbe a topikba?