Worms Reloaded
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Már csak egy jó banner kéne.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ennek örömére egy ninja rope-os videó:
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
A heavy cost. I pay it gladly.
Mondjuk hozzá tartozik, hogy annyira a szívére vette, hogy vagy napi 4 órát gyakorolt a kövi LANpartiig, ott pedig az 50ig menõ deathmatcheket úgy nyerte, hogy a másodiknak volt vagy 10-15 frage. :)
http://goo.gl/gd6Zi5
Nem nehéz annyira a szelet beleszámítani. Jó, mikor fellövi a levegõbe a francba, és pont eltalálja csórikámat, na az, ami tuti kb 20-ból 1-szer jött neki össze. Ha ilyen profik lennének, akkor 1 játékról csináltak volna csak videót, és azt töltik fel, nem 30 menetbõl vágnak össze 3,5 percet. :)
Írok a topikváltás ügyében az általános admintopikba, ott általában hamar szoktak intézkedni.
Ha fele ilyen jól toltam volna már boldog lennék.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
De az a videó a rope-ozásról szólt fõleg, itt van viszont egy külön bazookás fragmovie:
Az a baj amúgy a WormA multival, hogy, ha nem nyomod legalább így a ropeozást, akkor jön a noobozás:S
WA-val annó én is nagyon sokat toltam, de nem multiztam neten. Elõször testvéreimmel, majd haverjaimmal, osztálytársaimmal, táborosokkal játszottam, és mindegyikük addig állította, hogy vérprofi, míg el nem vertem õket. :D
amugy durván tolja :D
Na ilyesmikre gondolok. :D
Azért én is remélem hogy lesznek magamfajta játékosok is, nem csak vérpistik. :D
Amúgy beígérték, hogy megjelenés után jön demo és guest passok, szóval elvileg lesz lehetõség megnézni, hogy valójában mi a helyzet.
Az a 10% árengedmény nem nyom annyit a latba számomra, szóval inkább megnézem majd elõször azt a hírhedt worms multit.
Ha jó lesz, akkor megveszem.
Én ezekrõl lemaradtam... Asszem a 2 volt az elsõ amivel játszottam.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Nincs kedvem spanyol meg brazil pöcsökkel játszani :D