5661
-
#452 új doboz
-
#451 Shopping Mall pálya az adná nagyon:) -
PunkZoli #450 lehet kamu
-
Neoncsoves #449 Most jut eszembe. Mostmár 2 ember fog kiesni a survivorok közül versusba. Bár az viszont kérdéses melyik kettő :D -
#448 én már csináltam és giftként. pofon egyszerü, mindent az orrod elé rak, amint megveszed:) -
#447 Aham, kösz a válaszokat. -
#446 giftként. -
Neoncsoves #445 csak tippelem, de máshogy nem nagyon lehet. ha nem érkezik válasz, szerintem írj a valve support-nak, ők tudják a választ. -
#444 Ezt most csak úgy tippeled vagy már csináltál ilyet? -
Neoncsoves #443 giftként vagy hogy oda tudod adni ahol a guest passok vannak -
#442 Ha megveszem a 4-es packot a plussz 3 játékot, hogy osztom ki a haverok között? -
Neoncsoves #441 én is benne lennék egy 4es packba -
#440 :DDDDd ezjó -
PunkZoli #439 lehet a fiúk másra számítanak, csak ne legyen meglepetés :D -
ZsirosKenyer #438 küldtem privit mindenkinek -
#437 -
ZsirosKenyer #436 na, akkor gangbang -
#435 Beszállnék negyediknek -
ZsirosKenyer #434 jó, 3an vagyunk már. -
#433 A four packban énis bennelennék egyébként, egész tűrhető áron van úgy játék :D -
#432 Beszállok :D -
#431 amugymeg szerintem g2playen lesz majd olcsón cdkey szal aki megszeretné venni az is egy alternativa -
#430 én meg ajánlom nekik ha az első részt kiadták 12ezerért ezt 10ért akarják akkor ezt kevésbé támogatják majd és jövőre jön a l4d3 8ezerér és én azt veszem meg addig meg elvagyok a killing flooral meg az l4d1el :) -
ZsirosKenyer #429 Vkinek nincs kedve beszállni egy "Four pack" előrendelésbe?
kapnánk 4 cd keyt, fejenként 6500 HUF-ért, így igazán megérné szerintem... -
MrAndree #428 Jó lesz ez. Én se bojkottáltam de remélem a Valve úgy tekint erre az egészre, hogy volt a Left 4 Dead ami egy kísérlet volt arra nézve, hogy mennyire jön be az embereknek ez a stílus /mint kiderült nagyon is/ és akkor most érkezik a második rész amely maga lesz az "ultimate cooperative experience" ami tényleg nagyon meg lesz támogatva DLC-kel és miegyebekkel. Mert ha újabb egy év múlva jönni akarnak egy harmadik résszel aztán már tuti nem veszem meg. -
#427 Jók ezek a videók:)
Én nem bojkottáltam,mikor hallottam hogy érkezik a következő rész a melee fegyókkal,már úgy voltam vele,hogy steamen beszerzem,vagy dobozosban.
Ezek a videók csak még jobban meggyőztek. -
#426 A játékmódról 2 videó:
link
2. videó: (itt van az új, női boomer is :DDD )
link
Jockey gameplay:
link
Egyébként meg én is bojkottáltam, de a második kampány már annyira meggyőzött (nembeszélve a mostani vieókról + új játékmódról), hogy a közeljövőben én is előrendelem. -
MrAndree #425 Érdekesen hangzik. -
#424 Valve has revealed an all new game mode for Left 4 Dead 2. Dubbed "Scavenge" the new mode pits a team of Survivors against a team of Special Infected. As expected, there is a catch.
The new mode is coming off as a mix of Survival mode and Versus. The team of Survivors is tasked with finding and retrieving gas canisters that have been scattered around the level. These canisters are then used to fill up generators. While they're attempting to do this, both the normal Infected and the human controlled Special Infected will attempt to thwart their plans.
The maps start off with a 120 second time limit, each canister used adds another 20 seconds to the remaining time. The goal for the Survivors is to use as many of the 16 total gas canisters before the time runs out.
-
#423 nem is rád gondoltam -
Neoncsoves #422 elő rendelem de nem magam miatt hanem a klán miatt :) ugyanis két fele fog szakadni a klán (akik nem veszik meg az l4d2-t most meg azok akik sose veszik meg, a másik fele pedig azok lesznek, akik előrendelik/megveszik később. ha már 2-3ezret spórolhatok a 4es pakkal, akkor miért ne...) -
ZsirosKenyer #421 depeche mode -
#420 aki impulsen vásárolna annak jól jön -
Rundstedt17 #419 Ezek már csak ilyenek duma van:D.... -
#418 biztos lesz vmi script ami kinyeri majd az oldalról -
#417 én tudok egy nagyon bojkottáló ismerősről, aki minden egyes pályán felfirkálta a falra a bojcott group logoját, és azt mondta soha nem veszi meg:D
most előrendeli xD -
PunkZoli #416 arra lennék kiváncsi a bojkottban hányan veszik meg, mert az ok, hogy egyenként meglehet nézni, de jó lenne, ha százalékosan, vagy számszerüen lehetnem megnézni, hogy egy csoportban a publik profilosoknak milyen gameből mennyi van -
PunkZoli #415 be is vallanák ,ha szarul fogyna.... hype -
#414 Left 4 Dead 2 Expected to Be Fastest-Selling Valve Game Ever, Gets $25M Ad Campaign
hajrá bojkott :D -
MrAndree #413 De jó kis film lesz ez is. :)