5667
  • Neoncsoves
    naja, de néha egy tankot lelőni nehéz, nemhogy agyonverni vmi melee fegyóval :|
  • Szega87
    nagyon a meele küzdelemre akarják kihegyezni a küzdelmet
  • Neoncsoves
    link
  • Neoncsoves
    TANK BURGER 30
    Kill a Tank with melee weapons.

jó kis acsi. 4 survivor veri a tankot serpenyővel :DD
  • XeeN
    Igen, de nem akartam szóvátenni, hátha megbántom vele valakinek az "érzéseit".
  • Neoncsoves
    Észrevettétek, hogy amennyi a sorszám annyi néger? 1-ben 1 néger, 2-ben 2... no offense :D
  • werkfilm
    új doboz

• Waczkor
    Shopping Mall pálya az adná nagyon:)
  • PunkZoli
    lehet kamu

• Neoncsoves
    Most jut eszembe. Mostmár 2 ember fog kiesni a survivorok közül versusba. Bár az viszont kérdéses melyik kettő :D
  • Rage47
    én már csináltam és giftként. pofon egyszerü, mindent az orrod elé rak, amint megveszed:)
  • Blacksheep333
    Aham, kösz a válaszokat.
  • bertino
    giftként.
  • Neoncsoves
    csak tippelem, de máshogy nem nagyon lehet. ha nem érkezik válasz, szerintem írj a valve support-nak, ők tudják a választ.
  • Blacksheep333
    Ezt most csak úgy tippeled vagy már csináltál ilyet?
  • Neoncsoves
    giftként vagy hogy oda tudod adni ahol a guest passok vannak
  • Blacksheep333
    Ha megveszem a 4-es packot a plussz 3 játékot, hogy osztom ki a haverok között?
  • Neoncsoves
    én is benne lennék egy 4es packba
  • Rage47
    :DDDDd ezjó
  • PunkZoli
    lehet a fiúk másra számítanak, csak ne legyen meglepetés :D
  • ZsirosKenyer
    küldtem privit mindenkinek
  • Rage47
  • ZsirosKenyer
    na, akkor gangbang
  • Waczkor
    Beszállnék negyediknek
  • ZsirosKenyer
    jó, 3an vagyunk már.
  • HF
    A four packban énis bennelennék egyébként, egész tűrhető áron van úgy játék :D
  • SötétBarom
    Beszállok :D
  • tototto
    amugymeg szerintem g2playen lesz majd olcsón cdkey szal aki megszeretné venni az is egy alternativa
  • tototto
    én meg ajánlom nekik ha az első részt kiadták 12ezerért ezt 10ért akarják akkor ezt kevésbé támogatják majd és jövőre jön a l4d3 8ezerér és én azt veszem meg addig meg elvagyok a killing flooral meg az l4d1el :)
  • ZsirosKenyer
    Vkinek nincs kedve beszállni egy "Four pack" előrendelésbe?
    kapnánk 4 cd keyt, fejenként 6500 HUF-ért, így igazán megérné szerintem...
  • MrAndree
    Jó lesz ez. Én se bojkottáltam de remélem a Valve úgy tekint erre az egészre, hogy volt a Left 4 Dead ami egy kísérlet volt arra nézve, hogy mennyire jön be az embereknek ez a stílus /mint kiderült nagyon is/ és akkor most érkezik a második rész amely maga lesz az "ultimate cooperative experience" ami tényleg nagyon meg lesz támogatva DLC-kel és miegyebekkel. Mert ha újabb egy év múlva jönni akarnak egy harmadik résszel aztán már tuti nem veszem meg.
  • Waczkor
    Jók ezek a videók:)
    Én nem bojkottáltam,mikor hallottam hogy érkezik a következő rész a melee fegyókkal,már úgy voltam vele,hogy steamen beszerzem,vagy dobozosban.
    Ezek a videók csak még jobban meggyőztek.
  • HF
    A játékmódról 2 videó:
    link
    2. videó: (itt van az új, női boomer is :DDD )
    link
    Jockey gameplay:
    link
    Egyébként meg én is bojkottáltam, de a második kampány már annyira meggyőzött (nembeszélve a mostani vieókról + új játékmódról), hogy a közeljövőben én is előrendelem.
  • MrAndree
    Érdekesen hangzik.
  • werkfilm
    Valve has revealed an all new game mode for Left 4 Dead 2. Dubbed "Scavenge" the new mode pits a team of Survivors against a team of Special Infected. As expected, there is a catch.

The new mode is coming off as a mix of Survival mode and Versus. The team of Survivors is tasked with finding and retrieving gas canisters that have been scattered around the level. These canisters are then used to fill up generators. While they're attempting to do this, both the normal Infected and the human controlled Special Infected will attempt to thwart their plans.

The maps start off with a 120 second time limit, each canister used adds another 20 seconds to the remaining time. The goal for the Survivors is to use as many of the 16 total gas canisters before the time runs out.

• Rage47
    nem is rád gondoltam
  • Neoncsoves
    elő rendelem de nem magam miatt hanem a klán miatt :) ugyanis két fele fog szakadni a klán (akik nem veszik meg az l4d2-t most meg azok akik sose veszik meg, a másik fele pedig azok lesznek, akik előrendelik/megveszik később. ha már 2-3ezret spórolhatok a 4es pakkal, akkor miért ne...)
  • ZsirosKenyer
    depeche mode
  • Rage47
    aki impulsen vásárolna annak jól jön
  • Rundstedt17
    Ezek már csak ilyenek duma van:D....