5667
-
biztos lesz vmi script ami kinyeri majd az oldalról -
én tudok egy nagyon bojkottáló ismerősről, aki minden egyes pályán felfirkálta a falra a bojcott group logoját, és azt mondta soha nem veszi meg:D
most előrendeli xD -
PunkZoli #416 arra lennék kiváncsi a bojkottban hányan veszik meg, mert az ok, hogy egyenként meglehet nézni, de jó lenne, ha százalékosan, vagy számszerüen lehetnem megnézni, hogy egy csoportban a publik profilosoknak milyen gameből mennyi van -
PunkZoli #415 be is vallanák ,ha szarul fogyna.... hype -
Left 4 Dead 2 Expected to Be Fastest-Selling Valve Game Ever, Gets $25M Ad Campaign
hajrá bojkott :D -
MrAndree #413 De jó kis film lesz ez is. :) -
legjobb film idén kb -
Left 4 Dead 3
-
BAk3R #410 nem csak a versusban van. -
MrAndree #409 Csak versusban van. Kampányban továbbra is annyit ütsz amennyit akarsz. -
O Rly? Örülök. -
PunkZoli #407 van már a meleenek "túlmelegedése" ugyan az lesz itt is -
MrAndree #406 Azt majd a harmadik részbe. Kell az újítás. :) -
Ez a serpenyő nagyon LOL. De én még beraktam volna egy WC kefét is XD -
Maga a melee jó ötlet, de úgyis el fogják baszni. Szerintem úgy lenne jó, ha fáradna az emberünk - mondjuk minden ütés után +0.1 sec recharge lenne, tehát 10 ütés után már 1 sec telne el ütések között. Viszont jó cucc egy machate szorult helyzetben (L4D-ben rühellem, amikor körbevesznek, és ütöm csak ütöm és ütöm őket, de nem fekszenek el, reload viszont esélytelen...) Ezzel kiküszöbölhetnék az idióta játékmenetet (minden balfasz serpenyővel fog rohangálni, az tuti :| ) -
BUMMMMHECCSÁT a serpenyővel XDDDDDDDDDDDD -
Szerintem hasznos lesz a közelharci fegyver, mikor jön a horda, és bekempeltek egy sarokba. Akkor nem fogtok 100 felé lőni, elég csak ütni egyet :) -
dehogy fogják, bármilyen modot feltehetsz amit kiadnak és mivel a sdkban benne van az összes textura meg pálya elem a pályákat se nehéz összerakni, csak idő kérdése
ha ezt megtudták csinálni akkor majd kiadják a 2 mapjait is mondjuk sötét verzióban, és mivel a moddereknek megígérték hogy a két játék között modder szempontból tökéletes átjárás lesz ezért átfog kerülni az egy alá is
a közelharci fegyverek meg szerintem 10 percig fognak izgalmat jelenteni ameddig hat az újdonság varázsa aztán mindenki rájön hogy shotgunnal egyszerűbb leszedni a tankot mint serpenyővel és nem sokan fogják ugyse hazsnálni, szal nem nagy veszteség ha azt esetleg nem tudják áthozni bár szerintem a moddereket nem kell lebecsülni megoldják majd ugyis :) -
És majd szépen tele lesz szép piros ERROR objectekkel a pálya, mivel az új motorban lesznek olyan elemek, amiket a L4D1 nem tud lekezelni (pl. változó pálya, változó időjárás, újragondolt AI Director, stb.)
-
és repül az account letiltása a steam felhasználói szerződés megsértéséért ^^ -
vagy majd valami modder kiszedi a pályákat meg a fegyvereket a 2. részből és kiadja ingyenes modként és játszunk vele L4D1esek ingyen :D -
Rundstedt17 #397 De az úgy mégsem az igazi
-
tökéletesen működik hamacsin : D -
Rundstedt17 #395 Amúgy meg ha lehetne warezolni ezt is és játszani adhtnák ezer forintért is,csesznének megvenni...... -
MrAndree #394 Hehe. Na igen. Amíg nem lesz rohadt nagy siker a második rész is, hogy egy év múla jöhessen a "még nagyobb, még változatosabb" left 4 dead 3... :) -
Mit nyígtok már könyörgöm, a lottó főnyereményében fogadok, hogy pár hét múlva már a Ti kicsike accountotokon is ott fog virítani a Left4Dead kettő, különben nem irogatnátok sem ide, sem a másik topicba, és nem rágnátok magatokat ennyit a dolgon.
Amúgy meg a második rész jó lesz, szinte biztos vagyok benne, hogy negyedannyira se bugos, mint az első rész, változatosabb játékmenetben és egyéb téren is, ha meg a 6800 sem kielégítő a síró, régi, sziklaszilárd leffordedeseknek, majd megvásárolják egy akciós hétvégén 4000-é. Vagy megmakacsolják magukat, és kigombolt mellénnyel, de lefforded2 mentesen csorgatják a nyálcsóváikat mások lefforded 2ére. -
Louis az nem egy cégnél dolgozik? Mind1. Az is igaz hogy a karakterek gázak lettek. Van 2 falusi (nagydarab néger, sapkás srác), egy csávó aki mintha a 60-es évekből jött volna (banner bal oldalán) és egy csaj aki sztem elég gáz lett. Csak sztem hasonlít a banerren a bal oldali srác (legalábbis a banneren) Eddie Jemisonra? -
PunkZoli #391 a valve a suttyóknak, és a niggereknek akar kedvezni, na bumm
kfc-t kapnak majd amiban mellé és máris elfogy pár milla -
Mondjuk várd meg míg játszol vele. -
Elég gáz lesz ez a l4d2, főleg ez az új zombi fajta, röhej :D amúgy a Karakterek se karakteresek, első részbe volt a Veterán katona, kiscsaj, Kemény motoros és egy bolti eladó. de ebbe? A Nagy darab feka, baseball sapkás kishülye vagy mi? -
-.- -
elég régi hír:D totalon már rég volt:p -reklám:D- -
A modder magához repíti a Valve fejeseit. lol. -
MrAndree #385 Lehet azért patchelték most félre a left 4 deadet mert abból már eladtak eleget és most nyomatni kell a TF 2-t. Rage meg a fizetett emberük és jött ide reklámozni. :D -
Próbáltam, amikor 3 napos ingyen hétvége volt. Játszottam vele kb 4 órát. nekem annyi elég is volt -
Én bírom a tf2-t, próbáld ki te is, lehet hogy áttérsz rá:D -
jolvan, elhisszük, nem kell 200x leírni. -
Ja, semmit se, iagazad van. de legalább a topikban megtehetem:D
Egyébként eza Crash Course nagyon felhúzott, mélységesen leszerepelt a Valve előttem. Mondjuk már akkor, amikor inkább a TF2-őt támogatják folyamatos frissítésekkel. de most kiverte a biztosítékot nálam. -
hm.
küldj be panaszlevelet.
gondolkodj már, mit tudsz tenni a nyavajgáson kívül ezzel ?
semmit. -
Nem, nem hiszem el. csövesek, el hiheted nekem :D
az meg felháborító, hogy egy év alatt nem tudtak kiadni egy ÉRTELMES kiegészítőt sem.