5661
  • werkfilm
    legjobb film idén kb
  • Krinyo
    Left 4 Dead 3
  • BAk3R
    nem csak a versusban van.
  • MrAndree
    Csak versusban van. Kampányban továbbra is annyit ütsz amennyit akarsz.
  • SötétBarom
    O Rly? Örülök.
  • PunkZoli
    van már a meleenek "túlmelegedése" ugyan az lesz itt is
  • MrAndree
    Azt majd a harmadik részbe. Kell az újítás. :)
  • elitehun
    Ez a serpenyő nagyon LOL. De én még beraktam volna egy WC kefét is XD
  • SötétBarom
    Maga a melee jó ötlet, de úgyis el fogják baszni. Szerintem úgy lenne jó, ha fáradna az emberünk - mondjuk minden ütés után +0.1 sec recharge lenne, tehát 10 ütés után már 1 sec telne el ütések között. Viszont jó cucc egy machate szorult helyzetben (L4D-ben rühellem, amikor körbevesznek, és ütöm csak ütöm és ütöm őket, de nem fekszenek el, reload viszont esélytelen...) Ezzel kiküszöbölhetnék az idióta játékmenetet (minden balfasz serpenyővel fog rohangálni, az tuti :| )
  • bertino
    BUMMMMHECCSÁT a serpenyővel XDDDDDDDDDDDD
  • Prince of Máté
    Szerintem hasznos lesz a közelharci fegyver, mikor jön a horda, és bekempeltek egy sarokba. Akkor nem fogtok 100 felé lőni, elég csak ütni egyet :)
  • tototto
    dehogy fogják, bármilyen modot feltehetsz amit kiadnak és mivel a sdkban benne van az összes textura meg pálya elem a pályákat se nehéz összerakni, csak idő kérdése
    ha ezt megtudták csinálni akkor majd kiadják a 2 mapjait is mondjuk sötét verzióban, és mivel a moddereknek megígérték hogy a két játék között modder szempontból tökéletes átjárás lesz ezért átfog kerülni az egy alá is
    a közelharci fegyverek meg szerintem 10 percig fognak izgalmat jelenteni ameddig hat az újdonság varázsa aztán mindenki rájön hogy shotgunnal egyszerűbb leszedni a tankot mint serpenyővel és nem sokan fogják ugyse hazsnálni, szal nem nagy veszteség ha azt esetleg nem tudják áthozni bár szerintem a moddereket nem kell lebecsülni megoldják majd ugyis :)
  • Rip
    És majd szépen tele lesz szép piros ERROR objectekkel a pálya, mivel az új motorban lesznek olyan elemek, amiket a L4D1 nem tud lekezelni (pl. változó pálya, változó időjárás, újragondolt AI Director, stb.)
  • werkfilm
    és repül az account letiltása a steam felhasználói szerződés megsértéséért ^^
  • tototto
    vagy majd valami modder kiszedi a pályákat meg a fegyvereket a 2. részből és kiadja ingyenes modként és játszunk vele L4D1esek ingyen :D
  • Rundstedt17
    De az úgy mégsem az igazi
  • böröczk
    tökéletesen működik hamacsin : D
  • Rundstedt17
    Amúgy meg ha lehetne warezolni ezt is és játszani adhtnák ezer forintért is,csesznének megvenni......
  • MrAndree
    Hehe. Na igen. Amíg nem lesz rohadt nagy siker a második rész is, hogy egy év múla jöhessen a "még nagyobb, még változatosabb" left 4 dead 3... :)
  • böröczk
    Mit nyígtok már könyörgöm, a lottó főnyereményében fogadok, hogy pár hét múlva már a Ti kicsike accountotokon is ott fog virítani a Left4Dead kettő, különben nem irogatnátok sem ide, sem a másik topicba, és nem rágnátok magatokat ennyit a dolgon.

Amúgy meg a második rész jó lesz, szinte biztos vagyok benne, hogy negyedannyira se bugos, mint az első rész, változatosabb játékmenetben és egyéb téren is, ha meg a 6800 sem kielégítő a síró, régi, sziklaszilárd leffordedeseknek, majd megvásárolják egy akciós hétvégén 4000-é. Vagy megmakacsolják magukat, és kigombolt mellénnyel, de lefforded2 mentesen csorgatják a nyálcsóváikat mások lefforded 2ére.
  • elitehun
    Louis az nem egy cégnél dolgozik? Mind1. Az is igaz hogy a karakterek gázak lettek. Van 2 falusi (nagydarab néger, sapkás srác), egy csávó aki mintha a 60-es évekből jött volna (banner bal oldalán) és egy csaj aki sztem elég gáz lett. Csak sztem hasonlít a banerren a bal oldali srác (legalábbis a banneren) Eddie Jemisonra?
  • PunkZoli
    a valve a suttyóknak, és a niggereknek akar kedvezni, na bumm

kfc-t kapnak majd amiban mellé és máris elfogy pár milla
  • Prince of Máté
    Mondjuk várd meg míg játszol vele.
  • Rowlend
    Elég gáz lesz ez a l4d2, főleg ez az új zombi fajta, röhej :D amúgy a Karakterek se karakteresek, első részbe volt a Veterán katona, kiscsaj, Kemény motoros és egy bolti eladó. de ebbe? A Nagy darab feka, baseball sapkás kishülye vagy mi?
  • bertino
    -.-
  • Rage47
    elég régi hír:D totalon már rég volt:p -reklám:D-
  • bertino
    A modder magához repíti a Valve fejeseit. lol.
  • MrAndree
    Lehet azért patchelték most félre a left 4 deadet mert abból már eladtak eleget és most nyomatni kell a TF 2-t. Rage meg a fizetett emberük és jött ide reklámozni. :D
  • Prince23
    Próbáltam, amikor 3 napos ingyen hétvége volt. Játszottam vele kb 4 órát. nekem annyi elég is volt
  • Rage47
    Én bírom a tf2-t, próbáld ki te is, lehet hogy áttérsz rá:D
  • bertino
    jolvan, elhisszük, nem kell 200x leírni.
  • Prince23
    Ja, semmit se, iagazad van. de legalább a topikban megtehetem:D
    Egyébként eza Crash Course nagyon felhúzott, mélységesen leszerepelt a Valve előttem. Mondjuk már akkor, amikor inkább a TF2-őt támogatják folyamatos frissítésekkel. de most kiverte a biztosítékot nálam.
  • bertino
    hm.
    küldj be panaszlevelet.

gondolkodj már, mit tudsz tenni a nyavajgáson kívül ezzel ?

semmit.
  • Prince23
    Nem, nem hiszem el. csövesek, el hiheted nekem :D
    az meg felháborító, hogy egy év alatt nem tudtak kiadni egy ÉRTELMES kiegészítőt sem.
  • werkfilm
    elhiszed hogy nem az alagsorban nyomtatják a pénzt hanem játékokat kell eladniuk érte?
  • BAk3R
    jah ha 4-en összedobtok akkor olyan 6858 forint fejenként egy l4d2.
  • Prince23
    Ejj de gyűlölöm a Valvét. Ennyire kimutatni h pénzéhes csürhék, már pofátlanság. fúúú bazeg
  • elitehun
    Új játékmód? Érdekesnek hangzik
  • elitehun
    Jó ár lenne ha nem csak új fegyverek meg zombik lennének benne :S
  • werkfilm
    Next public showing will be at the London Game Show where Valve will be showing the as of yet unannounced new game mode. We really should announce that soon... We can give you one hint, the game is 4 v 4. So get your team together and join us in London on October 29th or 30th.