5661
-
#532 Állat :) -
PunkZoli #531 miért nem hajlik az a kibaszott kukorica?:D -
ZsirosKenyer #530 úgy látom, végre a kukoricást is sikerült megfelelően parára csinálni =) -
ZsirosKenyer #529 ez a Hard Rain feeling -
#528 kicsit jobb minöségben
http://www.totall4d.hu/hirek/2009-10-22_uj_l4d2_trailer/ -
#527 hát ez szerintem teljesen jó trailer-re sikeredett.
-
Neoncsoves #526 új l4d2 tréler :D -
Neoncsoves #525 -
Neoncsoves #524 jogos, jogos :D de akkor is, azért hiányozni fognak az 1. rész beszólásai. Louis vs Francis, meg amikor Francis baszogatja Bill-t a kora miatt :D -
Neoncsoves #523 Ellis megdöglött:) -
#522 úristen, nem rohadt mindegy, majd Te úgyis beszólsz a karakterek helyett : D -
Neoncsoves #521 Remélem nem ilyen szintűek lesznek a beszólások... -
Neoncsoves #520 Jaja. Mondjuk nekem mindegy, csak végre zúzhassak serpenyővel :D -
ZÓÓÓcsi #519 Alkottak! Mert most már csak utómunkálatok vannak / lesznek szerintem. Reméljük nem cseszik el a karikat, mert a területek elég jók, főleg az esős. Az nagyon bejött. -
Neoncsoves #518 Jah, meg egy csomó GMODos video készült L4D-s szövegekkel amiken egy csomót lehetett röhögni :) Remélem megint valami nagyot alkotnak a srácok! -
#517 Remélem más oldalra is felkerülnek a vidik mert itt nem játsza le nekem :( -
ZÓÓÓcsi #516 Ez egy jo kérdés, mert a hangulatot szinte a karakterek teremtették. -
Neoncsoves #515 Nem rossz :)
De egyébként kiváncsi vagyok, lesz-e olyan szintű egyéniségük a 2 főszereplőinek mint az 1-ben lévőknek :) -
#514 Hard Rain kampányból videók
Láthatunk még láncfűrész gameplayt is és az új boomer-bile bomb működését.
-
#513 Ja. az új karakterek valahogy gagyi hatást keltenek. nincsen bennük fantázia. és a videók alapján személyiségük sincs nagyon :( -
#512 az új karakterek egyszerűen szarok
Zooey seggét akarom látni :@@@ -
ZÓÓÓcsi #511 Ez a karaktercserélés jól jönne már most hogy még ki se adták :D
Mert van egy haverom aki csak akkor fog játszani a 2-vel ha lehet majd Bill-el menni. Nem tudom miért, de nagyon megtetszett neki... Nem mindenkinek jönnek be az új karik. -
#510 Nem feltétlenül. -
#509 Akkor lenne 12 ember, semmi karakter-személyiség-király monológ nélkül. -
#508 Azt kéne, hogy lenne egy rakat karakter (hasamra csapva mondok egy számot: 12) és azokból lehetne választani, de így is csak 4 survival lenne, csak az összeállítás lenne más. :)
Vagy az is jópofa lenne, ha magad állítod össze a karaktered kinézetét és ahogy játszol úgy kapsz új rucit, stb.-t. BF:Heroes -hoz hasonlóan.
De én szerintem lesz olyan mod, hogy a L4D1 modelljeit át lehet lesz konvertálni a L4D2 -be. Ha az első részbe le tudták cserélni az infected -eket a túlélőkre. -
#507 Van Louis itt is, csak kicsit meghízott. -
#506 8vs8-at én se támogatom,de mindenképp jó lenne,ha valahogy összetalálkoznának a régi ás új szereplők.
Egyébként lesz valami átjárás a két játék között? -
#505 szervezz gyűjtést, és majd bejön neked is, mint az ausztráloknak -
Neoncsoves #504 mind1 ez csak 1 ötlet volt :) jó lenne új Louis dumákat hallani és vele játszani 1 kampányban a 2. részben. mindegy, ez egy álom marad max. :) -
#503 Nem bírja a szórsz a sokkal nagyobb pályákat. Illetve bírja, csak akkor a híresen kurvajó gépigénye bánja. -
Neoncsoves #502 persze én itt nagyobb pályaméretre is gondoltam :)) de szerintem mindenképp izgi lenne. persze ez a kampány inkább publicra lenne jó :) -
MrAndree #501 Szerintem a 8v8 nem nagyon passzolna left-be, kicsit már túl nagy lenne a tömeg. -
Neoncsoves #500 Leírom nektek az ötletet :)
Az ötlet onnan jött, hogy vannak akiknek nem tetszik, hogy új szereplők vannak. Na, most erre kitaláltam egy kurvajó kampányt vagy pályát. Megpróbálom érthetően, jól leírni :)
A lényeg az lenne, hogy lenne egy kampány/pálya amiben összetalálkozna a 4-4 túlélő (valahogy megoldanák, hogy hol, melyik városban). És akkor 8 survivorral lehetne játszani a kampányt. Versusba is jó lenne, és akkor annyi, hogy 8 infected lehetne, és amikor tank jön, akkor 2 tank jönne. 1-1 tank mindkét csapatra ugye. Meg lehetne még olyan is a kampányban, hogy szét kell válniuk a survivoroknek (2 fele, szóval 4-4) és mondjuk az egyik négy megmenti a másik négyet, mert csapdába kerültek vagy olyat hogy csapdába került a 4 társ és a másik 4nek meg addig rohangálnia kell belőni a generátort mondjuk, gombot lenyomni, stb. Persze az események pörögnének rendesen. zombi eventek, blabla.
2. verzió:
CSAK 1 pályán találkoznánk az 1. rész szereplőivel, de akkor is annyira, hogy megmentjük őket. Vagy mondjuk L4D2-nek befejző kampányba biztos jó lenne finale-nak, hogy 8an kihúzzák az überdurva finalet, és akkor lenne egy "zárófilm" ahogy beszélgetnek és azt mondják, hogy együtt menjenek valamerre és itt elsötétülne a kép. Ez lehetőséget adna egy DLC-nek (mondjuk Maybe the Last Survivors [4pályás kampány lehetne]). Vagy az L4D3 [ :DDD ] kezdődhetne ezzel és itt lehetne egy fordulatot csinálni. Mondjuk az 1. rész szereplői meghalnak, vagy a 2. rész szereplői (inkább a 2. rész szereplői).
Szerintem egy ilyen kampánynak/pályának örülne a community... Szerintem elég izgalmas lenne :) -
#499 Eddig is tudtam hogy csak egyet lehet gránátvetőbe tenni mert azért értek a fegyverekhez is :PP
egyébként próbáld meg a L4D2 oldalán biztos van valami mail cím. És miután elküldted az ötletet leírhatnád hogy mi az mert kíváncsivá tettél. De ha sokáig tart a megvalósítása akk szerintem ne küld el mert már alig van idő a megjelenésig. -
Neoncsoves #498 gránátvetőről szó esik, látni hogy 20 lőszered van 1 gránátvetőhöz, viszont 1et tölthetsz csak be
mondjuk lehet, hogy változott azóta a lőszerszám -
Neoncsoves #497 srácok lehet valahova írni a Valve-nak l4d2vel kapcsolatba? van egy atomnagy ötletem :) -
Neoncsoves #496 Hát nem tudom, majd meglátjuk mennyit adnak :) -
#495 Ezt arra alapoztam hogy egy gránátvetőhöz max 4-5 töltényt adnak -
Neoncsoves #494 előre látom a YouTube-s videókat:
I shot a hunter in air with a grenade lololol!!!111!1!! -
#493 Szerintem a gránátvetőt nem pont oda rakják le ahova a tankot. ha meg a pálya elején veszik fel akkor max pisztollyal meg ütőfegyverrel mehetnek végig a pályán ami maga az öngyilkosság főleg versusban.