5661
-
Neoncsoves #572 rage olyan negatív vagy -
#571 van benn hiba
kb. 80%-a
de ez csak beta gondolom:) -
#570 lol -
Dizson #569 Trailer magyar felirattal. (vmiki88 munkája) -
#568 -
#567 Lehet nem lesz kész a gépem szerdára, szóval nem kell keresni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A macskám levizelte a videokártyát, így zárlatot kaphatott a táp. -
#566 2 map lesz valóban benne, az egyik neve waterfront és park. -
Neoncsoves #565 az nem izgi:D -
#564 single playerben sem? -
Neoncsoves #563 ja csak játszani nem tudnak vele:P -
#562 "A demót le lehet warezról is szedni :)
(tehát aki akarja, és nem rendelte elő már hozzájuthat a demóhoz)" -
Neoncsoves #561 Van a hangok közt letöltve egy olyan, hogy call for rescue. Hmmm :D -
Neoncsoves #560 Ja hát az már jó ha 2 map van. Mondjuk pont tegnap sasoltam egy interjút Chet Faliszekkel és mondta, hogy 2 map lesz elérhető. -
#559 Elvileg annak lenne értelme, ha versus is lenne, mindenesetre Andree megleste a letöltött demo mappát, és két map szerepel benen a Parish kampányból.
Ami már eleve kielégítőbb, mint a Left 4 Dead No mercyének első mapja. : D -
Neoncsoves #558 csak nem fognak...
apropo tudja valaki, hogy mi lesz benne a demoba? megint csak kampány vagy esetleg versust is kapunk? -
#557 Ha nem késlekednek... -
Neoncsoves #556 L4D2 forumon olvastam, hogy GMT+1-ben 9.00pm (este 9 óra [21:00]). szóval még 27.én megkapjuk este... -
#555 take. -
ZsirosKenyer #554 előre-dátumozásról hallottál már?
Nomeg Release előtt szerintem náluk is van túlóra rendesen. olyan mint a könyvelőknél a zárás. Utána viszont Go hawaii és várni hogy ömöljön a pénz. -
#553 egyébként érdekes, hogy hétvégén aktiválták a predownloadot. nem szoktak hétvégén dolgozni a Valvenál. -
#552 vagyis 28-a hajnal 1-2 : P Egyébként a Crash Course is hamarabb érkezett jó pár órával, hátha ez is.. -
#551 Ja, preloadoltad és amikor feloldják, egyből játszhatsz. -
#550 USA idő szerint nézd. Egyébként este felé szokták aktiválni a dolgokat. Mikor pl. bejelentik, hogy 27-én TF2 update lesz, akkor Mo-n ez 28. éjjel 1-2 órát jelent. -
ZsirosKenyer #549 amúgy ez pontosan hogy működik?
okt. 27-én 0 óra 0 perctől tudom elindítani a korábban preloadolt játékot? (tehát magyar idő szerint = CET) -
#548 cs-s fegyverek lesznek a németeknél pluszban o.O fura hangulata lesz sztem, ha pl. awp-vel rohangálunk :S -
ZsirosKenyer #547 jeszoké -
#546 netlimiter. -
#545 Tőccsük is;)
Szvsz nem lehet korlátozni, így se annyira gyors mindig... -
#544 Előrendelőknek lehet pre-load -olni a demot. 28.-án már játszhatunk is vele. :)
btw: le lehet valahogy korlátozni Steam-en a letöltési sebességet? -
PunkZoli #543 engem a zombieland jobban érdekel, és közelebb is van a lad2höz szerintem -
Neoncsoves #542 LOL! :D
mindjárt meg is nézem a filmet ;) -
#541 nagyon beteg, majd megnézem:D
ein, zwei, die! :D -
#540 egy film előzetese, de 1:45-től pont olyan mintha a left 4 dead 2 lenne filmben. nézzétek meg -
#539 Nem, ez egy előzetes, amivel reklámozzák a játékot, de biztos tartalmaz részleteket a rendes intróból is. Ilyesmi volt az első résznél is... -
#538 bár lehet rossz cimet adtam neki, ez nem is ingame intro lenne? az más lesz?:O -
by me :p -
#536 Ez van valahol HD-ben? Steamen sem találom. -
#535 jah, azt figyeltem én is.:) valami növénymozgást már csinálhatna ez az engine... hangulatos lenne, ahogy fújja a szél -
chooselee #534 Ütős lett, mint az első rész első trailere! -
ZsirosKenyer #533