5661
-
#652 Na mivan, nem kell a PÉNZ?! -
#651 Lehet beteg vagyok de sztem nem éri meg XD -
#650 Kárpótlás a vér hiánya miatt meg a hullák miatt meg a belsőségek miatt. -
ZsirosKenyer #649 Igen, de azt írták ha németekkel játszol te is összetudod szedni azokat a fegyvereket. -
xxxpaulxxx #648 de mi ez csakis a német verzában?:S -
BAk3R #647 faszaság lenne. -
#646 De. -
#645 De már nincsenek tabletták ugye? -
#644 van adrenalin -
Neoncsoves #643 majd észrevesszük úgyis ingame :D -
#642 Másik észrevétel a trailerben: pause-oljátok le 1:04-nél és látjátok, hogy a háttérben nick segít ellisnek gyorsabban menni. Emlékszem hogy l4d1-ben sokan kérték, hogy lehessen ilyet csinálni. Lehet hogy belerakták a 2-be? -
#641 Visszatérve a szereplőkre,nem bánnám ha későbbiekben jönne Woody Harrelson mint válsztható karakter a Zombielandből a rendes hangjával:)
Az azért odab*szna:D -
#640 Köszi szépen. Akkor csak elfog ezen (C2D 6400, 2gb ram, 7800GS) futni :) -
BAk3R #639 mi is így csináltuk, szerintem annyit megér! -
BAk3R #638 http://gamepod.hu/hir/left_4_dead_2_pc_gepigeny_2.html -
Neoncsoves #637 beszéljetek össze haverokkal, vegyetek 4es pakkot, az fejenként 7ezer forint.:) -
#636 Na most már egyre jobban kéne a játék, de nem fogok ennyit kiadni érte az biztos :/ -
#635 Végül is csak kicsit javítottak a grafon, szóval legfeljebb csak egy kicsivel lesz nagyobb a gépigénye. -
#634 Sziasztok! Lehet megvenném a játékot, csak nem tom mennyivel lesz durvább a gépigénye mint az 1-nek. Ha az jól futott (mondjuk nem full grafon) akkor ez is jól fog? -
BAk3R #633 Most olvastam a #626-ot, bocs, nem szóltam. -
BAk3R #632 Nem tudja valaki, hogy holnap nagyjából hány órától lehet játszani a demóval? -
ZsirosKenyer #631 pluszban lesznek benne..egyfajta kárpótlás a valve-tól. -
#630 Oké h németbe a vért átszínezik, meg eltűnnek a hullák, meg nem lesznek belsőségek, de mi a francért cserélik le a fegyókat? Vagy csak pluszba rakják be?! -
#629 votmá ? :D -
#628 nem volt az. -
Árnyvadász #627 Ha ezt írták, hogy este 9, akkor az úgy lesz. Csak én nem tudtam, hogy van már időpont. Szóval jól gondolod. Köszi az infót! -
ZsirosKenyer #626 mondjuk nekem ez az első gém amit steam-en vettem, szóval tapasztalatom nincs, de azt írják hogy kedd 9PM lesz a demo release és ez converted to your local time.
A killingfloor esetében sem volt csúszás. Halál pontosan tegnap este 8-ig lehetett nyomni, ezek alapján kedd este 9 már szinte biztos időpont. Vagy rosszul gondolom? -
xxxpaulxxx #625 fasza... aztán a 2nél is hiányérzet lesz... hopp az se az igazi... nah majd a 6nál...
Még jó hogy az 1.ért csak 4et fizettem:D -
#624 Biztos agyamra ment a forza:)
27. az meg volt,csak azt nem fogtam fel,hogy az keddre esik... -
Neoncsoves #623 csak nem lesz baj :) -
Árnyvadász #622 Tényleg nehéz ilyenkor. Nem szabad belegondolni. Csak érintőlegesen és aztán eljön az idő. Mindössze két nap. Nem több, csak kettő és este (na ez kérdés még mikor) lehet játszani. Ott lesz a legdurvább. Az este, meg a találgatások, hogy vajon amerikában hánykor teszik fel és itt akkor az eltérés miatt (ami 8 óra) mikor is érkezik meg. Na meg, hogy egyáltalán lehet e majd normálisan játszani, vagy lagtenger lesz.
Most, hogy volt ez az ingyenes Killing Floor hétvége, annyian jöttek, hogy az addig 30-70 pinges szerverek 250-400 körül jártak. Egyszerűen katasztrófa volt, szóval ment a helyi szerver csinálás. L4D-nek meg még nagyobb a tábora. Már a Crash Course is igencsak szétcseszte a pingeket, már ha egyáltalán lehetett játszani vele.
No de reméljük a Valve a második részre már több erőforrást szentel és nem lesz akkora a baj. -
Neoncsoves #621 Péntek? beb*szna:D
huhú jó lesz végre újfajta zombihentelés. vááá :D -
#620 Lol.Tényleg,elszámoltam magam,azt hittem pénteken jön.
-
Neoncsoves #619 a demoig... -
#618 ? -
#617 na én törlöm is az 1-t. kell a hely -
Neoncsoves #616 még 1 nap és kb 20 óra. nem bíroooooooooooooom:D -
Neoncsoves #615 zombiként lesz pár tezsvíre! -
#614 Nekem Zoe meg Francis:(
Újak közül csak a csaj nem szimpatikus,többivel nem lesz gond.
Filmekben se szeretem a túlélőcsoportokban a feka bulákat:) -
#613 ott van a mocskos szájú Coach helyette:D