5661
-
#612 De szegény Louis hiányozni fog belöle :( -
Neoncsoves #611 L4D2-ben üldözni fogják a fehéreket. NEM FAIR! RASSZIZMUS! -
Árnyvadász #610 Lehet Ő lesz Louis utódja :) Bár végül is érthető, hogy a vidéki menő gyerekre megy minden zombesz. Kifejezetten érthető pl. a női boomer egyedek esetében :D -
#609 -
Neoncsoves #608 :DDDD -
#607 Az csak nekem tűnt fel hogy a trailerben mindent Ellis kap? Őt üli meg a jockey, kap egy adag köpést a Spittertől, elkapja egy smoker aztán földhözvágja egy Charger. Nembaj, lehet hogy a helikopter csokiból van. -
MrAndree #606 Ezt az elméletet elsütöttem én is már pár hónapja. Ezért remélem, hogy a Left 3 így nem egy év múlva fog jönni hanem várnak vele párat. -
#605 énis szénné játszottam:) megérte a 7k-t simán, amennyit adtam érte UKból való megrendelés miatt (mivel ott olcsóbb) -
Árnyvadász #604 Ha azt veszed, hogy 12 (ami akkor, ha steamen vásároltad az 13 volt) egy évre, akkor semmi gond. Havonta egy ezres, ezért teljesen jó ár. Legalábbis nekem így jött ki. Épp most toltun egy partit. Bár ha kijött a kettő, akkor maximum a következő dlc miatt nézek vissza az egybe. Másért nagyon nem már. Eléggé ki lett játszva az egy év alatt. -
#603 Most már rájöttem hogy nagy hiba volt :S -
Árnyvadász #602 Ahhoz képest, hogy nem az igazi, igencsak egy jó játék lett. No meg persze merőben új a sok ismert név között. Abban viszont egyet kell értsek, hogy a második rész lesz a tuti. Abba mindent belepasszíroznak és feltehetőleg még tovább fogja bírni. Meg ehhez a részhez már tényleg csinálnak minőségi letölthető tartalmakat. Harmadik része nem hiszem, hogy jövőre lesz. Nem kétlem, hogy lesz, de nem jövőre. Azzal már befürödnének. Vagy nagyon komoly újítást kéne végrehajtaniuk, de minimum egy grafikus motor váltást. -
Neoncsoves #601 Magyarul, aki megjelenéskor vette meg, az lényegében 12ezer ft-ért béta tesztelt. Wow!
-
#600 ők is megmondták, hogy a left1 nem az igazi, már akkor is mást akartak, csak ki kellett adniuk (gondolom pénz miatt, meg már régóta reklámozták)
így a left2 az eredeti koncepciós left4dead -
ZsirosKenyer #599 Nekem a Left első részével kapcs mindig is volt egy kis hiányérzetem, mintha nem is lenne teljes játék, csak mondjuk egy mod.
Talán szándékosan nem fektettek túl nagy erőforrásokat a fejlesztésbe.
Viszonylag rövid kampány, kevés játékmód, kevés fegyver. Szerintem az egész egyfajta teszt volt. Kiváncsiak voltak a fogadtatásra és elsőre nem akartak nagyot kockáztatni, de mivel hamar toplistás lett a játék, msot a Left2-be belesűrítik mindazt, amit talán az első részbe is szerettek volna.
Éppen ezért, szerintem jövőre nem lesz következő rész, csak talán egy fizetős vagy igyenes expansion, aztán 2011-12 környékén kiadják a 3-at. -
BAk3R #598 na nekem már fent van a demo, várom a keddet :) -
#597 Van olyan fejlesztő aki mást szeretne? -
#596 ebbe lehet valami. a csaj meg gyorsabban futna de kevesebb élete lenne stb. -
MrAndree #595 Na még csak az kéne, hogy ebből is évente jöjjön új rész. :) -
#594 Hát nem is :P
ez nem az a színvonal... -
#593 Egyébként meg nem értem miért van annyira kiakadva mindenki a korai megjelenéstől... A sz@ros needforspeed/fifa játékok jelenhetnek meg évente, de a left4dead nem? :D -
Neoncsoves #592 ja mert még több pénzt akarnak mint ami az 1ből bejött... -
#591 :D
rendesen reklámozzák a gamet, jobban, mint az 1-t anno -
PunkZoli #590 http://www.youtube.com/watch?v=zvBHdeWYdFg -
#589 Vagy inkább felkenődik rá.. -
Neoncsoves #588 :DDD -
MrAndree #587 Lehet. Vicces lenne ha lassabb lenne mint a többiek de több élete lenne és mondjuk lenne olyan extra képessége, hogy lepattan róla a hunter. :) -
Neoncsoves #586 Left 4 Dead 3 = 2010 November 17.
-Új AI Director.
-Új kampányok.
-Testreszabható karakterek.
-Új fegyverek.
-8 szereplős kampány
-Új játékmód
Ár: 14.000 Ft -
#585 lehet lesz egy trilógia, amelyben majd az első két játék 8 főszereplői együtt lesznek... azért jó lenne... csak hát a megvalósítás...
3. rész biztosan lesz 2 éven belül. -
Neoncsoves #584 akkor már mindkét négert ki kell nyírni a kör elején! -
#583 Lehet 3x annyi időben fog telni a felszedése... xd
-
#582 Rögtön ki kell nyírni az elején, és nincs vele utána gond. -
#581 Eleve hogy szeded fel a földről? -
#580 mackó bá'val hogy fogunk sprintelni? xd főleg ha Man down után kell majd futnunk vele. Az ötönyös csávó eddig a legjobb karakter... -
#579 jobb oldalt a CC gomb -
Dizson #578 De van. Jobb mint amit én linkeltem. -
#577 Nincs felirat:S -
#576 ha érdekel még vkit magyar felirattal, összedobtam egyet
link -
#575 Te is unatkozol. -
Neoncsoves #574 most kaptam a fülest egyik valve-nél dolgozó spantól, hogy késik 1 hetet a demo :c
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vicceltem -
#573 nem baj, ha tanul a hibáiból.