5661
-
ProEvoFan #292 a mostani 576Kbyte újságban benne van egy eléggé kimerítő előzetes, és tényleg jónak igérkezik, főleg h elvileg a játék MIje nem csak az ellenfeleket pakolja már máshova, hanem a terep is változik, tehát nem, lesz annyira lineáris
de valahogy mindig eszembe jut h ez a pénzlehúzás tipikus esete
én lehet h megveszem...de nem biztos:D -
#291 -
PunkZoli #290 uncsi, semmi érdemleges infó nincs benne -
#289 mostani gametrailers TV gyakorlatilag egy Valve interju, érdemes végignézni az egészet, sok info van a l4d2-ről is. -
MrAndree #288 Jó lesz ez is... :) -
xxxpaulxxx #287 nah ez már inkább lopás
4en zombik ellen:D -
PunkZoli #286 -
#285 Inkább vigyorogj, ott a smiley. Nyilván nem a lopásra gondoltam, mikor beírtam. -
#284 Húúúúúúúúúhaaaaaaa! LOPÁS! -
#283 Az meg már volt a Shadow Warrior-ban is :) -
#282 A katana jól hangzik -
#281 GameTrailers TV showed off a new campaign for Left 4 Dead 2, the Fairgrounds. The campaign takes place in the Whispering Oaks amusement park and features all of the rides, games, and mayhem that are common with fairs.
Valve's Chet Faliszek also let it be known that a katana will make an appearance as a new melee weapon in Left 4 Dead 2. -
#280 Ahogy látom nem csak nekem nem jönnek be az új túlélők. Az összes olyan gagyi. Talán a nagydarab négerben van valami fantázia -
#279 golyóálló zombi
-
#278 jahigen :D -
#277 De van, ha LEMARADSZ :D
-
#276 játszál versust neten haverokkal, attól nagyobb adrenalin bomba világ faszán nincs -
#275 "...ám nem kell aggódniuk a civileknek, "BOSS" besorolású dolgozóink kiküldése már elkezdödött. Illetve szívesen várjuk a lelkes jelentkezöket akik hajlandóak lennének utánuk eredni potompénzért..."
Lehetne l4d sztori is, hogy a media marktból indult ki az egész :D
-
MrAndree #274 Már látom is a másnapi híradót: "Szemlátomást őrült ám rendkívül szervezett horda tört be a Media Markt-ba. Miután lepakolták a polcokról az összes Left 4 Dead 2 játékszoftvert, négyfős csapatokba rendeződve távoztak. Azonosításuk még folyamatban van" -
#273 Gogogo :D -
#272 meg.
bár én is bent vagyok a L4D2 boycott-ban, de miota más országban élek, másak a költekezési viszonyok.
szerencsére. -
#271 Menjünk csapatostul -
#270 "...hozzá jutok valahogy okosban."
Ellopjuk a Media Markt-ból!!! -
#269 Nekem csak a csaj jön be, az a nagy dagadt állat meg hogy néz már ki O_O -.-
Zoé és Louis ftw :D -
PunkZoli #268 biztos hogy nem :D
4000ft ot adnék érte, aztán meg ha nagyon viszket, hozzá jutok valahogy okosban
amúgy volt a minap egy olyan flessem mikor söröztem a 35fokban, hogy azért adnak ki évente ladot, mert lesz majd egy össznépi találkája a kariknak, ahol várvédnek majd, mondjuk 20an, hogy ne törjenek be a szarháziak:D
-
chooselee #267 Én 1-et megvettem,de nem nagyon tolom mostanság, így szerintem kihagyom a 2-t és inkább a COD-ra ruházok be ha lesz annyi zs-m...így is idegesít, hogy az egy porosodik és kiadtam érte azt a 12 körüli összeget. Eladnám ha tudnám... -
#266 Nekem szimpi mind a 4. A laza csávó, a nagydarab nigger, a scout, meg a csaj is. -
#265 Nekem a kokszdíler fehérzakós tag is szimpi :DDD -
#264 bocs hogy nem olvastam el az elejétől a topikot :| -
#263 a nagydarab feka engem Biggiere emlékeztet..és senki nem keményebb mint a Notorius :DDD majd hentelek vele pár zombit, bár ha hasonlóan unalmasnak bizonyul hosszú távon mint az egy, akkor ez is mehet a kukába...half life-ot a népnek, ne ilyen zombicshentelést -
#262 Hányszor fogjátok még lefutni ezt a kört?
Nincs mit tenni. Elfogadod, vagy sem, de most már fölösleges ezzel teleszemetelni a topikot, sírásból van elég. Valódi infók viszont jöhetnének már. -
#261 majd ha leárazzák 5000 ft alá, akkor talán. az eléggé sokára lesz. -
#260 Ő nem ér rá. -
#259 Ti megveszitek majd a L4d 2-őt?
Mert én talán, ha lesz neki nagy közössége, akkor 80% esélyt kap tőlem. -
#258 csak nehogy az legyen mint a ...-al. az is régen egész jó játékokat adott ki, de mostanában hulladék mind.
azt kívánom h a valve ugyanolyan jó játékokat csináljon mint régen.
...=
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!EA -
#257 én gordon freemannel akarok menni :D -
#256 Berakhatnánk plusszba is, ha teljesen kompatibilis lesz a 2 az 1-el. És akkor ugyan úgy 4 karakter mehet egy kampányban, de mindenki azt választja akit akár. Akkor még csinálhatnának több karaktert is, pl: egy ázsiai csajt, papot, kommandós csávót stb. -
#255 én is jobban bírom a régieket. -
#254 meg ha megkérdezed az embereket miért tetszik neki a l4d 2?
a válasz: CHAINSAWCHAINSAWCHAINSAWCHAINSAWCHAINAFSLSDGVÉ-SDF
a valve rengeteg ki***zott jó játékot adott ki: cs, tf2, hl2 és az episodejai, l4d stb stb
de ez.. -
#253 Teljes mértékben egyetértek. Egyszerűen unszimpatikusak, nem tudok velük azonusulni :D