5661
-
#252 miért nem volt jó a valvenak francis, zoey, bill és louis?
az új karakterek sz*rok :/ -
PunkZoli #251 http://kotaku.com/5321720/left-4-dead-2-has-bulletproof-zombies-too -
#250 Vagy folyton rendelkezni kell egy B tervvel, amit titkolni kell az ellenfél csapata elől. (Csapdát tudnának kreálni.) -
#249 ezzel talán vége lesz a "mindenki a sarokba" korszaknak -
#248 A boomer inkább berekeszt egy helyre, ez meg inkább kikapar onnan. -
PunkZoli #247 nekem a graffal, a tűzzel van bajom igazából, meg ha belegondolsz, nem egy nagy ötlet ez már egy boomer után -
#246 Azt mondod? Képzeld el, hogy mekkora pánik törne ki, ha egy jó bekempelt helyre köp be, mikor rengeteg zombi vesz körül. Nem tudsz nagyon menekülni, és közbe úgy megy le a hp-éd, mintha a tűzben állnál. -
#245 jó az, hamar lemegy a hp a köpésétől -
PunkZoli #244 az egyedüli dolog ami nekem tetszett, vagyis fejlődésnek tudtam be, hogy a hullák találati sebződése szebb lett.. ezek szerint a konzolból nehéz lenne kihozni annyi memóriával?:D
meg a charger is lassabbnak tűnik, így már nem akkora japángagyiszarfelhúzhatóskisautó hatása van
a smiter vagy mi meg egyenesen tré -
PunkZoli #243 http://www.gametrailers.com/video/sdcc-09-left-4-dead/53359
http://www.gametrailers.com/video/sdcc-09-left-4-dead/53361 -
PunkZoli #242 persze a négereknek is van stílusa...
tel van ilyen abszurditásokkal a játék :D -
#241 mint egy nagyon ócska találós kérdés : D -
#240 Ettől már most kiráz a hideg -
#239 ez mi a tököm? -
#238 ő az a bizonyos zőődet köpök, majd piros lesz a talaj? :D -
#237 nő pólója : D -
#236 -
szépcipők :D -
#234 A negyedik videóban a fekvő emberek miért teleportálódtak a hajóra? Elég rossz lesz ez így. -
PunkZoli #233 elég kakák -
#232 7 új video -
gamespy.comos cikkben 2 video is van az új mapról, az egyiken a 2. új special infected is látszik, valami zöldszart köp ki aztán a becsapódás helyén pirosszarrá válik a föld körülötte -
#230 xboxon az új oxm reportban karakter bemutató interjú -
#229 Az csak egy szám :D De az is milyen hülyén nézne ki, hogy Anno 1404 2.. -
Pio #228 Akkor nem ajánlom Neked az Anno1404et ;-) -
#227 Lehetett volna amúgy az a címe, hogy left 2 die. Így hülyén néz ki, hogy két szám is van benne :DDDD -
#226 mégse zöld a doboz:P
-
#225 nagyonnemvárom a sima L4D alíg megy a gépemen XD -
joe1980 #224 nagyon várom -
#223 te nemfogsz amikor 2 métert nem lehet majd előre látni :) -
#222 Hogy örülnek egy kis esőnek!
-
Neoncsoves #221 hú dejó pálya... -
#220 swamp fever kampány 1. képe:
~2 hét múlva bemutatják pár új fegyverrel együtt -
#219 -
#218 Ennyi erővel akárhol olvasol egy kritikát egy most megjelent játékról, az nem mérvadó, hiszne a csávó ingyen kapott egy tesztpéldányt.. -.- -
Neoncsoves #217 nem ritkán szoktam gamet venni... mégis sír a szám -
#216 Nem, mert nem te adtál rá ki pénzt :)
Én mondjuk már sajnálom, hogy megvettem... -
#215 Sejtésem szerint azok hisztiznek a legjobban, akik amúgy nem vesznek meg semmit, és ez egyike volt a ritka kivételeknek, és most aztán hűdepipalett mert nem adnak DLC-t minden másnap.. :DDD
Másrészt vedd úgy, hogy egy barátomnál játszottam vele sokat, úgy már ér a vélemnyem??? :D -
#214 Pontosan. Nem fizettél ezért inkább csönd, mert nem érted. -
PunkZoli #213 onnantól, hogy nem vetted meg, nem számít a véleményed
viszont hagyjuk már ezt a rágódást, baromi unalmas, és felejtsétek el ezt a topikot is, mert elég egy szerintem