5667
-
elhiszed hogy nem az alagsorban nyomtatják a pénzt hanem játékokat kell eladniuk érte? -
BAk3R #377 jah ha 4-en összedobtok akkor olyan 6858 forint fejenként egy l4d2. -
Ejj de gyűlölöm a Valvét. Ennyire kimutatni h pénzéhes csürhék, már pofátlanság. fúúú bazeg -
Új játékmód? Érdekesnek hangzik -
Jó ár lenne ha nem csak új fegyverek meg zombik lennének benne :S -
Next public showing will be at the London Game Show where Valve will be showing the as of yet unannounced new game mode. We really should announce that soon... We can give you one hint, the game is 4 v 4. So get your team together and join us in London on October 29th or 30th. -
négyes csomagban a legjobb - 6800Ft körül -
BAk3R #371 egész baráti... -
Előrendelve csak 34.19 Euro... (9250,-Ft) -
Illetve voltak ingyenes hétvégék is. -
BAk3R #368 akkor bocs. de ennek a 2 órás dolognak is oly sok értelme van. -
igy van -
lehet tévedek de az 1-nek a demojával is először az előrendelők játszhattak utána pedig mindenki! -
két órára rá mindenki megkapja : D -
elérhető lesz mindenkinek, csak később. oly nehéz ezt felfogni?:D -
BAk3R #363 de ez akkor is mekkora faszság lenne...1 év után kidobják a 2. részt, úgy, hogy kb. ugyanaz és full nagy a felháborodás. és akkor még a demo sem elérhető csak az előrendelőknek? mégis ki venné így meg? kizárt dolog, hogy a demo ne legyen elérhető bárki számára, ezzel akarják majd bizonyítani, hogy bizony megéri az újabb 12kilót a 2. rész. -
majd jövő novemberben, ha nem l4d3 lesz -
a hl episode 3 ról valamit mondhatnának!abban reménykedem, hogy valami iszonyat büntetés lesz új vagy nagyon kipofozott source motor (talán dx11),hosszabb sztori...de mikor ? episode 2 is már 2 éve jelent meg. -
Csakhogy ott még azt írják hogy semmit nem tudnak a demóról -
ezzel ott kezdődik a gond hogy a counter-strikeot nem ők alkották :) -
BAk3R #358 eszerint meg bárki -
Otherworld is azt írja -
hagyd már a gs-t:D total-on a cikkjeimet olvasd :) -
MrAndree #355 Egyáltalán minek ehhez demo? Tegyél magad mellé az asztalra egy serpenyőt, menj el játszani az első résszel és közben néha csapj rá a serpenyővel az asztalra egy olyan embereset. Ennyi. :) -
csak egy héttel kapják előbb, ahogy tavaly is. abba meg senki se fog belehalni hogy 4 helyett csak 3 hétig lehet majd egy jó ha fél órás demót tologatni, de látom gamestaron már emiatt is temetik a játékot. rinyageci pc-s népség :/ -
PunkZoli #353 http://gamestar.hu/left-4-dead-2-a-demo-csak-az-elorendeloknek-jar.html
mondjuk a gamestar is egy blikk szint, de azé máshol is olvastam már -
Nameg a tepsitXD
De komolyra fordítva a szót az új fegyókat és az új zombikat is bele kéne rakni -
xxxpaulxxx #351 1 hétre?:| -
XD -
elég demo lenne ha betennék az 1be a baltát egy hétre :D -
nem találtam hirtelen másik forrást a googleban.
lesz demo mindenkinek -
PunkZoli #347 nem kapnak csak a preorderesek demot:D -
lesz demo. előbb kapnak a preorderesek, aztán a többiek. október vége körül. -
MrAndree #345 Nem hinném, hogy lesz demó. -
Hello szeretném kérdezni hogy mikor jön ki a demo? -
MrAndree #343 Azaz. Már látom is az achit:Frying Pan Marauders... :) -
egy serpenyő versus tank, de akimbo assasin kispityuját is lehetne serpenyővel helyettesíteni -
-
csoli31 #340 Szinte sírva fakadtam a nevetéstől!
Te is ugyan olyan h***e vagy mint én.
Nem sokkal a megjelenés után lesz a szülinapom, ép ezért úgy igazán adhatnának nekem egy ingyenes példányt majd belőle.
-
MrAndree #339 Fogunk mi még easy-n "verd agyon a tankot serpenyővel" achievementért menni... :)