5661
-
#372 négyes csomagban a legjobb - 6800Ft körül -
BAk3R #371 egész baráti... -
#370 Előrendelve csak 34.19 Euro... (9250,-Ft) -
#369 Illetve voltak ingyenes hétvégék is. -
BAk3R #368 akkor bocs. de ennek a 2 órás dolognak is oly sok értelme van. -
#367 igy van -
#366 lehet tévedek de az 1-nek a demojával is először az előrendelők játszhattak utána pedig mindenki! -
#365 két órára rá mindenki megkapja : D -
#364 elérhető lesz mindenkinek, csak később. oly nehéz ezt felfogni?:D -
BAk3R #363 de ez akkor is mekkora faszság lenne...1 év után kidobják a 2. részt, úgy, hogy kb. ugyanaz és full nagy a felháborodás. és akkor még a demo sem elérhető csak az előrendelőknek? mégis ki venné így meg? kizárt dolog, hogy a demo ne legyen elérhető bárki számára, ezzel akarják majd bizonyítani, hogy bizony megéri az újabb 12kilót a 2. rész. -
#362 majd jövő novemberben, ha nem l4d3 lesz -
#361 a hl episode 3 ról valamit mondhatnának!abban reménykedem, hogy valami iszonyat büntetés lesz új vagy nagyon kipofozott source motor (talán dx11),hosszabb sztori...de mikor ? episode 2 is már 2 éve jelent meg. -
#360 Csakhogy ott még azt írják hogy semmit nem tudnak a demóról -
#359 ezzel ott kezdődik a gond hogy a counter-strikeot nem ők alkották :) -
BAk3R #358 eszerint meg bárki -
#357 Otherworld is azt írja -
#356 hagyd már a gs-t:D total-on a cikkjeimet olvasd :) -
MrAndree #355 Egyáltalán minek ehhez demo? Tegyél magad mellé az asztalra egy serpenyőt, menj el játszani az első résszel és közben néha csapj rá a serpenyővel az asztalra egy olyan embereset. Ennyi. :) -
#354 csak egy héttel kapják előbb, ahogy tavaly is. abba meg senki se fog belehalni hogy 4 helyett csak 3 hétig lehet majd egy jó ha fél órás demót tologatni, de látom gamestaron már emiatt is temetik a játékot. rinyageci pc-s népség :/ -
PunkZoli #353 http://gamestar.hu/left-4-dead-2-a-demo-csak-az-elorendeloknek-jar.html
mondjuk a gamestar is egy blikk szint, de azé máshol is olvastam már -
#352 Nameg a tepsitXD
De komolyra fordítva a szót az új fegyókat és az új zombikat is bele kéne rakni -
xxxpaulxxx #351 1 hétre?:| -
#350 XD -
#349 elég demo lenne ha betennék az 1be a baltát egy hétre :D -
#348 nem találtam hirtelen másik forrást a googleban.
lesz demo mindenkinek -
PunkZoli #347 nem kapnak csak a preorderesek demot:D -
#346 lesz demo. előbb kapnak a preorderesek, aztán a többiek. október vége körül. -
MrAndree #345 Nem hinném, hogy lesz demó. -
#344 Hello szeretném kérdezni hogy mikor jön ki a demo? -
MrAndree #343 Azaz. Már látom is az achit:Frying Pan Marauders... :) -
#342 egy serpenyő versus tank, de akimbo assasin kispityuját is lehetne serpenyővel helyettesíteni -
#341 -
csoli31 #340 Szinte sírva fakadtam a nevetéstől!Te is ugyan olyan h***e vagy mint én.
Nem sokkal a megjelenés után lesz a szülinapom, ép ezért úgy igazán adhatnának nekem egy ingyenes példányt majd belőle. -
MrAndree #339 Fogunk mi még easy-n "verd agyon a tankot serpenyővel" achievementért menni... :) -
#338 már miért lennének túlerőben? eddig is 4 infected volt egyszerre a mapon, most is úgy lesz, csak több féle. Neked meg ott lesz a kezedben az AK és ugyanúgy lelőhetsz bárkit ahogy eddig, csak a csapaton fog múlni hogy ki nyer vagy veszít. -
#337 az összes l4d2 közelharci fegyó
* Baseball Bat
* Cricket Bat
* Crowbar
* Electric Guitar
* Fire Axe
* Frying Pan
* Katana
* Machete
* Tonfa (police baton)
* Chainsaw
http://www.joystiq.com/2009/09/09/all-10-left-4-dead-2-melee-weap ons-over-here/ -
#336 őő lássuk csak, az öt alapüberzombi, plusz járkáló viccs : D, az a mutálódott kezű batárállat, spitter és a jockey, akik a leginkább tudnak majd a csapatnak ártani.. meg a kövér fekánk serpenyővel a kezében -
#335 pettyet túlerőben lesznek a hiperzombik, erre értem. jójó, tudom, ott les za túlélőknek a serpenyő. : D -
#334 én is besírtam rajta
tök ari. -
#333 új vidi