53877
-
#786 Children of the Grave; ez jónak nézni, de összességébe én valahova poppy szintjére tenném ezt a hőst. -
fallenhun #785 Mi Rennel tuti utolsó pillanatig halogatjuk (meg amíg összeszedünk megfontoltam egy 3. embört), csak sűrű a program, kb. az utóbbi 1 hétben átlag napi 2 meccset HA össze tudtam hozni random fickók ellen. Renn annyit sem. -
#784 Közben nem ártana hogyha jelentkeznének a csapatok a Vasárnap délutáni Magyar bajnokságra, eddig 2 csapat jelentkezett, pedig csak itt sg-n nem tom hány team mondta hogy majd jön persze jön... L I N K -
#783 na ja... :D -
Kasya #782 Mondjuk pályákat :) -
#781 Vmi újat kitalálhatnának már... -
RennHUN #780 Az új hős: Mordekaiser
Mace of Spades
On next hit, Mordekaiser swings his mace with such force that it echoes out, striking up to three nearby targets, dealing his attack damage plus bonus damage. If the target is alone, the bonus damage is doubled.
Creeping Death
Unleashes a protective cloud of metal shards to surround an ally, increasing their armor and magic resistance, and dealing damage per second to enemies in the cloud.
Siphon of Destruction
Mordekaiser deals damage to enemies in a cone in front of him. For each unit hit, Mordekaiser’s shield absorbs energy.
Children of the Grave
Mordekaiser curses an enemy, stealing a percent of their life each second. If the target dies while under the effect of the curse, their soul is enslaved and will follow Mordekaiser for 30 seconds, unable to attack. During this time, Mordekaiser gains half of their ability power, attack damage, and health.
Iron Man (passive)
20% of the damage dealt from abilities is converted into a temporary shield, absorbing incoming damage.
-
RennHUN #779 Blitz is vicces. :) -
Jowanson #778 epic thread:
How to play every character in the League in a paragraph or less :
https://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=61660
Kedvenc:
Gangplank: Find which vent the enemy team is using, get into their vent, set your microphone to echo your speakers, and blast this song: http://www.youtube.com/watch?v=3AzpByR3MvI
You are a pirrate... -
#777 Na , közben megnyílt mostmár a regisztráció is. Mármint lehet jelentkezni mostmár a topicba, nincs már zárva. Akkor tehát mégegyszer: LoL Bajnokság -
Hurkans #776 Szevasztok én most kezdtem játszani és beszállnék csapatba ha lehet meg érdeklődnék melyik karakterek erősek amennyit eddig tapasztaltam h a Ryze meg a Karthus elég tápos meg még Pantheon de ezek az ingyenesek ugye amiket megveszel azok közül melyikek jók?
Kösz amúgy adhatnátok játékbeli neveket nekem az ami itt:P -
fallenhun #775 Múlt hónapban volt vagy 2-3 asszem. -
#774 Ja az egyetlen magyar, persze se itt sg-n se más magyar lol vagy lollal kapcsolatos oldalon nem láttam még soha... DE azért hó érzés hogy képviseli nemzetünket a top 500ban :P
-
Jowanson #773 Az egyetlen magyar a mezőnyben:
342. skex (HUN) 1,889 -
Kasya #772 ELO rank 500 -
#771 Egyetértek, most már használható 1v1-ben is végre. Egyébként nem op. Magasabb raten most is alig látni szegényből. -
Zeros #770 én azért sírok hogy a betás ryze-ot reworkölték az volt az igazi :D -
#769 Bár Annie még mindig leownolja :D -
#768 Szerintem túl sokat is -
fallenhun #767 Nem lett OP, csak sokat erősítettek rajta. Úgy gondolom. -
#766 Még csodálom,hogy nem jött ide sirni senki,hogy Ryze milyen geci nagy OP lett :P -
andrue #765 itt majd lehet lesz 3 csapat tölünk csak még nicns megbeszélve -
#764 Még senki nem nevezett a versenyre ? -
RennHUN #763 trolling is a art -
Jowanson #762 epic -
Zeros #761 Amilyen hülyék vagytok gondolom nincs nehéz dolgotok, hogy elvegyüljetek az US server amerikai magjával, vagy az analfabéta afrikaiakkal akik szintén ott játszanak. US nek is van communityje, esetleg vesézzétek ki ott a unique stackelést, akár még egyet is értenek majd veletek.
valahogy igy képzelném el az eszmecseréteket a törzsgyökeres amerikaiakkal
igot3zhonyaamipowa???
OMFG
NERFNERFNERF
TROOOOOOOOOOOOOOOOLLLS!!!!
nice pics u own man
NERFNERFNERF
katarina!!!
thatsjustnerfed
COOOL
wtf EXHASUTED but im MASTER YI!!!!!
Trollkodás meg csak azért megy mert probáljuk felvenni a szinteteket, csak hát elég nehéz ilyen mélyre ereszkedni
na gtfo -
#760 Ott van,hogy mindkét csapatból bannolva vannak ezek a hősök. Szóval igen, egyik csapatban sem lehetnek. -
Jowanson #759 thx az infót, érdekes ez a "szabály". lehet hülye kérdés, de akkor egyik csapat sem választhatja a bannolt hero-kat, jelen esetben egyik csapatban sem lehet annie,mundo,poppy,teemo? -
#758 Úgy megy a ban,hogy először az 1-es csapat egyik tagja mond bant, aztán a 2-es csapat egyik tagja. Felváltva :) -
fallenhun #757 Ó dejó ez a fórum, hogy nem lehet módosítani, amit írt az ember. Szóval kb. így:
http://yashiro.reddawn.hu/pic/ESL_DGH_vs_RD-bans.jpg
lol.reddawn.hu fórumról lopva a kép. -
fallenhun #756 Az ellenfél választ meccs előtt, hogy kit akar bannolni, ha jól értelmeztem. -
Jowanson #755 Kíváncsiságból kérdezem: melyik championokat bannolták? -
fallenhun #754 Mondjuk az alap :) Amilyen szerencsétlen én meg más karikkal vagyok, esélyem nem lenne :D -
#753 Ez nem troll war, azért ahogy láttam ezt a nincsenek creepeket elég komolyan gondoltad. Aztán mostmár csak trollkodás volt, hogy kiderült, mégis vannak :) Ah mindegy, már megszoktuk tőled. Meg szerintem a fórumon már elegen ismernek titeket ahhoz, hogy nem kell senkit győzködni arról, hogy mennyire vagytok képben. -
#752 Miattam mehet a troll war, csak akkor másik forumba. Go play EU. xD -
#751 Nem én, a karaktereim XD Mondjuk vicces,hogy a legtöbben azért tudjuk ,hogy ki mivel játszik, ezért kibannoljuk mindenki favorite karakterét :) -
Jowanson #750 mi alapján bannolnak? túl OP vagy? ;) -
#749 Hm..nem tudom, azért tudod itt elég nagy szemétládák vannak. 2× játszottunk ilyen 3v3 meccset próbaképpen és állandóan lebannolták a karaktereimet a rohadékok. -
Kasya #748 Ha az ellenfél csapatbol erre a 2re épitik a taktikát, ám tegyék...de ha megnézik a profilt, legjátszottab karakter ugy gondolom ott is elég látható. Ha csak nem akar vki annyi meccset nyomni elötte más karival, hogy eltakarja a legjátszottab karit :) -
fallenhun #747 Mivel ban rendszer van a bajnokságban, csaknem hangoztatnám, hogy milyen hősökkel vagyok jó... :D