53877
0MWkPbn.jpg
  • andrue
    és ez hol lesz kihirdetve?
  • Unknow
    Esetleg ha valakit érdekel:

Vasárnap kiírásra kerül az első magyar házi bajnokság. 3v3 lesz az eredeti mapon. Csupán csak azért szólok előre, hogy ha esetleg valaki kedvet kap az US-esek közül, akkor még időben tudjon egyet EU-ra is regisztrálni.
  • davee16
    nah ezt örömmel hallom :) mindjárt lent is va na játék és tolom os köszönöm az NFO-t
  • zsakosfrodo2
    Igen, a játék ingyenesen játszható, sőt még hősöket is tudsz vásárolni anélkül, hogy egy petákot is fizetnél értük. Viszont vannak benne pénzes lehetőségek is, pl Hősökre új skin. Általában elmondható, hogy nincs benne olyan pénzért vásárolható item/dolog, ami előnyhöz juttatna valakit.
  • davee16
    Hi all egy kis infot kérnék ha nem gond ez a game teljesen ingyenes ? Mert az oldalrol letöltötem valami féle verziot remélem a teljes az ...
  • Terensz
    Nekem is foglalt volt a Guenhwyvar, maradt a GuenhwyvarHUN.

Én meg pont azt figyeltem meg, hogy tudni szokták, hogy a HUN = magyar. Amerikai szerveren nem biztos. De mit vársz azoktól, akik mikrosütőben szárítják a macskájukat :D
  • fallenhun
    Eddigi tapasztalataim alapján kb. 5%, aki tudja, hogy a HUN aztjelenti, hogy magyar. Viszont ha foglalt a Fallen, akkor mindig FallenHUN-t használok. Lehetnék xFallenx, vagy xXxF4LL3nxXx, de nekem ez így megszokott. Meg általában így más játékokból ismernek. Rennek is foglalt volt a Renn, maradt a RennHUN
  • Terensz
    Amúgy én ennyi gyakorlati hasznát látom: magyarok felismernek + senki nem írja: "from?"
  • Terensz
    Mert büszke szittyák vagyunk :-)
  • RaSzTaH
    van aki a neve elé rakja!
  • fallenhun
    Szerintem Geri, ez sosem fog kiderülni.
  • daemonervosa
    A magyarok miért rakják mindig a nevük végére a HUN tag et?Soha nem értettem
  • RennHUN
    Remélem EU-n is jön hamarosan. :)
  • Unknow
    Haha marha jó XD Nagyon állat! Az eddigi legjobb skin a játékban :)
  • RennHUN

• Anthrax
    Kéne egy kis help, Alisterrel milyen runákat érdemes venni ? Kezdeti hp miatt hp runa vagy armor vagy spell res
  • Jowanson
    pontos a számolásod, a kérdés most csak az hogy ennek a 0.4sec-es "nerf"-nek örüljünk? Mert msot úgy néz ki a dolog hogy ha ~35% alatt van a cd reduja akkor sokkal beljebb van(kisebb a skill cd-je), magyarul nem kell neki cd redura gyúrnia semmilyen szinten hogy jobban jöjjön ki mint peccs előtt. úgyhogy ez imho inkább buff mint nerf, cd redu helyett költhet nyugodtan másra (ap, manareg stb.)
    btw ha cd-re nyomja a rewind-et, 6seces cd-vel számolva az 1perc alatt megvan 10-szer cd redu nélkül lvl5 rewind-al, így az 1perc alatt 10x10=100sec-el tudja csökkenteni az ultija cd-jét. Plusz az 1 perc ami közben eltelt (az még 60 sec) és maradt 20sec cd az ultiján. Ha ehhez hozzászámolunk egy minimális 10-20%-os cd redut kb az jön ki hogy percenként up az ultija ami azért nem szar (tisztában vagyok vele hogy ehhez kell némi mana).
  • Zeros
    a skill nem hat önmagára nem nagyon játszok zileannal de amit irtak az alapján a skill hat a skill saját cd jére is tehát a 22 secből lesz 12 ,és ha igy van akkor ne ezzel van a baj hanem azzal hogy a 22 40% os cd reduval lemegy 13,2 re amiből ha elveszel 10 et akkor 3,2, most a 6 nak a 40% 2,4 tehát végül 3,2 helyett kapunk 3,6 ot
  • RennHUN
    LoL EU valentin napi event.
  • Kry
    lol ezek az új skinek érdekesek, a twitché ami jó, a corkié inkább vicces, a jaxé még elmegy de a többi az 0. :P
  • Jowanson
    így igaz
  • Jowanson
    but will no longer affect itself >>> a skill önmagára nem fog hatni, ezért a csökkentett cd, eddig a saját cd-jét is csökkentette. aki esetleg félreértelmezte.
  • fallenhun
    Ó, aszittem ez egy buff, nem pedig selfbuff. Akkor tökmindegy, mert a szintenkénti különbség 10 másodperctől több, tehát nemhogy nerfelték volna, hanem még toltak is rajta. Fuck yeah Riot!
  • Jowanson
    én ezt a változtatást úgy értelmezem hogy most már cd redu sem kell ahhoz hogy olyan táp legyen mint amennyire táp eddig cd reduval volt.
  • RennHUN
    Nem maradtál le, mi értelmeztük félre.
  • Jowanson
    Rewind: Zilean can prepare himself for future confrontations, reducing the cooldowns of all his abilities.
    Csak saját magára hat a skill nem használhatja másra. vagy lemaradtam valamiről?
  • fallenhun
    A "but no longer affect itself" azt jelenti, hogy nem hat magára. De pl. a 2 másodpercenként spammelhető hook blitznek, a 25-30 másodpercenként ellőhető karthus ulti, pray'n'spray, és sorolhatnám.
  • RennHUN
    Magára nem tudja majd nyomni, nem?
  • Jowanson
    Zilean

* Rewind Cooldown reduced to 18/15/12/9/6 from 30/28/26/24/22, but will no longer affect itself

ezek betegek. kis cd reduval 4-6 secenkent tolja a dupla timebomb-okat... hiheto.
  • RennHUN
    Anivia nagyon gyenge. A tvics zászlók csak a háttérben vannak.
  • fallenhun
    Test realm:

Zilean

* Rewind Cooldown reduced to 18/15/12/9/6 from 30/28/26/24/22, but will no longer affect itself
  • AnarchoiD
    szvsz twitch pl kimondottan ronda .. a zaszlok tulsagosan giccsesse teszik
  • RennHUN
    Corki is jól néz ki.
  • RennHUN
    Kezdheted :D

• AnarchoiD
    lefosom a bokam ha tenleg ilyen lesz ez a jax skin ;)

• Anthrax
    Erre a bajnokságra nevezett valaki magyarok közül ?
  • avengir
    Sztem először el kellene kezdened olvasni és utána postolni.
  • Unknow
    700 Game omg!!! Szóval amit ő mond az minden bizonnyal igaz mert 700 gamet lenyomott? Akkor üdv a klubban nálunk is van olyan aki kb 1000nél tart. Akkor amit ő mond az szentírás? Mondjuk én is 600+-ba vagyok, szóval ezekszerint én is nagyon pro vagyok.
  • RennHUN
    4:3 vs 16:9

• Unknow
    Vagyis francokat nem...tessék:Jaj de pro vagyok én is low ELO-n egy olyan buildel én is összetudok szedni pár killt ami amúgy rosszul van elkezdve. Maladyt pl alapból hülyeség Shaconak venni. Egyszerűen szar item buildel is összelehet szedni sok killt ha low ELO-n játszik az ember és olyan az ellenfél.