53877
0MWkPbn.jpg
  • Kasya
    creep...minion...ennyiből trash is lehetne :D (szerencsére ilyet még nem hallottam ^^ )

A versenyt illetően pedig buzdítok mindenkit, hogy nevezzen. Nagyon jó az ötlet, remélem sokan leszünk!
    Ezzel kapcsolatban. Sajnos a csapatom hétvégenként nem ér rá, így ha esetleg vkinek kellene egy Twich/Master J a csapatba, azzal szivesen felvenném a kapcsolatot!
  • Unknow
    Őőőő lol? Először a backdoorral próbálsz okoskodni? Mostmeg ezzel? Creep 01 Creep 02

Ja és arra,hogy mennyire okos vagy: Creep hivatalos

Sőt még ki is copyzom neked, hogy érezd nem kéne ezeket eröltetni:
    "Your creeps will not be able to pass any further up a lane until the closest turret to them is destroyed."

Ja, hülye készítők nincsenek tisztába azzal,hogy a játékukban creepek vannak. XD Ülj le egyes, go play on US ,stack unique things! XDD
  • zsakosfrodo2
    yay! ez jól néz ki. :D
  • avengir
    Csináltak nekem Spiderman-es skint.

• avengir
    USen nincsenek creepek, csak minionok; de remélem az eu serveren a dota fut valójában.
  • Zeros
    Pedig azthittem hogy us en olyan prok játszanak hogy creep se kell nekik és lvl 1 en tankolják a turrettet... hát nagyot csalódtam
  • Unknow
    Végre valami ami közös US-ben és EU-ban, ezekszerint creepek nálatok is vannak
  • avengir
    Jaja; creep is megvan?
  • daemonervosa
    Én kezdő player vagyok , sohasem dotaztam mégis kitalaltam mi az a backdoor.
    Gecijovagyok?:)
  • Unknow
    Mielőtt még vita lesz, itt US és EU között, hogy nálatok nincs backdoor és stb: Backdooros topicok közül egy

De kérlek írd be a keresőbe és ha akarod rájössz. Az, hogy a Dotába belső turretet is lehetett ütni így, az már más tészta. A backdoor az ettől függetlenül mindig ezt jelentette.
  • Zeros
    már megtanulhattuk volna mi buta eu sok hogy US en sok dolog más mint itt nálunk eu-n, többek között backdoor nem létezik és surrendelni is 10 perc után tudtok
  • Unknow
    Na, már megint Te próbálsz okoskodni, de akkor elmondom. A backdoor az amikor creepek nélkül ütöd be a towert.

Példa: A tower amit támadtok éppen nincs a creepeitek támadása alatt, de Te odamész és beütöd. Ez a backdoor.
  • avengir
    Nem azért, hogy kötekedjek, de mi az a backdoor? DoTaba oké, hogy ez egy létező fogalom, de lolba ilyen nincs és a kezdő playereknek fogalmuk nincs róla, mi az a backdoor a dotaba.
  • Unknow
    Nos akkor mindenkit szeretettel várunk: 1. Magyar LoL Bajnokság
  • Unknow
    Nincs olyan hős amivel nem lehet szólozni szerintem, a szólózás nem csak abból állhat, hogy ölni kell azt akivel szembe mész. Elég ha védekezel vele és creepeket farmolsz. Aztán egy bizonyos szint után már 3 fős csapatban mozogtok úgyis. Ergo a kezdeti hátrány előny lesz és stb. Taktikázás kérdése az egész.
  • andrue
    kezdő vok itt ghogy lehet megnézni a privát üzit? ha egyáltalán küldtél:D
  • daemonervosa
    igen, köszönöm, ezzel én is tiszában vagyok, de még mindig nem tudom, hogy mennyit jelent egy bukott / nyert meccs .

BTW siman kiirhatnák, hogy mennyin van az adott játékos.
  • davee16
    jah csak most láttam meg akor bocsi :P
  • Unknow
    Már küldtem pm-ben elérhetőséget.
  • fallenhun
    LOL-ban az Élő-pont számítás megegyezik a mindenhol máshol használt Élő-pont számítással, vagyis az ellenfél erősségét összehasonlítja a tiéddel, és ennek arányában veszel el pontot. Tehát ha te mondjuk ranglista 32 vagy, az ellenfeled 667547456, akkor keveset veszel el, vagy egyáltalán nem növeled a pontjaidat. Ha ő nyer, akkor sokat vesz el tőled. Csoportokra vonatkozóan ezt nemtudom, hogy oldják meg.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Élő-pontrendszer
  • daemonervosa
    Tudja valaki mi alapján számolja az ELOt a game? Itt konkrétan arra lennék kiváncsi, hogy bukott/nyert meccsért mennyit nő csökken , vagy egyáltalán miért kapsz /buksz ELOt.
  • milkacsoki7
    Sziaztok több mint fél éve játszom elég jól !!! Keresek magyarokat.. Nagyon szivesen játszanék teambe is !! Sztem elég jó vagyok ahoz h megálljam a helyem ha van érdeklödö akkor vegyen fel msn en vagy LOL on friend list-be !! msn: [email protected] vagy LOL ba Milkacsoki :) GL HF
  • davee16
    unknown akor tudsz adni ts-t ? mert már magyarokal akarok játszani a külföldiek kiakasztanak :D
  • fallenhun
    Az a baj, hogy ha a Summoner's Riftre szervezitek, akkor kb. a championok fele kiesik, akikkel nem lehet szólózni. Twisted Treeline nem lenne jobb?- csak kérdezem -
  • zsakosfrodo2
    Én csak azért nem megyek át EU-ra már, mert elég sok munkám van az accomban, jó sok hőst sikerült már unlockolni, és most mindent elölről kezdeni nincs kedvem, és nincs is rá időm (főleg hogy most csak hétvégén tudok játszani [hülye kollégiumban szar a net]).
  • davee16
    ooo há nehogy aszidd meglátam hogy 20 25 en vagytok ott máris elkezdtem letölteni fél ora és lent is van ... :D :D
  • Unknow
    Őőő nem hiszem ,hogy van értelme úgy feljönnöd,hogy US-en tolod :)
  • davee16
    és ha igen akkor le tudnál irni rolla adatokat ? :)
  • davee16
    jah hogy nektek ts etek si van már a játékhoz :) az ien public? tahát aki játszik a gamé val oda felmehet ? amugy ?
  • Unknow
    Mi kapásból 20-25-en vagyunk TS-en magyarok EU-n :P Ezenkívül volt már, hogy magyarok ellen lettünk összetéve. Szóval kb úgy 40-50 magyarral már fix találkoztunk.
  • davee16
    akor ha már elkezdtem US en folytatom ... a nevem itt bobbiehun (US-en) ha valaki magyar :p fe lakar venni vegyen mert én még nem jötem rá hogy tok felveni másokat :D
  • daemonervosa
    jah , 190 meccs alatt 3szor talalkoztam magyarral. :)
  • zsakosfrodo2
    Én US-en játszom, de csak azért mert amikor regeltem az accot, akkor nem tudtam hogy van EU is... Ez meg tavaly még a béta alatt volt. Én az EU-t javaslom neked, ott biztos több a magyar.
  • davee16
    ohh akkor US es van ... :8 és aki it van forumon az EU-njátszik mind ? :p szedjem le azt ? :)
  • Kry
    Ez attól függ hogy honnan szedted le:

leagueoflegends.com = US

lol-europe.com = EU
  • davee16
    öö bocsi de a panelon hol is tom megnézni hogy EU-s vagy US-es ?
  • Anthrax
    ez is igaz, de hogy 3v3 lesz akkor tudunk jönni 2 teammel is
  • Unknow
    Mert nincs annyi magyar játékos, hogy normális 5v5 bajnokságot tudjunk csinálni. Szerintem olyan 4 csapatra nem sok értelme lenne :P
  • Anthrax
    Miért nem 5v5 ?:P
  • Unknow
    Majd adok hozzá linket, miután ki lettek dolgozva a szabályok és stb :)