53877
-
Roy4l #826 én saját taktikát használok de us-en a haverommal úgy csináltuk én ryze ő sion és mindenkit aláztunk, kár hogymég eu-n ezt nemtudjuk megcsinálni:S.
Mindenkinek más lesz a main kari én azthittem elöször ashe lesz nekem de kiderült nem mert csak a jó team miatt voltam erős de ryzeval még noob teambe is sokat tudtam ölni
-
#825 Én mostanában Ashe-t tolom (haha ééééérteeeed? :D), és egész szép statokat hozok ki vele, persze első pár játékban még szenvedtem, mert nem tudtam rendesen játszani vele. Ajánlom a League of Legends Community oldalát, ahol olvashatsz Guide-t, Strategy-t (megfelelő témát keresd), ezen belül van egy olyan topik, hogy Comprehensive list of guides vagy valami ilyesmi. Én ha kinézek magamnak egy hőst, akkor mindig innen nézek hozzá taktikát. (Persze nincs benne minden hős, és régiek is a leírások, nem feltétlenül hasznosak.) -
Zeros #824 egyik kedvencem, mármint ha mellettem van lanen :D -
DAK3 #823 Taric/Ashe/kaylet akarok Taric erös hös? -
Hurkans #822 De amúgy azok közül amiket venni lehet mi erős mer ezzel az IP duplázóval kezd lenni egy szép összegem pedig csak pár órája játszom:D
-
Hurkans #821 Ez sikerült Poppyval:P -
Hurkans #820 Most poppy van freebe kb ezt még nem probáltam erre most probáltam ki és még vége sincs de már 10-0-3:D kezd tetszeni -
RennHUN #819 Próbálgasd végig a free ősöket, és szerintem az elején majdnem mindehol jók a ajánlott cuccok a shopban. 6 lose magas szinten se ritka, ezen ne kapd fel a vizet :D -
#818 Nem igazán vanank erősek, és gyengék. Kezelés kérdése a dolog. Javaslom Teemot, hogy vele játsz, ő talán a legegyszerűbb. -
Hurkans #817 Akkor bocs az előbbiért csak egymás után 6lose elég idegesítő volt elmondanátok mik most az erősek és náluk meik tárgyakat kell venni hogy még erősebbek legyenek? -
fallenhun #816 Nem olyan rossz az szerintem. Csak nehéz vele jól játszani. -
fallenhun #815 Általában Warwickal a taktika, hogy nem lanen kezd el fejlődni, hanem az erdőben. És ezt nem szereti a playerek 90%-a, mert túl sokan hiszik azt, hogy jól játszanak Warwickal (közben nem), illetve ha egyedül hagysz valakit egy lanen, akkor azt jó eséllyel bedarálják, főleg magas szinten, legyen akármilyen jó játékos, ill. fejlődje túl akárhogy, akik vele szemben vannak. Amúgy Warwick fasza kari, balanced is, csak nem szeretik. -
#814 Nem, csak nagyon gyenge hős. Most ő a legrosszabb , Katarina utána. Nem ajánlom,hogy vele játszál mert csak elmegy majd a kedved. -
DAK3 #813 tuti lesz valami balanceolás de nekem bejön az a frána vérszivó -
DAK3 #812 mer?miért lép ki? oly imba? -
fallenhun #811 Hurkans: megvan az oka, hogy miért nem vesz fel senki. Vagy nemsokan. Mi a többség már igencsak 20+ (sokan 30-as) játékosok vagyunk, és sem neked, sem nekünk nem lenne jó, ha együtt lennénk egy kezdővel. Nem bántásból, de azért bele kell tanulni a játékba, ennyi. És kevesebb rage.
Roy4l: a hétvégén ip boost van, szóval toljad. Alacsony szinten nagyon lehet alázni, igaz, nem leszel egy-kettőre 20+, de a sok ip azért mindig jól jön.
DAK3: Warwickot felejtsd el, mert ha meglát vele valaki, egyből kilép még a lobbyban :D -
DAK3 #810 nunixDD erös champion??:d Tarick/Warvick(legingább ez jönn be)/kayle-t akarok :D:D Warvicket leginkább:D:D -
Roy4l #809 én eddig usen játszottam ma átjöttem eura borzasztó nézni milyen szinten vannak a kezdök borzaszto lesz felvinnem 10-15lvlig min a szintemet:S -
#808 View summoner profil és abból nagyjából leszűrhető, hogy az ellenfél mikkel játszik a legtöbbször. -
Roy4l #807 nunut akartam irni csak elírtam -
Roy4l #806 hát egy jól összerakott tank az hasznos lehet 1teambe én általába nuni/rammust/taricot használom mert számomra ezeket könnyü kezelni és csak ezeknek tudom normálisan az item listeket:D -
Hurkans #805 Pontosan -
DAK3 #804 a netem 120 kb al tud max szedni CB 3 mas kliensem van és hát 30 kb/secel updatel ezt nemlehet gyorsitani? -
DAK3 #803 Hurkans... te ennyire pöcsgyerek vagy?? tudod másopknak van valami dolga... és mivan hacsak épp kezdök böngészik msot az oldalt és pl csak holnapra jönn válasz? akk már mindenki megbaszhatja??? -
#802 olvasni a sok nerdrageet. -
Hurkans #801 Nem igaz h senki nem képes adni egy rohadt nevet meg segíteni ebbe a csicska játékba ahol az összes kurva ellenfél mindig kibaszottul jobb hihetetlen basszátok akkor meg mi a fasznak jártok ti ide? -
DAK3 #800 és honnan lehet tudni hogy am ásik milyen hösöket használ? -
#799 Vki fennt van innen test realmen? -
RennHUN #798 Nem tudom, a héten rakták fel a teszt szerverre. 1-2 héttel utána szokott élesbe jönni. -
#797 ez jövő héten fog kjönni? -
DAK3 #796 értem és gondolom lehet hösöket választani és mivel még uj vagyok 1 kérdés ez 1v1 nél is van vagycsak 3v3?? -
RennHUN #795 "A játék kezdete előtt mindkét fél köteles 3 - 3 hőst bannolni a játékból." -
DAK3 #794 ennél a Ban dolognál minden csapat csak 1 höst bannolhat? -
DAK3 #793 mmorts:):) -
#792 kár hogy ez nem mmo, egyebkent nem azok /vagyis nem feltétlenül/ -
DAK3 #791 A tankok szivos karik gondolom itt is mint más mmoba? -
Hurkans #790 Van csapat amibe csatlakozhatok? -
DAK3 #789 amugy az a célom hogy egy nagyon jó játékos legyek aki a top 500 ba bent lesz:):) -
DAK3 #788 sziasztok:):) ma szeretném elkezdeni a gamet már töltöm is:):) valami infot irnátok:milyen?? és sok a player(és a magyar) az eu szeron? -
fallenhun #787 Dupla IP hétvége. Zsírkirály.