53877
0MWkPbn.jpg
  • Zomil
    én pl. azért, mert sajnos még annó bétát us szerveren kezdtem, utána meg már késön tudtam meg, h van külön eu is :D
    igy, lvl1-ként nem sok értelme lenne lvl 30-asok ellen hiába van meg a tudásom, ha a többieknek még van runájuk és mastery pontjaik is :D
  • Unknow
    Meg, ha esetleg összejöttetek 3an akkor tessék nevezni a bajnokságra :P Nem értem miért nem akar indulni senki: Link
  • Roy4l
    Appled vagy Apleed nemtudom melyik az id nevem
  • Hurkans
    akkor add már meg a neved légyszi jó lenne összejönne 5ember és nem hülyékkel kerülnék állandóan össze...
  • DAK3
    értem kösz:D:D nemtudm meik runákat válaszam majd annyi van.... de majd el döl... majd a sok idö alat amit kockulok (és remélhetöleg képviselhetem énis a magyarokat a top 500 baés még sokan innen(hajrá magyarok)) az alat megtanulom
  • daemonervosa
    igen.igen.igen.nem.
  • DAK3
    tehát a runákat és a masteryt ingyen variálom bármikor? akárhányszor? akárhogy?:D tehát olyat nemlehet hogy valaki elrontja a summonerét?
  • daemonervosa
    Srácok, jó lenne ha felvennétek egymást friendsbe és ott beszélnétek meg , hogy ki mekkora player és nem a forumot fosnátok össze.

Nem akar senki 40 hozzászólást olvasni fölöslegesen.
  • Roy4l
    én asszem lvl5 vagyok
  • DAK3
    fuj de ut
    álom az ijen buzi gameket ááááááááááá letöltés közbe ki irvalamit és ujraklezdi...
  • DAK3
    nemtudok nagyon angolul de azért köszi Renn:D
  • Hurkans
    Van vki most ien 6os szint körül mert kéne valaki akivel lehet menni és nem 100% a vesztési arány

Amúgy egy kérdés meik runáknak van értelme megvenni?
  • Roy4l
    én azt utálom amikor vezetünk és kilép 1-2 ember és akkor egyből bukom is
  • Zomil
    De szeretem mikor azért veszitünk, mert 10perc után 4-1-es twitch stat-nál kijelenti veigar, h ő most feedelve lett és veszetettünk, majd beáll a bázisra és elkezd hülyeségeket irogatni, és mivel master yi már az elején kilépett 3v5-ben kikaptunk, pedig 3-4 embert udyr+eve kombóval simán bedaráltunk... ugy fejbe vágnám az ilyen parasztokat
  • RennHUN
    Rúnák.

Itt minden részletesen le van írva.
  • DAK3
    bár a W3-dotát nemszeretem mert ritkán játszotam és a sok pöcs tudta mi a jó hös és egyböl kiverték a fogam...a runa mire jó?? és a mastery ezt még mond el légyszives :D:D amugy igen gyorsan tanulok:D:D és általába jó taktikákat használok:D:D
  • RennHUN
    Ja olyan mint a dota. Minden meccs után kapsz ip-t meg xp-t, ha vesztesz kevesebbet, ha nyersz többet. A summoner lép szintet ebből, 30 a max lvl. Szintenként kapsz egy rúna helyet, és egy mastery pontot, amit eloszthatsz a skillek között. Meg bizonyos szintenként új varázslatok nyílnak meg, lvl 12-nél kapod meg az utolsót ebből. A summoner tulajdonságai a hősökre hatnak. Ilyenek hogy +crit dmg meg hasonlók. De nem kell ezt magyarázni, majd rájössz elég hamar.
  • DAK3
    öh... csak a setingsbe lejebb kellet venni a feltöltést... mert ugy töltöt fel mint a gép...
  • DAK3
    ez a köcsög lol downloader 20 kb per secel szedi:S
  • DAK3
    taric/nunu_/alistar ezek lesznek a karijaim de leginkább nunu:D:D:D
  • Roy4l
    lol vesztességre ált a csapatom és én egyedül leramboztam egész enemy baset és win lett:D
  • DAK3
    és ha a summonner fejlödik akkor miben lesz erösebb?
  • Hurkans
    Azta mindenit milyen meccsem volt most ugyanazokat vettem Evelynnek szinte mint múltkor Poppynak és itt az eredménye:
  • DAK3
    valaki nemtudna linkelni egy Torrentes letöltést a gamehoz?
  • DAK3
    na bakker jó hogy elkiabálom magam megint azt irta ki:S
  • DAK3
    tehát a herok mindig 1 esek ugy mint W3-dotába? ezáltal megéri 3 karit huzzni? mert csak egy huzzodik maga a summonner?? azaz "én" a runák és a masteryk mik légyszives mond el:):) amugy megy a patchelés kösz a helpet:):)
  • RennHUN
    Csak a summonert fejleszted. A herok minden meccsen lvl1-ről indulnak. A rúnákat, masteryket úgy variálod akármikor, ahogy akarod.
  • DAK3
    nem free?:S és amugy 3 championt fejleszteni érdemes? nem lesz elégé lassu a fejlödésük másokhoz képest akik csak 2 öt fejlesztenek?
  • RennHUN
    Sion-t nem is láttam rég. Amikor free volt akkor néhányat, de azon kívül szinte nincs is.
  • DAK3
    Taric/nunu(ez a kari rohattul bejön:D:D:D)/ sion akarok lenni:):):)
  • RennHUN
    Nekünk is volt ilyen problémánk egy hónapja kb, igaz akkor update előtt kicsit variáltunk a klienssel, és nem akarta felrakni a frissítést. Egy napot vártunk, hátha megoldódik, de semmi. Leszedtem újra, reinstall és minden tökéletes volt. Persze ez nem jelenti azt, hogy nálad is jó lesz. :)
  • DAK3
    xp:):) i love xp...:D:D
  • avengir
    Én a support forumon kérdeznék először; reinstall tovább tart. Win7-et használsz véltelen?
  • DAK3
    oké köszönöm renn:D:D
  • DAK3
    fu ez a nunu alias "nuni":):) elégé jónak tünik:D:D tetszik a kinézete is:D:D
  • RennHUN
    Ilyen nekem is volt, teljesen telepítsd újra. Uninstall, és reinstall.
  • DAK3
    The launcher has experienced an error.Pls restart this application ezt írja update közbe:S valami tipp???
  • avengir
    Befrissítettem az első offical exkluzív Mordekaiser, the Master of Metal review-t.
  • Roy4l
    remélem mostmár berakja is a képet:d
  • Roy4l
    első ashes stattom azért beficcen 2death de 4v1be már nembirtam velük