53877
0MWkPbn.jpg
  • avengir
    csöcs it

ByronicHero Community Manager

"
    Quote:
    Originally Posted by NuGGER GOAT 666 View Post
    After playing ~700 games of LoL (if you count beta it would be 1k+), i honestly never saw any "omg, that was nice" or "wow, i wish i could do that" moments. After certain mid-high elo point it feels like every player becomes just one of many.

During beta, i remember asking devs the skill ceiling question, they said their standard "skill ceiling is very high, but its also easy to pickup for noobs" response.

Well, now it certainly feels like they were either deluding them selfs or the community, because the over simplicity of the game DID make the skill ceiling low after all.
    I find it interesting that you would allege this, my good sir, given that your Elo rating is currently around 1000 points shy of the top of the leaderboard. And, yes, I did check all of your accounts. I'm aware that this isn't your main.

Oh, and enjoy the new summoner name. I didn't feel that NuGGER GOAT 666 was particularly PC or fittintg. This one felt more a propos, as they say. "
  • Unknow
    Ha nem akar vitát, ne rakjon be ilyen képeket. Én se linkelem be,hogy 55 killt összetudtam szedni noobok ellen egy olyan buildel amit próbálgattam. Thats it...
  • avengir
    Sztem meg az item builden megy a vita, mindenki szíve joga hol játszik és most nem flémelek tovább.
  • Jowanson
    Jobban örülnék neki ha barátságosabb stílusban vitatnák meg az emberek az esetleges vélemény-különbségeket és nem egyből az lenne az első hsz hogy te kaknub f@szláma etc... persze ez oda vissza igaz, akinek meg nem inge stb.
  • Jowanson
    Én sem kultiválom az efféle stílust, de sajnos ez van. Fórum powa.
  • Terensz
    Az ellen nem is lenne kifogásom. Akkor sem, ha kiszámolják, hogy ezen a meccsen 6%-kal hatékonyabb Karthus-ultit is ki lehetett volna hozni. Én szeretem az efféle játékokat a számokkal. De az afféle pökhendi stílusnak, ami lentebb sok-sok hsz-en keresztül megjelenik, nagyon ellene vagyok.
  • Jowanson
    majd valakik lesznek olyan elvetemültek hogy csinálnak egy practice-t és letesztelik hogy mennyi lett volna az annyi magic pen itemekkel :)
  • Terensz
    Kb innen indult a vita.
  • Jowanson
    én ezt értem. már a hsz írásakor is értettem.
    mi a kérdés?
  • Jowanson
    i see, a nagy zhonya vitában erről lecsúsztam. hát akkor hajrá halljuk a pro-k véleményét is ;)
  • Unknow
    Ha tudnátok, hogy amit mondotok nem baromság akkor postoljátok ki és vita megoldva. Amikor én jártatom a pofámat én felmerem vállalni amit mondok :)
  • Terensz
    "költséghatékonytalan megoldás" - ez tipikusan olyan meccs volt, ahol a pénz nem számított már a végén. Nekem is már megvolt a pénzem, hogy a hauntingot lecseréljem valami komolyabbra, azaz: teljes lett volna a buildem. De már nem volt időm elmenni érte, az utolsó néhány percben. Karthusnak pedig szerintem az utolsó 20 percben megvolt 6 csúcstárgyra a pénze. Ezért írtam előző hsz-emben: "ezt a konrét meccset nézve a legnagyobb tűzerő Karthusnak 3 db Zhonyával volt elérhető. De el tudok képzelni egy másik meccset, ahol más build lett volna jó." Ezt értsd ahogy akarod, szerintem egyféleképpen lehet. Én részemről nem folytatom ezt az értelmetlen, bárgyú vitát.
  • Unknow
    Azon megy a vita,hogy szerintük aki normálisan tolja az US-en tolja, és ott van a színvonal és ott mekkora prok vannak, aztán belinkelték ezt is. Ezekután én meg nem értem, hogy a prok, hogy lehetnek ilyen butuskák. Ezen ment a vita:)
  • Jowanson
    postold ki most már kíváncsi vagyok XD
    egyébként meg abban egyet értek hogy költséghatékonytalan megoldás, viszont ha nem volt szüksége magic pen-re, és meg volt rá a pénze akkor mér ne tegye? ofc valószínű én sem tenném és inkább balance-olt statokra törekednék, de most komolyan azon vitatkozunk hogy ki hogy játszik? Ő is leírta hogy el tud képzelni olyan meccset ahol más build lett volna jó, el tudom képzelni róla hogy van annyi agya hogy ha az ellen nekiáll mr-es itemeket kiszedni akkor cserél 1 zhonyát void staff-ra pl. v akármi ahogy épp jónak látja.
    case closed részemről is, várom az US-es fórumozók vélemyét sok szerettel :)
  • Unknow
    Sose fogjátok megérteni, hogy mit szúrtatok el...a víz a hülye XD US FTW :) Részemről téma lezárva, nálam ott ha valaki elkezdi ezt magyarázni,hogy Zhonyát megéri stackelni...nem is értem minek vitatkozok. Ti is tudjátok, hogy hülyeség amit mondotok, különben már kivágtátok volna a fórumra a shotot. Még se teszitek...vajon miért. Téma ezzel lezárva.
  • Kry
    Dúrvák vagytok.
  • Terensz
    A legtöbbször úgy halt az ellen, hogy nyakig benne állt a méregfelhőmben. Én pedig kapásból leszedek 35-öt. (15-öt mastery miatt, 20-at pedig a haunting guise miatt). Így ezt a konrét meccset nézve a legnagyobb tűzerő Karthusnak 3 db Zhonyával volt elérhető. De el tudok képzelni egy másik meccset, ahol más build lett volna jó.
  • Jowanson
    pontosan ezért mondja az unknow hogy nem érdemes zhonyat stackelni. kifizeted a uniq passive árát is amit meg sem kapsz, ergo más item valószínű költséghatékonyabb lenne, és egy kis magic pen-el még lehet jobban is dmg-elnél, még akkor is ha senkinek nincs magic res itemje, mert legalább azt az alap 30-50-et csökkented ami nem tudom konkrétan mennyi de 20-30%-os dmg redu lehet kb. Ami ha azt nézed akkor ennél több dmg növekedés. pl sebeznél 100at, ellennek van X magic resistje ami ezt csökkenti 20%-al, azaz 20al, sebeztél 80at. Ha ezt letornászod 0-ra, 20-al többet sebzel, ami a 80hoz képest 25%os növekedés.
    Emiatt a két faktor miatt bombáznak hogy ne stackelj, de felőlem aztán mindenki úgy játszik ahogy akar. AP yi ftw
  • Terensz
    Sergethetjük-forgathatjuk a szavakat.

Ha van 2 zhonyád, az ad 250 AP-t.
    Ha veszel mégegyet, akkor 375-öd lesz. Tehát a harmadik 375-250=125-öt adott.
  • Jowanson
    EDIT: "...és minden további ap-s itemed is ad még 25%-ot..."
    25%kal több ap-t ahhoz képest mint amit eredetileg adna.
  • Terensz
    "Tudtommal" - tévedsz.

"egymásra nem stackelik a bonusokat a Unique itemek" - Így igaz. Zhonya esetében az unique az, hogy az összes ability poweredet felszorozza 1,25-tel. Ezt a további Zhonyák nem adják, mert unique tulajdonság. De a további Zhonyák adnak ability powert, ezért az az egy Zhonya, aminél az unique skill érvényesül, a további zhonyák által adott AP-t felszorozza 1,25-tel, akárcsak a többi AP-s tárgy esetében. Ez nem jelenti azt, hogy az unique bónusz stackelődne.

Példa:
    Üres inventoryban 2 zhonya ad 250 AP-t. Ha az unique stackelődne, akkor 300 AP-t adnának. ( 200 + 200*0,25 + 200*0,25 )
  • Jowanson
    imho azt lenne jó eldönteni hogy hogy számoljátok a zhonya uniq-ját:
    A. első zhonya ad 100-at plusz az _összes_ AP-d 25%-át (pl. van 300ap-d, megveszed a zhonyat, ad 100at, +25%-ot az összes után ami (300+100)/4=100, tehát összesen ad 200at atm, plusz ha veszel még ap-s itemet akkor annak is a 25%-át. további zhonya-k ofcoz "csak" 100-at adnak ebben az esetben -ahogy nézzük- mivel a uniq passive bonus-t az elsőhöz számoljuk)
    B. zhonya ad 100-at, +25öt a passive-ja után, és minden további ap-s itemed is ad még 25%-ot, amiért persze a zhonya-nak jár credit. további zhonya-k ebben az esetben igen, 125öt adnak, de az első zhonya uniq passive-ja miatt, _nem a sajátjuk miatt_.
  • Unknow
    Tudtommal egymásra nem stackelik a bonusokat a Unique itemek...hiába veszel egy lich banet + sheent + trinity forcet. Nem kapod meg a bónuszt. :P Tehát, a Zhonyas ring unique abilityje azt jelenti, hogy nem tudod ráhúzni a 100 Abilityre a Unique skilledet, hamár egy Zhonyasra rászmolta.
  • Terensz
    El Senor Profesor, el kell, hogy keserítselek: nem vágod annyira a matekot.

Ugye az első Zhonya ad csak ad csak az összes abiliti powerre +25%-ot, tehát összesen nyilván sokkal többet ad, mint 125. A további Zhonyák már csak 125-öt adnak. Ez úgy jön össze, hogy alapból 100-at, az első Zhonya miatt pedig +25%-ot, ami testvérek között is összesen 125. Ezen mit nem lehet érteni?
  • Unknow
    Ki van írva,hogy 100at ad, 125öt nem ad darabonként mert te vágod a matekot, csak pont azt pofázzuk,hogy unique és csak egyszer ad százat. LvL 30 US, mert megérdemled :P
  • Terensz
    "mert nálatok a Zhonya is 125 ap-t ad, nem pedig 100at" - mert mi vágjuk a matekot. Ha szerinted 100-at ad, akkor te így jártál.
  • Kry
    Egyszer játszhatnánk egy gémet egymás ellen, ahelyett hogy itt okoskodunk
  • Unknow
    Nem nagyképű rossz duma, de aki ennyit nem tanult meg lvl 30on, annak gg , és menjen egyedül. Amúgy igen, nagyképű vagyok, főleg mert nálatok a Zhonya is 125 ap-t ad, nem pedig 100at, simán jó. Nálatok improved mert skillesek vagytok.

Egyébként ha nincs igazam, miért nem rakjuk ki US fórumra a képet és kérdezzük meg ki a hülye?:P Kipostolom én ha kell és akkor vita lezárva. Mit szóltok?
  • Terensz
    "ilyen buildel lenne valaki a csapatomba egyből nyomnám a surrendert" - nagyképű, rossz duma.

Amúgy én is részt vettem azon a meccsen (mint Singed), Kaktusz nélkül kikaptunk volna.

Magic penetrate? TF-nek volt némi MR, + Yi rakott ki egy guardian angelt az utolsó 5 percben. Zhonya darabja meg ad 125 AP-t. Nem tudom, mennyi volt a végén, 10 perccel nyerés előtt néztem, akkor volt 670 AP-ja Karthusnak, ami szerintem szép. Nem stackel? Érdekel valakit? Így volt a legnagyobb a tűzerő és kész. Amúgy hosszú, gyötrelmes és jó meccs volt, AnarchoiD pedig nem csak beállt a toronyhoz ultizgatni, ahogy elképzeled, de ugye nagyképűen oltogatni másokat biztosan nagyszerű életérzés lehet.
  • Unknow
    Human Ryze van ha jól emlékszek, de amúgy recruites skinek nincsenek.
  • Jowanson
    Captain America:
    http://lolhu.wordpress.com/2010/02/09/captain-america/#more-120
  • avengir
    Human Ryze skin van EUn? mert Pax card masterről tudom, hogy nincs.
  • Unknow
    Viszont abban egyetértek,hogy 5v5 magyar meccseknél nincs jobb szórakozás:)
  • Unknow
    Már miért ne lennének? Egyébként szerintem normális játék igenis van magas ELO-n. Nagyon jó meccsek szoktak lenni, néha nagyon durván elvernek minket, néha mi nyerünk...de sose unalmas és mindig nagyon jó taktikai harcok vannak.
  • avengir
  • Unknow
    Na és? Ettől még akkor is hülyeség és nem jó AP buildre. Több lesz a damaged ha nem unique cuccokat veszel egymás mellé. Szerinted miért van az,hogy senki nem vesz 3 unique cuccot egymás mellé hanem inkább más cuccokat? Valszeg nem azért mert mindenki hülye, és csak ő helikopter.
  • avengir
    Szvsz egyik se nehezebb, normalis jatek ugyis csak practice premadebe lesz. Eun nincsenek versenyek vagy bajnokságok? Én nem követem azt a szervert figyelemmel :(
  • avengir
    Nem védem, egy scepter befigyelhetne, de ap buildre sztem ez jo; az unique nem kiütik egymást, hanem csak egyszer kapja meg; viszont igniteot debuffol egy másik ignite.
  • Unknow
    Egyébként meg kb annyira reális a két lista mint az,hogy EU-n ahogy nézem nehezebb egy picit nyerni. Igen, most ezt még mindig az alapján mondom amit linkelgettetek:P
  • Unknow
    Azért érezzük annak a buildjét mert a 3 Zhonya nem stackel. Helyette a magic penetrate és a magic resist átütés többet ér. Arról nem is beszélve,hogy mást is lehetett volna még helyette betenni, nem csak azokat amiket én mondok. Kb azért mert ilyen buildel lenne valaki a csapatomba egyből nyomnám a surrendert. Nem értem mit véded...aki hülyeséget csinál az hülyeséget csinál. Mondtam, ha kell rakjátok ki fórumra, megmondják ott is nektek,hogy baromság. Az meg,hogy a mastery tree leszedi az egész resistet szintén baromság. Tudom mert nekem is kint van, és még rúnákkal se szedi le :P Most komolyan olyanon akarsz vitatkozni amit mindenki megmond nektek a fórumon is?