53877
0MWkPbn.jpg
  • avengir
    Nem lolbase alapjan nezem, hanem a hivatalos eu lista es a hivatalos us lista alapjan, amit a riot szokott publikalni havonta, ezt decemberben tettek meg utoljara, mivel januarra igertek, hogy in-game latni fogod a ranked matches egyutt; a mastery tree leszedi tf mrjet, szval tovabbra se ertem, hogy miert nem jart jobban a stackkel. zhyona +125 ab * 3 = 375 ab, + fullos soul stealer, tenyleg nem ertem miert erzitek botnak a buildjet.
  • Unknow
    Wualla,Republica és Ripfiend, már csak a twisted fate miatt is megérte volna. Örülök, hogy tisztába vagy azzal,hogy mit adnak az itemek és azzal, hogy ezek a playerek magic resistes cuccban voltak. A TFnek az a Mag resist pont annyit számított,hogy nem 100Hp-n jött ki a Karthus ultiból.

Annak meg örülök,hogy a LoLbase alapján nézed az ELO-t ami egy raklap fos kb :)
  • avengir
    Ki ellen kelett volna magic penetration tenni? foleg ha a masteryd alapbol ad; a magic penetration nem olyan mint a black clever stackja [beviszi mínuszba az ellenfél armorját].

@Jowanson
    Személyes véleményem, de a top 100 US player ELOja magasabb, mint a top 100 EU playere, illetve az ilyen 800 won + chineesee playerek is usen vannak.
  • Jowanson
    "Akit komolyan érdekel a játék az usen tolja"
    Azért ez a kijelentés kicsit erős imho :) Alá is tudnád támsztani valamivel, vagy ez csak a személyes véleményed? Amennyiben az utóbbi ofcoz semmi bajom vele, csak ne tegyünk már ilyen kategórikus kijelentéseket anélkül hogy "szvsz", mert az emberek hajlamosak félreérteni.
    Én is US-en kezdtem és nagyon nem akartam otthagyni, eleinte fos is volt az EU nem tetszett de mostanra megbékéltem vele.
  • Unknow
    Akit komolyan érdekel a játék az US-en tolja és stackeli lvl 30on a unique cuccokat XD Bocs de most ezekután ne mond már nekem,hogy US-en színvonal van, mert aki így nyerhet meccset lvl 30on... Persze nyugtathatod magadat, de ez akkor is baromság.
  • fallenhun
    És nyílván meg is van a saját fóruma, ahová mi sem köpködünk be, hogy gyertek LoLozni.
  • daemonervosa
    csak azt nem értem miért az én hozzászólásomra quoteolod :)
  • RennHUN
    Nekem nem hiányoznak az amerikaiak. Mindig is utáltam, ha közös szerver volt, akármilyen játékban. Érzékelhető a különbség.
  • donatus13
    Ennyibe viszont akár ki akár mit mond hon jobb, mert ott eus ,usas együtt van, csak külön szervert kapnak a játékhoz,de bármikor tudok usassal játszani :) ez hiányzik innen, más nem.
  • RennHUN
    " Akit komolyan érdekel a játék az usen tolja" Ez azért nagy hülyeség.
  • fallenhun
    Igen. Mert te is sötét vagy mint az éjszaka. Ha észrevetted, nincs eu vs us, csak a barátod a nagy eszével okoskodik itt, betol egy képet, mi jót röhögünk. És ki nem szarja le a későbbi updatet? Jaj istenem, annyira fogyatékos vagy, hogy hihetetlen. Gondolkozz már el, mi az értelme annak, amit mondasz.
  • avengir
    Azért ennyire ne legyetek már gyökerek. EUn csak az eusok játszanak, usen mindenki más [igen a nigériaiak és az afrikaiak is usen játszanak]; a test sero sem euba van szval nem értem a problémát. Nem látok továbbra se magyar csapatokat semelyik bajnokságon vagy versenyen és ez engem jobban zavar, mint ez a gyerekes us vs. eu téma. Akit komolyan érdekel a játék az usen tolja. Akinek jó a késői update az maradjon eun. Én rengeteg embert ismertem meg usen zart beta óta és nem mennék át eura.
  • avengir
    TF mega creep bug rajtam kívül összejött még valakinek?
  • daemonervosa
    Hát amivel eddig komoly szinten jatszottam mindegyikre igaz.
    CS,Natural Selection,Lineage2.
  • AnarchoiD
    peldakat ;) hajra
  • daemonervosa
    A multi játékok nagyrészében EU sokkal magasabb szinvonalu mint az US atlag. Nemtudom milyen szinten vannak US playerek, de szerintem EUn nem annyira szar a helyzet.

btw kartus az ultijat leszamitva sztem nagyon weak./az ultija meg semmilyen skillt nem igényel/
  • Unknow
    Sigh...jó, akkor linkeld ki fórumra, és kérdezd meg noob vagy -e :P Ja és igen, én noob vagyok, a 347 winem mellett 500 lostom van XD Viszont ezután a kép után akármit mondasz, nekem megszólalnom sem kell már, hogy okostalan vagy.
  • AnarchoiD
    szamolgass csak es virits ;) vagy halkulj el

nincs 300loss, magadbol indultal ki ? :)
  • Unknow
    A 347 winem meg azt mondja továbbra is hülyeség, hogy stackeled a Zhonyas ringet, és még továbbra is többet sebeztél volna más itemekkel, ez 100%. Csak a noobok stackelnek unique itemeket, főleg ha az ellenségnek magic resistes cuccai vannak, mivel a void staffal pont átlehetne azokat ütni. Abyssal Scepterrel meg a körülette lévőket lehet leszedni és még lenne egy - két ötletem. Köszi puszi... 297 win mellett meg valszeg van ott 300+ loss, hameg nincs, még nagyobbat csalódtam az US -ben :P Ez is tény. Ezeket meg nem tudod megmagyarázni, mert bárhova berakod ezt a képet, lenooboznak.
  • AnarchoiD
    3 item azert kell mertr 100ap + 500mana egy szint folott csak ez eri meg ha tartott volna meg cipot is lecsereltem volna ringre ... igy 1090 korul sebeztem mar.

Unknow : noob aki mondja ;) a 297 nyeresem nem ezt mondja ;) putri EU -n csak lamerek jatszanak ;)
  • Unknow
    Ezt Te nem értheted mert noob vagy ^^ XD Vazze de most viccet félretéve, néhány jobb EU-s csapat átmenne, szerintem az US ELO-t mint olyat kiakasztanák, ez nagyon lol, hogy ilyenekkel ott nyerni lehet XD
  • fallenhun
    Éééééééééérdekes itemek itt-ott...
  • Unknow
    Hm...3 Unique item stackelve Karthusnál, hm....high ELO US Ftw :D Ugye tudod,hogy kb 1.5 × akkora dmg-d lett volna ha azok helyett mást veszel? Pl a Void staffot... Na de mindegy, én csak putri EU-n játszok ahol ilyen item buildekkel akkor se nyersz ha beledöglesz.
  • AnarchoiD
    Ez jo menet volt ;) imadom karthust a mobil tuzerseget ;) Olyan mintha pecazna az ember .. csak figyelni kell az uszot...

• Anthrax
    Semmi ,mellé olvastam :D
  • RennHUN
    Meglepetés? @.@
  • Anthrax
    Mi ez a meglepetés amiről írtak loginnál és mi ez a 1,5 megás cucc amit leszedett ?:P
  • fallenhun
    Fuck yeah. Úgy vettem észre legutóbb (éppen Eve erőszakolt meg), hogy állok kint a pusztába, aztán egyszercsak 200on feltűnik egy Eve. Arcomon klasszikus WTF??? kifejezés, aztán anal penetration.
  • Unknow
    Igen, sőt, a wardnak is van ilyenje... Fantasztikus nem?:D
  • RennHUN
    http://www.youtube.com/watch?v=x-yqbzUE20s
  • Jowanson
    Zilean szerintem is baromi erős lett, early game-be mindenképp OP ezzel a kombójával, de még játék végefelé egy soulstealer-rel simán ki lehet osztani 1k-s dupla bombákat 10-20sec-enként. Mid game-be még szintén elég jól sebez, plusz ugye aoe, és a buffjával/debuffjával tökéletes chaser. Late game-be pedig ott az élesztése ami egyrészt nagy valószínűséggel megment valakit, meg egy embernek 1k+AP*3 HP ami szerintem baromi sok. Oké hogy újraéled és körbe lehet állni amennyiben a te csapatod kerekedik felül egy team csatában, de ennyi HP-val tényleg olyan mintha 3 percenként 2 élete lenne egy karakternek.
    Nerf zilean
  • fallenhun
    Biztos csinálnak majd vele valamit, mert ez így kicsit nevetséges.
    Oracle távolságát meg növelik elvileg 50el (szerintem még így is kevés), akkor kicsit használhatóbb lesz. Árát is csökkenthetnék legalább 350-re. Nektek volt ilyen blackout szerűség a hatásában? Mármint néha mintha nem működne, vagy valami. Lehet, hogy csak benéztem, passz :)
  • Unknow
    Oracleval se fogod meg ha ott van Zilean...szerintem ezzel a buffal kicsit túl lőttek a célon a kedves Riotosok. Egyébként szerintem még mindig csak a premade életképes ha játékról van szó, különben olyan embereket kapsz magad mellé, hogy ihajj csuhajj. Gondolom azért mert ,hogy a játék úgy balanceol,hogy nem team, hanem ember szinten. Tehát,hogy berakja melléd a két low ELO playert mert az ellenfélben mondjuk van 5 közepes ELO-s. Valami nem stimm :P
  • Jowanson
    És különben is te is egy EU-s n00b vagy úgyhogy nem tudom mit irogatsz ide...
    /sarcasm off
    A véleményem ezzel kapcsolatban azóta arra változott hogy játszogatni kell kicsit, meg felpumpálni az ELO-t oszt egy idő után csak nem rak be annyira noobokat az ember mellé. Vagy szervezkedni kell premade-be és problem solved.
    Ja és Zilean egy undorító hányadék hős, pfujj. Tegnap esti kombó: Eve+timebomb, odastealth-el stun+burst+rádrobban, csupa móka és kacagás(Tudom noob, buy oracle). Vagy 200 hp-n tower dive-ol rád egy timebomb+rewind+timebomb kombót ami sebez egy elég kövéret, majd 1-1.5k hp-val felkel és odébb ballag.
  • Unknow
    Nem egyszerűbb, hiszen a következők tények:
    -A szerver üzemeltető mindkét helyen ugyan az. Véletlenül sincs más kézben a US és az EU. Ergo ugyanúgy leáll nálunk is az EU,hogy ha náluk leáll.
    -Itt is ugyanúgy lagolsz mint az US szerveren, hiszen az is kb ugyanolyan messze van mint Franciország.
    -Az EU szerveren noobok vannak, hiszen itt nem kerülhet össze olyan csapattal 30as szinten akikkel felrakhat egy screenshotot a játék végéről, ahol UNIQUE, nem stackelő itemeket halmoznak a játékosok. Egy igazi pro a unique itemeket is tudja stackelni.

EU < US XD
  • fallenhun
    Anarchoid, egész sokáig bírtad, hogy nem tettél semmilyen alaptalan, idióta, hozzá nem értő megjegyzést az EU szerverhez. Nemrossz :)
    Őszintén: nem lenne egyszerűbb azt mondani, hogy "nem akarjuk itthagyni a 30-as karijainkat az X győzelemmel", mint azt, hogy "jáj, az US sokkal jobb, noob mentes, EU sux"?
  • RennHUN
    Biztos valaki átjön repülővel.
  • AnarchoiD
    ezzel csak az a problema , hogy :

Ha us -ben nemtudjak megcsinalni meg leall, akkor szerinted mi lehet egy olyen helyen (europa) ahol ki van adva egy cegnek uzemeltetesre ... es ott all le ? :)
  • Unknow
    Ha minden igaz, ma pont játszunk ellenük egy meccset, szal akár majd fel is jöhetsz délután TS-re :P
  • Kry
    Hát én kb 2-3 hónapja mondtam ezt nektek, hogy elöbb v utobb ugyis szar lesz us, mivel nem ránk van tervezve.

Én Gomezz néven vok TS-el szoktam tolni magyarokkal, mivel néha már az uninstallálhatnék kerülget amikor hiába vok jó, a csapattársaim nobok, leaverek, afk-k, feederek vagy iesmi .