53877
-
RennHUN #906 Zileas: "we are going to add camera flip back in in a few weeks"
Ennek mennyire örülök. Éppen ideje volt már. -
RennHUN #905 Senki nem fogja banolni, ez csak egy itteni szabály jelenleg, a játékban nincs ilyen. Én is csak egyet használok általában. Nunu meg nem rossz, az ultiját elég könnyű megszakítani, de elég jó, én nemrég vettem meg. Persze nem használtam végül, mert zavar hogy lecsapnak ulti közben. :D -
DAK3 #904 amugy bocsi atriplapostért:D:D de elég hacsak egy championt használok??:D:D ezt ugy értsétek hogy nemhasználok gyakran tövbb fajtát vagy azt egyböl bannoják hacsak egyel nyomulok? -
DAK3 #903 nunui ijen gyengusz hogycsak 450 IP?:S:S -
DAK3 #902 köszi:D:D -
RennHUN #901 Ahogy belépsz, fent van a Store. Ott lehet hősöket, meg rúnákat venni. -
DAK3 #900 holvan ez a shop mármint hogylehet megnyitni? -
RennHUN #899 A shopban vehetsz rúnát. Szintenként kapsz egy helyet a könyvben, ahova berakhatod. Van ezer féle, az elején úgyse számít sokat 1-2 rúna, én tartogattam az ip-t, nem költöttem el. Mire érdemes foglalkozni vele, már érteni fogod. -
DAK3 #898 nagyonjó a game:) isteni már mindent értek csak a runa dolgot nem.. -
Zeros #897 De jó hogy rászabadultak vérpistikék is a forumra és telebasszák azt double/triple posttal ami rajtuk kivü senki mást nem érdekel... -
DAK3 #896 4evert akartam nem for4XDDDDDDDDDDDDDDD -
DAK3 #895 bakker 45 percig akar patchelni:D -
DAK3 #894 ne sokat hanem csak tudjál:D:D Taric/Nunu/alistar for4:D -
Hurkans #893 Akkor végülis mindegy mivel mész csak sokat játszál vele és tudjál vele? -
#892 Én máshogy fogalmazom meg. Annie egy easy hős, de ahozz, hogy profi legyél vele, nagyon sokat kell vele játszanod. Minden csak gyakorlás kérdése. -
Hurkans #891 És mind ez a gyakorlatba hogy néz ki?Télleg vannak ugyanolyan jók vagy azok azért jobbak(úgyértem ha mind2vel profi ugyanolyan hozzáértéssel játszik akkor van-e különbség?) -
#890 Az eredeti koncepció szerint; aki többe kerül az ugyanolyan jó, mint az olcsó hősök, csak nehezebb vele megtanulni játszani. -
#889 hát , van köztük pár durva dolog
-
Hurkans #888 Amúgy a legdrágább hősök a legjobbak is vagy nem így van? -
Soulstorm #887 És miért döntöttek így?
Tehát, hogy megkell venni a hősöket. :) -
RennHUN #886 Abból kell gyűjteni. 450-től 6300-ig vannak a hősök árai. -
DAK3 #885 IP-m van a játék elején tehát tudok höst venni vagy ebböl a 10 ingyenes kiprobálásbol kell gyüjtcsek? -
#884 eddig is ki volt festve annie körme? -
#883 Minden héten van 10 darab kipróbálható hős. A hősöket meg tudod venni riot pointért (fizetős) vagy influence pointért (ezt kapod ha játszol). Bármely hős megtudsz venni a storebol. -
RennHUN #882 Van x hős. Ebből hentente más-más 10 ingyenes. Akármelyiket megveheted, az x-ből, az a tiéd marad örökre. -
DAK3 #881 tehát bármeik hétbe megvehetem öket (valami ingame dologért nem item shopos mániért)?? pl taricot ezáltal megvehetem most is??? -
Roy4l #880 1hétig ingyenesek lesznek és bármikor megvehetőek is -
DAK3 #879 na tehát eza 10 ingyenes közül lehet venni vagyezek ingyenesek mindenkinek most nemértem-.-.-??:) -
Roy4l #878 ugyvan hogy lehet venni herokat is és azokat bármikor használhatod hetente 10ingyenes van azokat bárki használhatja -
DAK3 #877 tehát a többivel nem lehet lenni??-.- csak ezzekel ésezekell is csak egy héten át?:S -
DAK3 #876 nemugyvan hogy van ingyenes meg fizetös?XD -
RennHUN #875 13. hétvan most, itt vannak az ingyenes hősök. -
DAK3 #874 amugy taric nunu és alistar ingyenes? -
DAK3 #873 én majdcsak 15 fölöt kezdek el emberkéket fölvenni addigra majd kicsit beérek és nyomhatjuk együt:D:D Roy nemfut semmi letöltés csak a jedy academy az meg nemhinném hogy egy elégé jó gépet lebaszna és azis csak singlebe.. -
#872 én a bajnokságra irtam, ott nem hiszem, h csak 5lvl különbség lenne :D -
Roy4l #871 én 10alatti vagyok Appled néven ha akar bárki felvehet friendba.Zomil lvl 1esként nemrak össze lvl30assal max lvl5 vagy lvl6 de azoknak nincs sok elönyük.
DAK3 probáltad a terhelést levenni a gépről vagyis az összes futó programot bezárni és ugy? vagy probáld a letöltési sebességet átálitani a beállitásokba a downloaderben
-
Hurkans #870 Nincs más 10 alatti magyar játékos innen?EU-n -
DAK3 #869 mért ilyen 10 meg 20 kbkal szedi?:S:S -
DAK3 #868 csak maCSAK 5 ször szedtem le ezt a gamecskét különféle helyekröl cska za eredeti launcherel nem szedtem idáigmert azzalangyon lassu:S dem ost azzal szedem -
#867 US player, nem látom emiatt értelmét accot csinálni eun, mert az összes barátom itt játszik és majdnem hetente indulnak a bajnokságok.