53877
0MWkPbn.jpg
  • RennHUN
    Zileas: "we are going to add camera flip back in in a few weeks"

Ennek mennyire örülök. Éppen ideje volt már.
  • RennHUN
    Senki nem fogja banolni, ez csak egy itteni szabály jelenleg, a játékban nincs ilyen. Én is csak egyet használok általában. Nunu meg nem rossz, az ultiját elég könnyű megszakítani, de elég jó, én nemrég vettem meg. Persze nem használtam végül, mert zavar hogy lecsapnak ulti közben. :D
  • DAK3
    amugy bocsi atriplapostért:D:D de elég hacsak egy championt használok??:D:D ezt ugy értsétek hogy nemhasználok gyakran tövbb fajtát vagy azt egyböl bannoják hacsak egyel nyomulok?
  • DAK3
    nunui ijen gyengusz hogycsak 450 IP?:S:S
  • DAK3
    köszi:D:D
  • RennHUN
    Ahogy belépsz, fent van a Store. Ott lehet hősöket, meg rúnákat venni.
  • DAK3
    holvan ez a shop mármint hogylehet megnyitni?
  • RennHUN
    A shopban vehetsz rúnát. Szintenként kapsz egy helyet a könyvben, ahova berakhatod. Van ezer féle, az elején úgyse számít sokat 1-2 rúna, én tartogattam az ip-t, nem költöttem el. Mire érdemes foglalkozni vele, már érteni fogod.
  • DAK3
    nagyonjó a game:) isteni már mindent értek csak a runa dolgot nem..
  • Zeros
    De jó hogy rászabadultak vérpistikék is a forumra és telebasszák azt double/triple posttal ami rajtuk kivü senki mást nem érdekel...
  • DAK3
    4evert akartam nem for4XDDDDDDDDDDDDDDD
  • DAK3
    bakker 45 percig akar patchelni:D
  • DAK3
    ne sokat hanem csak tudjál:D:D Taric/Nunu/alistar for4:D
  • Hurkans
    Akkor végülis mindegy mivel mész csak sokat játszál vele és tudjál vele?
  • avengir
    Én máshogy fogalmazom meg. Annie egy easy hős, de ahozz, hogy profi legyél vele, nagyon sokat kell vele játszanod. Minden csak gyakorlás kérdése.
  • Hurkans
    És mind ez a gyakorlatba hogy néz ki?Télleg vannak ugyanolyan jók vagy azok azért jobbak(úgyértem ha mind2vel profi ugyanolyan hozzáértéssel játszik akkor van-e különbség?)
  • avengir
    Az eredeti koncepció szerint; aki többe kerül az ugyanolyan jó, mint az olcsó hősök, csak nehezebb vele megtanulni játszani.
  • daemonervosa
    hát , van köztük pár durva dolog
  • Hurkans
    Amúgy a legdrágább hősök a legjobbak is vagy nem így van?
  • Soulstorm
    És miért döntöttek így?
    Tehát, hogy megkell venni a hősöket. :)
  • RennHUN
    Abból kell gyűjteni. 450-től 6300-ig vannak a hősök árai.
  • DAK3
    IP-m van a játék elején tehát tudok höst venni vagy ebböl a 10 ingyenes kiprobálásbol kell gyüjtcsek?
  • avengir
    eddig is ki volt festve annie körme?
  • avengir
    Minden héten van 10 darab kipróbálható hős. A hősöket meg tudod venni riot pointért (fizetős) vagy influence pointért (ezt kapod ha játszol). Bármely hős megtudsz venni a storebol.
  • RennHUN
    Van x hős. Ebből hentente más-más 10 ingyenes. Akármelyiket megveheted, az x-ből, az a tiéd marad örökre.
  • DAK3
    tehát bármeik hétbe megvehetem öket (valami ingame dologért nem item shopos mániért)?? pl taricot ezáltal megvehetem most is???
  • Roy4l
    1hétig ingyenesek lesznek és bármikor megvehetőek is
  • DAK3
    na tehát eza 10 ingyenes közül lehet venni vagyezek ingyenesek mindenkinek most nemértem-.-.-??:)
  • Roy4l
    ugyvan hogy lehet venni herokat is és azokat bármikor használhatod hetente 10ingyenes van azokat bárki használhatja
  • DAK3
    tehát a többivel nem lehet lenni??-.- csak ezzekel ésezekell is csak egy héten át?:S
  • DAK3
    nemugyvan hogy van ingyenes meg fizetös?XD
  • RennHUN
    13. hétvan most, itt vannak az ingyenes hősök.
  • DAK3
    amugy taric nunu és alistar ingyenes?
  • DAK3
    én majdcsak 15 fölöt kezdek el emberkéket fölvenni addigra majd kicsit beérek és nyomhatjuk együt:D:D Roy nemfut semmi letöltés csak a jedy academy az meg nemhinném hogy egy elégé jó gépet lebaszna és azis csak singlebe..
  • Zomil
    én a bajnokságra irtam, ott nem hiszem, h csak 5lvl különbség lenne :D
  • Roy4l
    én 10alatti vagyok Appled néven ha akar bárki felvehet friendba.Zomil lvl 1esként nemrak össze lvl30assal max lvl5 vagy lvl6 de azoknak nincs sok elönyük.
    DAK3 probáltad a terhelést levenni a gépről vagyis az összes futó programot bezárni és ugy? vagy probáld a letöltési sebességet átálitani a beállitásokba a downloaderben
  • Hurkans
    Nincs más 10 alatti magyar játékos innen?EU-n
  • DAK3
    mért ilyen 10 meg 20 kbkal szedi?:S:S
  • DAK3
    csak maCSAK 5 ször szedtem le ezt a gamecskét különféle helyekröl cska za eredeti launcherel nem szedtem idáigmert azzalangyon lassu:S dem ost azzal szedem
  • avengir
    US player, nem látom emiatt értelmét accot csinálni eun, mert az összes barátom itt játszik és majdnem hetente indulnak a bajnokságok.