53877
-
#2586 hogy lehet, hogy megis lvl10 -esek ellen jatszol ? :( -
#2585 gz -
#2584 Sikerült ma meglépnem a 30at :D -
Hugh Hefner #2583 nem panaszkodhatom, hiszen én sem tudom az összes hős spelljét fejből, hogy mit csinál, és míg honban szoktam szórakozni a totál hülye item buildekkel, itt nagyon távol állok még ettől; de hogy itt milyen szinten nulla kombinációs képességgel rendelkeznek alacsony szinten az emberek... tényleg kezdőbarátabb, ezért is tetszik, de amikor kiveszel egy olyan hőst, ami magában annyira nem állja meg a lábát, de viszont ha egy picit gondolkozna a másik 4 ember, hogy vajon hogy lehetne összerakni a csapatban lévő képességeket, akkor fele annyi ideig tartana a meccseim nagyrésze -
faber #2582 Igen. Ezért tértem én is vissza kb. fél év kihagyás után erre HoN-ból. Ez tényleg nobbarátabb, nem verem folyamatosan a fejem a falba, mert noobkodás miatt bukik a mecs és vesztek egy rakat psr-t...ott szerintem full grouppal érdemes csak játszani, itt ketten-hárman is elvagyunk. Fpocokkal szoktuk tolni, ha valaki csatlakozna, és nem ultranoob, de nem is feltétlen Istenkomplexusos e-peenhuszár, 30 körül van szintben, írjon rám: Faberov (ingame) -
Rosewilldecay #2581 Igen, nem vagyok benne a "top x"-ben, sajnos nem játszom annyit hogy erre lehetőségem legyen, na meg többnyire egyedül játszom, de élvezem a játékot, egyrészt a núbbarát lehetőségek, (gondolok itt arra h az esetek többségében egy hero több féle builddel is rendelkezik, rendelkezhet, nincs deny, nincsenek ultra skilles hősök, mint a DotA-ban Pudge, Mirana, Clockwerk goblin, Invoker.) másrészt a rengeteg visszacsatolás a készítők részéről-miatt. Casual játékos vagyok ezt is éreztetni akartam, nem értem minek kell feszt belekötni a másikba. -
#2580 Apropó meglepetés csapatösszeállítás: tegnap kaptunk 5vs5-be egy olyan ellefelet, akik full tank csapattal jöttek (Shen, Amumu, Blitz, Rammus, Mordekaiser) és mindegyiken volt egy Fortify. Sajnos egyetlen igazi tankölőnk se volt, így 30 perc után feladtuk, mert 1 tornyot sikerült csak tőlük lebontani, mi meg már 4-et bebuktunk.
AD Janna-t meg nemérg írtam, szerintem jó build, persze ellenfél és csapatfüggő. -
#2579 Még zárt bétába kezdtem (nem is létezett még eu server gondolat szintjén se akkor, mostanra meg faszom akar olaszokkal játszani); megéltem 3-4 acc resetet is :D szval ha ezt nézzük, akkor sokkal többet játszotok mint én, mert kevesebb idő alatt játszottatok le ennyi mecset. -
#2578 ÖÖÖ ha US-on játszol én voltam az AD-s Soraka Infinityvel :D
Mi haverokkal 3v3ba rendszeresen funolunk ilyen hülyeségekkel.
Random hero, és pont ellenkező dolgot vesszük neki mint ami kéne :D
Volt már Tank Pantheon, Ability poweres SHen, AD soraka, Tank Gangkplank.
Egészben csak az a vicc hogy így is hozhatóak a menetek, bár mi szarrá röhögjük magunkat még is nyerjük többnyire :D
Ajánlom kipróbálásra :D -
#2577 jo utkozbe mar leesett, hogy mit akar jelenteni, mondat ertelmezes, 1 :=(
lenyegtelen amugy nekem valahogy evidens volt, hogy EU-bol EU szerveren jatszik az ember. -
#2576 nyilvan ezert szerepel EU ladderen. -
#2575 Az össz meccseim száma 818 ha erre vagy kíváncsi ;) Az elom pedig 1300 körüli, ami sztem normális, mivel én nem állandó emberekkel játszok, hanem a ~100 fős barátlistámból :) -
#2574 persze,hogy többet, mivel ő US-es :D:D -
#2573 valoszinuleg tobbet jatszottunk hirnwasserrel meg Obischweinchennel mint te -
#2572 Ja :D Normal az f***omat se érdekli, az mindenkinek magas. Azt hittem 5v5 rankedbe vagytok jók. -
anarga #2571 userId=302023:type=Unranked:rating=2564:wins=422:losses=209:leaves=2
en befertem :( esezmostjonekem ? jah igen. ez jo. mert nem fog osszerakni veletek =)
rankeddel pedig pont annyira nem foglalkozok mint normallal. 1500-1700 kozott ugralt eddig, attol fuggoen, hogy mennyire nyomorekokat kaptam tarsnak es mennyire olyanokat, akiket tudtam carryzni mert felfogtak h nem kell meghalni.
premade pedig megint csak egy faszsag, mert vagy egy 1200as fail 5v5ot kapunk enemybe, vagy 1700+os wetdream/k0sta/linak teamt.
dmxnek is 2000 folott van normal game eloja. (2049 ha jol emlekszem). bugival carryztuk fel. -
#2570 Azért a top 15742 player közé már nem fértél be az eloddal ;)
AD janna faszságot meg felejtsétek már el, miért jó neki az ad? melyik skilljét erősíti? -
Rosewilldecay #2569 Próbáld ki:) szvsz AD Janna sztem nagyonjó, még mikor kiírta a 3 legtöbbet használt hőst, Janna nálam köztük volt, kb. 40 winem volt, és olyan 9-10 lose, szóval egy próbát megér:D -
#2568 Azért azt mindenki belátja, hogy ezek csak vicc szinten effectivek :P -
#2567 felolem felvehetsz de velem soha nem fogsz jatszani. ha premadezek akkor is csak a kozeli baratokkal akikkel nap, mint nap trolloljuk egymast a ventrilon/irl. (igen ez kimerul 6 emberbe, aki miatt hajlando vagyok raklikkelni a lol.launcher.exe-re.) -
#2566 Haver is játszott már olyat... Sword of Occult és a heal miatt jött az assist. :D Aztán vette a többi ad itemet is. :D -
Rosewilldecay #2565 Tank annie-t is láttam már, és jannát néha én is AD buildre rakom, a pajzsa miatt járó plusz sebzés elég hasznos tud lenni arra a játékmódra. -
#2564 Pont téged venne fel, mikor nálad jobb játékosokat is leszaroz? Egyébként meg vedd fel, minek ehhez engedély? :D -
#2563 AD Soraka...na ez azért tényleg bődületes nagy ökörség :D -
#2562 :) -
Rosewilldecay #2561 Igen, figyelemmel kísértem a fórumot eddig, és azért beismerhetné mindenki hogy meglepetéseket akárki tud okozni:)
Láttam már AD soraka-t, infinity-vel, meg az ehhez járó finomságokkal, és gusztustalan volt, ölt ő rendesen.:)
Lehet az a corki is értette a dolgát, nemtudhatjátok. Bár az OP mivoltát azért kétségbe vonnám sajnos. Akkor téged esetleg felvehetlek Troll? -
#2560 Ne szóljatok már hozzá. Csak a figyelmet keresi, ezért nagy a szája. -
#2559 Amennyiben még nem esett le valakinek:
anarga közölte,hogy ő ugye top elo játékos. Mert a normal eloja ott volt mint althoré meg linaké. Erről ugye tudjuk,hogy hülyeség, mert a GOA utolsó top 500 listájában nem volt egy darab magyar játékos sem. Azóta pedig a normal ELO ratinget mindenki csak saját magának, logból tudja nézni.
Ennél is világosabban: Nem játszanak a játékkal , csak trollkodnak :P Vagy ha játszanak is, akkor is valami no-name figurák, csak élvezik ,hogy itt játszhatják a trollosdit. -
#2558 BrennanHeart / BARACKBAR neveken jatszok, most valtozott valami? azok kozul akik ezt a forumot olvassak talan 1 premade team van aki a mi ELO szintunkon jatszik rankedet. a tobbiek meg a 4unket megolt egy corki szinten toljak meg mindig az 1,5eves jatekot.
gl hf -
Rosewilldecay #2557 Sziasztok!
Magyar társakat, barátokat keresnék a játékhoz, napi kb. 2-5 meccset játszom, jelenleg olyan 250 winnél tartok, nem tudom hogy ez mennyire jó, gondoltam ha valakinek ez számít leírom. Többnyire support karikkal, (soraka, taric, morgana, janna) vagy AP builddel is effektív hősökkel játszom (AP sion, anivia, kassadin, AP teemo, AP gragas).
Eddig solo normal game-eket játszottam, de meguntam az állandó hazárdírozást, főleg a legutóbbi meccset, mikor az Udyrunk 1-19-es stattal végzett.
In-game nevem: Rosewilldecay, ja és US szerveren játszom. -
#2556 Ha már ossza az észt legalább ne legyen paraszt, mert anélkül is lehet segíteni vagy elmondani a véleményed,hogy paraszt legyél -
#2555 Másik okostojás te vagy aki nem írja le, pedig tőled is kérték már -
anarga #2554 de legalabb ugy osztja az eszt, hogy igaza van es nem faszsagokat irogat. -
#2553 Na tessék, ennyit rólad, sajátod látom nem vállalod fel csak az észt osztod -
#2552 pfff:D:D:D -
#2551 Fpocok neven jatszok. -
#2550 Nem tudom minek jársz ide ha csak leoltani vagy képes másokat, páran már kérdezték de azért kíváncsi lennék a summoner nevedre hogy mennyire is vagy pro ha itt oltogatsz másokat -
#2549 -
#2548 corki, kb. olyan szinten op, mint malzahar. hogy ha negyotok megolte egyedul akkor lehet ideje lenne elgondolkodni a jatek uninstallon. -
#2547 Corky nagyon gyenge mostanra, nincs értelme játszani vele. Inkább azért szoptatok ki ellene, mert nem ismertétek a hőst.