53877
0MWkPbn.jpg
  • szucsy89
    champ rotation nem lehet tudni mikor lesz? válthatnának már igazán...
  • Unknow
    Amikor ez volt, akkor te még az 1700-1800 közelébe sem voltál, és még nem is hallottál olyanról ,hogy high elo. Tudod, akkor még volt lista arról, hogy ki - hol tart és bizony te, nem voltál rajta kis buta. Legközelebb ügyesebben tessék felépíteni a dolgokat.
  • anarga
    "az meg hogy ti 1700-1800as eloban mit hogyan buildeltetek akkor, gecire leszarom."

ezt kerlek olvasd el megegyszer es probald meg ujra ertelmezni. hatha leesik, hogy amikor ez nerf volt, akkor season1 hirben is csak elvetve volt, ergo ranked game sem volt. tehat kurvara normal game elodrol beszeltem.

BUTA.

/ pedig direkt odaairtam, hogy AKKOR, hatha meg egyszerubb lesz megertened /
  • Unknow
    Egyébként megjegyzem...1800as ELO-n senki nincs még XD Premadeban is csak 5-6 ember XD Nem értem akkor mit pampogsz, komolyan, egy idióta vagy XD
  • Unknow
    Soha senki? Akkor kérlek szólja Phreakeknek meg a Riot tagoknak, hogy ők nem buildeltek AP-ra, komolyan XD

Egyébként sem tudom minek írod a hülyeségedet. Mindenki tudja,hogy nem játszol ezzel a játékkal, mivel süt belőled a hülyeség.
  • zsakosfrodo2
    Congratulations! Your E-Peen is bigger now with 5 cm!
  • anarga
    /disc
  • anarga
    en jatszottam par hetig zylorek premadeben, mikor ezt kidobtak, de valahogy topeloben a budos eletben senki sohasem buildelte APre ezrealt. egyszer sem. soha. senki. mert kurvara tobbet ert a csapat vele ha AD votl. kurvara nem tudta miden megolni 1 burstbol azt aki ellene volt full hpn. viszont annie igen. ez nem support, soha sem volt az. van egy skillje ami ad atk spdt, meg healelt valamikor, ettol meg nem lesz support. ahogy blitz sem lesz tank, hanem kibaszott AP.

az meg hogy ti 1700-1800as eloban mit hogyan buildeltetek akkor, gecire leszarom.

az meg hogy a fejlesztok mennyire ismerik a jatekot mindent elarul a kis ribancrol alth0rek trolian, vagy mikor felkuncsorogja magat hotshotekhoz es ott magyaraz. mindenki rajta rohog meg a hulyesegein, mert fogalma sincs a jatekrol. pedig fejleszto. sadface.
  • Unknow
    Te nem tudom mivel játszottál, hogy ha Ezreal lvl 6on nem ölt meg valakit 1 burstből XD Biztos nem azzal a játékkal amivel itt mindenki más.

Vagy mostanára már a fejlesztőknél is jobban ismered a játékot és eltörölted a multat? XD

Az AP Ez amíg egészen addig amíg az ultija 1-es rátán volt, a kettes skillje healelt, egyszerűen jobban megérte mint az AD. Ekkor volt az ,hogy a Riot úgy döntött elveszi a healt, leveszi az ulti rátáját. (Mert szerinted ami lvl 6on nem burstolt le valakit, az mindenki más szerint igen. Főleg mert ez volt az amiért az ultit nerfelték: Lásd Phreak posztja arról, hogy az ultinak a rátáját azért vették le, mert lvl 6on biztos kill volt bárhol vele XD Aztán meg nem volt megállás.)

Azért örülök, hogy átírtad a múltat XD Btw, ha én Low elon vagyok, akkor biztos ti is ahogy elnéztem...sőt, ha minden igaz nálatok szarabb a helyzet. Bár természetesen a te summoner nevedet még nem tudjuk. Mondjuk nem is tudom minek válaszolok egy obvious troll postra :D Lehet azért mert már sajnállak ,hogy senki nem méltat értelmes vitára rajtam kívül?
  • anarga
    mindig is ADre buildeltek az ertelmes emberek ezrealt. nem pedig APre. ez teny. burst nukera ott van/volt annie ami 100x hatekonyabb meg igy is. ezreal keptelen volt 1 burstbol megolni barkit is lvl6on mig annie igen. es ha viszaemlekeznel, akkor annie volt a main burst mage, nem veletlenul. ez pedig ment solo lanezni, amihez AD kell vagy jannaval amihez szint ugy AD kellett. ezert volt hatekonyabb.

nem lowelo gamerol van szo. low elo gameben meg a dps janna/soroka is imba, ahogy itt irtak paran. mindent buildelhetsz barmire, max szart sem ersz vele es bukjatok a jatekot.

btw epp most jatszottam a honszeretett obitokkal egyet es ott istenitett hogy milyen imba annie vagyok (ami nem igaz tbh, szar annie vagyok) es megkoszonte h carryztem.
  • Rosewilldecay
    lvl 15-n még tényleg ugyanolyan szar a helyzet, de 30-n se jobb, mikor amumu azt gondolja hogy ő lvl 1-esen leöli a sárkányt egyedül, aztán mikor meghal és kiröhögik kilép. Legalábbis ez volt pár meccsel ez előtt.
    Mindenesetre jobban rá van mindenki utalva a csapatjátékra, ismét csak a dotát tudom példának felhozni, mikor Mortred 1500-akat kritelve végigvert egyedül mindenkit. Hát itt ilyet még nem láttam szerencsére . :)
  • angyal2232
    hehe ez tetszik
  • zsakosfrodo2
    Ez van. Próbálj azétr eljutni lvl30-ig, ott javul a helyzet. Ott majd találkozol azokkal, akik azt hiszik, hogy egyedül meg tudják nyerni a játékot, és SOHA A BÜDÖS ÉLETBE nem tudod lebeszélni őket arról, hogy ne menjenek el a csapattól.
  • angyal2232
    ez a játék egyre gázabb lesz minél többet játszom vele a csapattársaim folyamatosan noobok pedig lvl 15fele már nemkéne ennyire kibaszott agyatlan lámának lenniük, de én folyamtosan kikapom azokat a seggfejeket akik etetik az ellenfelet elöször játszanak a karakterükkel summoner lvl 1esek mert a magasabb barátaj behivta játszani istenem..... NAGYONGÁZ
  • Zomil
    pl. ez a mostani hös tök jó lenne supportnak(lásd dota vengeful spiritje)
    de nem ezekkel a skillekkel
  • zsakosfrodo2
    Az új hősnek van ad, van ap skálázódós skillje is. Ráadásul az ultija miatt meg inkább tankot kellene csinálni belőle. Tehát ez egy DPS/Mage/Tank karakter vagyis semmire sem lesz jó. Ha ap-t pakolsz, akkor van kettő skilled amit használhatsz. Ha ad-t akkor van egy másik amit tudsz használni. Ha meg tank vagy, akkor az ultidon kívül kb mást nem is használsz.
  • Fpocok
    Nekem is így tűnik, de csak nem jön ki kettő mage tank egymás után.
  • JSbyMSI8800
    Hát nem tudom, szerintem az új hős megint a mage/tank fele húz, mint vlad, meg galio, legalábbis én így gondolom a skilljei alapján.
  • Fpocok
    Xint nerfelték kicsit, nagyon kicsit. Most alig látni a meccseken. Szerintem ez így jó. Aki csak azért vette meg mert op, az most nem igazán játszik vele. Akinek meg tényleg tetszik az marad vele.

Elvileg a pók is tank lesz, de legalább is support. Én szeretem support karaktereket.

• Unknow
    Van igény supportra csak azt balanceolni, felépíteni és egyebek... Igazából erre van a legnagyobb igény, de nem tudom én se, hogy milyen karakter lenne itt életképes. Nem igazán tudnék olyan hőst összerakni amire szüksége van a csapatnak és nem OP, vagy nem OP és megéri hozni a régi support hősök helyett.
  • Zomil
    Sajnos ezt elismerem, h igy van :S
    Csak nekem valahogy az ap hösök jobban bejönnek,bár kedvenc hösöm kat vele meg csak AD-ban tolom :D
    Bár örülnék, ha riot csinálni vmi uj support hös, mert carry/off-tank-on kivül már jó ideje nem jött ki más, ilyen janna/soraka tipusu hösre gondolok. Bár erre sajnos nincs akkora igény mint a carry hösökre.
  • Unknow
    Ez-t muszáj volt AD irányba kényszeríteni. Az amilyen az AP volt, hogy carry+heal+support+minden egyben...nos ez nem volt járható út.
  • Zomil
    Persze, h Ez még mindig erös, de már nem annyira :)
    Meg nekem nem tetszik, h mindenképp AD irányba kényszeritették.

Vlad meg Xin szvsz nem nagy cucc...Nem tudom, h high elo-n használják-e öket, de mid-en nem nagyon találkozik az ember velük mostanában.

"ezrealt ADre mindig is jobban megerte buildelni mint APre. MINDIG." ez meg igy nagyon nem igaz...
  • Unknow
    Kivéve akkor nem érte meg jobban buildelni ap-re amikor nem ugye? :P Mert ugye nem véletlen nerfelték szét az AP Ezrealt. Vagy már elfelejtettük azt ,hogy milyen volt amikor a healért megkapott assisstok miatt pillanatok alatt 20 stacken volt a barátunk, 1× AP rátás ultival meg 1 shot volt az ellenség? Mert ezt semmivel nem lehetett űberelni. Ezt még a Riot is elismerte, hogy egyszerűen fantasztikus mennyire OP XD
  • anarga
    ezrealt ADre mindig is jobban megerte buildelni mint APre. MINDIG.

xin es vladimir tovabbra is op ha jol hasznaljak es nem az ilyen dps janna/soroka tipusu jatekosok hasznaljak.
  • Unknow
    Ez azért elég vicces post :D Vlad továbbra is OP. Nem csak a W skillje , de a Q is elég problematikás volt. (Azt pedig csak most fogják nerfelni, és még így is elég jó marad.) Xin továbbra is elég kemény, semmi különbség nincs a régi és az új között. Annyi ,hogy most már van esélyed elfutni előle kis szinten.

Ezreal pedig a játék egyik legjobb carry karaktere volt és lesz is. Ez meg fact, nem véletlen játszák azt a karaktert minden ELO-n (kivéve Low-on) előszeretettel.

Én értem, hogy izlések és pofonok, de ezen a poston akkor is nagyon jót mosolyogtam XD
  • Zomil
    Vlad se ér szart se csak a vértocsa skillje miatt volt op...miota kicsit nerfelték azota kuka...Xin megintcsak azért volt használható, mert op volt mikor kijött->nerfelték->kuka...
    Ez és Shen voltak azok a hösök akikre azt mondom, h jól sikerültek sürün is lehetett látni öket...csak aztán a sok qq miatt rongyá nerfelték Ez-t, ad-ra érdemes szinte csak fejleszteni. Shen mondjuk tényleg picit op volt, de a mostani változtatással sztem(az ulti-ja nem hat rá csak arra akire elnyomja) még mindig elég jó hös, de már nem op.
    Nem értem miért kell ugy változtatni a hösöket, h csak egy irányba legyenek használhatók, mindenki elndönthette, h ad-t/ap-t akar csinálni
    de inkább ugy változtatják a skilleket, h rákényszeritik a játékost, h csak ap/ad közül választhasson :S
    Szvsz Ez/Shen-en kivül kb. az összes uj hös kuka...Bár Ez nerf ota sztem már Ez sem olyan jó, Shen még mindig használható.
  • zsakosfrodo2
    aggreed. Pl Vladimir és Xin még egész jó lett, bár Xin-t már nem nagyon látok, Vlad még játszik rendesen. Galio már kihalt. Egy meccsen sincs.

Viszont ma játszottam rage-ből egy sivir meccset. 8-0 után haltam meg először mert túlságosan is le akartam szedni az egyik tornyot. A csapattársaim: egynek nem volt semmi killje, a többieknek meg 2-5 killje volt a végén legalább 3-4 halállal. A meccset ettől függetlenül megnyertük, majd a meccs végén az ellenfél "gg Sivir" -t írt be. Ezért az egy pown meccsért megérte 3-at veszteni zsinórban.
  • Rosewilldecay
    Bővebb infók a hősről itt:

http://forum.leaguecraft.com/showthread.php?tid=10812&page=1
  • Zomil
    Riot egyre jobban kezdi elfelejteni, hogy kell értelmes höst csinálni...az ujabb hösök közül csak 1-2 olyat sikerült csinálni amikkel 2hét után is játszanak az emberek...
    Ez az uj hös is jó a nagy semmire...az elsö skillje AD-re skálázodik a többi AP-re, de az ultija miatt tankot lenne érdemes belöle csinálni...szoval mit is kaptunk ezzel a hössel?: egy olyan höst ami mindenre jó csak éppen mindenben alulteljesit emiatt, mert szinte ellentétes irányba kellene itemeket venni...AD-t veszel akkor kb. felejtös a többi skillje, de legalább lesz egy erös q skilledd...ha ap akkor a q nem fog semmi érni, de legyél tank is, h ne halj meg, ha kicseréled magad az egyik ellennel az ultiddal...
  • zsakosfrodo2
    Az ultija - ha jól tudom -, hogy kicseréli a kijelölt ellenfelet veled. Valaki azt is írta, hogyha Galio 6300 volt, akkor ennek a hősnek legalább 12600-ba kell kerülnie... Nem sokat tudok a skilljeiről, csak az ultiját, meg azt, hogy lesz valami karthus egér-irányt-követő-skill -je.
  • Rosewilldecay
    Új hősről adtak ki hangyányi infókat az US oldalon, plusz egy kép. A neve Urgot the Headman's Pride.

http://www.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=50872&d=1282244067

Nekem kissé warhammer 40k-ból a chaos marine-ra hajaz, na meg persze némi ocsmányság pluszba.
  • Hurkans
    Udyrt múltkor is csak nerfelték...
    Kösz csak mert gondolkozom egy 6300 as karakteren lenne most rá IP-m így vladimirba gondolkoztam ha esetleg van még más jó 6300-ért ami sztetetek megérné örülök a javaslatoknak
  • zsakosfrodo2
    És ismét csak az előttem szólót tudom idézni. Játékosfüggő. Láttam már szar Udyr-t, meg jót is. Ma pl egy nagyon kaki Shacoval játszottam, jungle-ezni akart, nem a kék buffnál kezdte, már gyanús volt... Aztán wipe-olt az egyik mobon, majd amikor én lvl13 voltam ő még 5-ös... GJ.
  • szucsy89
    Udyrra ráférne egy nerf, ti nem vettétek észre mostanában? ahánnyal találkozok mindig imba lesz a meccs végére és 2v1, 3v1eket hoz simán...
  • Cobra.
    Erősnek erős, de ő is játékosfüggő, mint a legtöbb OP-nak vélt hős. Lvl 11-ig pl kerüld a stunnereket, illetve úgy vettem észre, hogy csak középen kezdéssel lesz erős karakter.
  • Hurkans
    Hellosztok egy kérdés Vladimir mennyire maradt jó a nerf óta?
    Úgy értem előtte elég jó volt most is az?
  • darkmenx
    15 eves vagyok es Justin Biebernek kepzelem magam :(
  • Fpocok
    NE szolj hozzá.

Köszi.
  • watto
    Megkérdezhetem hány éves vagy?:D
    Vagy azt hogy kinek képzeled magad?