53877
-
#2706 Dejó, hogy óránként ledöglik ez a szar és nem lehet semmit sem csinálni. -
#2705 Pár nap után azt mondanám, hogy Ugrot balanceolt lett. Se túl erős, se gyenge. Van egy jó kis trükkje, ugyanakkor törékeny. GZ RIOT! -
No Comment :D Egyéni rekord XD
Autoattackal 630at healeltem magamon :DD -
#2703 vlad,ez,shaco -
#2702 vigyed annie-t öt ritkán bannolják, pedig rohatt jó hös, föleg a mostani shiled buff után :) -
Hurkans #2701 Miket banolnak manapság általába? -
#2700 Annyira örülök hogy mikor megkezdődött a ranked games korszak shaco volt a mainem, aztán nem lehetett rövid időn belül lenni vele, mert mindig banolva volt/van, azóta áttértem ezraelre megszerettem, nem tolom rosszul, van vele 30-40 gémem, erre mostmár alap hogy banolva van minden meccsen -.- im lovin it -
Rosewilldecay #2699 Általában akkor rakok thornmailt mikor 3 vagy több AD karakter van ellenem, mondjuk olyankor randuin's omen sem árt. Ha casterekből van több, akkor abyssal scepter, és force of nature, ha pedig egy normál csapat (2 caster, 2 AD, 1 support/tank) akkor banshee's veil és guardian angel. Persze guardiant és banshee-t szinte mindig teszek neki, de az ellenség csapat összeállításától függően az itemek sorrendje változik. -
#2698 Jó tudni. -
B52Yami #2697 Naja, erre én is gondoltam. Majd kipróbálom azt is. Bár amikor auto attackosok ellen játszottam, agyon voltak feedelve. Katarinánk valami 19 és yi 20 halált gyűjtött be. -
#2696 Galiora kell egy Thornmail és akkor nem te halsz meg ulti alatt. Persze nem árt mellé legalább 3k HP meg 150+ armor. -
#2695 Persze, mert az kapja az ace-t aki az utolso élö játékost megöli... -
#2694 Hallottam, hogy a csaj kiabálja, hogy csináltam egy ACE-t. Amúgy mindenki halott volt az ellennél, szóval valszeg azért mondta. -
B52Yami #2693 Szerintem is nagyon gyenge lett így a heim...tegnap jót röhögtem amikor próbálta lerakni a 3. tornyát és csak flesselt, hogy eltűnik az első, valamint dobálta a tornyunkat gránáttal. Gondoltam had pazarolja a manáját. Galio szerintem is jó kari, főleg ha hátulról tudsz a varikra és rangerekre ráultizni, azokat elég jól lehet vele gyilkolni. Auto attackosok ellen szerintem annyira nem jó. Beultizol egy yi és egy xin zhao közé, leölnek mire vége lenne az ultinak (late game). -
Roy4l #2692 az ACE azt jelenti hogy az ellenség teamjébe mindenki halott a képen úgynéztem hogy csak double killed volt -
Kasya #2691 Én ugy éreztem, hogy Heimer most jo volt. Nem értem a mostani nerfet..most tul gyengének tartom. Amit megértek, az az, hogy nem tudja a bombájával sebezni a turretet. Ezt megérdemelte legalább annyira mint a twich ulti range nerf (aminek szintén ez lett a hatása).
Vladit nem érzem gyengébbnek. Továbbra is csipegetni kell...mellesleg kilehet használni a ping különbséget a kattintásokkal, igy a távolság csökkenés nem tünik fel.
Malphitenak örülök. Még nem tudtam kipróbálni, de a leírásai jónak túntek...lehe újra megtetszik :) -
#2690 Még sosem vettem új hőst amikor kijött. De ez a kari elég jó. Nagyon élvezetes vele játszani :D Nyomtam is a legutóbbi meccsen egy ACE-t. -
#2689 Armor pen rune book+Töménytelen Ad, nem AP= Legjobb nuker :D Iszonyat lehet vele gyalázni; de Galio jobb. -
Hurkans #2688 Bakker nem is néztem hogy 4. normal gamen voltam legendary vladimirral :D
Marhára tetszik ez a kari :D Utoljára ezelőtt normalon akkor voltam legendary amikor még kis szintű voltam és a 10- sokkal a 1eseket gyilkoltam meg esetleg közbe egyszer ha szerencsém volt de úristen ez a karakter :D -
#2687 Hát ha van dmg-je nem gyengül el.
Be poisonol és targetlockal kibaszottnagy rangeről lődöz 1es spellel:D -
#2686 miért? -
Rosewilldecay #2685 Új hős szerintem annyira nem durva, elején tud zavaró lenni, de általában a végjátékra már nagyon elgyengül, vagy eddig csak én láttam ezt sorozatban. Az ultija meg jó lenne, de sokan nem tudják mikor kell elnyomni, kedvencem az volt mikor toronynál állunk 3-an, ő meg beultizik egyikünkre, és a torony szétlőtte őt, azt úgy nemigazán értettem:D
Galio pedig végre ingyenes, nem értem miért nem látni azt a hőst mostanában, pedig amit eddig játszottam vele mindet megnyertem:) -
Hurkans #2684 Nem fenn voltam Chogathal
Miden Teemo akart lenni hát viszonylag elment de amit lenn műveltek én kb elkönyveltem hogy vesztünk erre amint lvl 5ös lett a hp szívóm onnantól nem tudtak megölni :D
Kurva jó kis karakter pedig jobban szeretem a fighter karikat de vlad mint mage/tank nagyon bejön tök ellenkezője az összes többi karimnak amivel játszom egyszerűen marhára tetszik :D -
#2683 Pedig új hős király lett :) -
#2682 nah league of legends letörölve szép kis 2hét volt amig funoltam vele de elvan baszva az egész játék -
#2681 te voltál miden?
az új hős nem aratott úgy látom:D -
Hurkans #2680 Első meccs patch után télleg jobb lett vladimir az 50el kevesebb a hp szívó range kicsit számít de ígyis elértem a menekülő ellenfeleket
2-9 teamkillből win 4v4 is lett a végére eddigi talán legizgalmasabb meccsem és vladimir lett a kedvencem :)
-
#2679 Má pepecselek :D -
#2678 QQ moar! -
Hurkans #2677 Sztem vladimir még így is játszható nemrég vettem meg és jó hogy növelik az idejét az E spellnek, persze nem jó hogy csökkentik a ranget a hp szívónak de azért még nem akkora baj ez így hogy másik spellt meg buffolják -
#2676 Akali-t meg Kassa-t kellett buffolni megint, nem értem mivel játszanak ezek -
#2675 Az, hogy akinek nincs IP-je az megveszi RP-ért, skinekkel együtt. (főleg nyugaton, meg amerikában) -
B52Yami #2674 Marketing! Addigra már sokan megvették... utánna már kit érdekel, hogy játszák-e?! Biztos nem malzahart vették riot pontért, amikor xin OP volt.
-
#2673 Vladimirt is jól lenerfelték, így már végképp nem lesz teamekben...egyébként mi értelme van annak hogy egy hős kijön OP-n utána szarránerfelik és a kutyának se kell már?:S -
#2672 persze muszály volt shaco-t nerfelni kurva annyukat... százszor OP-b hösök vannak nála... istenem -
B52Yami #2671 Nekem azért annyira nem tetszik a -1 torony. Early game-ben így nagyon könnyű lesz leszedni. Nem lehet használni a beállok a háromszög közepére taktikát és az ultija így kb semmit nem ér...de az tényleg igaz, hogy késő játékban a tornyok amúgy sem érnek sokat. -
#2670 az új hős 3150-be kerül. -
razz #2669 Lustaság nem szül határokat... ^^ -
#2668 Legközelebb csak linket, mert nemtúl jó órákig görgetni, hogy átugorjam, azt amit már láttam. Ráadásul kétszer is beszúrtad. -
#2667 Shaco meg Heim nerf szép :D -1 tower és nem tud tornyot lőni azzal a szarral.
Items
* Elixirs will now activate immediately if purchased when your inventory is full
Ez jó cucc.