53877
0MWkPbn.jpg
  • Zomil
    uj rekord: sikerült egy meccset 18perc alatt elveszteni :D

morgana feedelt, alister 4halál után kilépett garen szintén feedelt, xin erdözött, én meg top-on 2v1-ben tartottam az ellent...
  • Fpocok
    JA most olvasom, hogy minden aktív játékos kap.
  • Fpocok
    De jó. Kaptam IP BOOST, pedig nincs is.
  • Fpocok
    Taric jó arc!
  • zsakosfrodo2
    király
  • polarka
    nah, mióta Tariccal supportolom a teamem már nagyobb arányban gyözünk
  • watto
    :'(
  • darkmenx
    failtroll is fail
  • watto
    Jajj milyen kis durci itt valaki :'( Nyugi, kapsz nyalókát .
  • darkmenx
    ugy latom osszetevesztesz valamelyik 16eves osztalytarsaddal.
  • watto
    Ne sííííírj :'(
  • zsakosfrodo2
    Miss Fortune, the Bounty Hunter
  • darkmenx
    gondolom nem tunt fel a "~" jel kulonben nem irnal ostobasagot ismet.
  • Rosewilldecay
    Ma volt szerencsém egy csapatba kerülni egy Xinnel, aki Lich Bane-t pakolt magának...gondolhatjátok mi lett a játék végkimenete...
  • JSbyMSI8800
    Jó kis társad volt akkor, nekem nem volt még ilyen társam (hála istennek) de viszont "ilyenfajta" ellenfelem volt már, végig csak fikázott, utána meg ők le gankeltek engem, mind a hárman rám jöttek aztán meg pattogott hogy egy noob vagyok mert megtudott ölni, na mondom te se vagy százas, mikor le gankelnek hárman jóhogy meghalok.
  • watto
    0:44 nem 01:00 sokeszű ^^
  • Fpocok
    Na faszom, sikerült ma reggel is úgy felidegesíteni egy köcsögnek. Az volt az ingame neve, hogy: KILL ALL LEAVER
    Első perctől kezdve fikázta az egyik társat. Aztán mindenki mást, végül azt mondta az ellennek, hogy reportoljon mindannyiunkat. Annyira szánalmas volt... inkább feladtuk 25nél, mintsem tovább szívjunk vele egy levegőt.
  • darkmenx
    hogy-hogy meg fent voltal hajnal ~1kor? hat reggel isi van :(
  • Fpocok
    Érdekes lesz. Remélem nem lesz olyan mint a Xin, amikor kijött.
  • Rosewilldecay
    Új hősről infók, képek itt:

http://lol-game.ru/forum/index.php?/topic/6309-novii-geroi-v-sledujushem-patche-miss-fortune/

Engem kicsit katarinára emlékeztet.
  • Hurkans
    /off
    Úgy fél éve amikor én bf heroesoztam régi rendszerrel amikor 1 hónapra annyi volt a fegyver mint most 1 napra akkor még jó játék volt ilyen mint a LoL nem volt semmi unfair csak ruhák pénzért csak hát EA-nak semmi sem elég hogy ro****** ketté
    /on
  • B52Yami
    Lehet venni ip, vagy xp boostot is, de azzal sem kerülsz hátrányba a többi játékoshoz képest. Valamint a hősökhöz skineket csak valódi pénzért tudsz venni. Tényleg elég korrekt ez a rendszer, nem úgy, mint pl battlefield heroes-ban, ahol tudsz venni kp-ért heal packot és így kb hallhatatlan leszel a játékban.
  • Arnoux
    Ami játékban előnyt ad azt nem adják euroért, szóval rúnákat csak játék után szerzett ponttal lehet megvenni. Aki fizet annak nem lesz hamarabb rúnája, hőse lehet, de én elvagyok a heti rotációval még egy darabig:)
  • Hurkans
    Én pár hónapja játszok néha napi rendszerességel (napi 1 játékért normal gamebe bónusz xpt és IP-t kapsz) néha csak párszor ahogy időm/kedvem van
    27es vagyok és minden hős ami tetszett megvan rúnám is van pár.
    És még pénzt nem költöttem rá
  • nr1ranger
    Értem, korrekt rendszer. Köszönöm :)
  • Rosewilldecay
    Tulajdonképpen pénzbe kerül minden, beleértve a hősöket, skineket, rúnákat, rúnalapokat, bónuszokat, de a játék során szerzel Influence Pointot, vagy IP-t, amiért cserébe vehetsz hőst és rúnát, illetve rúnalapot is. Egy nyert játékért kb. 100-116 IP jár, veszítettért 60-72. A hősök ára pedig 450-6300 IP-ig terjed. Tulajdonképpen ha nem fizetsz semmit nem leszel hátrányban azokkal szemben akik belefizettek tízezreket, max annyival, hogy nekik hamarabb vannak meg az áhított rúnák, illetve hősök.
  • nr1ranger
    Sziasztok, egyik haverom ajánlotta ezt a játékot. Látom hogy ingyenes, viszont ebből következik számomra hogy vannak benne olyan extrák amikért fizetni is kell. Vannak olyan karakterek amiket meg kell venni, vagy csak simán ideiglenes/állandó bónuszt adó cuccok kerülnek pénzbe?
  • B52Yami
    Ezért kell 4havert összeverbúválni és csak arrangedet játszani, akkor nem érnek meglepetések.
  • zsakosfrodo2
    Új ingyenes hősök a hétre:

Malphite, Melee DPS
    Master Yi, Melee DPS
    Morgana, Support
    Ryze, Mage
    Singed, Tank
    Sivir, Ranged DPS
    Taric, Support
    Teemo, Ranged DPS
    Shen, Tank
    Malzahar, Mage
  • Fpocok
    LvL 30on én több leaver, noobot meg stb. t látok. Ráadásul patch után mindegyik játékban van egy leaver/dcző.
  • Cobra.
    Ezt ugye te se gondoltad komolyan?
  • Roy4l
    majd lvl30an nem kapsz olyan sok leaver-afk meg ilyesmiket
  • polarka
    Úgy 1 hete vettem észre, h xfire-n eléggé feljött a LoL a toplistán, gondoltam vmi újabb szar MMORPG. Aztán utánanéztem és látom DotA alapján készült és még ingyenes is, szal azóta játszok.

Eleinte, amikor kitapasztalgattam a dolgokat, akkor mindig vhogy a nyerő csapatba kerültem. Most meg folyton én szopom be a leavereket, idlereket. Ha meg 1ik sincs, akkor olyan balfaszokat kapok, akik olyan hibákat követnek el, mint nubok. Már nem is számolom, h hányszor kaptam ki így... Kb. 5 vereségre jut 1 győzelem. Eléggé frusztráló.
  • darkmenx
    fanboys unite
  • FSpofon
    nekem se.
  • zsakosfrodo2
    nem hiányoztál.
  • darkmenx
    vegulis miota elindult azota lagol, amugy tenyleg jo !+"!'
  • Cobra.
    Nem akarom elkiabálni, de most este jónak tűnt a szerver.
    Random mód alatt mit értesz?
  • Unknow
    Végülis tök mindegy, azzal ,hogy lelőtték a practice gamet napokra, kilőtték a random játék módot is. Ergo igazából most elég unalmas így a cucc.
  • Cobra.
    Ma volt olyan, hogy ment a szerver?