53877
0MWkPbn.jpg
  • HaLoTt
    oké köszönöm, erre én is rájöttem, de ezzel hogyan lehet kezdeni valamit is?
  • zsakosfrodo2
    test realm fórumról, be kell jelentkezni, hogy láthasd, de holnap/holnapután kiderül úgyis. Ide nem copyzom be, mert nem szép.
  • nr1ranger
    Értem köszi
  • Fpocok
    Van már valami a patchnoteról? Mit fognak változtatni?
  • zsakosfrodo2
    Új Champ rotation és új skinek/bundle a következő patchben, ami vagy holnap, vagy holnapután érkezik.
  • Cobra.
    A lila a külső 3 helyre megy. Lvl 10, 20 és 30-on kapsz 1-1 helyet belőle. A 3 másik rúnából megvan melyiknél van többet érő rúna. Pl a piros a támadásokra ad főleg erősítést, a sárga a védekezés, a kék a mágia/skill.
  • Fpocok
    Vannak olyan rúnák, amik több féle színben, seal v mark például, lehet kapni, viszont az egyiknél többet ad. Szóval ha venni akarsz valamit, akkor érdemes megnézni másik színnél is, hátha ott nagyobbat ad.
    A quintessence vagy mi, az egy olyan runa helybe megy, ami 10 szintenként nyílik meg.
  • nr1ranger
    Valaki elmagyarázná hogy a rúnáknál mi a különbség mondjuk mark meg seal között, mert kb ugyanolyan típusú plusszokat is adhatnak? Meg shop-ban láttam 4. féle rúnát, lila színűt, az hova megy?
  • Zomil
    kiváncsi vagyok hányszor probálták azt megcsinálni mire sikerült :D
  • zsakosfrodo2
    Jajaja :D:D:D
  • Fpocok
    Az a nyilas rész nagyon lol :D
  • zsakosfrodo2
    A videó eleje nagyon jó, az ESRB-s része, a többi is tetszik, "jól" megoldották. :D
  • Zomil
    range*
  • Zomil
    Amugy Corki buff-ot nem igazán értem, a következö patch-ben, mostanában toltam vele pár meccset és egész balance-oltnak érzem. Mondjuk a ranger növelés ráfér :)
  • Fpocok
    Szerintem válaszoltál válaszodra. Valószínüleg ott lesz a gond.
  • HaLoTt
    Hello lenne egy olyan kérdésem h egyetemen belül vagyok otthonról másik gépemről megy a játék felraktam,az elmúlt napokban végig játszottam is vele, viszont innen nem kidob egy hibaüzenetet a tűzfallal kapcsolatban, de csak egy avast van fennt, meg windows tűzfal kikapcsoltam a windows tűzfalat, és ugyan azt dobja ki.

Otthoni gépemen ugyan ezek a softwerek vannak fennt és ott semmi ilyen probléma nincsen, lehetséges, h van valami egyetemi tűzfal ami nem engedi, h fellépjek?
  • B52Yami
    Cleanse+ghost--120sec vs sion,taric--5sec stun.
  • Fpocok
  • Jowanson
    cleanse+ghost
  • polarka
    akkor el kell könyveljem, h a csapatom szar volt:)
  • Cobra.
    Taric+Sion és nem menekül senki.
  • szucsy89
    ugyanez.
  • polarka
    Valszeg csapatban érti. Pl. ashe bead 1 frost arrowot aztán a csapat szétszedi a saját stunokkal megspékelve.

ám 1 jól gankelő Ezreal ellen van vmi jól bevált recept?
  • Hurkans
    Ranged Stunner alatt mit értesz?Engem Malzahar bírt eddig 1v1 egyszer egyszer megölni amúgy ritka vladdal az egyenlő ellenfél ha elimbulok csak egy kicsit is
  • watto
    Hmmm... Előbb kipróbáltam Shacot 5Sunfirecappel meg 1 BoS-el.
    Elég durva, főleg ha benyomom ultit és 2x5sunfirecape égeti a körülöttem állókat :DD
  • Cobra.
    Ranged Stunner meg tudja ölni. Persze nem könnyű, de nem halhatatlan.
  • cumpy1337
    mi a lószar ez a vladimir??? annyira megölhetetlen fos karatker, most kéne törölni úgy ahogy van!!
  • avengir
    Vár az NA server
  • Fpocok
    Server goes Mundo.
  • Fpocok
    LOL, a szerver elment.

• Fpocok
    Értem, szóval TE rontottad el a szervert. Ejnye bejnye :D
  • Cobra.
    Kiírt matchmaking közben egy hibaüzenetet, hogy megszakadt a kapcsolat, erre kiléptem. Újra bejelentkezés után ez a kép fogadott és azóta nem jutok túl a loginon sem.
  • Fpocok
    Ez így mi ez ez így?
  • Cobra.
    upsz, talán így:
  • Cobra.
  • Zomil
    jhajj most akadj már fennt ezen :D
  • darkmenx
    xin erdőzött
  • Cobra.
    Örülj neki, hogy az ellenfél nem húzta az időt. Volt már olyan meccsem, ahol a 10. percben egyértelmű volt a bukás, mégis 35 percig tartott, mert az idióta (akik felfeedelték az ellent) csapattársak nem akartak surrendelni, az ellenfél meg nem akart jönni beütni a bázist.
    Tegnap viszont nyertün kegy 3,5 vs 5-öt, mondjuk az ellen se volt valami nagy szám.
  • polarka
    4v5ben is elvertük az ellent:D
  • daemonervosa
    Mindennap tanul valami újat az ember. erdőzött