53877
-
HaLoTt #2786 oké köszönöm, erre én is rájöttem, de ezzel hogyan lehet kezdeni valamit is? -
#2785 test realm fórumról, be kell jelentkezni, hogy láthasd, de holnap/holnapután kiderül úgyis. Ide nem copyzom be, mert nem szép. -
#2784 Értem köszi -
#2783 Van már valami a patchnoteról? Mit fognak változtatni? -
#2782 Új Champ rotation és új skinek/bundle a következő patchben, ami vagy holnap, vagy holnapután érkezik. -
#2781 A lila a külső 3 helyre megy. Lvl 10, 20 és 30-on kapsz 1-1 helyet belőle. A 3 másik rúnából megvan melyiknél van többet érő rúna. Pl a piros a támadásokra ad főleg erősítést, a sárga a védekezés, a kék a mágia/skill. -
#2780 Vannak olyan rúnák, amik több féle színben, seal v mark például, lehet kapni, viszont az egyiknél többet ad. Szóval ha venni akarsz valamit, akkor érdemes megnézni másik színnél is, hátha ott nagyobbat ad.
A quintessence vagy mi, az egy olyan runa helybe megy, ami 10 szintenként nyílik meg. -
#2779 Valaki elmagyarázná hogy a rúnáknál mi a különbség mondjuk mark meg seal között, mert kb ugyanolyan típusú plusszokat is adhatnak? Meg shop-ban láttam 4. féle rúnát, lila színűt, az hova megy? -
#2778 kiváncsi vagyok hányszor probálták azt megcsinálni mire sikerült :D -
#2777 Jajaja :D:D:D -
#2776 Az a nyilas rész nagyon lol :D -
#2775 A videó eleje nagyon jó, az ESRB-s része, a többi is tetszik, "jól" megoldották. :D -
#2774 range* -
#2773 Amugy Corki buff-ot nem igazán értem, a következö patch-ben, mostanában toltam vele pár meccset és egész balance-oltnak érzem. Mondjuk a ranger növelés ráfér :) -
#2772 Szerintem válaszoltál válaszodra. Valószínüleg ott lesz a gond. -
HaLoTt #2771 Hello lenne egy olyan kérdésem h egyetemen belül vagyok otthonról másik gépemről megy a játék felraktam,az elmúlt napokban végig játszottam is vele, viszont innen nem kidob egy hibaüzenetet a tűzfallal kapcsolatban, de csak egy avast van fennt, meg windows tűzfal kikapcsoltam a windows tűzfalat, és ugyan azt dobja ki.
Otthoni gépemen ugyan ezek a softwerek vannak fennt és ott semmi ilyen probléma nincsen, lehetséges, h van valami egyetemi tűzfal ami nem engedi, h fellépjek? -
B52Yami #2770 Cleanse+ghost--120sec vs sion,taric--5sec stun. -
#2769 -
Jowanson #2768 cleanse+ghost -
polarka #2767 akkor el kell könyveljem, h a csapatom szar volt:) -
#2766 Taric+Sion és nem menekül senki. -
#2765 ugyanez. -
polarka #2764 Valszeg csapatban érti. Pl. ashe bead 1 frost arrowot aztán a csapat szétszedi a saját stunokkal megspékelve.
ám 1 jól gankelő Ezreal ellen van vmi jól bevált recept? -
Hurkans #2763 Ranged Stunner alatt mit értesz?Engem Malzahar bírt eddig 1v1 egyszer egyszer megölni amúgy ritka vladdal az egyenlő ellenfél ha elimbulok csak egy kicsit is -
#2762 Hmmm... Előbb kipróbáltam Shacot 5Sunfirecappel meg 1 BoS-el.
Elég durva, főleg ha benyomom ultit és 2x5sunfirecape égeti a körülöttem állókat :DD -
#2761 Ranged Stunner meg tudja ölni. Persze nem könnyű, de nem halhatatlan. -
#2760 mi a lószar ez a vladimir??? annyira megölhetetlen fos karatker, most kéne törölni úgy ahogy van!! -
#2759 Vár az NA server -
#2758 Server goes Mundo. -
#2757 LOL, a szerver elment.
-
#2756 Értem, szóval TE rontottad el a szervert. Ejnye bejnye :D -
#2755 Kiírt matchmaking közben egy hibaüzenetet, hogy megszakadt a kapcsolat, erre kiléptem. Újra bejelentkezés után ez a kép fogadott és azóta nem jutok túl a loginon sem. -
#2754 Ez így mi ez ez így? -
#2753 upsz, talán így: -
#2752 -
#2751 jhajj most akadj már fennt ezen :D -
#2750 xin erdőzött -
#2749 Örülj neki, hogy az ellenfél nem húzta az időt. Volt már olyan meccsem, ahol a 10. percben egyértelmű volt a bukás, mégis 35 percig tartott, mert az idióta (akik felfeedelték az ellent) csapattársak nem akartak surrendelni, az ellenfél meg nem akart jönni beütni a bázist.
Tegnap viszont nyertün kegy 3,5 vs 5-öt, mondjuk az ellen se volt valami nagy szám. -
polarka #2748 4v5ben is elvertük az ellent:D -
#2747 Mindennap tanul valami újat az ember. erdőzött