53877
0MWkPbn.jpg
  • Hurkans
    310 mb-os patch? ekkorát nem is tudom mikor láttam utoljára...
  • Cobra.
    Vicces, hogy ma már a 2. patch jön le. Esetleg valakinek valami infoja, hogy mi változik?
  • Viktor99
    Kik lehetnek ekkora marhák? :D De mondjuk az "Alistar" név tauren dudunak ötletes :P
  • daemonervosa
    büszkék vagyunk rátok!
  • games4ever
    Tegnap wsg-n(wow) a hordában játszott bloodhoof szerverről egy Alistar(feral druida), Soraka(priest) és Sivir(priest) nevű karakter. :D Mondtam is magamba: lol?..looool:DDD
    Amúgy jól játszottak, de sajna főleg csak a gyilkolászásra mentek, úgyhogy elvertük őket. :D
  • Gubberx
    nekem tökéletesen megy most, 3 meccset lenyomtam már
  • Eftörsokk
    faja, mondom dejó, ma semmi dolgom lolozok kicsit, erre, peccsel megint(de most elindult), nyomtam is egyet gyorsban, de miután vége lett a meccsnek, nem volt lobby, és nem kaptam ip-t se és nem is írta ki a meccset hisztorinál .. remélem megint elkúrtak valamit a peccsel
  • avengir
    standalone cliens
  • Unknow
    Te se olvastad el figyelmesen amit írt. "Nem volt nehéz Mordet meg Garent ölni" ----> "killek száma 1" :)
  • Zomil
    Amugy Lux totál az én stilusom, Ez-t is azért nem játszom, mert nekem AD valahogy nem fekszik, mindig is AP-ként élveztem igazán, csakhát arra meg nem volt ugye értelme buildelni a nerfek után :)
  • darkmenx
    Mégse lett olyan gyenge az új Teemo, most volt egy 13/4-em :) Mondjuk Mardred-del nem volt nehéz Garent meg Mordét ölni lvl5ön.

fixed it for ya
  • Cobra.
    Mégse lett olyan gyenge az új Teemo, most volt egy 13/4-em :) Mondjuk Mardred-del nem volt nehéz Garent meg Mordét ölni.
  • Kosadzk1
    Jax újra OP, van Isten
  • Roy4l
    Nekem működik , elsőre felpatchelt normálisan és játék közbe / betöltésénél sem volt semmilyen hiba
  • faber
    Tessék

Egyébként nekem még patchel bőszen
  • Eftörsokk
    ok, van akinek működik most a játék?:D
  • Gubberx
    Nekem nem megy az egész játék :S kiválasztjuk a hősöket és mikor indulna a játék a logó után fekete képernyővel kifagy :S
  • Eftörsokk
    inkább azt mondja meg nekem valaki a veszekedés helyett, hogy 2x újratelepítés után, mi a rákért nem képes befejezni a peccselést a launcher
  • anarga
    40 mar valami! gratulalok! elerted az atlag jatekos szintjet!
  • watto
    Az a baj hogy már most tudom mit fogsz erre válaszolni. Ne is tedd meg :D
  • watto
    Nem várom el hogy elhidd, igazából hidegen hagy mit hiszel.
    Még tudnék írni pár dolgot de úgyis kifogásnak vennéd, szóval inkább rádhagyom :)
    Úgyse izgat a játék, dota jobb :)
  • Unknow
    40+? Ezt azért nem várod, hogy bárki elhigyje? Mármint...akkor folyamatosan csak veszítened kellett, és még most se nagyon nyerhetnél ha csak heti 1× játszol. Amúgy hírtelen nagyon gyűjtjük a kifogásokat :P
  • watto
    Ugye nem mind1 kivel játszik az ember, nyáron meg a társaság elég furán van meg, mert mindig mindenki máshol van, és ha nincs meg a team az szopi, mivel akármikor bedobhat egy kakker teammatet :D De gondolom ezt nem kell magyarázni.
  • watto
    Én is voltam 40+ ban, a nyáron elbasztam, és azóta nem is játszok csak heti kb 1gamet meg kipróbálni az új hősöket.
    Azt is most vettem észre a képről hogy van ip-boostom, azt mikor kaphattam?:D
  • faber
    Akkor a csapatszellem = skill? Hát, akkor kurva kevés skilles ember van....mert elég rendszeres, hogy pub-ban össze-vissza választanak. Van már 4 dps, és nem választana egy tankot...dehogy...inkább Eve-t....főleg, ha már van shaco is...az ilyet ütni kéne, írtani, mint a gyomot...
    Tehát akkor csak az skilles, aki premadel tolja, és nem faszkodja el, vagy az a fehéér holló, aki képes 4 mage mellé tankot választani?
  • Eftörsokk
    bakker, ilyenkor mi van? elkezd updatelni a game, majd mielött végezne, kiírja hogy a launcher hibát észlelt lécci indítsam újra...
  • gerge93
    Bocsi..

Regisztrálj a link alapján(légyszíves) és gyűjtsd a pontokat, amiket beválthatsz értékes nyereményekre.
    Pl: Samsung Galaxy S i9000, iPhone 32Gb-16Gb, Nokia N97, LCD TV, Laptop, PSP, XBOX360, Asztaligép, Autó hifi- hangszóró és egyéb értékes nyereménytárgyak. Napi 5 perc körülbelül. Kérlek regisztrálj(a linkkel) és próbáld ki!

LINK

Köszönöm, minden regisztrálónak. További szép napot!

ui: Bocsánat a zavarásért. :D
  • Unknow
    Az nem mindegy ,hogy hogyan vagy pluszban. Tehát lvl 10-től (mert ugye onnantól kaptál elo-t) lvl 30ig kevesebb ELOt veszítesz/kapsz, mint amennyit lvl 30on fogsz. Szóval bonyolult a dolog, de olyan 60+ -al lehet elérni normalban a 1900-2000 ELO-t. Az viszont aki minuszban van lvl 30-on még mindig, (Már pedig 600as játék számmal elég régóta abban lehet.) az bizony a low elo hellben éldegél. Ezért nem érdekel, hogy neki megy Swainnel, mert azon a szinten mindenkinek megy mindennel :P

Egyébként ranked soloban is felküzdheted magad a megfelelő szintre, 200-250 játék után befog állni oda ahova nagyjából kell ,hogy ha +1 emberrel mész. A kérdés persze az ,hogy ez idő alatt hányszor fog megdögleni a szerver, nem indul el a játék és stb. Mert ugye ritka az,hogy működik ez a...mert ugye most se jó.
  • Anthrax
    Karthusnak 1 változtatás kellene,hogy halál után ne tudjon ultizni ennyi és egyáltalán nem lenne zavaró
  • zsakosfrodo2
    +30-35 -ben vagyok, Normal-ban, Ranked-et csapat hiánya miatt én se játszom, solo-t meg nem érdemes játszani, mert lehetek akármilyen jó/rossz, mindig van olyan, mint amit Zomil is írt.
    Pl amikor véd az ellenfél egy tornyot, hogy ne verjük be, akkor az szted teamfight vagy sem? Mert sztem ha ott táncikálunk és lövögetjük a skilleket egymásra, akkor az teamfight. Még akkor is, ha a minionok a "tankok".
    Teemo a patch után mindenképpen jobb lett, mint map controll hős, még mindig jó szvsz AD hősnek, csak kevesebb sebzést kap lvl-enként. Magyarul azt kell vele csinálni, mint mindig. Szarni a gombát.
    Karthus = iWinButton. Asszem erről nem kell többet írni. Amíg ilyen ultija van, egyáltalán nem balanceolt.
    Ha Amumuval vagyok, elnyomtam a Q-t, és az ellenfél elfutna, de meg tudnál ölni, be fogom nyomni 1 emberre is az ultimat. Persze csak ha tudom, hogy nem várható hogy jönnek segíteni neki.

Legyetek szívesek befejezni a sírást, mert már uncsi.
  • Cobra.
    Kapott ugyan +5 movespeedet, meg gyorsabb stealth-t, de csökkentették a fizikai sebzését meg a méreg DOT sebzését is.
  • Anthrax
    Másik amit néztem ,hogy egy lich bane se árt neki, ha már a köv. autoattack spell után plusz sebzést okoz
  • B52Yami
    Szerintem a skill lolban annyit tesz ki, hogy urald a pályát (map controll) és akármilyen karival, jobb esetben csapattal (mivel csapatjáték) úgy alakítsd a játékmenetet, hogy a csapatod erősségeit tud előtérbe hozni. Ez igazából csak rankedre igaz, normalban random, hogy milyen enemy-t kapsz, nem tudsz "counter pick"-elni és a te csapatodra veszélyes champiket bannolni.

De a skill már a karakterválasztásnál is kezdődik.
    Mondok 1 pl-t.: normalt kezdtem, mindenki elörre benyomott 4 rangert, gondoltam akkor 1 janna jól jönne melléjük, aki ultival távol tudja tartani az enemy-t és meg is nyertük. Bár ez igazából józan paraszti ész.

Vélemény?
  • Anthrax
    Lux 24 sec ulti az azért nem szar, full cd redura kell menni és spamolni az ultit :D
  • Zomil
    Jhaaaj, ugye tudod mi az, h költöi tulzás?...
    Igen valóban nincs 72sec-es teamfight, csak probáltam érzékeltetni, h egy 24sec-es 800-at sebzö negyed pályás ulti kicsit durva...De mind1 lényeg, h fikázni tudjál...pl. nekem most kb. 30-al több win-em van normalban, de olyan 55-60-rol estem le, egy szerencsétlen vesztes sorozat után...Ranked-ben meg nem játszok, mert csapatom nincs, solo-ban meg sikerült benne ragadnom az 1200-1300-as csoportban, és onnan sehogysem tudom kiküzdeni magam ugy, h egyesek ott játszanak elöször 1-1 hössel...

Anthrax: Az uj runák tier 2-esek( a halloween-i urnák), eg raktak be energy-s runákat is. A változás amugy az armor penetration-t és a damage runákat érinti, az elöbbi 15%-al lett csökkentve, az utobbi a fix 200%-aé növelve, a dmg/lvl meg, ha jól emlékszem 30%-al talán(ebben nem vagyok biztos)
  • faber
    "lolban az a skill, hogy amumuval nem 1re nyomod ra a long cds ultit, hanem megvarod mig a tobbi odaer es egyszerre nyomjatok el."

Ez max "comon sense"...akinek több esze van, mint egy marék lepkének, az egy erős AoE ultit nem veszteget el fölöslegesen. Vagy jó taktikus gondolkodás. Akkor a taktikázás a skill? Mert akkor nem értem, hogy lol "miért ne igényelne skillt"...
  • faber
    Álat. Akkor mindenkit meg fogok b...ni Katrinával. Még jobban. Szárazon.
  • Anthrax
    Az,hogy lvl1es ulti csak 1 célpontot ütött, most már 3at fog, a rúnákban változott valami ,mert semmit nem látok rajtuk és az új holiday rúnákat se látom
  • faber
    Blind nerfre gondolsz? (itt linkelt patch notest nem tudom megnézni itt a melóban, de a korábbi notes szerint csak 1 sec csökkenés blindon nem nagyon meggyőző nerf)Duration reduced to 1.5/1.75/2/2.25/2.5 from 1.5/2.0/2.5/3.0/3.5 ?

Amúgy hülye vagyok:
    Katarina

* Death Lotus
    o Now fires 3 blades at all levels

Ezt valaki fejtse ki...

Death Lotus (Active): Katarina goes into a state of extreme focus, throwing daggers with unrivaled speed at three enemy champions. Each dagger deals magic damage plus the higher value between 55% of her bonus attack damage or 30% of her ability power. (Note: She channels for 2.7 seconds, and sends out 10 daggers per level of the spell. Only 10 daggers max per enemy.)
    Cooldown: 60 seconds
    Range: 550
    Magic Damage: 50 / 65 / 80

Mi változik pontosan akkor?
  • anarga
    komolyan, csak unknown van +ban a forumrol meg mi ? =D oke rankedben csak 40+om van normalban meg 130 de ez elegge az a szint alatt van mar mint amit eddig hittem...

teemo egy szar. hasznalhatatlan tier15os lofasz. APval lehet hulyeskedni, de a csapat 4v5ot jatszik akkor, ergo kibaszol veluk.

karthus balanced. semmi baj nincs vele. lowelon elhiszem, hogy idegesito tud lenni, mert mar az is nehez, hogy lasthitelj, nem hogy a hpdat is figyelni early gameben, nehogy elkapjon mides karthus mikor meglepi a lvl6ot, mert a creepek lesebeznek mikor futsz az idiota enemy utan, akit szintugy a creepek szedtek meg, mikor futott utannad.

lolban az a skill, hogy amumuval nem 1re nyomod ra a long cds ultit, hanem megvarod mig a tobbi odaer es egyszerre nyomjatok el.

"Ez a lux iszonyat durva, late game simán csinál 800dmg-et cd reduval, 24másodperceknént...most gondolhatjátok...elnyomom teamfight elején végén, meg még utána chase-elés közben :D"
    24+24+24=72. 72 masodperces teamfightom meg nem volt, 1200+ jatek utan. erdekesek ezek a teamfightok low elon. egymassal szembe alltok, 1-1 sorban. /dance mindenki. majd 1ik elnyom 1 skillt. utanna az ellenfel is elnyomhat egyet. majd a kovetkezo is? jobb lehet mint az ARAM.