53877
0MWkPbn.jpg
  • david insane
    *g
  • david insane
    Kow'Maw se rossz csak túl lassú : o
  • david insane
    Értem, köszönöm ^^.

Szóval most már meg se éri megvenni?
    Szerintem attól még jó : D
  • faber
    Nerf kb annyit tesz, hogy a készítők túl erősnek találták, túl "op=owerpower-nek" és kicsit lefaragtak a skilljeiből.

Pontosan Ezrael esetében nem tudom, milyen nerf volt, sose játszottam vele, de kb. általánosságban ezt jelenti
  • david insane
    Nem szeretem a tankerokat : D
  • david insane
    nerfelték? ezt a kifejezést még nem ismerem : D

Hát igen a szívem nekem is kennen felé húz, de szerintem gyorsan megunnám, malzahar meg még unalmasabb, és még gyenge is.
  • Ariakus
    Sziasztok, ma kezdtem el játszani a League of Legends-el és egy olyan kérdésem lenne, hogy tulajdonképpen mi értelme van megvenni a hősöket ha jó pár hőst a meccs elején ingyen kiválaszthatunk? Vagy úgy van a rendszer, hogy ha veszel egy hőst mindjuk IP pontokért, akkor fejleszgetheted (rúnák stb.)?
  • daemonervosa
    blitz. legjobb. ;>
  • Dobronski
    vladimir unalmas, kennen állat, ezrealt szarrá nerfelték
  • david insane
    Engem is kikészítenek az ilyen barmok, legutóbb is 3-om 30 ast vertünk el haverokkal, azt 11-13 asak voltunk mi, nekem new accom : )

Ja meg mikor, már nyerésre állunk, nagyon nehéz menet, de mégis nálunk az előny, kb 2 órája megy a menet , és vége felé mikor "pont" nyernénk lelép az egyik balfasz azt felhozzák 3v2 be. Azt game over.

next ~ közelítek a 6500 ip felé,és azon gondolkozok hogy melyik herot vegyem meg, 3 a magyar igazság : DD

-Kennen
    -Ezreal
    -Vladimir

Ezeken gondolkozom,kennen gyors, nincs mp, ezreal táv,de célozni vele pfűű szerintem szar, vladi hp lopása miatt, meg jó abilitesei miatt jön be,hát kétségbe vagyok esve. : XDDD

• polarka
    láttam egy Ashe-t, aki 1 boots of swiftness és csak boots of speedeket vett :o
  • Fpocok
    Az ember azt hinné, hogy LVL30 az ember megtanulja az alapokat... nem kell pronak lenni, de az ilyen alapvető dolgokat jó lenne eddigre elsajátítani.
  • Zomil
    Nem hiszem el, h mindig én kapom a balfasz nyomorékokat...galio banshee-t stack-el...bazd+ nem hiszem el, h vkinek ennyi esze van...
    lvl29 és lvl21-es játékos mégis mi a faszt keres lvl30-asok között?
    aztán meg persze, balfaszok...
    idioták fél hp-val az ellenfél erdöjében üldözi az ellent aztán meg csodálkozik, h 5-en legank-elték
    a nevetséges az, h 20kill-el vezettünk, de ezek a balfaszok elbaszták mert állandóan egyedül rohangáltak, meg a tankot ütötték...
    Az ilyen nyomorékok miért nem mennek inkább tetris-ezni...
  • Unknow
    +1
  • darkmenx
    pm Fpocok, ugy hallottam kurva jol jatszik.
  • szn0rbi
    5. embert keresünk eu szerveren!
    lehetőleg lvl 30! állandó tagot keresünk ranked meccsekre is mehetünk!
    lehetőleg tank kellene:) lolnevem: p0c0k
  • Anthrax
    Sona support, én innervating lockettel kezdek, utána mercury cipő és egy mejai mert nagyon ritkán hal meg és így lehet normálisan stackelni, aztán az új item, ami auraba gyorsítást ad és ha tank nem vesz akkor egy aegis of the legion-t
  • david insane
    Sziasztok lassan fél éve lolozok, és eddig mindig ninjákal, vagy mp(mana) mentes herokal nyomultam, viszont most kíváncsi lettem a táv, magic féélingre is, (Sona)'át megvettem, és nem tudom h kell "építeni".. ability power, és health,meg persze mana visszaállító, de akik jobban értenek az e-féle herokhoz, azok eltudnák mondani (magyarázni) hogy hogyan kezeljem : D
  • darkmenx
    greasemonkey
  • anarga
    igen, de katarina skillje magic dmg, nem pedig phsyical.
  • Fpocok
    A lényeg az, hogy ha szar csapatod van és vagy leaver is van, akkor NE BASZD FEL AZ AGYAD. Ez a legfontosabb... tudnék mesélni :D
  • szn0rbi
    sziasztok!
    az armor penetration akkor is "érvényesül" amikor pl ezreal egy Q-s skillt használ vagy katarin eldobja a késeket, vagy gangplank lő egyet ?! mert ezek elvileg "dmg-es" skillek, vagy csak olyankor érvényesül az armor pen ha fizikailag ütök?! remélem érthetően tettem fel a kérdést:) aki tudja irja le lécci köszi
  • anarga
    lvl 11en 260akat lott rad. ha most te ellene voltal miden, akkor te kb 7-8 lehettel 900 hpval. ergo ne csodalkoz. mar azert sem mert elbasztad, mivel outlevelezett csunyan.

ha nem miden voltal, akkor megint csak ne csodalkoz.

viszont ha lvl 11 voltal te is, akkor nem ertem, hogy hogy lehetett 900 hpd, mivel lvl7-8on van kb 900 hpja a twitchnek. de legyen, lesebeztek elotte a creepek, egye fene, mindenkivel elofordul. szal te is 11 voltal, ebben az esetben meg azt nem ertem, hogy megis miert nem volt 1 kurva magic resist itemed sem ? szal a te hulyeseged, nem pedig a karthus 'OP' faszsag. az a szar nem op. egy kurva papir champion amit konnyen meg olni. mert semmit sem tud csinalni.
  • tescodr
    nagyon szépe köszönöm mindenkinek aki összefoglalta nekem a dolgokat,közben én is gamelek ezerrel nagyon jó kis játéknak tűnik a lol nagyon rákockultam most xD
    archer egyszerűen verhetetlen csak jól kell kezelni :)
    avolance néven megtaláltok fent aki tud vegyen fel friendsbe
    és még egyszer köszi
  • faber
    Azigen....figyelemre méltó módon alkalmazzák a bluebox technológiát...masszív idióta cosplay
  • Fpocok
    Először nem értettem, hogy miért hiszitek, hogy magyar. Aztán elolvastam a könyv címét :D Ha idejársz, jelentkezz :D
  • zsakosfrodo2
    o/

... not. :D

omg... Ha ide jár az a valaki, mindenképpen írjon már. :D
  • ronesz
    ez meg melyikőtök volt?
  • daemonervosa
    Dps: damage per second = auto attackal öl = ashe, trist, trynda etc..
    nuker/caster = mage = annie , vlad
  • szucsy89
    Ez minden dps hőssel így van, ha túltápolod pl. Anniet, Vladot stb., ugyanígy oneshot lesz nekik egy Twich, vagy akárki papír hős...
  • daemonervosa
    Karthus egyáltalán nem op.
  • Viktor99
    Hát ma játszottam ujra és amit láttam aaz hihetetlen volt. Ellenünk volt egy Karthus. Mondom húzós, de nem nem legyőzhetetlen. Tévedtem. Ugy feltápolták hogy csak pislogtam, hogy most mivan... Az első spelljével 260-okat húzott le rólam 11. szinten. Twitchel volt 900 hp-m, 3 ilyet rámvert majd a harmadik aoe spelljét. Hát a dodge-nak hála megúsztam 23 hp-val. Kicsit meglepődtem azon hogy ezt a túltápolást nem érzékelik a fejlesztők.
  • faber
    Ja, és tegnapi kedvenc honfitársam: NARKOSKURVA nevű summoner....gg
  • faber
    Ilyen sztorikkal tele a padlás. Sok a hülye. Pont. Nem jó, de sajnos együtt kell élni vele itt is.
    Az, hogy valaki nem tud játszani, az nem bűn. Előbb-utóbb belátja, vagy kiutálják és elmegy. Ami bűn és a legbosszantóbb: ha leavel és szarban hagy 4 másik embert.
    Nekem is megvolt a mai fun. Teemoval kezdőről megyek középre...csóka beszól Ashee-val: Teemo nem jó középre, menjek botra. Elmondtam, hogy szerintem ez hülyeség, röhögve lehet vele midelni, gombák miatt be se tudnak gankelni lvl 6-tól....de mindegy, mondom, szarok rá, nem fogok mid-en huzakodni senkivel. Na, kb. az első 10 perc alatt 4x feküdt meg, ebből 1x gankelték, 3x béna volt. Ekkor megjegyeztem már, hogy pofa van, de játszani azt nem tudunk? Minek mid, ha fail vagy? Persze jött a riposzt, neszóljakbe noobvagyok ésatöbbi. Nem zavarta az sem, hogy dual lanen beelőztem szintben, csak makogott a kis fattyú....mindegy, végül megnyertük, de szegénykémnek 10 halál mellé 2 killt sikerült produkálnia, meg a végén már mindenki osztotta, mert az ultit tök random tolta, ha véletlen valakit eltalált, akkor az éppen valakit eltalált az ellenségből, az már régen túl volt a saját tornyán, nekünk emberünk meg közelében se...mindegy, megtudtam, hogy Teemo nem jó középre, bot-on viszont 15/2-t lehet vele csinálni röhögve :/
  • polarka
    Jah, tegnap volt egy arc, aki 20-as lvlű volt és mundoval ment, ilyen brainless tank stílusban és mindenkit lenubozott (én voltam lvl 25, a többiek lvl30), aztán a meccsett nyertük és ő lett a legszarabb (kb. 4v5ben betoltuk, mert megsértődött és csak azért sem jött segíteni, amikor kellett volna:D)
    De mondjuk, akkor a csapatban 2en legalább mindig bevártak (gondolkodtak), a 3. meg követte a másik 2-t, szal többségében jó csapat volt xD
  • Gubberx
    a gyereknek volt 2-4-1....
  • Gubberx
    engem ma 5-3-12-es stattal nooboztak le meg küldtek el a picsába :D
  • polarka
    Én szeretek ashe-sel játszani, de az a baj, h nehéz értelmes teamet kifogni. Épp összeszedek elég goldot, h a dmg-t feltoljam és akkor mennék segíteni a társaknak, de ők természetesen betámadják nélkülem az egész ellen teamet, persze feedelik őket és engem basztatnak, h miért nem megyek segíteni. Holott, ha ránéznek a mapra, akkor láthatják, h nem megyek, ergo ne támadjanak. Kb. várnának 20secet és betolhatnánk mindet. De nem mert ma már vagy 3-4 meccset úgy kellett letoljak, h hiába volt megfelelően nagy a dpsem, a csapat rendre leölette magát és olyan ellent kellett lőjek, akik ellen éppen zavarni/sebezni tudtam. Csakhogy ettől még nem fogok letolni 5 ellent, úgy h a társak meg gyengébbek és végigüldöznek 1 lanen 1 champet, amikor a többit nem is tudjuk hol vannak, aztán persze ezzel még tovább feedelik az ellent. Nah meg a másik tipikus eset, enyhén feedelt csapatba direktbe jungleban belefutnak és basznak a szomszéd toronyig legalább visszahúzódni és inkább meghalnak ott.

Hosszú lett, de eléggé felbaszott, h ennyiszer kellett öngyilkos csapattársakkal tolnom és kikapnom. Ilyen "futok előre, mert tank vagyok emberek", akik láthatóan vesztes szitukba futnak bele és elvárják, h kövessem őket, szánalom.

H vmi jót is mondjak, van h ritkán jó csapat jön össze.
  • Dobronski
    "egyenlőre" :S
  • oreal
    @ faber :) teljesen igazad van , en is egyet ertek veled, ez egy pew pew jatek :P valamoban kevesbe customizalhato (eddig) es igy elso ranezesre tenyleg nem egy szavatos jatek alairom. De ha csak akar egy rovid ideig is valaki szorakoztatonak talalja a skill based pew pew-t akkor mar megeri letolteni azt a 300 megat :) amugy is ingyenes,szoval miert ne alapon.Barati korbe eddig LoLoztunk,de miota felraktuk ezt a gamet teljes lendulettel egymast irtjuk ( pew pew ).Nem aggodok leaverek feederek afk-k noobok "lag"-erek miatt.Nallam sajnos ezek a dolgok veszik el a LoL varazsa't.