53877
-
#3586 Kit érdekel milyen elo, esküszöm ha ezt nézném, nem is érezném "játék"közbe jól magam.
Vagy aki vagy akárhány ponttal, ki nem szarja le? : DD -
#3585 Katarina/Teemo hösökkel aligha jutsz el high-elo-ba :) -
faber #3584 1. Nem, ezt nem állítottam. Ha figyelmesen olvasod, felfogod, de látom, elsőre nem ment, ezért még egyszer: teszek az ELO-ra, nem azért játszom.
2. Nem, én is volt, hogy bénztam/rossz napom volt/be voltam baszva. Megesik. Sőtt, mivel szeretek unalom ellen új hőst kipróbálni, van, hogy olyat is játszok, amivel nem voltam még/szar vagyok. Pl. ma végigpróbáltam 3 hőst, ami free és nincs meg és nincs gyakorlatom. Volt mecs, amiben szar voltam, GP sose ment.
3. Nem vagyok Emilke, és neked Emil sem, amíg nem ismerjük egymást. Azért, mert te az Internet anonimitása mögé bújsz, nyugodtan leszálhatsz a nevemről. Sőt, szerintem még csak ne is tegezz, mert ide a rozsdás bökőt, hogy idősebb vagyok, és ha anyukád ezt nem mondta el, én elmondom: általában az idősebb ad engedélyt a fiatalabbnak erre. Én pedig neked nem adtam. (ha 30+ vagy, akkor esetleg megengedem...ha jó leszel).
4. Nem csak én tudok játszani, és néha noob is vagyok. Ha akarnám és folyton csak Katrina/Teemo karikkal mennék, és nem unám el és ami még fontosabb: nem lenne leaver/feeder soha, bárhol lehetne a statom. Sajnos ez csak ideális világban van így. De még egyszer, hogy felfogd: nem érdekel a stat. HoN-ban is leragadtam 1600-on soloban, itt már nem is érdekel ez a dolog.
5. Nem hinném, hogy tőled kellene engedélyt kérnem vagy megmagyaráznom neked, hogy mit és hova ill. miért linkelek. Ez egy nyílt fórum. Ha nem tetszik, ne nézd.
Most pedig másszál szépen vissza a kő alá, ahonnan előjöttél, és szállj le rólam. Cső. -
#3583 "ezt en sem hittem el amig bugi nem bizonyitotta. spell shield mindig rajta volt onnantol kezdve az osszes fightot nyertuk."
lol :D -
anarga #3582 oke =D akkor te most azt mondod, hogy csupan mindig, minden esetben, az osszes bukott jatekodat azert buktad el, mert nyomorekok voltak a csapatodban. csak es kizarolag te tudtal jatszani ? =DDD ezt nem gondoljatok komolyan, hogy barki is elhiszi... ezzel hitegethetitek magatokat felollem, engem nem erdekel =D
en legalabb beismerem, hogy a bukott gameim negyedeben-feleben en (is) voltam az oka annak, hogy elbuktuk es nem azt magyarazom, hogy a csapatom a faszlama. a nyomorekot is meg lehet arra kerni, hogy ne gondolkozzon ha mar morganaval maszkal, ne terhelje tul a kicsi agyat, adja ram a spell shieldet mikor ready meg ha nincs is a kornyeken semmi vagy a spawnon allunk, de rakja ram. maris nyerni lehet a team fightokat o meg megkoszoni h nyertuk neki. ezt en sem hittem el amig bugi nem bizonyitotta. spell shield mindig rajta volt onnantol kezdve az osszes fightot nyertuk.
viszont emilke, ha annyira nem szeretned bizonygatni a dolgokat, megis mi az otvaros kurva istenert posztolgatod te meg a kispajtasod az endgame screenjeiteket? -
faber #3581 Augusztusit igen: lolbase.net -
B52Yami #3580 Normál elot meg lehet valahogy nézni? -
B52Yami #3579 Ebben a játékban a solo elot sose nézd... baromira random az egész, totál unbalanced. Én solo rankeden 1000-es elon vagyok, haverom 1340... pedig egy fokkal sem játszik jobban. Kifogsz pár franciát(100% surrender) és onnan már nincs visszaút. 15-öt kéne egyhuzamban nyernem, hogy a kezdő 1200-ra visszakerüljek, most ezt akármennyire is PRO-HIGH 2000+elo vagy, nem fogod elérni a random line feedek, vagy csak simán wardot nem használó közép torony hokisok miatt. -
faber #3578 Amire senki sem kért, és senki sem kíváncsi. Tovább a tény, hogy soloban elég gyakran beragad az ember a low elo hellbe eléggé közismert. Arangeden, értelmes és stabil groupal (ami sajnos nincs, max 2-en -3 an játszuk és funból) lehet fejlődni, francia/orosz és egyéb random hülyékkel nemigen. De nem is azért játszok, hogy bizonygassam magamnak a tehetségemet egy egyszerű játékban. De ha tetszik, csámcsogj rajta, nem vagyok kíváncsi a véleményedre,a jövőben megtarthatod magadnak. Vagy ami mégjobb: húzz a rákba, vagy b*szogasd azt, aki kíváncsi a tényeidre. -
anarga #3577 lowelon minden lehetseges. ezt az utobbi teemos screen ota elismerem. bar ez az 1100 normal game elo kritikan aluli.
emil: 2 honap alatt nem tanultal meg jatszani annyira, hogy felhuzd magad 1800+ba normal gameben. ebben biztos vagyok, szal tovabbra is: low elo vagy. tovabba nem kotottem bele, hanem tenyt kozoltem. -
Dobronski #3576 xDDDDD -
#3575 Francia névvel nem értem miért ilyen hőst adnak ki. Egyértelműen kéne neki: "Surrend", "I dont speak english" és hasonlók, amik egy igazi franciára jellemzőek. -
#3574 Gondolom már láttátok, de akkor is berakom. :D
Champ spotlight - LeBlanc -
B52Yami #3573 Ha meg közelharcos a carry, akkor meg úgyis a közeledbe kell, hogy jöjjön... mordet úgyis ignorálni akarja majd, mert "használhatatlan"... -
faber #3572 And your point is...? Ha a két hónapos ELO-ba akarsz belekötni, feel free.... -
B52Yami #3571 Anarga, mert te úgy mész rá a carry-re, hogy már a pálya végéről látja, hogy jössz? Amúgymeg baromi nagy a fal range és nem gyengén lassít is, de majd egyszer a te kombódat is összehozzuk, az is simán megoldható csak akarni kell. -
#3570 6k szerintem. -
#3569 mennyi ip az új hős? -
anarga #3568 http://www.lolbase.net/eu/Faberov
=) -
faber #3567
Bocs....láthatólag Picassa és Flicker hadi lábon áll SG-vel :P -
Dobronski #3566 2 halál, púúú -
#3565 n00b -
faber #3564
Akarom mondani -
faber #3563 -
epénisz, 20+os volt mind, bár ultival geci noob vagyok, meg kéne tanulni célozni.. -
Dobronski #3561 Én már egyszer láttam, egymásra ugrottak, de az egyik csak állt 1 helyben. -
#3560 Amelyik elobb kattint az bestunolja a masikat, tehat a masik mar nem tudja bestunolni. -
#3559 Hello.
Igazából még uj vagyok az oldalon (és igen...NYOMI 13 éves vok...pls ne fikázzatok.ty) szal csak azt akarom h sokat latom h mindenki keresi a bugokat es felteszi mindenhova a vidijet...de gondolkoztatok e azon,hogy ha 2 ww egymásra használja az ultiját akk bug lessz-e vagy csak egyiket engedi hasznalni es az stunnolja a masikat...XD ....buta kérdés,de hogyha már egyszer sokat jarok erre az oldalra es ugy latom h itt sokan normalisan tudnak valaszolni es nem hordjak le a hulyegyerekeket....szoval..ez van...
elore is koszonom a hasznos választ :) -
anarga #3558 kog > kennen > malz ez fact. malz haszontalan mert nincs helye egyik normalis setupban sem.
de tokmindegy. egyikkel sem fog tudni jatszani.
mert az normalis jatekban ugy mukodik, hogy a carry odarohan karthushoz, hogy letudja rakni a falat, majd az nem megkeruli azt, hanem atsetal rajta, s viszafordul mordehoz, hogy az ratudja rakni az ulti+ignite parost, vegul elkezd futni ghostal mint egy orult es varja a karthus ultiat.
ez kb olyan legendary story, mint hogy janna flashel a carryhez, nyom egy ultit ami viszaloki a turrethez, ott kap egy ultit gragastol, aki viszaloki a masodik turretig, ott pedig poppy chargelja hatrebb, majd blitz viszahuzza az inner turrethez s vegul kap egy ketretec a frissen spawnolt revive+teleportos morganatol es a turret agyon lovi. tobbi mar csak history. -
B52Yami #3557 Kennen, vagy Malz. Én személy szerint szeretem karthust... még pár sorral lejjebb fikázták, hogy könnyű megölni. Kicsit tank itemesre kell építeni, azt jó az. Jó nem lesz 900 ap-d meg stb,de, ha van melletted egy jó vari, az veled párosítva nagyon ütős (karthus fal miatt). Középen lvl3-4 től már simán lehet fragolni vele. lvl 2-es q fal+aoe azt csá. Lvl 6ttól meg a "lucky" 6 hp val elfutó gyíkokat szedegetni. Hülye párosítás, de szeretem karthust morde mellett. Falat a carry-re, ignite morde ultija, gyors karthus ulti pikk-pakk leszedi, többi már csak history. -
Roy4l #3556 meg az 6300asokkal nehezebb betanulni de ha valaki jól betanulja akkor nagyon tud vele alázni -
#3555 Week 17:
Amumu, Tank
Dr. Mundo, Melee DPS
Fiddlesticks, Mage
Gangplank, Melee DPS
Kayle, Support
Morgana, Support
Sivir, Ranged DPS
Tristana, Ranged DPS
Gragas, Tank
Lux, Mage
Új hős bundle + skinek (soraka, nasus, pantheon) -
Fletley9 #3554 A nagyon olcsók azok a hősők akikkel talán könnyeb érvényesülni a kedőknek is ezért olcsók a 6300-asok pedig valami spéci nevük van (legendary cham talán?) ennyiben különlegesek semmi több :D -
#3553 ups, véletlen volt : $$ -
#3552 - van -
#3551 - van -
#3550 Ha mindegyik hero ugyanolyan erős, (állítólag) akkor mért van kerül egyik többe mint a másik ? : D -
#3549 Szerintem alt+f4 -
#3548 közvélemény kutatást tartok amúgy xdd
hát Kog akkor tán gyors ha attack speedre mész, igaz nála arra is kell.
Malzahar .. lehet csak én nem értek hozzá, meg kéne tanulnom kezelni.
Kennen vaditóan gyors, és mp mentes szóval állati, pontosan ;D
- Malzahar - Kog - Kennen -
Ki szerint melyik legyen? : D
döntésképtelen barom vagyok xdxdxd -
Fletley9 #3547 Kog'Maw lassú? akkor te még nem láttál jó kog-ot :)
Malzahar pedig nem gyenge korántsem, csak nem atankot kell vele őlni :D
Vladimir ált bannolva van rankeden szal ha vele rankedezni elég necces
Kennen nekem nem tetszik de ízlés dolga :D
Ez nem gyenge de igen nagy nerfet kapott, azt hiszem, hogy az AD/AP ratiot vették eléggé le