53877
0MWkPbn.jpg
  • Fpocok
    Asszem AP runa. Deathcap+4 AS + Lich Bane
  • B52Yami
    +runák
  • B52Yami
    Az még csak hagyján, de az ilyen nyomorékok reportolnak, akik 2. accounttal hentelik az újoncokat és, ha kikapnak társnak egyet, akkor azt szidják, hogy noob meg feeder és reportolják a végén. Persze, hogy noob azt se tudja még mi, hogy merre. Nem ismeri az 50+ karaktert stb.
  • watto
    5archangel +1 rabaddon gondolom
  • Ariakus
    És milyen cuccokat használsz, hogy ilyen sok lesz a végére? Vagy csak AP-s rúnáid vannak?
  • Fpocok
    Nekem 1412 a max kartussal.
  • Ariakus
    Egyébként, hogyan lehet annyi AP-t kirakni??? Én Heimerrel mikor megyek és kb már 1 órája megy a meccs akkor sem tudok 700 vagy 800-nál több AP-t kirakni, vagy annak a Karthus-nak 20 stack-es Mejai-a meg azon kívül csak Rabadon's Deathcap-jei voltak?
  • jazzy
    Múltkor jött velünk 1 karthus, vesztésre álltunk beállítottuk defelni, mert 3 inhibitorunkat lerombolták már, eladta a cipőjét is és kirakott 1370 AP-t, csak ölte a bázison a creepeket és amikor nekiindultunk mert az enemy Baronozott akkor elnyomott egy ultit és vége nyertünk :D
  • jazzy
    Az érdekelne hány játékból leaveltél 3x? Ha 10ből, akkor... ha 20ból akkor is, nekem 870 játékból 2 net miatti leavem van.
  • Fpocok
    Egyelőre csak előrefelé lehet tekerni.
  • Hegi90
    Nekem is az a mainem caitlyn mellett, nagyon fasza kis hero :). Rammus ami még nagyon jó, de az nem tudom mennyibe kerül.
  • Fec papa
    880 körül, és elég hatásos voltam. XD
  • Czdano
    Nektek mennyi volt a max AP amit kitudtatok pakolni? Nekem tegnap összejött 770 fiddlestickel és valami elképesztő :O hextex revolverrel együtt a drainemből többet gyógyítottam mint sebeztem :DD
  • Fletley9
    a tank kérdéshez pedig aki 1350-es közül (meg egyébként az egész játékban) jól használható tanknak az Amumu igazán skilles nem OP nem undorító és a célnak tökéletesen megfelel...(az ultijával nem egy meccs eredményét változtattam meg a mi javunkra) szóval egy nagyon jó kari.
  • Gubberx
    Ezt olvasd át :)
  • hiperindián
    Sziasztok.
    Nekem több kérdésem is lenne.Az első: LvL 9-es vagyok győztem vagy 7-szer és amikor csatlakozok egy szerverre mindig azt írja a profilom hogy Normal:w:0 tehát nem nyertem még egyszer se.Mi lehet a gond,sokat kérdezik hogy lvl 9-esen még h-h nem nyertem.A másik van 1400 IP és valami erős tank karakter szeretnék nem akarom el**szni a IP-ezért fordultam hozzátok.Pl mint Master Yi-azt megvettem ngyon bejött.
    A másik kérdésem: Vegyünk Pl Master Yi-milyen cuccokat érdemes neki venni én Attack Speed+Damage-veszek de nem érzem magam annyira erősnek.
    A válaszokat előre is köszönöm.
  • Hegi90
    Ez még egy faszság. Nem tudom, hogy akkor új játékosokat hogyan szeretnének magukhoz vonzani, ha ilyen lehetőségeket adnak reportra...
  • B52Yami
    Mert nem csak leave miatt szoktak reportolni(bann)... ugatásért feedelésért, afk stb-stb.
  • atila4
    igen kezdő
  • B52Yami
    Kezdő játékos vagy? Lehet, hogy "noob player" címszóval reportolnak.
  • atila4
    Sziasztok!

19én lebannoltak a játékról 20-ig, de nem tudom miért. Ma toltam egy meccset és most meg 24-ig lettem lebannolva

nem hackelek
    eddig csak 3 szor leaveltem..

Valakinek van valami ötlete?
  • jazzy
    LOLreplayben hogy lehet normálisan ide oda tekerni?
  • Cat 02 #6445
    Ha custom gameből leavelsz, az is beleszámít.
  • ronihun
    Jó nagy balfaszok ezek :D
  • ronihun
    Egyébként nincs igazad, az első jobb lett, nekem a második nem tetszett.
  • Fpocok
    Hihetetlen, hogy mennyi embernek fogalma sincs a LOLReplay programról...
  • jazzy
    Kapod ám a cheater kommenteket :D
  • Fpocok
    Nem.
    Ide raktam be, meg eu forumra. De nem baj, nem zavar.
  • szucsy89
    lool beküldted lolhugaryra a videódat?:D SZTÁR VAGY :DASD:DDAS
  • B52Yami
    Ha szereted a nukereket, valamint a skillshotokat,akkor érdemes. Amúgy szerintem olyan, mint a többi csemp, ha jól játszol vele, akkor jó. :)
  • csulok007
    Brand-ről mi a véleményetek? érdemes meg venni?:/
  • B52Yami
    Micsoda következtetés...:) Vicc vagy!
  • Unknow
    Mert mit vártál? Azt hiszed randizni fogunk meg itt csinálok neked valamit? Ez nem a társkereső, ha barátkozni akarsz, meg egyéni dolgokat kapni akkor rossz helyen jársz.
  • B52Yami
    Kreativitásodról nem vagy híres... google szörcs skill 5*
  • ronesz
    már ott elkúrtad, hogy megnézted
  • Maak
    na, meg egy megmondoember
  • Zeros
    Gratulalok a hugyfos videodhoz, azt hogy 0 skill lathattuk, mind abbbol hogy milyen szarul kezeled a karaktered, valamint h az enemyk mekkora orbitalis faszsagokat csinaltak.
  • Cat 02 #6430
    u noob.
  • csulok007
    http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4dab29251f154772730927
    ha valaki most kezdené a játékot, meg tisztelne az e linken való regisztrálásával:)
  • Unknow
    U lame, u mad...kitalálom a következőt...u jelly? Lehet rá kéne feküdni az angolra nem?