53877
0MWkPbn.jpg
  • Pyotr
    De hülye vagyok eu szerveren játszik:)
    köszi amúgy!
  • Jowanson
    link
    Itt 21/9/0 masterykkel megy. Rúnák passz de szerintem ArPen/Dodge/Manareg/Arpen Quintek.
  • Cat 02 #6505
    Írd be, hogy SK wickd keresőbe és lesd meg :o
  • Pyotr
    Valaki meg tudná mondani hogy Wickd mikor MF-el játszik milyen masterit és milyen rune-paget használ?
  • Jowanson
    Úgy legalább lenne valami izgalom :)
    Egyébként a draft picket én is hiányolom a normal gamekből. Nem értem miért nem tudják belerakni.
  • crackyS
    jax-ről vélemények?
  • jazzy
    Csak a draft pick miatt Rankedezek, mivel egy full bruiser meg stunner team ellen nem fogok asheval menni..
  • Jowanson
    "normalba unalmas az egész, nincs semmi taktika, nincs tét"
    Mert a normál egy teljesen másik játék? értem én hogy ez a te hozzáállásod, de attól még ne alacsonyítsuk le a normal game-t a custom ARAM vagy ARAZ szintjére.
    Pont azért játszok normal-t mert mindenhonnan azt hallod hogy a ranked tele van trollokkal/noobokkal. Normalba nekem nem ez a tapasztalatom.
  • ronihun
    normalba unalmas az egész, nincs semmi taktika, nincs tét, rankedba sokkal élvezetesebb, a rating meg azért érdekel mert amig ilyen alacsony a ratingem addig minden teamembe átlagosan minimum egy noob van, így meg nem lehet játszani
  • Jowanson
    Játssz normal-t, kit érdekel a rating? Igaz a draft pick érdekesebb lenne, de inkább játszok úgy hogy kevesebb a troll/noob.
  • ronihun
    Már megint ugyanaz van, tegnap ota 90 ratinget elbuktam, mert olyan csapatokkal kerülök össze, akik dc-znek, volt előbb egy olyan hogy a srác afk volt aztán corki lett a random pickje ezután azt mondja, "AP runes and never played corki before", volt Renekton feed, Ashe 0-5 (mert ugye ő a carry) aztán volt olyan h hagyták h legankeljenek a junglebe, volt olyan h MF középen halálra feedelte kennent, ez a rövid története annak hogy kell elbukni 90 ratinget...
  • Jowanson
    Szerintem az elejétől fogva érződött hogy szarabb a csapatösszeállításuk. Nem tudom Nocturne hanyadik pick volt, de egy ilyen csapat ellen miután ashe megvette a QSS-t semmit nem tudott csinálni. Nunu snowball, Karthus wall, Janna zephyr+tornado+ulti, ashe lassítás. Úgy ment előre mintha ő lenne a tank, de a végefelé csak szétkite-olták, vagy malz ultija alatt szétszedték. Abból a néhány teamfightból amit megnyertek csak azért kerültek ki győztesen/kevesebb halottal, mert a másik csapatból valakit sikerült elkapniuk, vagy mert Wickd silence-elte karthus/nunu ultiját.
    Semmi dmg-ük nem volt a másik csapattal szemben. Nem tudom mit tudtak volna csinálni egy lategame karthus+ashe ellen ezzel a csapatösszeállítással.
  • ronihun
    A tournamentek legfontosabb meccsein support szokott lenni mostanában, de nem tudom mért:S
  • watto
    Én csak a 2.kat néztem de ott sok apró hibájuk volt amit beszéltek is tsen, a végét meg elszúrták :P Pedig nekik szurkoltam :D
  • Cat 02 #6493
    Wickd miért nem MF volt ? Kb mindig azzal játszik, most meg Soraka ^.-
  • ronihun
    2-0 Fnaticnak :S SK-sok Eléggé elrontották a második meccs végét, pedig végig jobbak voltak szerintem.
  • Cat 02 #6491
    u just got trolled
  • Czdano
    Istenem miért fogom ki az ilyen szerencsétleneket? Belépünk, lux kipakolja a magic penetrationös cipőt, és utána mit rak? Zealt + még daggereket -.-
  • jazzy
    Na mi lett a végeredmény?
  • Jowanson
    szerintem ki fognak kapni
  • watto
    Link
  • Cat 02 #6486
    NEM!

¢¢¢¢¢¢¢¢¢¢¢¢¢¢¢¢¢¢¢¢¢¢¢¢¢¢¢google
  • Fpocok
    link?
  • ronihun
    Ha valaki esetleg még ébren van, akkor nézze Wickd streamjét, most megy a Go4Lol monthly final, 3 meccset játszik a Fnatci és az SK, az első nagyon durva volt ,de egy DC miatt Fnatic nyert, 3 baron steal volt, 75 perces meccs volt ,nagyon durva :D
  • ronihun
    részben biztos, de mivel folyamatosan rám focusált az enemy, ezért elég nehéz volt normálisan damagelni +last hitelni team fightokba, de mondjuk nem tudom, hogy jutott sorakanak több kill...
  • Fpocok
    Nem azért, de ha Sorakával elvitték előled, aki Ez volt... hmmm... az a te hibád.
  • ronihun
    Ma volt egy olyan velem mikor ezreallal mindig elvették előlem a killeket, és nem zavart addig, míg ránéztem a statokra és nekem 0 killem volt mig sorakanak 3 és aztán persze szoptunk is rendesen mert hiába voltak killek, nem birt a teamböl senki carryzni én meg csak assistokat kaptam:S
  • watto
    Enmgem zavar a ks ha a support champ viszi előlem a killt mikor carry vagyok mert sokat tud jelenteni az a pár gold is midgameben.
  • JSbyMSI8800
    hát ja ks-ért kilépni.... meg amúgy is én nem tudom ti hogy vagytok vele de számomra a ks nem ks, az a lényeg hogy halott enemy és kész ha előlem ks-elik le az enemy-t akkor se vagy érte ideges meg jó is mert legalább nem hagyták elfutni stb.
  • ronihun
    Nehéz játszani, de elég hasznos és jó karakter, néztem bigfatjiji streamelt TF-fel nagyon durván carryzett AD-san. Én is megvettem de még nem nagyon játszottam vele
  • crackyS
    lulz :)
  • nonicks
    múltkor nyerésre álltunk(nem volt már csak 2 tornyuk a Nexusnál)
    és erre 2 tank kilépett mert hogy a ranged karik ks-elnek, és hát utána mi vesztettünk... de ez is milyen már, ilyen szarságért kilépni
  • crackyS
    Twisted fate-ről vélemények?
  • ronihun
    mármint nekem sorozatban két szar csapatom volt
  • ronihun
    én sorozatban kettőt kaptam, egyszerűen a hozzáállás néhány embernél kurvagáz :D meg volt olyan h két ember a csapatbol állt az erdőnkbe és semmit nem csinált , meg egy teamfight volt nyertük volna, de az egyik enemy elfutott, mire chogath elkezdte kergetni, én meg egyedül maradtam 1v1be vladdal aztán jött ashe és ketten megöltek, chogath meg persze nem érte utol mordét, ezután mondtam chogathnak h mért kerget vkit egy teamfight közepén, aztán meg Brand a csapatombol azt osztotta h én basztam el :D
  • Cat 02 #6472
    Érdekes, kaptam sorozatban 3 noob ellenfél csapatot, előtte meg ilyen szintűek voltak a társak, jó ez az autoteam :D
  • ronihun
    Találkoztam már vele rankedon, de nem gyakori, a gond vele az, hogy kb early gamebe tud szopatni, aztán a drain már loszart nem ér teamfightba, csak az ulti, viszont lategamebe engem pl nem is sebzett nagyon az ultija, mivel squishy ezért előbb megölöm mint hogy levegyen tőlem valami normális mennyiséget.
  • Cat 02 #6470
    Néha, igazából olyan mint Kata, kap egy stunt/silencet aztán csá, illetve rosszabb is, mert ő még castolja is az ultit.
  • Zeros
    persze, ha valakinek befagy a kliens es berandomolja
  • Czdano
    Te jó ég ez a fiddlestick mekkora egy tahó :D Beleszerettem de kajak. 2x toltam el azt hogy beultiztam 3 ember közé és mindhárom feküdt, köztük a tank is. Közük nem volt az egészhez :DDD rankeden szokták használni?