53877
-
#6547 link? -
#6546 mármint a ma esti meccsek valamelyikén? mert előbb volt egy meccs,amit egy EU team nyert US ellen,most meg Clg játszik egy EU team ellen. hol hallottad? v mi a csapat neve? -
#6545 egy magyar klán is indult az ESL-n
tudja valaki mikor játszanak kövileg? -
#6544 madredetbloodrazort wwnek ulti miatt vesznek -
#6543 off
Portal 2 kurvajó :D jiji meg hotshot is azzal nyomja am néha streamen:)
on -
#6542 nem, új guideokba is látni -
#6541 Van helyette szerver és kliens ami hajlamos rá :P Lecserélhetnék ezt az adobe airt végre. -
#6540 Madred bloodrazor csak fixen szedi a 4% hp-t 500akat nem proccol. -
Cat 02 #6539 Lehet azért mert Wriggle új cucc és a buildek régiek. -
#6538 Értem, én junglerekkel mindig wrigglet veszek, kivéve persze amumu, de tudomásom szerint madred is proccolja az 500 dmgt nem? -
#6537 Witzet vegyél ha sok a mage, madredet ha sok a tanky:D -
#6536 Semmi különös, csak eddig mindig early gamebe Madreds Bloodrazorra gyűjtöttem, viszont minden játéknál early gamebe gyenge voltam és csak lategamere lettem jó,viszont sokszor odáig el se jutottam. Aztán rájöttem h bloodrazor elég gyenge, ezért az árért, és láttam ahogy saintvicious is Wriggle's Lanternt vesz, és azután Wit's End-et, ugye Wriggle's olcsóbb sokkal mint a bloodrazor ráadásul a bloodrazorral ellentétben van esélyed a minionokra 500at ütni a teljes itemmel is+ 3percenként van ingyen wardod és alig ad kevesebb AD-t és armort mint az. Ezután jön a Wit's end,ugye ad annyi attack speedet amire szükséged volna a bloodrazorbol +30 Magic resistet, ezután ugyanúgy buildelem tovább, Sunfire Cape,Spirit visage stb.
Egyébként egy csomó helyen látom hogy a Madred's Bloodrazort ajánlják csak azért írtam le ilyen részletesen.
A meccsen, főleg junglerként elég fontos az early game, a gankek miatt és mivel Wriggle's korábban megvan így az első jungle clear után tudtam normálisan gankelni, utána nem sokkal 6os lettem, és úgy még könnyebben gankeltem, aztán végül carryztem:) Mondjuk szerencsére elég jó csapatot is kaptam végre, volt supportunk is stb szóval jó volt. -
#6535 Én vladimirre gyűjtök most :P -
#6534 Meg van az első 6300-as hősöm...Blitzcranknek hívják és értem már miért kerül 6,3kba....32-2-11-et toltam vele :DDDDDDD Nagyon aljas tud lenni.. -
#6533 Na mesélj, bár én nem játszok ww-vel :) -
#6532 én most tartok 50 rankednál, sajnos arányom elég gyatra, 25-25, mondjuk nyílván nem hibáztathatom mindért a noob csapatot amit kaptam, de elég sok meccsemet az döntötte el, főleg h 24w-19l-ről lett 25-25 :S Mindegy tegnap néztem saintvicioust mikor ww-zett és kipróbáltam úgy ahogy ő játszotta, és nem is tudom eddig mért ragaszkodtam a buildomhoz, első meccsem ma WW-vel win lett, 10-2es stattal :) -
#6531 Azért HotshotGG és Bigfatjiji kicsit más kategória a mezei playerekhez képest:D -
B52Yami #6530 Nekem kb 30-40 meccs volt, hogy kikerüljek az 1000-1100 as "hell"-ből. Most 1450 körül ingadozok és itt tényleg "skillesebb" emberkék játszanak már. -
#6529 Ebben is van igazság én HotshotGG smurfot néztem, az a srác egyedül elvinné magát 1700ig akkora állat Nidaleeval.. -
#6528 Persze, ha valahogy eléred 1300-1400ratinget már jóval balanceosabb, nincsenek emberek akik elkúrják a csapat játékát. -
#6527 Nekem 1750en van cimborám, de mondta, hogy nagyon sokat szopott low elon, volt 1200 alatt is eleinte, mert szörnyen szarokat kapott, aztán elkezdett megjönni a szerencséje és 1500 körül már mesélte, hogy nincs meg az a feeder leaver réteg és onnantól tényleg számít a skill jobban. -
#6526 Van 1haverom aki 900elon van srankeden, normalban pedig van 800winnje és 400loseja van kb.
Nem hülye , én is azért hagytam abba a solorankedet mert olyan szintű mázli kell hozzá hogy az már 1vicc. -
Axsys #6525 Low skilles ellenfelek ellen egy jó játékos letudja hozni néha igen.
Saját tapasztalatból mondom, hiába vagy te átlag/átlag feletti játékos, ha carryzel és elvagy feedelve viszont a csapatod többi tagja nem jól reagál teamfightokban akkor 1-2 őt kiszedsz és azt veszed észre, hogy te élsz egyedül... :-)
Ha tankot játszol akkor meg mész előre és azt látod hogy a többiek futnak vissza a nexus fele, vagy teamfight közbe 4 en 4 fele futnak és akkor ott vagy, hogy melyik ujjad harapd...
Nem mondom, hogy nincsenek rossz játékosok 1200 alatt, sőt van nagyon sok, de attól még, hogy valakinek mondjuk 1170 ELO-ja van nem feltétlenül jelenti azt, hogy egy balfasz. -
#6524 "ugyanis nincs olyan karakter a játékban amivel egyedül lehozol egy meccset, ez van."
kb egy hónapja bigfatjiji egy smurf accountjával játszott 1200-1400as elo között, három meccset néztem a három meccs alatt halt meg 4szer, első meccsen Annievel 19-0-val lehozta, szóval ha kurva skilled vagy akkor le tudod hozni a csapatodnak egyedül, mert annyira nem balfaszok h mikor teamfight van akkor ne tudjanak sebezni össze vissza. De mondjuk az se igaz szerintem h aki 1200 alatt van nem feltétlen béna, ha bekerül alá pár szerencsétlen meccs miatt, akkor tényleg nem, de szerintem aki nem bír 1200-1300 felé jutni tartós ideig az nem mondom h béna, de valószínűleg valamit rosszul csinál. -
Axsys #6523 Alapvetően a LoL ban az ELO rendszer használata rosszul van megoldva, itt a csapatod alapján kapsz vagy buksz pontokat nem pedig az egyéni teljesítményed alapján (amire az ELO kilett találva).
Tehát az, hogy valakinek 1200 vagy az alatti pontja van nem feltétlen jelenti azt, hogy béna, csak szar csapatba kerül és, hogy innen feljebb vagy lejjebb az teljes mértékben a szerencsén múlik nem a játékos tudásán, ugyanis nincs olyan karakter a játékban amivel egyedül lehozol egy meccset, ez van. Még úgyis nehéz feljebb mászni, ha egy haveroddal mész aki szintén jól tolja.
Arra meg nem lehet alapozni, hogy "ha én bénákkal vagyok akkor biztos a másik csapat is", mert ez sajnos nem ígyvan :-)
-
ronesz #6522 mondtam én már párszor emberekre, hogy full retard, DE EZ MINDENT VITT LOL -
Jowanson #6521 Ha a custom skin alatt az innen-onnan letöltött fan-made skineket érted, azokat csak az látja aki felrakta magának azt az adott custom skint. -
Ariakus #6520 Miért nem használnak az emberek custom skineket? Még sosem láttam egy meccsen sem custom skint. Túl macerás beállítani meg bugos lesz ha új patch jön ki vagy mi? -
#6519 pont ugyanígy vagyok :) csak én 1385röl buktam le 1275-re -
#6518 Én még 1260on vagyok de 1400-ról.. már kezdtem kikerülni a leaverfeeder rétegből -
Roy4l #6517 nekem az utolsó 7ranked meccsemből 6win 1lose :D és 1030ról jöttem vissza 1140ig :D -
Jowanson #6516 Ranked solo q ftw? -
Jowanson #6515 A normal elo decay nekem is új volt. Már pont eljutottam odáig, hogy 70-80%-ban olyan csapattársakat és ellenfeleket kaptam, hogy úgy éreztem hogy én vagyok a noob, és fel kell kötnöm a gatyámat. Aztán egy ideig hanyagoltam a játékot, pár héten keresztül max ilyen heti 1-2t játszottam vagy annyit se, és amikor újra elkezdtem többet játszani, olyan csapattársakat kaptam magam mellé hogy a hajamat téptem. Szóval első kézből tapasztaltam meg az ELO decay-t, btw nem tudom miért van erre szükség.
1. Ha kihagysz és amiatt kijössz a gyakorlatból, bénázol, a rendszer úgyis leszabályoz és úgyis bukni fogsz ELO-t.
2. Rankedba nem tudom hogy van-e ilyen, tudtommal nincs, akkor normalba miért van? -
#6514 Csak azért mert 1 nap alatt 120 elot buktam végig pozitív statban, egyedül wardozva? Nem értem a problémádat :D -
#6513 Értem, a normal elo-s cucc új nekem, hát nem tudom egyébként hogy mért van ennyi troll meg láma rankeden, de egyébként aki nagyon béna az ugyis 1200 körül vagy esetleg jóval alatta van, szóval ha normálisan tudsz játszani ,előbb-utóbb kijutsz az "elo hell"-ből, mert aki noob az lehet h szerencsés és nyer párat mert valaki carryzik neki, de utána ugy is visszabukik, viszont folyamatosan növelni a win:loss arányt az lehetséges ha tényleg tudsz játszani, amugy meg gyakorlás meg idő kérdése. De ezt nem neked mondom, hogy játssz rankedon,csak ez a véleményem, egyébként megértem miért Normalozol, szóval mindenki játszon ott ahol szeretne, ennyi :) Egyébként draft pick előbb-utóbb be lesz rakva valamilyen formába. -
Jowanson #6512 Normalba van elo-decay. Azaz ha nem játszol normalt akkor elkezd szépen csökkenni a normal-os elo-d (nem összekeverendő a ranked elo-val). Lehet ezért kerültél ilyen béna csapatokba.
Ha rendesen játszol normalt és pozitív a w/l-ed, ott is ugyanúgy - a forum sírások alapján talán még inkább jellemzően - normális(abb) csapattársakat kapsz egy idő után.
Rankeddal kapcsolatban a forumokat olvasva előítéletem van ezért nem játszom. Ranked előtt nem nagyon hallottad az "ELO hell" kifejezést, azóta meg ettől hangos minden qq thread.
De kinek mi, ha neked az jön be akkor toljad, én maradok a normalnál, nincs kedvem elkezdeni kimászni az 1200as ELO hellből rankedben :)
Bár a draft mód hiányzik, de ez van. -
#6511 miért nem szeretnek egy csapatban lenni vele? -
#6510 AP-san elég imba ha az elején kapsz pár killt, de egyébként nem sokan szeretnek vele lenni egy csapatba, sztem egyébként elég erős champ. -
#6509 amióta rankedozok akárhányszor játszottam normalt az volt, hogy champion selectbe mindenki kiválasztotta az ő kis kedvencét rögtön, és így 4 carry volt a teambe, és midnenki elkezdett höbörögni h TANK? én meg egyedül maradtam és nevettem, mikor velem veszekedtek h válasszak tankot, ráadásul normalba nem láttam még olyan embert aki használ wardot, ráadásul jungler is a teambe nagyon ritkán van, emiatt ha junglezek akkor vki feedeli toppot 2v1be, nincs dragon kill stb. Rankeden pedig igaz hogy sok noob/troll van, de ahogy haladsz a ratingeddel ugy egyre kevesebb lesz(bár még ez is sok néha) de engem nem érdekel, mert 1400as rating körül néha bekerülök olyan csapatba, ahol még ha van is egy olyan aki noob, akkor is jol tudunk játszani együtt és élvezem a játékot(márpedig én ezért játszok, és a normalban nem élvezem), az meg csak egy külön jo dolog ha nyerünk is, igaz vannak olyanok mikor trollok közé kerülsz de hát ez van, ki kell bírni, szóval részemről a ranked minden szempontból jobb mint a normal. -
#6508 Nem valami népszerű, de életem első lol meccsén toltam vele egy 48/4-es statot.