53877
0MWkPbn.jpg
  • ronesz
    1500-1600 utan mar normalis emberek vannak, elotte en is non-stop jungleoztem, mivel azzal lehet a legkonnyebben carryzni (szerintem) es azt soha senki nem tolta persze, akkora ratingen viszont mar tobbszor van veszekedes a tankon meg a jungleon mint az ad vagy ap carryn
    azt meg en se tudom ertelmezni, hogy a rankednek tetje van, normalban is van elo ugyan ugy, csak nem latod, szal annak is epp ugyanannyi a "tetje"
    par meccs utan meg amugy is leszarja az ember, ha veszit, majd kesobb nyer, legalabbis nekem eleg hamar elmult ez a lampalazam rankedbe
    amugy azert jo szerintem rankedet tolni, mivel normalba mindenki funolni megy, en is ha uj karit vagy vmi mas itembuildet probalok, akkor megyek oda, ott nem folyik komoly jatek, rankedbe meg szeretem hogy 9 masik ember is a legjobbjat adja bele, nem pedig a trollkodas meg a faszkodas megy (legalabbis magasabb elon, ugye)
  • RedDevilsza
    rating=tét
  • szucsy89
    nekem is bejött, 10-0-4 most toltam vele :)
  • daemonervosa
    Rankedbe sincs :)
  • RedDevilsza
    Főleg hogy solo queueba akkora hulladék playerek vannak hogy az nemigaz. Én volt letöröltem a gamet, egy hosszab ranked sorozat után. Annyi retardált embert fél nap alatt sose láttam még. Normalba esküszöm jobb playerek vannak, és itt legalább nem is bánt annyira a lose, mert nincs tétje.
  • Fpocok
    Magasról leszarom a rankedet.
  • jazzy
    Nekem csak 4el van több winem mint lossom, kaknub vagyok :(
  • ronesz
    684 normal game win = wat
    inkább rankedezni kéne, talán fejlődnél is valamerre
  • Maak
    lopta a killeket a ratyi
  • RedDevilsza
    Meghaltál egyszer?! feeder nub
  • Fpocok
    HULK SMASH!!!

• jazzy
    Nem tudom láttátok-e már Win10Centet Sonával játszani, ahogy ő hívja Ezona, szerintem epic :D

• ronihun
    A szánalmas Solo Q ratingemet tovább rontja az hogy champion selectnél megáll a játék nem indul el, senki nem válaszol emiatt relogolok viszont 5 perces login queue van, magyarul ha elindult a játék,akk 5 perc hátrányba leszek, ha nem akkor miattam nem, vagyis -10 rating, fasza.
  • csulok007
    EU-n mert ot jáccok csak :D
  • csulok007
    Hát volt már olyan is h hétfő este volt váltás
  • JSbyMSI8800
    Én régebben LoL-oztam de akk úgy volt kedden USA, szerda EU
  • Czdano
    Ideje lenne már..unom a sok szerencsétlent brandet meg karthust -.-'
  • Fabio Capello
    Nekem most Annievel összejött egy 12/2/19
  • Fpocok
    Változó... kedden szokták amúgy, de van hogy később.
  • Cat 02 #6728
    Kedden szoktak.
  • Gubberx
    szerintem szerdán
  • hiperindián
    Nem ma kéne jönnie az új ingyenes kariknak?
  • Cat 02 #6725
    Annyira late gameben kihal a csapat és instant végigmennek :/
  • nonicks
    múltkor 25/10/40 -es statom volt Brand-el és és sikerült elbasznia a csapatnak...
  • Cat 02 #6723
    Azért nem szeretek support lenni :/
    Béna társakat felesleges, jobban jártam volna, ha megyek carrynek
  • jazzy
    Meg hát mókás, hogy milyen statokkal lehet gamet veszteni.. bezzeg az 1/5/7 amikor elbasztam a buildet és useless voltam megnyertük.
  • jazzy

Ilyenekkel próbálkoztam. Látszik nagyjából dupla a fizikai sebzés mint a magic, de a magic sem rossz, még egy rabadont gondoltam, vagy hourglasst nem tudom.. Csodacsapat miatt csak azért is vesztettünk.
  • szucsy89
    Miket veszel neki és mikre nyomsz? :)
  • jazzy
    Hybrid ezreal nagyon tetszik fasza lett, ultija brutál, Sonát is kipróbáltam nagyon jó support lett belőle talán jobb mint Janna már.
  • Cat 02 #6718
    Most nyomtam egyet. Hát vicces volt. Mind az 5 fő ott állt a torony alatt és nem mert kimenni. Mikor felment top toronyhoz vettek 2 sima wardot, meg 3 pinket :D
  • Czdano
    SK vs fnatic most megy majd..
  • nonicks
    ESL stream a legjobb :D
  • ronihun
    own3d.tv és itt teli van LoL streamekkel, leginkább a US top játékosai, de van pár EU player is pl Wickd.
  • Fpocok
    Én ezt szoktam nézni. 0-24 LOL stream, több emberke is streamel. Lehet egyszerre akár hármat nézni is :d
  • Czdano
    Streameket szívesen néznék..de hol tudok és KIT érdemes nézni?
  • RedDevilsza
  • TruckerDave
    Pedig már úgy játszanék.
  • TruckerDave
    ááááá miért nem frissítettem időben. :( Nem láttam írtál én meg már letöröltem és töltöm újra. :S
  • RedDevilsza
    Feladatkezelőből lődd ki az exét, mer az még ilyenkor fut, és aztán idítsd el megint, és jó lesz.
  • TruckerDave
    Ezt miért csinálja?: The launcher has experienced an error. Please restart this application.
    Akár hányszor újra indítom ezt írja ki. :S