53877
0MWkPbn.jpg
  • ronihun
    megint van egy pár champion akit vennék, csak kevés ip-m van :o
  • Fpocok
    Elkúrtam.

• Fpocok
    Uweeeeeeeeeeeeeeee

• goso
    köszönöm a segítséget
  • jazzy
    ja meg wardot persze, ami elég durva egy nocturnenak, bewardozod az enemy golemjét lizardját és amikor öli valami kisebb hps betámadod ultival bb
  • jazzy
    Nem kell változtatni rajta ha neked megfelel, én többnyire junglezok vele azért kezdek wriggle-el, de az biztos, hogy a farmolást lanen is nagyban meggyorsítja, nem is beszélve arról, hogy az is ad dmg-t, armort, 18% lifesteelt ami nem kevés.
  • goso
    értem, szokott olyan lenni (amikor jól megy a last hit) hogy lvl6-7 on van 1900-2000 goldom ilyenkor én bf sword-ot veszek ezen kéne változtatni?
  • Cat 02 #6620
    mobafire/leaguecraft
  • jazzy
    Esetleg frozen mallet ha kell hp, vagy kombózva atma's impalerrel, változó, attól is függ mennyire focusálnak téged.
  • jazzy
    Inkább assassin, de lehet vele carryzni is. Én corenak szoktam neki venni Wriggle's Lanternt és Yomuu's Ghostbladet, utána változtatgatok, banshee's veil, hexdrinker esetleg, attól függ magic res kell-e, vagy armor ha az szükséges, ha csak dps kell akkor infinity edge, black cleaver se rossz neki, van aki vesz neki Phantom dancert de én nem ajánlom.
  • goso
    hy kérdezném hogy nocturne carry-e? és milyen itemeket kellene venni?
  • B52Yami
    Komoly ellenfél :O AP ashe odaba**
  • Fpocok
    Van szerver.
  • Zsolek123
    na játszottam 3 meccset, csak most karbantartás van.
    legjobb statom az 7/2/2 volt Ryze-al
  • Fec papa
    Lehet meg kéne vennem Ireliát. :D

• Fpocok
    Ááá... tele van a sok fasszopóval, akik smurföket húznak az ingyen RPért.
  • ronihun
    szvsz jobb lenne normalt játszania, elvégre ott ugyis kezdök vannak,és botok ellen meg nem tanulja meg h az ellenfél h gondolkodik stb.
  • csulok007
    ja 3.-jára sikerült:DD
    volt valami gebasz x)
  • Fpocok
  • Zsolek123
    Kösz srácok
  • Arnoux
    Beginner botok ellen nem fog szopni, érdemes azok ellen játszani amíg meg nem unja őket.
  • Fpocok
    És készülj fel, hogy az elején sokat fogsz szopni.
  • Fpocok
    Csináld végig a tutorialokat. Aztán meg ne a PVP re menj, hanem a COOP VS AIra. Szerintem... ott 5 player játszik 5 bot ellen.
  • Zsolek123
    Sziasztok

Most szedem a játékot, teljesen no skilles vagyok, így lesz valamennyi esélyem?
  • Ariakus
    Végre újrarajzolták azt az ocsmány buzicigófejű Taric kinézetet, most már cool. Neki volt a legocsmányabb avatarja.
  • ronihun
    fasza :D
  • RedDevilsza
    Taric, Morde, Nunu
  • Fpocok
    Csak sikerült :D
  • csulok007
  • csulok007
  • csulok007
  • jazzy
    Ezreal
    Mystic Shot now has an additive 0.2 ability power ratio
    Trueshot Barrage now scales additively with both attack damage and ability power

WB hybrid ez
  • ronihun
    új nunu skint látta valaki? pont mikor elindult a töltés nem néztem és utána rögtön abandonolták a gamet meg fekete képernyő lett,nem akarják h lássa még senki :D hextech nunu
  • ronihun
    0/15 xd nagyon gáz
  • nonicks
    OP-s hős ez is?
  • Fpocok
    Az előző meccsen volt, most csak feedel középen.
  • ronihun
    0-8-0-ás éppen a statja
  • Fpocok
    Phreak nagyon írt vele...
  • Fpocok
    A zúj hős.
  • Hurkans
    Intermediate botok ellen vagy mik ellen megyek most 58-9 teamkill állás és személyszerint nekem 14-1-9es statom van...