53877
-
#6667 És valami tanács kezdőnek melyik karakter a legjobb vagy valamit tudsz mondani ? -
hiperindián #6666 Hali!
Valakinek nincs meg GangPlank,mert gondolkozok hogy megveszem,és valami vélemény érdekelne:D -
#6665 :DDDDDDDDDDDDDD
gyakorolj sokat erre nem lehet mást mondani
ja de: noob!:D
na de viccen kívül nyomj sok meccset és amjd belejössz -
#6664 Sziasztok
Nagyon tetszik a játék és szeretnék játszani, de mikor kezdek egy játékot a többiek olyan könnyedén ölik a másikat én meg akármit vettem akkor is gyenge voltam. :S -
unusual #6663 Nice! GZ.....Majdnem hasonló az ingame nevünk ;) -
#6662 Még csak 23. -
#6661 Gz, ez mekkora summoner szint? -
#6660 Nem tudom, elvileg fraps kiválasztja magának a legjobb minőséget..hát ez az :DD majd megpróbálom beállítani manuálisan -
#6659 Nice.
De valamiért az ingame hang recsegős és/vagy szar minőségű... ez mitől lehet? -
#6658 nekem is letöltött valamit, de fogalmam nincs mi volt az -
#6657 Mai pentakillem yivel.. -
#6656 Ööö... elindítottam, és valami patchet akar letölteni wtf? -
#6655 ez kemény :D szép volt -
#6654 Fraps 3.2.9 felett már jó. Nekem ez van. -
#6653 Újabb verzió már felveszi (nekem asszem 3.4.0 van) -
#6652 Biztos kérdezték már, de most rohadtul nincs kedvem utánakeresni, hogy mivel veszed fel a videót? Mert nekem Fraps nem akar vele semmit csinálni, csak méri az FPS-t azt viszlát. -
#6651 Az úgy annyi...:DDD -
#6650 Néha lehet nekem is szerencsém ^^
-
csulok007 #6649 Ez vicces:DDD -
Cat 02 #6648 De lövi, minions is lövi, ha látja :!
Mondjuk csak botok ellen lehet -
#6647 Bár én úgy tudom, hogy már nem lehet. Nem lövi a wardot. De akkor lehet tévedek.
-
#6646 Ezt hogy kell? Sosem láttam még :) -
#6645 Semmi gond, legközelebb figyeljetek oda. -
Cat 02 #6644 Sajnos nem vagyunk prok botok ellen fun ward rushban, elnézést ezért, jobban szeretünk saját hősökkel játszani :/ -
ronesz #6643 ezreal, warwick, jarvan alap ehhez, persze egyiket se latom -
Cat 02 #6642 Ward rush
-
#6641 Persze, hogy egyfolytában oneshotolják Kezdőknek inkább a tankosabb karaktereket kéne ajánlani szerintem: Garen, Morde, Shen, satöbbi, amivel ha nem is öl, de legalább nem hal meg folyamatosan ami nagyon frusztráló tud lenni. -
#6640 Én elején master yi-vel játszottam nagyon sokat őt is próbáld ki majd:) -
#6639 Ezért mondtam, hogy próbáld meg normalon, mivel jobb beprogramozott botok ellen akik tudják h mit kell és mit nem, mint kezdő játékosok ellen ahol még talán ölni is tudsz, ha meg belefutsz esetleg smurfökbe akkor is mivan, gyakorolsz, nem hiszem h minden csapat minden játékosa egy paraszt aki húzza az accountját. -
unusual #6638 Ashe,Teemo lesz akkor a te hősöd egy ideig szerintem. Nekem az volt az elején,és elvagyok most is velük. ;) -
B52Yami #6637 Ez nem lesz könnyű... már van asszem 75 hős :O -
#6636 Baromira tetszik a játék, frusztráló is de nem tervezem abbahagyni, most azon vagyok hogy guide-okat nézek át, hátha rám ragad valami -
Cat 02 #6635 Ja, ellenség tornya alá ne fuss be, etc -
#6634 Lényeg, hogy rájöjj, kinek milyen skillje van, mit tud, mekkora a range. Aztán meg agyalj azon, hogy mikor érdemes támadni, le tudod e ölni... vagy pedig maradj kicsit hátul és védekezz.
De persze ha nem megy, akkor hagyjad. Ami nem megy, úgy érzed nem megy, azt hagyni kell... én is két hét után eladtam az SC2met. -
#6633 Rohadtul nem megy ez nekem, csak az elején volt mázlim. Még a beginner botokat se tudom legyőzni... Ieriaval, Ryze-al. Többivel már nem is mertem próbálkozni, nem nekem való. Tetszik, de 0/17/2-es stattal mit mondhat az ember. (botok ellen) -
Cat 02 #6632 És, ha pl haverral próbáljátok, hogy mivel lehet jól miden counterelni egy hőst ? ld Wickd ? :p -
#6631 Ha egyedül customozol, akkor nem. -
Cat 02 #6630 Ugye tudjátok, hogy custom gamenél is számolja? -
#6629 LEAVERBUSTER FAIL!
-