53877
0MWkPbn.jpg
  • ronihun
    Előbbi meccsemen WW-vel Nunu elég keményen counter junglingolt ezért szarul fejlödtem stb, aztán Blitz a csapatombol elkezdett ugatni, hogy mekkora noob vagyok, miután beengedték Taricot meg még két enemyt a junglebe és azok legankeltek, aztán mondta h mért nem wardozok( de persze raktam wardokat) én mondtam neki h nem csak nekem kéne wardozni, azt mondta nézzek 2000+ elo-s streameket, mert hogy a jungleren meg a supporton kivül nem kell senkinek wardot raknia :D na és akkor ezek után egyértelmű volt a defeat
  • Czdano
    cc? Amugy banshee's veilt mindig pakolok neki szinte szóval első stun/snare lepattam rólam
  • Cat 02 #6705
    Kapsz egy cc-t és nem érsz semmit, meg eléggé papír Yi is sajnos :/
  • Czdano
    Hát érdekes..szerintem evet még gyakorolnom kell majd..elején nagyon gyenge..

Btw ma is imbultam yivel..raktam 2 blodthirstert, és innentől kezdve eldőlt a meccs. 1500-öt ütöttem folyamatosan és 50%-os lifestealem volt 2.100-es attack speed mellett (ulti nélkül!). Gondolom el tudjátok képzelni a szitut...:D meccs végéig 36000 arany jött össze és 450000 dmg-t toltam
  • Fec papa
    AD Eve brutális, leggyorsabb cipő, kivéve ha combatba vagy, trinity force, black cleaver, infinity edge, GA, + egy olyan item ami még kel éppen aktuális. Kicsit OP így, de imádom vele szopatni a népet.
  • Cat 02 #6702
    Van aki használja, valaki nem. Én nem szoktam azt. Endgamere az E-m sebez 1k-t kb, azzal fele élet általában instant lemegy így is ellenségnek :)
  • jazzy
    Én nem használok Evelynnt de Sheen nem?
  • Cat 02 #6700
    Én általában AP Evelynn vagyok. Akkor kezdek azzal a hp/mana regen kővel. Utána az ajánlott cipő, ha noob az ellenfél, akkor AP stackes könyv, utána jöhet a lassító bot (Q-ra nagyon hasznos), aztán csak AP itemek :D
  • koban
    Helló!

Hogy lehet megoldani a következő dolgot:most töltöttem le és telepítettem fel a játékot(egy hibát se dobott ki közben). Most duplán rákattintok a játék ikonjára behozza a kliens ablakot és olyan mintha elkezdene tölteni. Várok kb. fél órán át és ugyan úgy tölt(nem patchel).
    Már háromszor újra letöltöttem a játékot és ujratelepítettem de semmi változás. A pando media booster fent van és működik a tűzfal kivan kapcsolva. Valaki tudna segíteni?:(
  • Czdano
    Tárgyra gondoltam, a képesség az alap volt még számomra is :D
  • Cat 02 #6697
    Én W-t szoktam meg E-t, hp és mana regennel.
  • Czdano
    Valaki árulja már el hogy evelynnek mit kell pakolni earlybe..mert mid gamebe már tudom hogy miket választok de egyszerűen nem birok vele elindulni -.-
  • TruckerDave
    Azt hogy US-en próbálok belépni az nekem írta, és gazi is, köszi.
  • koban
    a tűzfal ki van kapcsolva
  • Fpocok
    Elvileg felrakja a telepítéskor...
    Tűzfaladat próbáld kikapcsolni és úgy.
  • koban
    A pando media boostert honnan tudom megszerezni?
  • Fpocok
    Vagy pedig a tűzfalad a gond.
  • Fpocok
    pando media booster-t rakd fel. Másoknak megoldotta.
  • koban
    Nem. Úgy értem addig se jutok el hogy be tudjak jelentkezni.
  • Fpocok
    Harmadik részecske:

• ronihun
    valoszinüleg az US oldalon akarsz belépni, pedig EU-ra regeltél
  • koban
    A lassan az mennyi idő szokott lenni? Mert már több mint egy órája tölt.
  • Fpocok
    defeat azt jelenti, hogy +1 loss.
    loss forgiven nél nem kapsz loss-t. Valszeg, mert szar a szerver... akkor van ilyen.
  • szucsy89
    a defeat és a loss forgiven között mi a különbség?
  • Fpocok
    Várjál még, valamikor lassan indul a patch.
  • koban
    Helló!

Hogy lehet megoldani a következő dolgot:most töltöttem le és telepítettem fel a játékot(egy hibát se dobott ki közben). Most duplán rákattintok a játék ikonjára behozza a kliens ablakot és olyan mintha elkezdene tölteni. Várok kb. fél órán át és ugyan úgy tölt(nem patchel).
    Már háromszor újra letöltöttem a játékot és ujratelepítettem de semmi változás. Valaki tudna segíteni?:(
  • TruckerDave
    Az miért van, hogy a honlapon nem enged be, és azt írja ismeretlen felhasználó név és jelszó. Már 2x regisztráltam.
  • unusual
    Szegény Fidle :-DDDDDDD
  • crackyS
    ez de baromság!:DDD
  • Czdano
    Igen. 3 meccsel ezelőtt volt hogy egy yi-t már agyonpakoltam tárgyakkal és 15+ fragem volt bőven amikor is a társak elcseszték az egészet (3 teamfightot buktunk egymás után, mert nem katarinára focusáltak. Innentől kezdve el volt döntve az egész..utálom az ilyet.
  • Hurkans
    Úgy kérlek, hogy én láttam már 30ast 30-40 winekkel is...
    Ez mindent elárul
  • daemonervosa
  • csulok007
    Ha valaki most kezdené a játékot meg tisztelne ha ezen a linken regisztrálna :)
  • nonicks
    amúgy nem értem néhányan hogy a fenébe jutottak el lvl30-ig ha azt se tudják mit kénne csinálniuk csak koszolnák össze-vissza a pályán, néha belekeverednek 1v5-be,stb.. hiába van vezetünk 40 kill-el de elbaszák a végére, mert nem tudják hogy mit is csináljanak...és vagy 15 meccsem volt igy egymás után,más találkozott már ilyennel egymás után ilyen sokszor??
  • unusual
    Esetleg Garen,vagy Trynda ami most olcsóbb is. Én vele tolom most,és tetszik nagyon. ;)
  • Czdano
    Menj Yivel, egy képességből több creepet is öl egyből + végére nagyon durva tud lenni
  • TruckerDave
    Oké, próbálgatom a karaktereket.
  • szucsy89
    Hát figyelj... vannak a 450es hősök, azok közül próbálj ki pár tankosabbat, amiket nem 2 ütésből szoktak megölni (Yi, Nunu...) bár ez is emberfüggő, legelső meccsemet Annievel játszottam, és nagyon ment vele, mindekit öltem emlészem :D Próbálgasd végig az ingyenes hősöket is, amelyik bejön, arra kezdj el gyűjteni, de ha felveszel egy játékodat és belinkeled ide, itt megmondjuk hogy mit/miket csinálsz rosszul :D
  • hiperindián
    És arról ugye nincsenek információk hétfőn mik lesznek ez új karik?
  • Fpocok
    Most nerfelték... szerintem egyelőre ne vedd meg... ha lesz ingyen, próbáld ki.