53877
-
Cat 02 #6787 Gondolom nem instant bant kap, ha leavelsz akkor sem az jár, csak 1-2 nap.
Ha meg szar a nete, akkor rá is fér az 1 nap, annyi idő alatt csak megjavul :) -
Ariakus #6786 Igazad van. Ma délelőtt volt egy meccsem és vmiért megszakadt meccs közben kétszer is a netem (kb. 5 hónappal ezelőtt volt ilyen utoljára tehát szerencsére nem mindennapos dolog, nem is játszanék online játékkal ha problémás netem lenne). Team chat-re be is írtam, hogy bocs srácok de vmiért szarakszik a netem, erreföl az egyik csapattársam mint vmi véreb elkezdi kántálni, hogy "omg leaver report, buy a better comp dont play on a wooden computer bla bla".
Nekem is volt nem egy olyan meccsem amikor beírta vmelyik csapattársam, hogy vmiért laggol mindjárt reloggol, vagy esetleg többször ki be jelentkezett meccs alatt mert vmi probléma volt a netjével, és egyszer sem kaffogtam neki, hogy menjen tetriszezni meg, hogy reportolva leszel te köcsög.
Alapvető probléma, hogy a játék tele van balfasz bunkó faszokkal (jó pár online játékot toltam de ennyi kibírhatatlan és buta embert még egy játékban se láttam) akik még ha nem is játszanak rosszul meccs közben de elindítanak egy flame war-t és az egész csapat a team chat-re koncentrál, hogy hogyan vágjon vissza a másiknak. Ez után természetesen a csapat széthullik mindenki baszik csinálni a dolgát és káoszba fullad a meccs. Volt már olyan meccsem is amit még ha meg is nyertünk akkor is szar meccs volt , mert az egyik Vér István a csapatunkban a fél meccset végigbuborékolta ráadásul hülyeségeket beszélt. Arra is volt példa, hogy én mondtam egy srácnak, hogy ne flamel-je már a lane partnerét, mert csak rosszabb lesz az egész, aztán ezután már nekem is ugatott, hogy ne szóljak bele stb. stb.
Persze erre mind lehetne mondani, hogy az ember játsszon csak az ismerőseivel meg a haverjaival és hagyja a faszba a random csapatokat, de akkor is azért eléggé frusztráló, hogy ennyi barom van.
-
hiperindián #6785 Czando megkérdezhetem te milyen progival veszed fel a videókat? -
#6784 már nem azért, de ha csórikám kifog egy szar napot, és bejelentik, aki elbírálja azoknak is szar napja van, akkor kajakra kib*sszák feedelésért? Vagy szar a nete, és megszakad a játék, szintén? Valami kitételeket kéne tenni, milyen esetben mit lehet/kell tenni... -
#6783 Azt nem tudom meddig. Gondolom attól függ, hogy miért bannolják őket. -
#6782 és a BAN mértéke mitől függ? -
#6781 LVL30 only.
Szóval ha elvállalod, akkor a reportolt emberek adatlapja hozzád kerül. Megkapod, hogy milyen meccseket játszott, milyen statjai voltak, KAPSZ CHATLOGOT. Megnézed, hogy miért reportolták sokan (feed, afk, anyázás) és ha szerinted is így volt, akkor nyomsz egy punish-t. Ha sokan punisholják rajtad kívűl, akkor automatice ban.
-
#6780 Az mi ? -
#6779 VAN TRIBUNAL!
KÉRETIK CSAK OKOSAN HASZNÁLNI. -
#6778 :D -
Zeros #6777 hat toled se vartam tobbet :D -
gtronic #6776 nyomorék
-
Zeros #6775 Skill nelkul en is leszarnam :( -
#6774 én is kiprobáltam most, bár nem volt különösebben hibrid build, mivel el se jutottam odáig 20-nál feladták :D statom 6-0rol két hülyeségem miatt 7-2 lett. -
#6773 arra gondoltam(csak nem lehet utólag javítani ) -
#6772 Én lvl 18-ig csak 3v3-t toltam..jóval pörgősebb, agresszívabb, így lvl 18 felett felüdülés volt áttérni a nagyobb pályára :-p -
#6771 *Twisted Treelinet
-
#6770 wait. what? -
#6769 próbáld ki hogy egyhuzamba sokat játszol Summoner'S Rift-en majd játszol egyet Twisted Fate-t mintha egy teljesen új játék lenne, úgy hat -
ronesz #6768 sose értettem, miért akarnak az emberek ennyire új mapet, kijön, pár napig tolnak rajta gameket, aztán visszamennek SR-re, mivel arról szól a játék, és azt tanulta ki mindenki kívülről
3v3mal se jatszik senki. és abba is nagyon biztos vagyok, hogy a magma chamber se fog akkorát dobni, hogy a többség átmenjen, hacsak rá nem kényszerítik az embereket, pl azzal, hogy kijelentik, hogy arra a mapre balanceolnak innentől meg ilyesmi
játékmódok viszont királyak lennének, -ar, -sd, -rd, all mid, ilyesmik hivatalosan beépítve -
#6767 Szerintem nem lesz. -
Cat 02 #6766 Érdekesnek tűnik, remélem kap stealthet, aztán leget vele szopatni az embereket :D -
#6765 Azok majd egyszerre jön a Dota 2 megjelenésekor. -
#6764 Nem a renderrel van a baj hanem a frapssel/hangkártyával.. amúgy sony vegassal renderelek és 190kbps a hang beállítása -
B52Yami #6763 Nem adnak ki új hősöket,megunod az egészet...mindig ugyan az a map, mindig ugyan azok a hősök. Nekem meg van majdnem az összes, még is unom őket :) Ha meg beraknak új mapokat , vagy új game módot, akkor megint megy a balance a levesbe. -
#6762 Legutolsó hős, amit megvettem, amikor kijött... az Urgot volt. -
#6761 Ha Vaynere gondolsz akkor lehet én is megveszem majd, tetszik a stilusa, mondjuk sztem kicsit hasonlít twitchre, nyílván lesz valami stealth abilityje ha már night hunter. -
#6760 :DD
De a hang még mindig alacsony minőségű. Nem lehet, hogy a render miatt lesz ilyen? Mivel rendereled? -
#6759 Az új hős jól néz ki. Lehet megveszem. -
#6758 Erre is van egy megoldás, nem kell ennyi kibaszott hőst releaselni, balanceolni kéne a régieket. -
#6757 Ezt tegnap hoztam össze..:D
-
B52Yami #6756 Szerintem nem foglalkoznak vele annyira, nem hiszem,hogy ennyi játékosra (statra,stílusra,random factorra), ennyi championra lehetne valami értelmes balance-ot kitalálni. -
#6755 De ha arányaiban nézi a csapattársaidhoz, akkor neked jobb lesz és te emiatt mondjuk csak a bukott pont 50%-át bukod.
De persze nem vagyok senki, hogy kitaláljam ezeket, viszont szerintem a Riot nem keres annyira szarul, hogy ne tudnának megoldani egy fontos kérdést. Mert ez azért szerintem fontos. -
#6754 De hiába alázol miden, ha utána szembejön veled a másik 4 elfeedelt enemy Szal innentől kezdve meg neked is szar lesz a statod... -
#6753 Mák? Milyen mák? Egyszerűen checkelje az egyéni statokat is, mondjuk fele-fele arányban teammel.
Gz :) Ugyanezeket az itemeket raktad? -
B52Yami #6752 Akárhányszor próbáltam duo quez-ni, mindig 100 elovasl kisebb társakat kaptam,mint az enemy...persze a tudásukon is meglátszott. -
#6751 Aki múltkor meg akarta venni... úgy látom GP ingyenes lesz most. -
#6750 Solo queue egy vicc, lutri az egész, 1800 alatt semmit sem ér a rendszer, odáig meg eljutni egyedül kb lehetetlen. Duoba szoktam tolni rankedet, és 10ből 9szer nyerünk. Amugy lehet hogy te túl tudod magad tenni egy 7-es lose sorozaton, de én azért játszok, h élvezzem, és azt valahogy nemsikerül, ha feeder/leaver miatt 7.edjére is kikapok. Ez van, nem vagyunk egyformák, hidd el énis sokkal szívesebben tolnék ÉRTELMES rankedot, de a rendszer miatt soksok mák kéne hogy a szintemnek megfelelő ELO-ba dobjon. -
ronesz #6749 van aki eskuszik a duo queue-ra, szal megprobalhatod, hatha vmi normalisabb emberrel a csapatodba fel tudsz kuszni. szerintem legalabb van 100 magyar, akivel kb egy elon vagy, ventrin osszeultok, funabb is a game ugy, meg lehet eredmenyesebb is
bar en meg kimondottan ellene vagyok, azzal a par alkalommal, amikor duoztam, az ellenfelbe az atlag elo legalabb 100-zal tobb volt mindig, pedig akivel duoztam csak par 10zel volt kisebb/nagyobb. ha meg par szaz is meg van a kulonbseg, elszabadul a pokol es teljesen random dobalja be az embereket a jatekba, persze neked mindig szarul
a veresegekkel meg nem kell torodni, nekem a legnagyobb vereseg-streakem egy 7es volt, gondoltam magamba azt soha az eletbe nem hozom vissza, aztan egy het mulva mar siman a duplajat is visszanyertem :) -
#6748 ezzel én is így vagyok, de mivel 1385-röl lebuktam 1230ra és már egy ideje nem bírok visszamenni 1300 fölé se, ezért eléggé elment a kedvem az egésztől és alig játszok, ha játszok is akkor általában egy analfabéta minimum van a csapatomban, rosszab esetben(részegen) ez én vagyok