53877
0MWkPbn.jpg
  • ronihun
    Első pentakillem elöbb történt
  • nonicks
    külföldieknek is elkezdenek beszólogatni magyarul...aztán meg amikor rájönnek hogy nem magyar, 1-2 szavas angol "tudással" elkezdenek neki ugatni
  • Czdano
    Rengeteg retardált magyar van..sajnos :( Egyszer 5-ös premade ellen bekerültem, és úgy nyitottak hogy gl hf a kurva anyátokat..o_0 (gondolta poén lesz külföldiek ellen)
  • ronihun
    Kiprobáltam MF-t hát nekem nagyon tetszik, meg is veszem ha legközelebb lesz rá IP-m, eddigi statjaim 1-0-3(20nál surrender),8-0-2(20-nál surrender),5-5-17!!(ez az amit elöbb meséltem a ksek),10-4-13 az utolso :)
    volt olyan h veigar fél hp-ját elvittem egy auto attack crittel :DD
  • CharrDen
    sajnos igen, ismerős... de nem csak magyarok csinálnak ilyet
  • ronihun
    összekerültem két magyarral, premadek voltak, direkt nem beszéltem magyarul, kiváncsi voltam hogy viselkednek. első 5-10 percben lent voltak és nagyon agressziven játszottak szereztek pár killt, csak közbe warwickot feedelték akinek 6-1es statja lett, aztán végül 9-1 mikor elöször találkoztam vele, én alig haltam meg ,ráadásul ez a két magyar folyamatosan ks-elt, de nem tettem szová nem érdekelt, egész jol mentek a pushok, bár teamfightokba elég balfaszok voltak, aztán mikor blue golemet öltem és odajött ellopni akkor már kezdtem ideges lenni, de még ekkor se szoltam semmit.
    A legnagyobb vicc az volt, mikor elég szoros volt a meccs, sztem simán nyerhettünk volna, erre odamegyek blue golemhez ö is üti és enyém lesz a buff, aztán bemondja h "OK IM AFK" és a másik magyarral együtt kezdön álltak a meccs végén, aztán jött az enemy push 3v5be pedig odavertek, gratulálok tényleg elég szégyen hogy ilyen magyar játékosok vannak, szánalmas
  • daemonervosa
    weak :/
  • szucsy89
    omg...
  • bugike
    mesterien mukodik a kep beszurasa...

http://bugi.ph33r.hu/weak.jpg
  • bugike
  • Cat 02 #6857
    Legközelebb emeld már ki a chat részt, betelt a C meghajtóm :!
  • B52Yami
    Zeros-nak sem segített az agytúrkász xD Nem tudom elképzelni az ilyen gyereket... elolvassa a fórumot, dühében szétbassza az asztalt és utánna idedarál valami faszságot?
    Nem akarom védeni pockot, de írta, hogy first time ez, miért kéne tudnia buildelni?
  • CharrDen
    Új divat: gyerek belép a játékba, és a kezdő ponton/shopnál várakozik egész játék alatt, néha mozog vagy ír. Ma is ez volt, végig 4v5 és nem csinált semmit. Reportoltam Riotnak, de attól tartok semmi se fog történni. Valami PlayMyName vagy PlayMyGame volt a neve.
  • daemonervosa
    Sajnos nem csak a netes játékokban, de itt nagyon jellemző :=/
  • nonicks
    amúgy pont erről szólt a dolog, hogy a magyarok a netes játékokban milyen bunkó módon viselkednek
  • Fabio Capello
    holnap szombat

Amúgy kösz az Amus tanácsokat, kezdek belejönni :)
  • Fpocok
    Volt most valami patch.
  • Fpocok
    lol, ez nagyon aranyos... látom fenn vagy még, ezek szerint holnap nincs ovi.
  • ronihun
    mert szted érdekel valamit hogy mit gondolsz az egészről te büdös paraszt, inkább takarodjál vissza középföldére

Más
    kiprobáltam Renektont, végére nagyon durva tud lenni, alig birtak megölni:D
  • Maak
    ritka retardalt egy diszfasz vagy te ocsem
  • Zeros
    szted erdekel vkit egy kepregeny arrol hogy a hozzad es a kis cimbijeidhez hasonloan retardalt emberek anyazzak egymast egy jatekban? Segitek: NEM !!!
    Viszont egy dolgot nem ertek hogy mire veritek magatok? netan hogy normal gamebe betyarkodtok aztan 1 havi jatekbol sikerul osszevagni egy 5 perces videot?
    Btw amint latom buildelni meg mindig nemtudsz normalisan egy karaktert, meg szerencse hogy kivettek a zhonya-t gondolom stackeltel volna belole vagy 3 at
  • Fabio Capello
    lol.
  • szucsy89
    mobafire.com
    leaugecraft.com
  • Tatyla
    masteries leosztásra van valami oldal ahol leírják mire érdemes a pontokat elosztani?
  • unusual
    Nagyon sok ilyen van sajnos,és nem csak ebben a játékban.....Jókat mosolygok rajta,de azért volt 1-2 amin kicsit ideges lettem,de ez van. ;)
  • ronihun
    elolvastam az eu forumon mi a gond, le kellet tölteni pár fájlt aztán felülirni de mostmár telepiti
  • Maak
    varjal vele, lol felirat van egy ideig, akkor is tolt, ugy vettem eszre
  • ronihun
    azt nem értem, hogy mértvan, hogy belépek elkezdené tölteni, aztán hirtelen eltünik az ablak:S és ha ujrainditom ugyanez
  • Roy4l
    új patchert tölti le , ami szerintem jó mert nekem régebben bugos volt vagy nemtudom de elég lassan töltött be a játék és amióta letöltöttem újra jó gyorsan tölti be a játékot :D
  • ronihun
    ha jol tom akkor valami uj launcher/patcher van, nemtom hogy hivják, de irták oldalon
  • hiperindián
    Mi ez a nagy Patchelés?
  • ronihun
    Egyszer egyik barátommal játszottunk, és champion selectbe elvette Shacot egy srác, ö meg irta nekem chatbe h bazki ellopta :D, erre a srác elkezdett anyázni meg ilyenek, aztán hülye haverom visszaszolt neki :D game elején ott flamelt a srác, aztán mikor ketten carryztük akkor befogta :D
  • Roy4l
    inkább 12-16éves korosztály, bár én is 16 vagyok de én nem szídok mást és ha kikapok akkor sem szídok senkit mert nincs értelme :D de én soha nem értettem az ilyeneket hogy neten nagy a szájuk de élőbe meg semmi, nekem számos esetem volt hogy játékba nagy volt aztán tsre felhívtuk és 11-12éves hang volt :'DD
  • Fpocok
    ismerem helyett ismerik.
  • Fpocok
    Nemtom, a lol hungaryt azt ismerem.
    Amúgy ezek 10 évesnél nem lehettek többek. De persze van normális 10 éves is... na ők nem azok voltak.
  • Roy4l
    nekem volt már olyan hogy szídott engem a gyerek , ellenem volt és azért mert panth voltam ő meg cassio és mindig őt stunnoltam és behalt aztán a 9-10. ilyen után mondtam neki lépjen ki vagy afkoljon és elis ment .... xD én rankedon találkoztam 1luxal azvolt a neve h magyarok és elég normális volt , bár elején voltak beszólásai de aztán normális lett:D
  • szucsy89
    remélem valakik innen fórumról :D
  • Maak
    en meg nem szolok hozzajuk, mondtam Aullahnak is, de ennek beszelni...sajnos ritka a normalis magyar jatekos, amint a pelda mutatja...ezert is ignoralok mindenkit aki "hun"...mmint a haverokon kivul ofkorsz
  • Roy4l
    sajnos velem is előfordult az ilyen de mindent meglehet oldani :D én általába hogyha magyarral találkozok akkor normálisak meg a match végén felvesznek barátok közé aztán nemis játszok velük xD
  • Fpocok
    Hozzátenném, hogy first time Ez. Nagyon jó kis kari, meg kéne vennem.