53877
0MWkPbn.jpg
  • Fpocok
    Nekem is laggolt ma sokat. Ráadásul tribunal is szarakodott egész sokáig... RIOT megint elkúrt valamit tuti. Valaki megbotlott az áramellátó kábelben.
  • Maak
    nem dobott ki veletlenul a jatek meccs elejen? nekem ugyanez a Sage's Ring volt :s
  • ronihun
    nekem meg van 7000 ip-m, de fogalmam nincs kit vegyek
  • Grr1234
    Engem meg rengetegszer disconnectel mostanában, főleg meccs után.

Megvettem Lee Sin-t, egész jó.
  • nonicks
    tiszta bug most a játék, mit csinálnak?
    Doran Shield helyett Sage's Ring van
  • Gubberx
    fazsa, már azthittem bannolva vagyok :D
  • ronihun
    ugyanez van nekem is
  • Gubberx
    Csak én nem tudok most belépni? kis ablakban loading felirat és már 10 perce csak tököl de nem megy tovább :S
  • Cat 02 #7499
    Elején op, endgameben kap egy kis mr-t és pá.
  • Gubberx
    Hogy elég erős de kezdőknek nem ajánlott :)
  • crackyS
    LeBlancről mi a véleményetek?
  • Cat 02 #7496
    Egész jó háttér.
  • Grr1234

"im not a girl you shits (nunu, ezreal, kennen) but iam (kyle) and i want to be(taric)" :D

• Fec papa
    Ez gecinagy! Honnan szeded amugy ezeket?
  • Cat 02 #7493
    D:DDD
  • Cat 02 #7492

• zorovpeter
    Annyi mindenre dobnak ki az emberek pénzt... Majd pont magára a játékra sajnálnának 2-3 ezret, mikor van olyan is aki skineket, RPt(?) vesz pénzen. Különben már fenn volt kérdésnek, de a skines dolog működik? Én mindig ugyanazokkal játszom, nem néz ki máshogyan.
  • Cat 02 #7490
    Akkor nem tudnál kivel játszani. Meg amúgy mintha lenne dobozos verziója néhány országban.
  • zorovpeter
    Szerintem ha adnának egy árat a játéknak és a boltból lehetne megvenni, abból elég jól tudnának finanszírozni egy olyan helyet, ahol nem 3 óra a wait time. (Amúgy ha kilépsz és belépsz akkor betesz, vagy csak engem tett be).
  • Grr1234
    Na megvan a 6300 IP. Melyik championt vegyem meg? Lee Sin tetszik, de azt mondták rá, hogy szar.
  • Maak
    most meg beengedett
  • Maak
    majd kiirja hogy busy :D , ahogy nalam is :s
  • Fabio Capello
    Over 9000, Calculating...

szerk: kikalkulálta, 3 óra 41 perc.
  • jazzy
    Ez holnapot jelent
  • Fpocok
    "We've been informed of the abnormal login queue size and have alerted our technicians. We'll keep you updated.

UPDATE: We are restarting the login queue servers. We're not 100% certain this will solve the problem, but we're hopeful. We are continuing to search for the root cause."
  • jazzy
    Jobb esetben holnapra, rosszabb esetben majd péntek..
  • Hofigalopp2
    Nekem is ilyen 9000es que van. Mikorra szokott ez megoldódni:)?
  • crackyS
    velem még nem volt ilyen, remélem nem lesz belőle rendszer..
    kipróbáltam kennent most, hogy ingyenes, nagyon bejön, main kari jelölt
  • jazzy
    Csak a szokásos
  • crackyS
    Én bejelentkeztem újból, akkor berakott, most meg csak over 9000, wait time: calculating
  • jazzy
    Én ahogy várok fölfele megy a wait time :D
  • jazzy
    De én nem, mert ha carryzem a csapatot és 2-3 hülye felbasz mert nem tud játszani 600 wines létére énbelőlem is kicsúszik egy két keresetlen szó.
  • Fpocok
    Én őt is simán punishelném, ha sokat káromkodik, meg lelkileg leamortizálja a csapatot.
  • Fpocok
    Én bizony simán punisholnám. Mondjuk akikkel én játszok, azok nem ilyenek.
    Egy leave után nem hiszem, hogy ban vagy warning jár. Volt ott más is...
  • crackyS
    Szerda fél 2-kor kicsit fura, nem?:D
  • jazzy
    Na megvolt az első Tribunal Pardonom, a gyerek szétflamelt mindenkit de 11ből 9ben carryzte a teamjét..
  • gtronic
    az mi hogy felraktam a africa lol servert is vagy hogy mondjam, és sehol nem találom, csak az eusat.. az milyen már ?!
  • gtronic
    szánalmas egy rendszer, sorolhatnám mivel tehetnék jobbá ...
  • CharrDen
    Gondolj bele: ha a haverod, akivel mondjuk rendszeresen együtt játszol, valószínűleg nem fogod punisholni, ezért érdemes skippelni.
    Amúgy ez jó dolog, bár érdekes, haverom kapott leave miatt warningot, pedig csupán 1 leaveje van, mult héten amikor elment nála az áram. Érdekes hogy már 1 leave után kapja a warningot, legközelebb pedig a bant.
  • Fpocok
    Nem értek egyet... de mindegy.