53877
-
#8227 Nem lesz új pálya... RIOT mondta... év elejénél előbb tuti nem. -
#8226 Nem vagyok, válaszoltam a kérdésére -
gtronic #8225 u mad? -
#8224 ok -
gtronic #8223 figyu ha be is teszik az ígért időpontra:
1. vagy hibásan.
2. vagy elcseszik ezért halasztás + 1 hónap , vagy majd be se tudunk lépni, vagy majd patchelni se fog, vagy server instabilitás, vagy megkurelják kurvaanyjukat...
új map , MIKOR IGÉRTÉK MEG? HM VALAMI NAGY DOLOG 2011 ELEJÉN HOL? KÉREMSZÉPEN haggyukmár : ) ajándék lónak ne nézd a fogát érzésem van,ok : ) -
#8222 Season 1 zárása után -
Hofigalopp2 #8221 Yorck mikor jon :)? -
unusual #8220 Ez tetszik! :) Kicsit nem normális! ;) -
#8219 Yorick:
-Tanky DPS, Melee fighter.
-Lesznek saját minionjai, akik segítik. (lassítás, dot, lifesteal, vagy csak simán erős DPSek)
Leona:
-Nagyon erős női tank, lesz CCje.
-"Sunknight"
Skarner
-"Crystal Scorpion"
-Fighter tank.
-Minél többet sebez valakire, annál nagyobb lesz az ellenen a debuff.
-Még nagyon messze van ez a hős, de meg akarták mutatni.
Spectator mód:
-Dreamhacken lesz először.
(Videóban 03:00 -tól)
FORRÁS:
-
#8218 csak 1kört játszottam vele :-D -
gtronic #8217 szerintem ezt a kijelentésed vond vissza szépen . -
#8216 azért lehet vele alázni, főleg hogy akár egy egész csapatot letudsz vele STUN-olni... plusz Q,W,E,R instant kill -
#8215 veigar mi gyenge karakter :C -
Fletley9 #8214 szvsz TF se kezdők kezébe való -
#8213 Orianna baromira nem kezdő játékosoknak való, igen sok gyakorlatot igényel hogy tudj is vele kezdeni valamit. -
#8212 Hát ha te csak arra mész melyik az OP jelenleg...
TFet nem szeretem. -
Forcee #8211 szerinetek melyik éri meg jobban h gyüjtsek tovább az orannára v megvegyem a twisted fatet? melyik az OP-bb xD? -
#8210 Emberek ma este nem leszek, de holnap 8-9 óra felé csapathatnánk egy pár órás IP farmot? Unom a retardáltakat de kajak. -
gtronic #8209 Előbb geci, én a fenti lanon vladival, enemy miden vladival, 25 percnél voltam 17 es, addig ő 13 as, nekem volt 530 apm, addig neki 70, normális az ilyen . És idióta, warmogot, vesz először, ekkora barbárt : D -
gtronic #8208 +1 , roneszka lehet észhez térni, köszpuszi. -
Cat 02 #8207 -
#8206 Ez egy példa volt te nagyon kurvaokos. Első és utolsó kommentem neked mert folyton csak az ugatást látom tőled. -
ronesz #8205 az az ő választása (márha igaz, leszarom, de erősen csodálkoznék), de a delay nélküliséget nem szabad ráerőltetni senkire, ha nem akarja, ezért muszáj a delay
minimum 2 perc, de inkabb 3-4 -
#8204 Nem látom itt az összefüggést. Inkább azt, hogy e téren tapasztalatlan.
Amúgy a delaynek annyinak kell lennie, amennyi a cooldownja annak az itemnek, amit le lehet rakni... ez pedig szerintem a gomba. Szóval a delaynek annyinak kell lennie, amennyi a gomba cdje. -
Cat 02 #8203 Hotshot delay nélkül tolja. -
ronesz #8202 ha szerinted 20 mp eleg, akkor low elo vagy -
#8201 ja tényleg, nem gondoltam erre -
#8200 Counter-Strike-ban, Starcraft 2-ben de minden kompetitív online játékban meg van oldva, itt se lehet másképp (+ beállítás kérdése) -
#8199 Ezt marha egyszerűen meg lehet oldani, késlelteted a spectatort 20 másodperccel, problem solved. -
#8198 gondolom csak azt látod majd amit a haverod, v az ő teamje de akkor is ebből lehet előnyt csinálni sztem -
#8197 A régi TF op volt, a mostani szerintem okés. Nehéz használni, cserébe kemény, ha jól nyomod. Amúgy a wildcards csak AP TF-nél durva, az viszont rátolja a kombót (gold+wc+lichbane aa) és utána néz, mint a lukinyúl. Persze midgame-ig ez elég szokott lenni, de némi MR-rel kibirható a dolog. Hibridnek van utána is rendes AA sebséze. AD az elején gyengébb, nincs burst, de lategame már odaveri a többit.
Én most kezdtem Karthus-sal nyomulni, bár nerfelték az utsó patchben, azért elég komolyan lehet vele is irtani. Laningje meg teljesen OP. -
BaSSeR #8196 Amelyik neked jobban tetszik-> mert az neked jó... -
Exyy #8195 Hellosztok szerintetek Poppy , Mordekaiser vagy Pantheon éri meg inkább megvenni és miért? -
#8194 Nekem csak 20 perc... -
#8193 másfél óra alogin... faszom, inkább játszok mással. -
#8192 100 RP-t biztos... :D -
#8191 2k rp jobb lesz.
Amúgy valami muki azt írta fórumra a riottól, hogy ezért tényleg rp-t adnak majd. -
#8190 +1 :D -
#8189 ip boost nem sokra jó,inkább rp-t -
gtronic #8188 Ezért 4ip boostot kérek a riotol, köszpuszi ;)