53877
0MWkPbn.jpg
  • Fpocok
    Nem lesz új pálya... RIOT mondta... év elejénél előbb tuti nem.
  • Különc
    Nem vagyok, válaszoltam a kérdésére
  • gtronic
    u mad?
  • Különc
    ok
  • gtronic
    figyu ha be is teszik az ígért időpontra:
    1. vagy hibásan.
    2. vagy elcseszik ezért halasztás + 1 hónap , vagy majd be se tudunk lépni, vagy majd patchelni se fog, vagy server instabilitás, vagy megkurelják kurvaanyjukat...

új map , MIKOR IGÉRTÉK MEG? HM VALAMI NAGY DOLOG 2011 ELEJÉN HOL? KÉREMSZÉPEN haggyukmár : ) ajándék lónak ne nézd a fogát érzésem van,ok : )
  • Különc
    Season 1 zárása után
  • Hofigalopp2
    Yorck mikor jon :)?
  • unusual
    Ez tetszik! :) Kicsit nem normális! ;)
  • Fpocok
    Yorick:
    -Tanky DPS, Melee fighter.
    -Lesznek saját minionjai, akik segítik. (lassítás, dot, lifesteal, vagy csak simán erős DPSek)

Leona:
    -Nagyon erős női tank, lesz CCje.
    -"Sunknight"

Skarner
    -"Crystal Scorpion"
    -Fighter tank.
    -Minél többet sebez valakire, annál nagyobb lesz az ellenen a debuff.
    -Még nagyon messze van ez a hős, de meg akarták mutatni.

Spectator mód:
    -Dreamhacken lesz először.
    (Videóban 03:00 -tól)

FORRÁS:

• byzhouse
    csak 1kört játszottam vele :-D
  • gtronic
    szerintem ezt a kijelentésed vond vissza szépen .
  • nonicks
    azért lehet vele alázni, főleg hogy akár egy egész csapatot letudsz vele STUN-olni... plusz Q,W,E,R instant kill
  • byzhouse
    veigar mi gyenge karakter :C
  • Fletley9
    szvsz TF se kezdők kezébe való
  • Gubberx
    Orianna baromira nem kezdő játékosoknak való, igen sok gyakorlatot igényel hogy tudj is vele kezdeni valamit.
  • Fpocok
    Hát ha te csak arra mész melyik az OP jelenleg...
    TFet nem szeretem.
  • Forcee
    szerinetek melyik éri meg jobban h gyüjtsek tovább az orannára v megvegyem a twisted fatet? melyik az OP-bb xD?
  • Czdano
    Emberek ma este nem leszek, de holnap 8-9 óra felé csapathatnánk egy pár órás IP farmot? Unom a retardáltakat de kajak.
  • gtronic
    Előbb geci, én a fenti lanon vladival, enemy miden vladival, 25 percnél voltam 17 es, addig ő 13 as, nekem volt 530 apm, addig neki 70, normális az ilyen . És idióta, warmogot, vesz először, ekkora barbárt : D
  • gtronic
    +1 , roneszka lehet észhez térni, köszpuszi.
  • Cat 02 #8207
  • jazzy
    Ez egy példa volt te nagyon kurvaokos. Első és utolsó kommentem neked mert folyton csak az ugatást látom tőled.
  • ronesz
    az az ő választása (márha igaz, leszarom, de erősen csodálkoznék), de a delay nélküliséget nem szabad ráerőltetni senkire, ha nem akarja, ezért muszáj a delay
    minimum 2 perc, de inkabb 3-4
  • Fpocok
    Nem látom itt az összefüggést. Inkább azt, hogy e téren tapasztalatlan.
    Amúgy a delaynek annyinak kell lennie, amennyi a cooldownja annak az itemnek, amit le lehet rakni... ez pedig szerintem a gomba. Szóval a delaynek annyinak kell lennie, amennyi a gomba cdje.
  • Cat 02 #8203
    Hotshot delay nélkül tolja.
  • ronesz
    ha szerinted 20 mp eleg, akkor low elo vagy
  • ronihun
    ja tényleg, nem gondoltam erre
  • Különc
    Counter-Strike-ban, Starcraft 2-ben de minden kompetitív online játékban meg van oldva, itt se lehet másképp (+ beállítás kérdése)
  • jazzy
    Ezt marha egyszerűen meg lehet oldani, késlelteted a spectatort 20 másodperccel, problem solved.
  • ronihun
    gondolom csak azt látod majd amit a haverod, v az ő teamje de akkor is ebből lehet előnyt csinálni sztem
  • pluhi
    A régi TF op volt, a mostani szerintem okés. Nehéz használni, cserébe kemény, ha jól nyomod. Amúgy a wildcards csak AP TF-nél durva, az viszont rátolja a kombót (gold+wc+lichbane aa) és utána néz, mint a lukinyúl. Persze midgame-ig ez elég szokott lenni, de némi MR-rel kibirható a dolog. Hibridnek van utána is rendes AA sebséze. AD az elején gyengébb, nincs burst, de lategame már odaveri a többit.
    Én most kezdtem Karthus-sal nyomulni, bár nerfelték az utsó patchben, azért elég komolyan lehet vele is irtani. Laningje meg teljesen OP.
  • BaSSeR
    Amelyik neked jobban tetszik-> mert az neked jó...
  • Exyy
    Hellosztok szerintetek Poppy , Mordekaiser vagy Pantheon éri meg inkább megvenni és miért?
  • Grr1234
    Nekem csak 20 perc...
  • Fpocok
    másfél óra alogin... faszom, inkább játszok mással.
  • Grr1234
    100 RP-t biztos... :D
  • Fabio Capello
    2k rp jobb lesz.

Amúgy valami muki azt írta fórumra a riottól, hogy ezért tényleg rp-t adnak majd.
  • Gubberx
    +1 :D
  • ronihun
    ip boost nem sokra jó,inkább rp-t
  • gtronic
    Ezért 4ip boostot kérek a riotol, köszpuszi ;)