53877
-
#8107 Mi történt? -
gtronic #8106 ups $: -
gtronic #8105 fogadjunk vladi ingyenes lesz, h rohadjanak meg -.-" -
#8104 Ha valakinek van még érdekes replaye, akkor szóljon mert este zárok, holnap fent is lesz a videó :D -
Essencia #8103 Sziasztok! Haverokkal épp most csinálunk Premade-t a Season 2-re , és szükségünk lenne egy úgymond ,,tank" playerre. Akit érdekel keressen fel ingame: DeviLPwN
Lehetőleg legyen aktív a player. -
#8102 A paraméterek amik alapján ellenfelet keres az eltelt idővel arányosan bővül, egészen addig amig egy csapatot nem talál megfelelőnek.
Teljesen változó, ha nem talál statok alapján egyenlő erősségű csapatot akkor sokáig pörög, főleg ha nagy különbség van eloba és szintbe a premadebe lévő playerek közt.
Legalábbis ezt irta valamelyik gyökér riotos
-
VagnerLove #8101 Ja hogy ti máshogy értelmeztétek, nekem ugye egyértelmű volt, talán ezért nem sikerült elég konkrétan megfogalmazni… Szóval Premade-ben vagyunk, csak 15-20 perceket kell várni… Pedig haver másokkal úgy tolta hogy átlagos idő(2-3 perc) alatt besorsolta… -
#8100 ha 2nél nagyobb a premade akkor csak premadet kapsz
régen normal gamebe kaphattál nem premadet is , csak magasabb elo-bol, nemtudom ezt meghagytak vagy mar csak premadet kapsz -
zorovpeter #8099 Így értettem én is.
Különben ha meghívhatok 2-3 embert és nem egy premade csapat ellen megyünk, akkor nem indulunk túlzott előnnyel? Vagy ilyenkor egy azonos premade csapat+ random emberek mellé sorsol a gép? -
#8098 Gondolom premadel próbálják csak nem talál játékot. -
#8097 Komolyan mondtam. Mondjuk lehet félreértettelek, vagy valami. -
Cat 02 #8096 Mert qrva sok játékos van, csináljatok premadet. -
egyébként még azóta is nevetek ha arra a Mundora gondolok -
VagnerLove #8094 Ez volt a poén? -
#8093 Hívd meg egy játékba. -
VagnerLove #8092 Valakinek valami tipp haverral miért nem akar besorsolni minket játékba? Külön, külön megy mindkettőnknek de együtt valamiért csak szökő évente… Az ő accountja valamivel tapasztaltabb, egyszer úgy is bekerültünk egy 5v5-be de csinált direkt egy kezdőt ő is megnézni, akkor meg elsőre sorsolt, de azóta azon sem megy… Valami ötlet? -
FreddyHawk #8091 Voltam a lol.hu mumble csatornáján, de a 3 alkalom után, amikor egy 12 éves kisgyerek viccesnek találta hogy huhogjon meg kurvaanyázzon vadidegeneknek a csatin ( én voltam a vadidegen ) szóval a 3. ilyen után átmentem a mumble.hu szerverre és ott csináltam egy leagueoflegends szobát, aztán levédtem access tokennel. Akiket esténként meghívok játszani, megkapják a jelszót, aztán néha cseréljük a jelszót, ha valakiről kiderül hogy ... khmmm .... szóval hogy nem ugyanazok fontosak neki mint a többségünknek :d -
#8090 Az más tészta. :(( -
zorovpeter #8089 Akkor játssz játékosok ellen. Bizony. -
#8088 35-2-16, ugyanúgy könnyű botok ellen. Ma nagyon megy. :D -
#8087 voipra gondoltam, játék közben :) -
gtronic #8086 lol nekem karthusal voltam custom gaméba, 100/10 körül, 2óráig unatkoztam xd -
#8085 23-0-17 stat könnyű botok ellen, Brand-del. Rekord. :D -
gtronic #8084 lolon pl, egy chat szoba, mint a HUN : D -
#8083 Na látod, engem nem hívtok soha... :D Mondjuk én sokszor haverokkal játszom.
Amúgy mit szolnátok, ha mumble-n/ts3-on csinálnánk egy szervert/szobát valahol, hogy legyen egy hely ahova összegyűlünk? -
#8082 LOL nézzétek meg karbantartás van.
:D -
#8081 OMG... az előbb egy olyan epik meccsem volt hogy beszarás... muszáj lesz megörökítenem a YT-ra :D -
#8080 -
Ariakus #8079 +1
Az összes meccs amit SG-sekkel játszottam meg is nyertük. Mindenki tette a dolgát és normális volt a légkör. -
unusual #8078 -
FreddyHawk #8077 Régebben nagyon korpásodott a hajam.
Most is, de most már leszarom, mert az SG fórumozók LOL-os karakterei között találtam párat, akikkel tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés együtt játszani, akik maguktól rakják a wardot, akik nem a tankot baszkodják elsőként teamfightban satöbbi.
Próbálja ki Ön is - tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés, és az orrát is tiszticcsa.
A táblázatba nyugodtan beírhatod magad, nem fog fájni, max kapsz pár friend invitationt. Menj egy két teszt futamot a srácokkal akiket felvettél friend listre, ha nem tetszik amit látsz, nyugodtan remove-old, de lehet hogy talász egy - két embert a saját szinteden, és nem kell a randomok miatt üvölteni és tépni a hajad.
-
gtronic #8076 Könnyű vele játszani : ) -
gtronic #8075 Azért ez nem régi twitch új twitch, mert az már valami, a mostani vladi is megállja a helyét, nagyonis, én ha midre kerülök vele, + lvl, szépen lehet vele farmolni, nem kezdek bele elmagyarázni, de még mindig jó ! -
Tababo #8074 azért nézd meg a videók dátumát is mert ez már nem a régi vlad...nehogy csalódás legyen a vége. -
unusual #8073 Én Vlad-ra gyűjtök éppen. :) Még nem is volt szerencsém vele játszani. Videókat néztem,meg mást láttam már vele gamelni. Kíváncsi vagyok nekem hogyan megy vele. ;) -
gtronic #8072 Ha a héten vladimir ingyenes lesz, lerugom a gépházat az biztos.
next ..
Imádom mikor az enemy, kikosaraz, és a teamfightokba, tudják csak én érek valamit, focusálnak, mindegyik rám nyomja az ultiját, mert persze amumu tank nem azért volt velünk, hogy aoe stunoljon az ultijával, megvárja még mindenki meghal,és a végén menekülésre használja, grat, "unskilled player" csak ma már a 10-15 reportom .. -
unusual #8071 win7* -
unusual #8070 Felraktam a win 64bit-et,és 100-120fps-em van. ;) A legkisebb 60-70között. Eddig Vista 32bit-em volt,és max 80fps volt. Kicsit jobban is megy a game. ;) Na jó azért annyira nem! :) -
#8069 Fearsomedot[All] [16:15:23]: I wrote Fu
Fearsomedot[All] [16:15:25]: what does Fu mean?
Darkvan[All] [16:15:37]: Fu = F.uck You
Fearsomedot[All] [16:15:40]: Nope
Fearsomedot[All] [16:15:45]: What if I meant Flower U?
Fearsomedot[All] [16:15:52]: See you can't report for that
Fearsomedot[All] [16:15:52]: ;)
-
#8068 Akkor addig rögzítsed majd... aztán ha újrarakod, akkor előtte mentsd el e repeket, hogy ha újraraktad meg tudd nézni.