53877
-
#8267 TankTeemo -
tréj #8266 Sziasztok melyik a legjobb tank a játékban melyiket éri megvenni amivel azért ölni is lehet? -
#8265 Akkor ma ilyen multikilles nap van...haver is tolt egy pentát swainnel ^^ -
#8264 nem.. -
#8263 Könnyű botok ellen? :D -
#8262 megvolt az első quadra killem, annivel:D -
#8261 Na jó..árnyékok nélkül megy..inkább leveszem minimumra az egész játékot csak ne kurjam el megint más játékát -.- -
#8260 Emberek..miért van hogy 10 fpsen fut a játék néha? Eddig csak 1-2 percig volt így. Most viszont az egész játék alatt SEMMIT se tudtam csinálni. -
#8259 I lol'd :P -
#8258 RIOT üzeni, hogy dolgozik a probléma megoldásán. -
#8257 :-D -
#8256 most játszott a CLG vs gamed.de, ök lesznek dreamhacken is egymás ellen, most nem értem milyen meccsek ezek -
#8255 nem gondoltam h még ilyenkor is ekkora queue van :s -
FreddyHawk #8254 Hatalmas IT mágiával lehet csak megtekinteni a képe ( jobb katt ,kép címének másolása , új tabon beilleszt )
-
#8253 Ide volt feltöltve nem töltögettem át nem is néztem. -
#8252 Ne csináld má... imageshack szar. -
zorovpeter #8251 :( -
#8250 -
#8249 :d
Még szerencse, hogy lolreplayhez nem kell futnia lolnak. Az durva lenne :D -
#8248 Na busy a szerver nem is indítja el a launcher a játékot..=( -
FreddyHawk #8247 Annie remek karakter. Akár solo lane-re akár partnerrel lanezni, csodás gyilkos, jól rúnázva egy vékonyabb kari, akinek nem vettek legalább valami hp-s motyót, két három spellből megvan.
A macit rápottyantom ( lestunolom vele ) , tűzlaszti, lángfújás kombó meg a legtöbb karinak legalább 60%, ha behúztál pár killel előbbre vagy, és van egy kis ap előnyöd AP-s rúnázásod, akko meg megöli.
Ja és a fenti spellekből 2 aoe... érted, teamfightban is teljes értékű sebzés, nem csak single target nuke.
Annie szerintem az egyik legfaszább karakter ezek miatt, persze mint minden karakternek,neki is van hátránya, pl hogy kevés a hp-ja, de ha okosan gearelsz talán befér egy két hp-s motyó, rod of ages, vagy valami, de ilyet behúzni az ap-s itemek előtt /közben mindíg magában rejti a veszélyt, hogy elmaradsz sebzésben, akkor már lehet hogy a mozgásban ( flash/ghost ) helyezkedésben kell okosnak lenni.
-
#8246 Engem ledobott és most nem lehet bejelentkezni -.- Lemegy a 9000-res sorbanállás és fagyi.. -
#8245 akkor nem csak nálam...:X -
#8244 1350 IP nem sok érte. -
#8243 PVP.net chat már megint szarozik. Még kijelentkezni se lehet. -
#8242 milyen ESL verseny megy most?( TSM VS MyR játszik) -
#8241 annie vélemények? -
#8240 DREAMHACK után... ami most lesz jún 16. -
#8239 Ennyit tudni -
ronesz #8238 :) :) :) :) :) :) :) :) majd :) :) :) :) :) :) :) -
Hofigalopp2 #8237 És a season 1-nek mikor lesz vége :)? -
#8236 a HoN-ba is tökre ugyanilyen a spectator -
#8235 Úgy tűnik igen, mert nem tudom mi a probléma -
gtronic #8234 Te télleg ennyire hülye vagy? -
#8233 Tessék? -
ronesz #8232 csak egy tényt leszögeztem, az, hogy neked ez fáj, hogy low elo vagy, már nem az én dolgom -
gtronic #8231 Nem vagyok ideges : D Lehet annak tűnt, de amúgy nem, csak kicsit ilyen óhajtó sóhajtó felkiáltó módban van haha : D -
#8230 ugy mondod ezt mintha amikor kidobják nekünk akkor mi tesztelnénk elsőként, gondolom azért most lesz mert már a legtöbb hibát kijavitották, biztos lesznek bugok, pont ezért adják ki most, mert több szem többet lát.
azt se értem mért vagy ilyen ideges egy ilyenen -
Tababo #8229 mi a fasz bajod van vele? -
Cat 02 #8228 Ultija kb instant leviszi AP carry életét ...