53877
0MWkPbn.jpg
  • ronesz
    cool story bro
  • Hurkans
    Ja de egy ilyen játékba hülyeség berakni hisz van rajtad kívül másik 4 ember és ha 10ből 9szer balf***okat kapsz akkor nem te vagy béna akármennyire carryzel 1 vagy akár 2 feeder esetén bukta van...
    Ezért tartom hülyeségnek hogy ide ezt rakták be...
  • pluhi
    Már csak azért is illik ismernünk, hiszen Élő Árpád, magyar származású amerikai fizikus fejlesztette ki. Dióhéjban annyi, hogy minél gyengébbtől kapsz ki, annál többet vesztesz, és minél erősebbet versz annál többet nyersz. Forditva is igaz persze, egy gyengébb pontszámútól kikapni sok minusz. Még hozzájön, hogy a rendszer megpróbál azonos pontszámúakkal összerakni.
    Nem hibátlan a szisztéma, ha rákeresel az "ELO hell" kifejezésre, lesz találat bőven:).
  • ronihun
    hogy mennyi win/lossod van, a csapatoktol is függ, gondolom a meccs hosszától, stb. de pontosan nem tudom olvasd el a wikin amit az ELO-rol irnak, sakkban is ezt használják
  • Czdano
    Rating hogy nő / csökken? Mi alapján?
  • gtronic
    Meg kell hogy mondjam 650 winel is, hiába ugrok neki a rankednak, ha van a csapatba egy feeder, egy nagy pofájú aki chaten ossza az észt, vagy épp kapsz leavert, vagy épp kapsz egy tankot: és direkt mondjuk neki hogy tankoljon,erre papír ap- ra viszi a buildot.

nagyon nem tőled függ .
  • ronihun
    tök mindegy szerintem, igazából ha úgy érzed h tudsz normálisan csapatban játszani, tudsz wardozni, meg többféle karaktert játszani akkor szerintem kiprobálhatod, a ranked nem olyan h ha most szar vagy akkor kész vége, szóval szar ratingböl is lehet feljutni jora és vice versa, ami pl mindenkivel megeshet ilyen low elo-n h 1400rol lebukik 1200 körülre aztán, meg persze nagyobb ratingröl is, ez nagyban függ a csapatodtol
  • Czdano
    Azért parázok az 1 rúnaoldal miatt, mert pl ha AP-sal akarok menni és más is, akkor az egész team megszívja..
  • nonicks
    elég 1 full runaoldal, ha 1 fajta hőssel akarsz menni mindig, és hány win után érdemes?? ez mindenkinél más...
  • Czdano
    Rankednak hány win után érdemes nekiugrani? És hányféle rúnaoldallal?
  • ronihun
    Solo rankedot kb már két honapja nem játszottam, csak normaloztam folyamatosan, aztán normalba meg egyre többet nyertem, ma meg mondom kiprobálom h még mindig annyira rosszul megy e a ranked, első game 7-1-16 WW-vel, nagy szerencse h nem retardált teambe kerültem, és h végül én jungleztem mert igy elég sok sikeres gank volt:)
  • zorovpeter
    Egyszer ha már jobban vágom a hősöket és itemeket (és talán 30-asra növök), szívesen játszanék veled egyet (vagy ellened).
  • Fec papa
    Jó lett megint! Ezek a videók hozzák meg a kedvem hogy játszak a sok troll meg idióta ellenére. :D
  • daemonervosa
    Shen az egyik legjobb tank wtf
  • ronihun
    Gp mekkorákat üt aztarohadt
  • crackyS
    4:40-nél kicsit köszönheti ashe az életét luxnak:D
  • Tababo
    "A shieldje 5-ös szinten 250 damaget nyel el...Huh?"

akkor dióhéjban:#8290
  • ronesz
    aki szerint shen nem jó tank, az lowelo
  • crackyS
    megvan a 2. szintén annivel:D
  • Czdano
    Udyros meg shacos jelenet odavág o_0
  • Czdano
    Képes de nem olyan szinten mint a többi...sok dmg? A shieldje 5-ös szinten 250 damaget nyel el...Huh?

Félreértés ne essék, nem tartom szarnak Shen-t (egyik karakter se szar ha jó kezekben van és éppen szüksége van rá a csapatnak), de egyet se láttam még amely megmentette volna a csapatot.. Lehet pont én voltam az a szerencsétlen akit elkerültek a jó shenek :/ Használjátok ahogy akarjátok, én sose fogom, főleg nem azért, mert 1000x jobb karaktereket is raktak ebbe a játékba amelyek megállják a helyüket ezen a poszton.
  • Fpocok
  • Unknow
    Shen szerintem se tank, szerintem ranged physical dps. Arra se igazán jó, inkább egy sétáló, low hps, haszontalan skillekkel ellátott wardhoz tudnám hasonlítani.

Ahhoz,hogy jó tank legyen kéne neki mondjuk egy olyan passzív amivel egyszerűbb a farmolás (mondjuk HP-ból kap DMG-t), egy jó kis taunt, valami ability ami healel (pl rádobod az ellenfélre, és ha ütöd akkor kisebb mennyiséget regenerelsz), meg egy jó ulti amivel meg lehet menteni a...oh wait
  • Tababo
    "A tank nálam ezt jelenti : Olyan karakter, amely képes sok dmg-t elviselni, és harcképtelenni tudja tenni az ellenséget teamfightban"

igazad van, shen egyikre sem képes...
  • jazzy
    Azért mert amíg a 4 csapattársa pokeolja az enemyt addig shen szétpushol 1 tornyot, ha az enemy elindul védeni a tornyot akkor a 4 mid pushol shen odamegy, ha 1 ember indul el akkor szintén shen odamegy és 5v4, ha nem mennek oda lerombolja a tornyot, ha megtámadják a csapatot akkor meg ott is van.
  • jazzy
    Aki f1-et csak hallgat mert állnak az jól beelőz
  • Czdano
    Képzeld játszottam shennel tankként nem egyszer, de közel nem volt olyan jó mint amumu. A tank nálam ezt jelenti : Olyan karakter, amely képes sok dmg-t elviselni, és harcképtelenni tudja tenni az ellenséget teamfightban..

Teleport meg pajzs a carryre? Egy tank miért nincs ott mikor már kezdődik a teamfight? o_0

Ha ennyire jó a terület taunt akkor meg ott van galio...
  • pluhi
    Igy jár aki F1-et néz, jól megelőzik.
  • pluhi
    Csak Shennek van rövid CDs AOE tauntja, még ha nem is könnyű vele többet elkapni. Amumu/Galio ultija hosszú CDs, Rammus csak single target rövid CDs. Emellett Shen sose lesz OOM. Azon lehet vitatkozni, hogy jó-e ebben a játékban, ha a kari FULL support és defenziv skillekkel van felszerelve, vagy inkább a tanky DPS a nyerő irány.
  • Unknow
    Azért ez nem semmi XDDDDDD
  • jazzy
    Rammusról ha lejár a W, akkor egyszerűen kisebbek a statjai, 1 embert tud tauntolni, shennel ha ügyes vagy akár 3+-t is be tudsz, és hát 1 lanet pushol, hopp teamfight odateleportál. +700-1000 pajzs a carrynek.
  • Tababo
    "nem értettem miért sorolják tanknak"
    ez komoly??

végülis ha a tör dobásra gyúrsz lehet ranged carry is. próbáld ki majd..
  • Fletley9
    Amumu csak a q-jával tud stunolni és egy embert az ultija "csak" snare....nem mindegy, hogy katarina pörgését megszakítod-e vagy nem :)
  • Hurkans
    Azért shen az egyik legjobb tank, mert betauntol, benyomja a shieldjét 5ből 5ember őt üti(cc-ként is használhatja a tauntot) és addig csapattársai megölik az ellent ő meg alig sebződik...
  • Czdano
    Sose tudtam vele tankolni..nem értettem miért sorolják tanknak o_0 egyedül a tauntja ér valamit, meg néha az ultijával megment valakit...rammus ehhez képest mérföldkövekkel jobb..elnyomja a W-t + thornmail és megdöglött az adott attack damages hős..jah és eközben nem döglik meg sehogy se...amumu pedig a stunja miatt isten :)
  • ronesz
    >jó jungler
    >rammus
    válassz egyet
  • jazzy
    Szerintem még mindig shen a legjobb tank.
  • ronihun
    rammus szvsz nehezebb mint amumu, én pl kezdöként semmit nem tudtam kezdeni rammus-szal
  • Czdano
    Ha tanknak mész ne ölni akarj...nagyjából :
    -amumu = 2 sec területre ható stun = win
    -rammus = 3 sec taunt, területre sebzés..ővele lehet ölni és eléggé megölhetetlen ha elfejlődik (nem túlzok, tényleg megölhetetlen)

ez a 2 legjobb tank..neked szerintem rammus való, de ő 3150be kerül. Egyébként amumuval is toltam már triple killt...
  • ronihun
    Rammus,Shen,Singed,Amumu én ezeket szeretem, amumu ultija miatt nagyon jó+ jó jungler is akárcsak rammus szóval hasznos a teamnek. szal én amumut venném ö olcso is