53877
-
BaSSeR #8387 3h 12 perc várakozási idő... -
B52Yami #8386 Én try force, hextech, blood trister, starks bloos tristerre építettem :) Ha nem tudod folyamatosan CC-zni, akkor nem tudod megölni a lifesteel miatt :) -
#8385 QSS leszedi poppy ultiját, amúgy én úgy tudom, hogy poppyt hybridre kell rakni. -
#8384 Szvsz Poppynak van a legjobb passzivja a játékban és az ultija is ott van a legjobbak között. Nem sok ellenszere van (hacsak nem olyan hülye, hogy olyanra teszi, aki tudja CCzni), talán csak a futás:D. -
#8383 Mindenképp poppyt. AD poppy = elnyomod az ultid, megölsz 3 embert, és elfutsz fél hpval (ha nem többel :DDD). Szerintem kicsit OP is..lategame-be a Q-ja üt 1000 felett, és erre van 3-4 sec cooldownja ^^ -
B52Yami #8382 Valamint mindkettőt többféleképpen lehet buildelni. Nidalee-ra kb mindig ugyanazt kell venni. -
B52Yami #8381 Izgi karaktert akarsz, akkor ezreal és poppy. Szerintem a két legizgalmasabb karakter a játékban. -
#8380 az, hogy skillshotos nem nagyon zavar
poppy meg nem ranged, sajnos -
vajo #8379 Ez keméény.. :DDD -
#8378 ezreal és nidalee skillshotos, jól kell időzíteni, célozni, poppyt ha elfeedelik, akkor egy vadállat, ráadásul olcsóbb is mint a másik kettő -
#8377 hopsz egy ? lemaradt -
#8376 Poppy-t, Nidalee-t, vagy Ezreal-t vegyem meg -
#8375 -
B52Yami #8374 Nem ronesznak hívták? -
#8373 Na jó...ilyen még nem láttam de kajak...gondoltam lefekvés előtt TF-ezek egy jót..erre fel betalált 4 troll. Nunuval voltam topon, ő volt a first blood mert szerinte nem segítettem neki (végülis csak 2x stunoltam az ellent, ő már rég egynegyed hpn volt de még mindig ütötte a majdnem full hp-s embert). Ezután megkaptam hogy mekkora egy szemétláda senki vagyok és mostantól nem fog segíteni..5 percre rá volt egy double killem és kiderült hogy én stealelek... Reakció : mostantól nem fog segíteni a csapatnak. Így is lett, egyedül tolta a lanet (miután mindkét torony bukott) így sikeresen legankelték ^^ Elkezdett feedelni, az akalink eközben kifagyott, a twitchünk pedig jungle-t tolt, amibe belehalt. Sajnos játék után kifagyott a kliens így még a szokásos ignore/report kombó is kimaradt...
na jóéjt mindenkibe -,-
-
vajo #8372 Inkább Lee sin ha van 6300-ad :DD Én imádom. Bár nekem Shaco, Karthus és Malzahar a kedvenceim, meg a lee sin is. :D -
Kallahiosz #8371 Faszikáim!
Gondoltátok volna, hogy a 7 edik újrarakásnál működik??
Akkor azt hiszem, hogy a rendíthetetlen hűség még egyet rávert Bil Géc re -
zorovpeter #8370 Szerintem indítsd újra a gépet, az segíteni szokott legtöbbször. -
#8369 lux -
#8368 3150 IP-s championok közül melyeket ajánljátok? Leginkább ranged érdekelne. -
Kallahiosz #8367 jóestét mindenkinek.
Ma egyszerüen amikor fel akartam lépni azt irta ki, hogy
"The launcher experienced an error. ples restart the application."
Újrainditom és semmi
Újratelepítem és semmi.
Volt valakinek ilyenje? Illetve valakinek ötlet?
-
Eftörsokk #8366 Yorick-ról vélemény így látatlanban?:) -
#8365 Annie + Brand páros kemény. -
unusual #8364 Nekem az elsők között volt akit megvettem. ;) Ma is vele toltam 2-3 game-t,és fújjoltak rám rendesen. ;) Pedig nem is vagyok pro ppl. ;) -
#8363 Rajtad áll... Renekton talán valamivel könnyebb, de mindkettő jó ha jól játsszák. -
tréj #8362 Szerintetek Renektont vagy Olafot érné meg inkább megvenni? -
#8361 Nekem is megvan már nagyon régóta annie, jó, de ha veszel egy banshee-t ellene akkor kb annyi neki. Természetesen kicsit érteni is kell hozzá. -
#8360 Hát eléggé az o_0 Mikor mást láttam vele játszani azt hittem csak szimplán tud az illető, de rájöttem hogy kb 0 tudás kell hozzá :DD -
#8359 op annie is op :D -
#8358 Asszem megvan egy új main karim...ez az első 4 játékból van
-
Tababo #8357 -
ronesz #8356 pár ember tényleg moderálhatná magát, köszi, hogy figyelmeztetted őket :) -
#8355 Megkérnék mindenkit, hogy egymás helyett a topic témájával foglalkozzatok. Nem kell provokálni és pláne nem beszólogatni a másiknak.
Köszönöm! -
#8354 Az csak egy vélemény volt nem beszólás :DDD Tudtommal ez egy fórum és szabad véleményt nyilvánítani :)Nem gondoltam volna hogy ekkora 'bajt' csinálok vele :/ -
unusual #8353 Engem nem érdekel,hogy ki milyen elo,pro,noob. Azért játszom,mert tetszik a játék...... -
#8352 Csak igy tovább! :D -
ronesz #8351 hát ha a tények kimondása (az hogy lowelok itt páran) trollkodás, akkor trollkodok igen -
Tababo #8350 azért a shenes beszólásoddal idáig torony magasan te vezetsz. illetve régebben volt még a zhonya stack duma (unique powa), de azt nem tudom ki nyomta. -
unusual #8349 Oda van írva neki = Foglalkozás : troll -
ronesz #8348 csak ha hagyják solotopolni, kirak bárkit lineból kb ww-n kivül, Q spam danger zoneba kurvára nem móka (nem hiába ez a két kari leggyakoribb ban TF és vayne mellett)