53877
-
#8347 amúgy miért kell idejönni és rombolni a topikot?
jobb dolgod nincs, mint trollkodni?
van ezer más topik, meg ezer más játék, ne itt rontsd már a levegőt!
-
Hurkans #8346 Rumble a te szinteden erős?
Az az érzésem van vele, mint régen a nagyon OP karikkal pl: Udyr, Shaco, (release) Ezreal, Pantheon(bár ő lehet most is jó, rég játszottam vele).
Lehet rankedbe más, de normalba nagyon erős. -
FreddyHawk #8345 Nincs baj az ilyen trollocskákkal, bár olyan velük beszélgetni, mint sajtreszelővel rejszolni... Kicsit szórakoztató, de inkább fájdalmas ;)
-
#8344 Tök jó ahogy magadból bohócot csinálsz :D -
#8343 roni visz szint a forum eletebe -
FreddyHawk #8342 Fájt mi ? Látom jól felidegesedtél a betalált célzásaimon... Hát barátom ha flamelni akarsz kicsit intelligensebben kéne csinálni, mert úgy tűnik ebben sem brillírozol... Na, mutass valami vastagabbat jóbarát!
-
zorovpeter #8341 "tipikus lúzerduma". Bizony.
Elgurult a gyógyszer? -
#8340 háááhá :DD igen a lol "karrierem" nagyban meghatározza késöbbi életem folyását -
ronesz #8339 tipikus lúzerduma, gondolom ezt mondogatod majd akkor is, amikor bruttó 200at keresel 40 évesen -
#8338 komolyan nem értelek :D neked mi a fasz bajod van tök vicces -
ronesz #8337 hova készülsz season 2re? talán majd bekerülsz mostmár a top 100 000be? LOL, szar vagy most is, szar leszel később is :D
umad? -
#8336 inkább leszek szar és élvezem a gémet, mint legyek high elo és azon izguljak h éppen jol megy e v se... -
#8335 szarok vagyunk no :) -
Forcee #8334 csak nekem van most Game still in progress... bugom? :S -
#8333 arra térsz ki mindig h jazzy lowelo :D vicc, am meg olaf kibaszott jo jungler szoval azzal a résszel nem értek egyet egyáltalán -
FreddyHawk #8332 Trollmentes jó játékot akarsz ? Készülsz a 2 seasonra, és nem a játékbéli accountjukat titkolgató de az észt istenszinten osztó pöcsökkel, hanem önmagukat becsületesen vállaló emberekkel szeretnél játszani ? Ezen a helyen megtalálod az SG topicot látogató LOL-osok játékbeli accountjait írd be a sajátodat is ! -
#8331 havernak ugyanez volt -
ronesz #8330 nasus-t csak nem kell hagyni farmolni
sion-t ha a te szinteden dpsnek buildelik, lowelo vagy
jaxszel ne allj le 1v1ezni amikor asheval vagy talan
olafnal ezer meg egy jobb jungler van
irelia az egyetlen aki nem UP azok kozul akiket felsoroltal, de o sem OP csak jo kari ennyi
(vicces, hogy a legopabb tanky dpseket, akik miatt egyaltalan sirni lehetne [rumble, ww], meg se emlitetted, verdikt -> lowelo vagy)
-
vajo #8329 Amúgy örülnék ha felvennétek partnerlistára, hogy legyen pár magyar ismerős is. A nevem: Vajopie
Köszi. -
#8328 Nasus, Irelia, Olaf, Sion, Jax... Tanky dps nerfet akarok MOST -
vajo #8327 Irelia jobb. Sokkal :D -
#8326 Gyorsan el kell költeni mielőtt rájönnek :D:D:D -
Exyy #8325 Szerintetek melyik éri meg inkább megvenni Renekton vagy Irelia az erősebb? -
#8324 Nekem is történt ilyen, egyből elment rúnákra -
#8323 :D -
#8322 örülök, hogy a fenébe ne tenném :D Megvettem Nidaleet :D -
#8321 nem hogy örülnél neki :D -
#8320 Na erre adjon valaki magyarázatot. 2130 IP-m volt, lejátszottam EGY darab meccset, meccs után 3390 IP. WTF? :D -
B52Yami #8319 Annyira utálom a tanky dps-eket... és most kiadnak majd +3mat :) -
BaSSeR #8318 Én felmentem 1400 ig és éreztem hogy olyan noob csapattársakat kaptam vagy 5-6 alkalommal egymás után hogy én szégyelltem már szinte magamat. Egyébként ugyan nem vezetek statisztikát róla, de le merem fogadni, hogy én sokkal többször kapok feedert a csapatba mint az enemy. Az biztos hogy már reportolt enemyvel nagyonnagyon ritkán találkozok, de elég (túl) sűrűn a saját csapatban... -
B52Yami #8317 Amúgy szerintem is végére kialakul,hogy ki hova tartozik...magamon is észreveszem, hogy felmegyek 50-60 elo-t, akkor ott már olyan enemy-t kapok, akiken érzem, hogy jobbak nálam. Utánna elveszítem az 50-60-at és ez így megy már vagy 20 meccs óta. :) -
#8316 AZ MUNKA! :D
-
#8315 de 1300at is elo hellnek mondják, én mondjuk olyan 60 ranked meccs körül járok asszem most 29-30 a win/loss arányom, de mondjuk eddig legjobb ratingem 1385 volt, és én személy szerint ott ugy láttam már h kevesebb a retardált, sőt még egész jó teamekbe is kerültem 1300 felett, csak aztán jött egy rossz sorozat és bumm 1250 alá estem :), mondjuk 1200 alá még szerencsére egyszerse mentem, egyik haverom vmi 1100 körül van és mondta h azért ott tényleg nagyon noobok vannak -
ronesz #8314 ezért felesleges sírni, mindenki tudja, hogy nem teljesen hibátlan a rendszer, de senki nem tud mondani jobb alternatívát, szal deal with it -
#8313 1300 az nem igazán ELO hell még.
Amúgy az egész rendszer rákfenéje, hogy 1v1 szituációra találták ki, nem csapatjátékra. Egyéni teljesitmény mérése segithetne ezen, de az, hogy ki tett a győzelemért többet, ebben a játékban mérhetetlen sajnos. A KDA arány nem ér semmit. -
ronesz #8312 ha sokat játszol, kiegyenlítődik a feederek-leaverek száma az ellenfélben meg a te csapatodban, és tényleg oda kerülsz ahova való vagy (legalább 200 ranked game, szerencsével akár kevesebb is lehet)
-
ronesz #8311 én most 1750-1800 között mozgok, amikor mások 1300-as accján játszok, ha nem is 100%ban, de egy jó 70-80%ban lehozom a meccseket (aztán ők meg elbukják amit nyerek, bizonyítva, hogy oda tartoznak ahol eredetileg voltak) -
#8310 én se láttam még ezt, igaz, én is ezt mondtam régebben h elöbb utobb ugy is feljebb jutsz ha jobb vagy mint a jelenlegi elod, bár néha tényleg kiakaszto a sok balfasz^^ -
Hurkans #8309 Nem olvastam ezt még, érdekes, ha megnézted a profilom láttad , hogy 2 rankedet toltam, abból mind2szer összedolgozó ellenfelet és feedelő csapattársakat kaptam, ezért is hagytam abba, majd ha lesz időm és energiám nem felhúzni magam rajta, akkor majd rankedezek újra... -
#8308 akik magasabb elo-n mondjuk 1700+ vannak azt mondják nincs elo hell, és h ez majd a season 2 elején kifog derülni, én igazábol nem tudom, az biztos h van egy rakás olyan player aki agresszív,hülye,béna,beképzelt és az ilyen fajta playerekkel könnyü összekerülni, egyenként megtalálhatok ezek a fajták, de ha együtt összejön több akk az cinkes.
na mindegy a lényeg h pl nem egyszer láttam olyat h egy 1800+os player, másik accon 1200~ elo-n játszott és egyedül lehozta a teamnek, 20-1 meg ilyesmikkel, tehát ez egy nagy vita h van e elo hell