53877
-
#8147 Vettem új monitort. WIDE-ot... így sokkal jobb a játék :D -
B52Yami #8146 Ezt még nem figyeltem meg...majd kipróbálom. -
#8145 busy busy busy... unalmas már,hogy 1hónapban 1szer akarok játszani és nem enged be -
#8144 Ez nem igaz, folyamatosan pörög a "talon" a háttérben, attól függ mit látsz először, hogy mikor kapcsolódsz be. Ez adja a nehézségét, ha az első körben ki tudod választani a neked kellő kártyát, akkor számitasz skilled TFnek. Persze ez sokszor szinte lehetetlen a nagy dzsumbujban. Nagyon jó, ha mindig azt választod, ami kell, még ha 1-2 rotáció le is pörög addigra. Ha nem tudsz kritikus pillanatban behúzni egy gold kártyát (gyak erről szól az egész, goldot ha stun kell, kéket, ha mana/max sebzés, piros az AOE/lassitás) akkor bizony nem lesznek meg a killek, ill. nem tudsz lelécelni.
Szerintem a hibrid és az AD a két legjobb buildje. A range egy kicsit karcsú teamharcoknál ez visszaüt. Legjobb ilyenkor elugrani a pálya másik végére és beverni 2 tornyot meg egy inhibitort:). Lehet beugatnak a többiek, de gyak. megnyered nekik a meccset. -
#8143 http://eu.leagueoflegends.com/referrals/invite -
#8142 nem -
#8141 Ha meghívok 20 embert, akkor 2x kapok 975 RP-t? -
#8140 Nem, mindig a legutóbbival folytatja. -
B52Yami #8139 Csak az a random, hogy mivel kezdi... vagy rosszul tudom? xD -
#8138 Nem :D -
Cat 02 #8137 Őőő, nem random a sorrend ? -
#8136 Kedvenc AP carry, egyik mainem..meccsek 90%át hozom vele. Nem nehéz karakter, csak tudni kell a kártyák sorrendjét (kék->piros->sárga asszem) és masteryben 9-21-0át kell neki pakolni hogy ne dögöljön meg minden teamfightban.. AP twistednek lich banel a végén 5 ütés egy torony, szóval a legjobb backdoorozni.. -
#8135 Szia, mindenképp megéri AP, AD akár hybrid hősnek is jó, backdoorozni, 1v1ezni, teamfightba, mindenre jó attól függ hogy buildeled, de nehéz, szánj rá időt, hogy megtanuld használni. -
#8134 utóbbi napokban elkezdtem vele játszani nekem nagyon tetszik, igazából nehéz használni, de mivel olcso ezért megéri. -
tréj #8133 Sziasztok szerintetek Twisted Fate milyen kari megéri megvenni? -
#8132 Corki-val még így is lehoztuk 2v3-ban, nem volt könnyű... -
#8131 azért mert van valakinek pénze, az nem azt jelenti hogy tud is... -
#8130 Fasza, mondom megyek még egy 3v3-at, erre buzi Nocturne meg se mozdul... az ilyen minek jön be egyáltalán? -
gtronic #8129 + elöbb, egy invitet kaptam, elfogadtam, mondom egy jó kis premade, win arány szerint itéltem, erre 10 percnél,mindegyik statja : 1/5 , 0/5, ráadásul skinjük is volt,én ezt nem értem : ( -
gtronic #8128 champ választásnál, 2 afk volt, komolyan nekem kellet lelépnem, most ezek 5v3 ni akartak? gyökerek esküszöm . -
#8127 Lassan meglesz rá az IP, nem tudom, hogy megvegyem-e. -
#8126 Kezdők ellen nagyon jó, másodpercek alatt ledarál, de ha valaki kicsit ért hozzá akkor könnyen rak ki rá countert. -
#8125 Kár, hogy bénán játszok, jó lenne szerepelni. =)
Xin Zhao-ról vélemények? -
#8124 Jó lett megint :) Szombaton vagy vasárnap töltök fel mostmár tényleg replayeket :D Van valami kikötés hogy mi legyen benne? (multikillek, 1v1-ek stb) -
#8123 Hihetetlen mennyi gyökér van ebben a játékban..mondjuk még mindig kevesebb mint dotában :/ -
#8122 3 leaver in a row, lassan meglesz a rekord :)
edit:
mikozbe leirtam 4 lett -
gtronic #8121 tipikus, aztán meg mikor már nincs egy rohadt turret, meg inhibator, surrendelnek, azért is a haveromal a NO-ra nyomunk, azt hogy ugattnak : D -
#8120 De utálom, amikor mindkét csapattársam feeder köcsög, de azért sem surrendelnek. Fél óráig szenvedek... -
#8119 :D:D:D:D -
#8118 vegre normalis zenet tesz ala, erre mivel vagyok benne? egy halallal, remek...nem kellenek az embernek ellensegek ilyen baratok mellett:D -
#8117 Corki is tök jó. -
#8116 voltak benne jó jelenetek, de nekem ez most nem tetszett annyira, nekem most a jelenetek többsége átlagos volt, vagy az enemy noobsága miatt alakult ki. -
#8115 8!
-
#8114 El is felejtettem, hogy Caitlyn ilyen jó. Ha lesz rá IP megveszem. -
#8113 TS/Ventri -
#8112 mumble/TS -
#8111 Amúgy ti milyen voip progit használtok? TS, Ventri? -
#8110 Én is beírtam magam, csütörtöktől IP farm lesz. Nidalee, Amumu és Vayne a legtöbbet játszott karektereim -
#8109 Mikor játszanátok? Nyáron ráérek, szívesen játszok amumut, nasust is jól használom tankként, rammust is.. -
zorovpeter #8108 Biztos megdrágult valami, azért van ott a dollár jel.