53877
-
#8027 Aulahh, replayt hova töltsem fel, vagy hol küldjem el? Annievel összejött pár olyan megmozdulás ami talán belefér a videóba. :D -
#8026 Nem a lövés sorrendre gondoltam, hanem arra, hogy milyen sorrendben kell őket prioban lvl-upolni. Amikor csak lehet ultira raksz pontot, Ha arra nem lehet akkor E-re, ha arra se akkor W-re, és utoljára maxolod a Q-t ( persze szokták páran Q-t maxolni W előtt) -
Cat 02 #8025 Sivirnek a mana pajzsa nagyon gonosz tud lenni :/ -
Cat 02 #8024 q-e-r re gondoltál nem ? -
#8023 Sivir pedig nagyon jó... -
#8022 Nem sok legendary Sivirt láttam még mondjuk :D Nincs tökéletes balance...Pl mikor kijött nocturne, rumble..pokollá vált a játék..le is nerfelték őket.. -
#8021 +1
jó cuccokal, és ha tudod használni erős -
BaSSeR #8020 Minden karakter jó, ha jól játszod és illik a csapatba... -
#8019 Xin Zhao-ról vélemények? -
#8018 EGYSZERŰEN UNDORÍTÓ BAZDMEG. 15 percnél kilépett mindhárom, azalatt az alábbi képet sikerült összehozniuk, haverommal ketten maradtunk benn a végéig, komolyan, sírtunk a végén... És még nekem mondják hogy miért utálom a ruszkikat...
-
#8017 Lux: r-e-w-q prio, vegyél mejait és ne halj meg, gg :D -
#8016 Megvettem luxot...
1. meccs 1-5-4
Változtassunk taktikát...
2. meccs 7-1-6
Hmm ez nem is olyan rossz...
3. meccs 17-1-10
LEGENDARY
:DDDDDDDDDDDDD Megvan az uj favorit ^^ -
#8015 wtf kitalálta,hogy Katarinánra gondoltam :DD Alekoszt is kitalálja :ASD_AS -
#8014 Kitalálta, hogy Phreak re gondoltam :D -
#8013 énis nagyon durvákat tudtam vele csinálni :D -
#8012 Mondom, hogy beszarás a program :D -
Zeros #8011
és tudja és tudja és tudja -
#8010 Jelentkezz akkor. -
#8009 7napig van csak boost. -
Cat 02 #8008 Nem adott a bot meccse semmit :( -
#8007 Vettél? Mert ha nem akkor már csak 1 volt hátra, mert 4et kaptunk. -
#8006 Volt 7 IP boostom, megyek egy kört, erre kiírja, hogy elfogyott mind. Mi ez már? :/ -
#8005 Egyre komolyabban erzem hogy szukseg van egy hazigazdara, nagyon elkanaszodtak egyesek -
#8004 lol :D -
#8003 Tényleg? Itt tudok regisztrálni? Ne bassz 2 éve keresem hol kell játszani. -
Nowe #8002 -játszani hoppsz -
Nowe #8001 http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4deb5e9b9ea08102004619
Aki szeretne játszani az ezen a linken keresztül tud jönni játszani.thx -
#8000 Brandet nem találja ki... :D -
#7999 Az ilyenekről nem is beszélve, hogy az egyik legjobb harrasser a phosphorus+gatling gun duóval, illetve hatos szinttől gyakorlatilag egy vadállat a 14s/bomba ulti miatt, a rangeről nem is beszélve. Ráadásul, Caitlyn ultijával ellentétben itt ha beállnak elé, akkoris AoE sebzést csinál.
Egy valkyrie+flash/ghost combóval pedig bárkit utolérsz.
Nekem is egy pár napja van csak meg, épp most keresem a megfelelő buildet hozzá, a sebzés része már megvan, azzal nincsenek gondjaim, inkább a hp, iszonyat papír vagyok mid-lategameben IS sajnos. :/ Valami lifestealen/extra hp-n gondolkodom... -
#7998 egyébként erre egyszerű magyarázat mégis kurva érdekes az h eltalál olyan dolgokat amikkel meg akartam csak szopatni, de tudja és tudja:D -
#7997 én is azt akartam mondani amit jazzy írt, hogy az h elfeedelve ki jobb az alapján nem lehet választani, én pl corkit venném mert neki pl ultija nekem nagyon tetszik, ráadásul kicsit különbözik a többi carry-től, itemekben is dmgben is és van egy nagyon jó menekülő v akár támadó spellje a valkyrie, márpedig az nagyon jó ha te vagy a carry és mondjuk menekülnöd kell -
#7996 Master yi, tryndamerem, poppy..ezek elég nagyokat pofoznak ^^ -
#7995 Jó DPS championok? -
#7994 Elég érdekes a builded függvényében :P -
Cat 02 #7993 Pro team ... én voltam a tank és a carry egyben :D
-
#7992 Arra építeni 1 gamet, hogy majd jól elfeedelnek nem biztos, hogy jó ötlet. -
zorovpeter #7991 Azokat az Annie-ket azért durván feltápolták... -
Cat 02 #7990
moar
-
Cat 02 #7989 Ez bármit ki talál, lehet neki tanítani is ^^ -
gtronic #7988 Szerintem caitlyn elfeedelve, sokkal jobb, mint corki, elfeedelve .